Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ο ΙΤΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΜΙΟΤΙ: «Η ΙΤΑΛΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ. ΤΟ 2065 ΤΟ 37% ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ». ΠΩΣ «ΠΕΙΘΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ.

ΜΕ  ΠΟΙΟΝ  ΤΡΟΠΟ  Ο  ΙΟΥΔΑΙΟΣ  ΣΟΡΟΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΠΕΙΘΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ  ΝΑ  ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ.
ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  ΚΑΘΕ  ΕΥΡΩΠΑΙΟ  ΠΟΛΛΑ  ΛΕΦΤΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  "ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ"  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.     
 

 
 Κάθε μετανάστης που καταγράφεται λαμβάνει από το  Ιταλικό  κράτος 900 ευρώ μηνιαίως (δηλ. 30 ευρώ ημερησίως για τα έξοδά του), ακόμα 900 ευρώ πάνε στον Ιταλό που θα τον φιλοξενήσει και 600 ευρώ κοστίζει η ιατρική του ασφάλεια.  Κάθε μετανάστης γράφει ο Μιότι, κοστίζει στην Ιταλία 2.400 ευρώ μηνιαίως, ενώ ο Ιταλός αστυνομικός λαμβάνει τα μισά χρήματα ως μισθό και οι εθελοντές διασώστες, που σώζουν μετανάστες στη θάλασσα, λαμβάνουν μόλις 900 ευρώ μηνιαίο μισθό.             «O  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΕΓΙΝΕ  ΤΟ  ΥΠΑΚΟΥΟ  ΣΚΥΛΙ  ΤΗΣ  ΜΕΡΚΕΛ.  Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ  ΑΠΟΙΚΙΑ  ΧΡΕΟΥΣ.  ΣΕ  ΟΛΗ  ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ  Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΕΓΙΝΕ  ΣΥΝΩΝΥΜΟ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ  ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ».
Ιούλιος  Μιότι: Κινδυνεύει από

την  υπογεννητικότητα  η Ιταλία.

Οι γηγενείς Ευρωπαίοι

αργοπεθαίνουν

Μεγάλη δημογραφική αλλοίωση της Ιταλίας  από  τους  λαθρομετανάστες  θα  προκύψει  μέσα  στα  επόμενα  30  χρόνια, αποκαλύπτει και παράλληλα προειδοποιεί ο δημοσιογράφος Τζιούλιο Μιότι, σε άρθρο του στο περίοπτο «think tank» Ινστιτούτο Gatestone.

Όπως γράφει, το 2016 μπήκαν στην Ιταλία 176.554 μετανάστες, ενώ το 2015 ήταν 103.792, το 2014 66.066 και το 2013 μόλις 22.118.

Υπάρχουν μικρά ιταλικά χωριά, γράφει, που το 10% του πληθυσμού τους είναι νεοφερμένοι μετανάστες.

Την ίδια ώρα, τονίζει ο Μιότι, η Ιταλία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας.

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της ιταλικής στατιστικής υπηρεσίας, ο ιταλικός πληθυσμός μέχρι τα μέσα του αιώνα θα μειωθεί κατά 7 εκ. ανθρώπους και θα πέσει στα 53,7 εκ.

Υπάρχει όμως και ακόμα χειρότερο σενάριο, οι Ιταλοί να μειωθούν κατά 14 εκ. και να φτάσουν τα 46 εκ.

Εάν συνεχιστούν οι ίδιες μεταναστευτικές ροές, το 2050 το 1/3 του πληθυσμού της Ιταλίας θα είναι ξένοι και αυτό είναι ένα στοιχείο που το αντλεί από έκθεση του ΟΗΕ.

Μέχρι το 2065 το 37% του πληθυσμού της Ιταλίας θα είναι μετανάστες, στη συντριπτική τους πλειονότητα μουσουλμάνοι.ΜΕ  ΠΟΙΟΝ  ΤΡΟΠΟ  Ο  ΙΟΥΔΑΙΟΣ  ΣΟΡΟΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΠΕΙΘΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ  ΝΑ  ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ.
ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  ΚΑΘΕ  ΕΥΡΩΠΑΙΟ  ΠΟΛΛΑ  ΛΕΦΤΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  "ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ"  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. 
 
