Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ, Ο ΕΛΙΕΖΕΡ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ, ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA, ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ; ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ;



  Ο  ΓΙΟΣ  ΤΟΥ  ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ  ΕΛΙΕΖΕΡ  ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ.

Ο  ΓΙΟΣ  ΤΟΥ  ΙΔΡΥΤΗ  ΤΟΥ  ΚΚΕ,  ο Ελιέζερ Μπεναρόγια,  ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ  ΣΤΙΣ  ΗΠΑ  (και  πράκτορας της CIA;)  σε  συνέντευξη  του  στο  συγκρότημα  Λαμπράκη  (11/09/2011)  λέει:  

 «Δεν ξέρω αν θα ήταν αριστερός σήμερα ο πατέρας μου»,  (μάλλον  θα  ήταν  αμερικανοκομμουνιστής  Συριζαίος  με  τεράστιες  καταθέσεις  στην  GOLDMANΝ  SACHS  σαν  το  Παπαδημούλη  και τον  Τσακαλώτο).

 «Η ΡΥΘΜΙΣΗ  που προώθησε  το  2011  ο υπουργός του  ΠΑΣΟΚ  Χάρης Καστανίδης  και η οποία θέλει τους έλληνες  εβραίους της Θεσσαλονίκης να επανακτούν την ελληνική ιθαγένεια (δίδοντας τη δυνατότητα πολιτογράφησης και στα παιδιά τους)  είχε  συναντήσει  επιφυλάξεις, ακόμη και αντιδράσεις, στους κόλπους του ελληνικού  Κοινοβουλίου. Το αίτημα περίπου 400 εβραίων προς την ελληνική Πολιτεία προσέκρουσε  πολιτικά στη στάση βουλευτών που διαβλέπουν  μετά την ψήφιση «την ανάκυψη σοβαρών ζητημάτων από άλλες εθνότητες, όπως οι Τσάμηδες», αλλά και άλλων, που κάνουν  λόγο για σκηνικό επέλασης «ισραηλινών επενδυτών». Ο  νόμος  έγινε  αφορμή για την αναβίωση μιας ιστορικά φορτισμένης εποχής που εγείρει βασικά ερωτήματα, όπως το πώς έχασαν οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης,  Έλληνες πολίτες, την υπηκοότητά τους, αλλά  και  επαναφέρει  στο  προσκήνιο  προσωπικότητες  που σημάδεψαν με τη δράση τους τόσο την πολιτική όσο και την κοινωνική ζωή του τόπου.
Μορφές της Αριστεράς, όπως ο Αβραάμ Μπεναρόγια, εκ των ιδρυτών της Φεντερασιόν, του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας  (δηλ  του  ΚΚΕ) και της ΓΣΕΕ. 



Ο γιος του, Ελιέζερ (Ελι) Μπεναρόγια, μίλησε  στο  «Βήμα»  για άγνωστες  πτυχές  της  προσωπικότητας  του  πατέρα του, αλλά και για τη δική του ελληνική ταυτότητα. 



Ο  63χρονος  Ελι  Μπεναρόγια ζει  στην  Καλιφόρνια  των  Ηνωμένων Πολιτειών, όπου και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά επί δεκαετίες. Είναι ένας από  τους δύο εν  ζωή γιους  (εκ των τεσσάρων)  Μπεναρόγια.


«Έφυγα  από  την  Ελλάδα  στα  πέντε  μου  χρόνια»  λέει  ο  κ.  Μπεναρόγια. «Γεννήθηκα  στην  Πλάκα, θυμάμαι  τις  βόλτες  που  έκανα  ως  παιδί  στο Ζάππειο, έχω  ζητήσει  την  ελληνική  ιθαγένεια από  το  2004,  όχι  συντονισμένα,  σε  συνεννόηση  με  άλλους  εβραίους  της  Θεσσαλονίκης,  αλλά  μόνος μου.  Μιλάω ελληνικά, οι  γονείς μου  δεν  σταμάτησαν  να  μιλούν  τη  γλώσσα, ακόμη  και  όταν πήγαμε  στο  Ισραήλ.  Έχω  άλλωστε  συγγενείς στην  Αθήνα, ξαδέλφια,  τελευταία φορά ήλθα  το  2004».

Ο  κ. Μπεναρόγια  είναι συντονισμένος καθημερινά με την ΕΡΤ, γνωρίζει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  τα της κρίσης στην Ελλάδα, ενώ παρακολουθεί συστηματικά την πολιτική επικαιρότητα στις ΗΠΑ.

