Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΡΜΠΑΝ: «Ο ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ».

Στο Μάντσεστερ το βράδυ της  Δευτέρας  22  Μαΐου  2017,   (στις 22:33 ώρα Βρετανίας) εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός λίγο μετά τη λήξη της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε στο Manchester Arena.  Τουλάχιστον 19  άνθρωποι  χάνουν τη ζωή τους και πάνω από 50 τραυματίζονται, κυρίως  νέα  κορίτσια.
Η επίθεση έγινε  από  ισλαμιστή  καμικάζι αυτοκτονίας που έφτασε στο στάδιο μέσω του μετρό (σταθμός Βικτώρια), ενώ η βόμβα που χρησιμοποίησε περιείχε καρφιά.
Μάρτυρας ανέφερε στο BBC πως η έκρηξη τον πέταξε 30 πόδια μακριά.  Άλλος  μάρτυρας που βρισκόταν στον συναυλιακό χώρο ανέφερε πως ένιωσε μια τεράστια έκρηξη καθώς έφευγε από τη συναυλία.
“Κατευθυνόμασταν προς την έξοδο όταν καθώς φτάναμε την πόρτα σημειώθηκε μια τεράστια έκρηξη και όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν” δήλωσε η Catherine Macfarlane στο Reuters και πρόσθεσε: “Ήταν μια τεράστια έκρηξη. Το ένιωθες στο στήθος σου. Χάος. Όλοι άρχισαν να τρέχουν και να φωνάζουν και να προσπαθούν να βγουν έξω”


 Ο  τραπεζίτης  Σόρος  τον Ιούνιο του 2015,  έδωσε  πάνω  από  7  εκατομμύρια  δολάρια  στην   Χίλαρι Κλίντον για τις προεδρικές εκλογές του 2016. 



Ο  πρωθυπουργός  της Ουγγαρίας  Βίκτορ Όρμπαν, με αφορμή την απειλή επιβολής κυρώσεων στην χώρα του, για δήθεν «σοβαρή παραβίαση των θεμελιωδών αξιών της Ευρώπης» δήλωσε:

«Η Ευρώπη δεν είναι οι Βρυξέλλες, είναι τα έθνη-κράτη και αν τα έθνη κράτη δεν τυγχάνουν σεβασμού από τους θεσμούς και εκείνους που έχουν την ευθύνη, είναι αποθαρρυντικό. Εξαρτώνται από εμάς και όχι το αντίστροφο, στο σύνολό της αυτή η προσέγγιση είναι λάθος, το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι το σημάδι μιας εσφαλμένης πολιτικής. Το θέμα των μεταναστών είναι ένας από τους πραγματικούς λόγους των τωρινών επιθέσεων σε βάρος μας. Μια ομάδα συμφερόντων θέλει να εισέρχονται όλα τα χρόνια πολλές εκατοντάδες χιλιάδες, ακόμη και ενάμιση εκατομμύριο ξένοι στην ΕΕ».

 «Ο Σόρος, επινόησε, χρηματοδότησε εν μέρει και διοργάνωσε αυτή την πολιτική στην Ευρώπη. Είναι εχθρός της ανθρωπότητας».-

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...