Ο ίδιος αναφέρει ότι κάθε μετανάστης που καταγράφεται λαμβάνει από την Ιταλία 900 ευρώ μηνιαίως (δηλ. 30 ευρώ ημερησίως για τα έξοδά του), ακόμα 900 ευρώ πάνε στον Ιταλό που θα τον φιλοξενήσει και 600 ευρώ κοστίζει η ιατρική του ασφάλεια.

Κάθε μετανάστης δηλαδή, γράφει ο Μιότι, κοστίζει στην Ιταλία 2.400 ευρώ μηνιαίως ενώ ο Ιταλός αστυνομικός λαμβάνει τα μισά χρήματα ως μισθό και οι εθελοντές διασώστες, που σώζουν
στη θάλασσα, λαμβάνουν μόλις 900 ευρώ μηνιαίο μισθό.

ΤΙ  ΕΓΡΑΦΕ 
ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 
Ο  ΙΟΥΔΑΙΟΣ  ΚΑΡΟΛΟΣ  ΜΑΡΞ 
(ΚΕΣΙΛΕ  ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ).

 
«Ἡ λαθρομετανάστευσις χρησιμοποιεῖται ἀφ’ ἑνὸς ὡς ἀπεργοσπαστικὸς μηχανισμός, ἀφ’ ἑτέρου μὲ τὸν ἐργατικὸ ὑπερπληθυσμὸ – πλεόνασμα ποὺ δημιουργεῖ ῥίχνει τὸ ἐπίπεδον ζωῆς σὲ κατάσταση δουλοπαροίκου…

Ὁ μετανάστης ἀνταγωνίζεται τὸν ἐντόπιο ἐργάτη καὶ σιγὰ σιγὰ ἀναγάγει τὸ μεροκάματο στὸ δικό του ἐπίπεδο. Εἶναι τὸ πιὸ ἀποτελεσματικὸ ὅπλο τοῦ κεφαλαίου…

Σκοπὸς τῆς εἰσαγωγῆς ξένων ἐργατῶν εἶναι ἡ διατήρησις τῆς δουλείας καὶ ἡ ἀκύρωσις ὅλων τῶν διεκδικήσεων τῶν ἐντοπίων  ἐργατῶν γιὰ μισθοὺς καὶ συνθῆκες ἐργασίας…

Οἱ μεταναστευτικοὶ νόμοι εἶναι τὰ μανιφέστα τῶν ἐργοστασιαρχῶν…

Ἡ μετανάστευσις διαιρεῖ τὴν ἐργατικὴ τάξη τῆς χώρας ὑποδοχῆς σὲ τόσα ἐχθρικὰ στρατόπεδα, ὅσες καὶ οἱ ἐθνοφυλετικὲς ὁμάδες, διότι ἡ κάθε μία καταλαβαίνει μόνον τὸν ἑαυτό της.
Ἔτσι ἀναστέλλεται ἡ ἐργατικὴ ἐπανάστασις καὶ διαιωνίζεται ἡ καπιταλιστικὴ κυριαρχία…»
 
 

 O ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΣΟΡΟΣ, Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ. 

ΟΙ  ΜΑΦΙΟΖΟΙ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΠΟΥ 

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ  ΜΕ  ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΠΟΣΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ 

ΣΟΡΟΣ.
Ξένες ομάδες συμφερόντων προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τις οργανώσεις πολιτών.
Στο Κοινοβούλιο της  Ουγγαρίας την Τρίτη  13.06.2017  ψηφίστηκε  ένας  νόμος  για τον έλεγχο των ξένων μη κυβερνητικών οργανώσεων, κίνηση που θεωρείται ότι στρέφεται κυρίως εναντίον των οργανώσεων που χρηματοδοτεί ο Ιουδαίος  Τζορτζ Σόρος.

«Έχει ζωτική σημασία για το δημόσιο συμφέρον να βλέπουν ξεκάθαρα η κοινωνία και οι πολίτες ποια συμφέροντα εκπροσωπούν αυτές οι οργανώσεις», ανέφερε η αιτιολογική έκθεση του νόμου. «Ξένες ομάδες συμφερόντων προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τις οργανώσεις πολιτών».

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Όρμπαν καταφέρεται συχνά εναντίον του Σόρος, τον οποίο χαρακτηρίζει επικεφαλής οργάνωσης «τύπου μαφίας» με έμμισθους ακτιβιστές που απειλούν την εθνική κυριαρχία. Η «ανοιχτή κοινωνία»  που οραματίζεται και προωθεί ο Σόρος έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με την πεποίθηση του Ουγγρικού Λαού τόσο για την διατήρηση όσο και την ισχυροποίηση του Έθνους - Κράτους.

Ο νόμος υποχρεώνει τις ξένες μη κυβερνητικές οργανώσεις να εγγράφονται σε ειδικό μητρώο, ορίζει αυστηρές προϋποθέσεις λειτουργίας και προβλέπει ποινή αφαίρεσης της άδειας λειτουργίας σε περίπτωση μη εκπλήρωσης των προϋποθέσεων αυτών. Βεβαίως, τα διάφορα «σκυλιά» του Σόρος, τόσο τα πολιτικά όσο και σε ιδρυματικό επίπεδο έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν έντονα.
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

«Οι απόπειρες κάποιων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων να φιμώσουν τις μη κυβερνητικές οργανώσεις είναι επονείδιστες και αντίθετες προς τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης», έγραψε ο επικεφαλής της ευρωομάδας των Φιλελευθέρων Γκι Φερχόφσταντ. Παράλληλα, οι  θιγόμενες οργανώσεις ανακοίνωσαν ότι δεν σκοπεύουν να συμμορφωθούν και ότι θα προσφύγουν στα διεθνή δικαστήρια.

«Ο νόμος αποτελεί στοχευμένη απόπειρα φίμωσης της Ουγγρικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών (TASZ) και όλων των άλλων οργανώσεων που έχουν το κουράγιο να βοηθούν τους καταπιεσμένους», ανακοίνωσε η TASZ, που αντλεί μεγάλο μέρος της χρηματοδότησής της από το Open Society Foundation του Τζορτζ Σόρος.

Πριν από μερικούς μήνες, η  ουγγρική  κυβέρνηση  έκλεισε  το  Πανεπιστήμιο  της  Κεντρικής  Ευρώπης, το οποίο επίσης χρηματοδοτείται από τον Σόρος, πυροδοτώντας μεγάλο κύμα πληρωμένων  διαδηλώσεων. Μετά τον νόμο περί ανώτατης εκπαίδευσης, έχει ξεκινήσει στο Ευρωκοινοβούλιο διαδικασία κυρώσεων εις βάρος της Ουγγαρίας, η οποία όμως δεν έχει προοπτικές υλοποίησης, γιατί είναι βέβαιο ότι θα προσκρούσει στο βέτο της Πολωνίας.


 
«O  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΕΓΙΝΕ  ΤΟ  ΥΠΑΚΟΥΟ  ΣΚΥΛΙ  ΤΗΣ  ΜΕΡΚΕΛ.  Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ  ΑΠΟΙΚΙΑ  ΧΡΕΟΥΣ.  ΣΕ  ΟΛΗ  ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ  Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΕΓΙΝΕ  ΣΥΝΩΝΥΜΟ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ  ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ».

Το χθεσινό  δημοσίευμα του περιοδικού Politico:

«Ο Τσίπρας μπορεί να προσπαθήσει να αντισταθεί σε μια συμφωνία για το χρέος αυτή την εβδομάδα και να πάει το θέμα στην Σύνοδο Κορυφή της επόμενης εβδομάδας στις Βρυξέλλες αλλά αυτό είναι απίθανο να κάνει μεγάλη διαφορά.

Οι ημέρες που το Grexit προκαλούσε νευρικότητα στις αγορές έχουν περάσει σήμερα  και  μία αναφορά στην Ελλάδα είναι πιο πιθανό να προκαλέσει ένα ανέκφραστο βλέμμα, αν όχι χασμουρητό. Με το χρέος μακριά από τα χέρια των πιστωτικών αγορών και στα θησαυροφυλάκια της ΕΚΤ και της Ευρώπης, η Αθήνα δεν μπορεί πλέον να ταρακουνήσει το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.

Ο κ. Τσίπρας  εκλέχθηκε με την υπόσχεση να ανατρέψει το μεγαλύτερο μέρος της λιτότητας που είχαν επιβάλλει οι δανειστές και έκανε δημοψήφισμα, αλλά μετά ήρθε η πραγματικότητα. Αντιμέτωπος με την κατάρρευση του ελληνικού συστήματος, την έξοδο από την ευρωζώνη και ένα μέλλον πιο θλιβερό από το παρόν, πείστηκε αναγκαστικά.

Από τότε, ο Τσίπρας σε μεγάλο βαθμό έχει συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις των δανειστών για περαιτέρω  περικοπές και μεταρρυθμίσεις. Το Βερολίνο και οι εταίροι του αντιμετώπισαν τα περιστασιακά ξεσπάσματα αντίστασής του με απλή υπομονή. Στο τέλος, ήξεραν ότι ο Έλληνας ηγέτης δεν θα είχε άλλη επιλογή παρά να υποχωρήσει. 
  Έτσι  ο κ. Τσίπρας πέρασε  όλες  τις περικοπές στις συντάξεις, κάτι που κάποτε ήταν αδιανόητο.

«Η Ελλάδα είναι μια de facto αποικία».

Από την αρχή της κρίσης, μέρος της γερμανικής στρατηγικής στο ελληνικό ζήτημα ήταν να μην κάνει την πρόοδο πολύ εύκολη. Αν και οι Γερμανοί αξιωματούχοι δεν θα το παραδεχθούν δημόσια, το να τιμωρούν την Ελλάδα ως παραδειγματισμό ήταν πάντα μέρος του σχεδίου

Σε όλη την Ευρώπη, η Ελλάδα έγινε συνώνυμο οικονομικής ανεπάρκειας. Οι αξιωματούχοι σε άλλες πρωτεύουσες αναφέρονται στην Αθήνα ως έναν διασκεδαστικό, αμετανόητο συγγενή. Κανείς δεν θέλει να γίνει σαν την Ελλάδα.

«Η Ελλάδα είναι μία de facto αποικία», δήλωσε στο Politico ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών Βίτολντ Βαζικόφσκι, εξηγώντας την απροθυμία της χώρας του να μπει στο ευρώ. «Δεν θέλουμε να επαναλάβουμε αυτό το σενάριο», συμπλήρωσε.

Έτσι  ο Τσίπρας δεν έχει άλλη επιλογή από το να υπακούσει στους αποικιακούς κυρίους του,  όπως  το  σκυλί  στον  αφέντη  του».
 
 

  

  

  

   ΚΟΝΤΑ  ΣΤΟ  ΜΝΗΜΕΙΟ  ΤΟΥ  ΑΓΝΩΣΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΑ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

 
   

  Χιλιάδες  και  εκατομμύρια  άγνωστοι  Έλληνες  πέθαναν  γι  αυτή  την  χώρα  και  γι  αυτόν  τον  λαό.  Ένα  μικρό  αφιέρωμα  έχουμε,  για  να  τους  τιμούμε  εκεί  και  να  τους  θυμόμαστε. Πουθενά  στον  κόσμο,  σε  κανένα  λαό,  σε  κανένα  κράτος,  ακόμη  και  στα  ζώα,  δεν  γίνεται  τέτοια  βεβήλωση  στους  νεκρούς.  Η  κυβέρνηση  του ανεπάγγελτου  Τσίπρα,  οι  "Έλληνες  πολιτικοί",  η  ανύπαρκτη  αντίδραση  του  λαού,  η  πλαδαρή  νεολαία,  όλοι  αυτοί  ανέχονται  και  χειροκροτούν  την  εικονιζόμενη  σαπίλα. Μήπως  γίναμε  το  εκφυλισμένο  απόθεμα  για  απόσυρση;  


    
 
 
 
ΕΝΩΠΙΟΝ

ΤΗΣ κας. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

(ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)


ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

 

Του Νικολάου Βασιλειάδη του Αναστασίου, Δικηγόρου – Επίκουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κατοίκου Νέας Κρήνης Δήμου Καλαμαριάς Ν. Θεσσαλονίκης, οδός Κανάρη αρ. 33, ΤΚ 55132, τηλ: 6936850112, ΑΦΜ: 055177607, Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, νομίμου εκπροσώπου του πολιτικού κόμματος ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ’’.

 

ΚΑΤΑ

Παντός Υπευθύνου, κατ’ άρθρα 45-49 ΠΚ.

Θεσσαλονίκη 14η Ιουνίου 2017

Αξιότιμη κυρία Εισαγγελεύ,

Εκθέτω στην κρίση Σας τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά και αιτούμαι τα κατά το νόμο.

Το Σάββατο 10.06.2017 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η ‘’εκδήλωση’’ αποκαλούμενη ως ταύτη της ‘’ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας (gay pride)’’. Παρόμοια δε ‘’εκδήλωση’’ έχει προγραμματισθεί να λάβει χώρα και το ερχόμενο Σάββατο 17.06.2017 στη Θεσσαλονίκη.

Οι οργανωτές όμως αυτής της ‘’εκδήλωσης’’, διαφημίζοντας την με ανάρτηση σχετικής αφίσας, πρόσβαλαν τη Σημαία της Ελλάδας, το Εθνικό μας σύμβολο, καθώς και το περιεχόμενο σε αυτήν ιερό σύμβολο του Τιμίου Σταυρού, βάφοντας τα με τα χρώματα της διαφημιζόμενης ιδιαιτερότητας τους.

Ταυτόχρονα, οι ιερόσυλοι δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν την ελληνική παιδεία και το αιώνιο σύμβολο του Ελληνικού πολιτισμού τον Παρθενώνα, χρωματίζοντας τον με τα χρώματα τους, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους έλληνες, για να διαφημίσουν τία;

 Το αφύσικο!!!!!!

Οι έλληνες οικογενειάρχες, άνδρες, γυναίκες, καθώς και τα παιδιά τους, βάλλονται καθημερινά και από παντού. Από τα βάρβαρα και απάνθρωπα οικονομικά μέτρα, που τιμωρούν την δημιουργία οικογένειας, από την χαλάρωση των δεσμών και των εκφυλισμό των ηθών, που προωθούνται με κάθε μέσο, αλλά και από ξενόφερτες εκδηλώσεις των παγκοσμιοποιητών .

H ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, νόμιμος πολιτικός σχηματισμός (της οποίας έχω την τιμή να τυγχάνω νόμιμος εκπρόσωπος), ως σταθερός πυλώνας Αρχών και Αξιών που προάγουν το Πνεύμα και την ιστορική Ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού, κατήγγειλε και ζήτησε να σταματήσουν οι εκδηλώσεις αυτές «ως προσβάλλουσες την δημόσια αιδώ και φυσική τάξη».

Καθόσον, τέτοιες εκδηλώσεις είναι ξενόφερτες , οδηγούν στην ηθική κατάπτωση των Ελλήνων, δεν γίνονται αποδεκτές από την Ελληνική Κοινωνία και είναι καταδικαστέες, τόσο από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, όσο και από σύσσωμο τον Ελληνικό Λαό.

Πέραν όμως της ηθικής διάστασης του ζητήματος, επί του οποίου βεβαίως η Δικαιοσύνη δύναται (αν δεν υποχρεούται) να λάβει θέση, υπάρχει και η νομική πτυχή, που άπτεται των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα.

Διότι, όπως θα παρατηρήσετε και στη φωτογραφία που έχει αναρτηθεί και βεβαίως έχει κυκλοφορήσει σε λίαν ευρεία κλίμακα στο διαδίκτυο, έχουν παραποιήσει την Ελληνική Σημαία, βάφοντας της με τα χρώματα της πολύχρωμης οργάνωσης. Η παραποίηση είναι ευδιάκριτη και δεν πρόκειται και έναν απλό σχεδιασμό από την αρχή, σε ένα πανί στηριγμένο σε κοντάρι, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως διαφημιστικό μπάνερ, ή πλακάτ, αλλά πρόκειται για σχεδίαση που έγινε στην ήδη υπάρχουσα σημαία εφόσον παραμένει στην άνω αριστερή γωνία το σύμβολο του Χριστιανισμού, ο Σταυρός. Με παρόμοιο τρόπο παραποίησαν και απαξίωσαν τον Παρθενώνα.

Μετά ταύτα, εμφιλοχωρούν ζητήματα ευθείας παραβίασης του Συντάγματος, καθώς και των διατάξεων των άρθρων 181 και 188 Π.Κ.

Συγκεκριμένα:

Α) Το ισχύον Σύνταγμα, ως και όλα τα Ελληνικά Συντάγματα (από την Επίδαυρο έως και σήμερα, με εξαίρεση αυτά της δεκαετίας του 1920) ξεκινούν με την εξής εισαγωγή:

“Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος”.

Περαιτέρω δε, στο άρθρο 3 προβλέπεται:

«TMHMA Β΄

Σχέσεις Eκκλησίας και Πoλιτείας

Άρθρo 3:

Eπικρατoύσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατoλικής Oρθόδoξης Eκκλησίας τoυ Xριστoύ».

Ενώ στο άρθρο 16 παρ. 2 υπάρχει η εξής ρητή διατύπωση:

2. H παιδεία απoτελεί βασική απoστoλή τoυ Kράτoυς και έχει σκoπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τoυς σε ελεύθερoυς και υπεύθυνoυς πoλίτες.

ΕΡΩΤΗΜΑ: α)Η απεικόνιση του Τιμίου Σταυρού, λίαν ιερού συμβόλου της Ορθόδοξης Πίστης, σε «πολύχρωμη» σημαία, σύμβολο της ως άνω ‘’ οργάνωσης της περί ης ο λόγος εκδήλωσης’’ παραβιάζει ή όχι τις προαναφερόμενες οικείες διατάξεις του Ελληνικού Συντάγματος;

β)Το προβαλλόμενο σύνθημα της ‘’ομοφυλόφιλης περηφάνειας’’ «ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»!!!, συνάδει με την προμνημονευόμενη διάταξη του άρθρου 16 παρ. 2 του Συντάγματος; Και αν  ναι (!!!), τινί τρόπω;

Β) Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 181: «Προσβολή συμβόλων του ελληνικού Κράτους».
Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο (2) ετών.

Γ) Επίσης, με βάση το Άρθρο 188 του Ποινικού Κώδικα: « 1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.

2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του  από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη».

Παράλληλα, ο νέος που διαφημίζουν στις αφίσες τους, αναφύεται ζήτημα αν είναι ενήλικας ή όχι. Σε περίπτωση που δεν είναι, πως διαφημίζουν ένα ανήλικο παιδί στα χρώματα της πολύχρωμης οργάνωσης και προσκαλούν δημόσια όλους τους νέους και νέες σε αυτά τα πρότυπα για κάλεσμα στο πάρτυ υπερηφάνειας;;;

Μετά τούτων, κατά τα άρτι διαλαμβανόμενα, παρακαλώ πολύ, την διερεύνηση από την πλευρά σας για να διαπιστώσετε αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες και βέβαια να αποδοθούν στους υπεύθυνους.

Επειδή για τον Έλληνα πολίτη ύστατο καταφύγιο τούτες τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, αποτελεί ο θεσμός της Δικαιοσύνης. Ένας θεσμός που βάλλεται πανταχόθεν, ιδία από αυτούς που έχουν συνηθίσει στην αυθαιρεσία και στο ανέλεγκτο αυτής.

Επειδή κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 24 παρ. 2 Κ.Ο.Δ.Κ.Δ.Λ. «(Η Εισαγγελία) Δρα ενιαία και αδιάκριτα και έχει ως αποστολή την τήρηση της νομιμότητας, την προστασία του πολίτη και τη διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης.». Ως κατέχουσα λοιπόν την ανώτερη θέση της εισαγγελικής ιεραρχίας της χώρας μας, είσθε πολλαπλώς ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να διασφαλίσετε την τήρηση της νομιμότητας, την προστασία του πολίτη και την διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης.

Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1 του Συντάγματος: «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου». Επειδή η δικαιοσύνη αποτελεί σ’ αυτούς τους πραγματικά δύσκολους καιρούς την υπέρτατη προσδοκία και ελπίδα του πολίτη, προκειμένου να διασφαλισθεί το αρραγές των αρμών της κοινωνικής μας συνοχής.

Επειδή ο Ελληνικός λαός προσβλέπει σ’ Εσάς για την ευθυδικία, την τήρηση της νομιμότητας και την αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης και στην εν λόγω περίπτωση.

Επειδή οι νόμοι του κράτους μας υπάρχουν για να εφαρμόζονται και όχι να παραμένουν ανενεργοί, σαν «ακάλυπτες νομικές επιταγές».

Επειδή οι υπαίτιοι εγκληματικών πράξεων πρέπει να ανευρίσκονται και να τιμωρούνται αναλόγως.

Επειδή, αναμφίρρηστα, έχουν διαπραχθεί ιδιαιτέρως σοβαρά ποινικά αδικήματα, κατά τα άρτι ανωτέρω εκτεθέντα.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Παρακαλώ για τις δικές Σας ενέργειες προκειμένου να διερευνήσετε, αν συντρέχει περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα πρόσωπα, τα οποία τα τέλεσαν, αποκαθιστώντας, έτσι, τη νομιμότητα.

Ο αναφέρων

 
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...