Δεν θέλησε ωστόσο ποτέ να αναπτύξει πολιτική ή συνδικαλιστική δράση, στα χνάρια του πατέρα του. «Υπάρχει ένα παράδοξο. Παρά  το γεγονός ότι τον λάτρευα, τον θαύμαζα  απεριόριστα, διαφωνούσα πάντα πολιτικά μαζί του» υπογραμμίζει. «Δεν υπήρξα ποτέ αριστερός, η πιο “προοδευτική” κίνησή μου ήταν η ψήφος στον Μπιλ Κλίντον. Θέλω πάντως να τονίσω ότι ο πατέρας μου ήταν δημοκράτης, γνήσιος  σοσιαλιστής, δεν  ήταν  κομμουνιστής. Και,  ασφαλώς, δεν ξέρω αν θα παρέμενε αριστερός σήμερα. Δεν είδε το Τείχος να καταρρέει, τη Σοβιετική Ένωση να διαλύεται, την Κίνα να ακολουθεί τον δρόμο του καπιταλισμού».
Ο κ. Μπεναρόγια διακόπτει συχνά τον λόγο του για να επισημάνει πόσο πολύ σιχαινόταν ο πατέρας του την αδικία, είναι πεπεισμένος ότι αυτό ήταν το βασικό κίνητρο για τη δράση του. 
Και παραπέμπει σε μια ενδεικτική συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος ο Αβραάμ Μπεναρόγια στο «ΒΗΜΑ» τον Νοέμβριο του 1978, έναν χρόνο προτού πεθάνει.  
Εκμυστηρεύεται ότι ήταν τέτοιο το πάθος του ώστε εγκατέλειψε το επάγγελμα του δασκάλου για να καταφέρει να εισχωρήσει στους κόλπους της εργατικής τάξης ως τυπογράφος, ακόμη και ως καπνεργάτης.
«Παράτησα λοιπόν το  δασκαλίκι και  έγινα επίτηδες εργάτης στη Θεσσαλονίκη, στο τυπογραφείο  Ακουαρόνι. Μετά τη Νεοτουρκική Επανάσταση  (Ιούλιος 1908)  άρχισε άνεμος  ελευθερίας. Ιδρύονται λέσχες, σωματεία, ταμεία, γίνονται διαδηλώσεις και απεργίες (…). Έτσι,  έμπαινα στα καφενεία και άρχιζα την κουβέντα.  Άλλοι με άκουγαν, άλλοι  όχι. Όταν κατάφερα να με ακούν μερικοί, συμφωνήσαμε σε πολλά σημεία. Για την ελευθερία, την καλυτέρεψη της ζωής, την αλληλεγγύη μεταξύ των εργατών, την ένωσή τους. Και είπαμε να κάνουμε μια εργατική λέσχη».

(Οι διεθνείς δυνάμεις που κατηύθυναν τότε  τα μαρξιστικά κινήματα (ο  αμερικανοεβραίος  τραπεζίτης  Ιωσήφ  Σιφ)  ξεχώρισαν τον Αβραάμ  Μπεναρόγια,  τον  Εβραίο αυτό διδάσκαλο από  την  Βουλγαρία  και το 1908 τον έστειλαν στην Θεσσαλονίκη για να οργανώσει την κατάσταση.  
Μόλις οργάνωσε την κατάσταση, ο ιδρυτής του ΚΚΕ, Αβραάμ Μπεναρόγια, ολοκλήρωσε την αποστολή που του είχε ανατεθεί και απεσύρθη από την ενεργό δράση (ομοίως απεσύρθησαν και οι υπόλοιποι Εβραίοι από την πρώτη σειρά του κόμματος),  διότι πλέον το κόμμα θα έπρεπε να απευθυνθεί στις ελληνικές πλατιές λαϊκές μάζες και πανελλαδικό κόμμα με αρχηγό έναν αλλοεθνή, αλλόφυλο και αλλόθρησκο δεν είχε καμιά τύχη).

Ο γιος του, Ελι, έχει να το λέει για τη σαγήνη που εξέπεμπε ο γονιός του όταν μιλούσε. «Γοητεύονταν μικροί και μεγάλοι, σημαντικοί και ασήμαντοι» θυμάται χαρακτηριστικά. «Είναι ενδεικτικό», συνεχίζει, «το πόσοι μαζεύονταν καθημερινά στο περίπτερο που διατηρούσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του. 
Τον είχε βοηθήσει να το αποκτήσει ο Μπεν Τσβι, Ο  ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ  ΗΓΕΤΗΣ  ΤΗΣ  ΕΠΟΧΗΣ.

Ο Αβραάμ Μπεναρόγια δεν προσχώρησε ποτέ στον σιωνισμό,  έχαιρε ωστόσο εκτίμησης και συμπάθειας τόσο από τον ΜΠΕΝ  ΓΚΟΥΡΙΟΝ,  όσο και από τον Τσβι. Τα έσοδα από το περίπτερο  και μια μικρή σύνταξη από ΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΚΡΑΤΟΣ  τον βοήθησαν να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του, κάπου στα περίχωρα του Τελ Αβίβ , εκεί όπου αποφάσισε για πρώτη φορά να διαμείνει το 1953, ως τον θάνατό του, το 1979.  Χωρίς να ξεχάσει την Ελλάδα, κάθε τόσο έφευγε για να μείνει λίγο καιρό στα μέρη που είχε συνηθίσει».
Όχι  ότι δεν είχε ρήξεις, αντιπάθειες, εχθρότητες. Στη συνέντευξη του ΄78 ο Αβραάμ Μπεναρόγια  θυμάται: «Με έπιασαν, με έβαλαν σε ένα ελληνικό ατμόπλοιο της γραμμής και έτσι βρέθηκα στην Αθήνα, Μάρτιος του 1912. Πού να  πάω, τι να κάνω; Αποφασίζω να πάω στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών.  Ήξερα  την τυπογραφία την παλιά και ήλπιζα να βρω κάποια δουλειά. Μπαίνοντας βλέπω την εικόνα του Χριστού. “Τι είναι αυτός; ” τους ρωτώ. “Ο Χριστός, δεν τον ξέρεις;”. “Τον ξέρω” λέω, “αλλά τι δουλειά έχει εδώ; Εδώ είναι εργατικό κέντρο, όχι εκκλησία, παλεύετε για τα δίκαια των εργαζομένων”. “ Γι’ αυτό τον βάλαμε” μου λένε. “Ο Χριστός είναι ο προστάτης των φτωχών και της Δικαιοσύνης”. “Όχι” λέω  εγώ, “ο άνθρωπος για τους εργάτες είναι ο Μαρξ”. “ Μαρξ, ποιος  είναι  αυτός;” ρωτούν. Το επεισόδιο με τον Χριστό και το ότι ήμουν  εβραίος τους  έκανε  ψυχρούς  απέναντί μου, αν και σοσιαλιστές.  Τι σοσιαλιστές  δηλαδή…».

Στον άλλον πόλο, τον πιο προσωπικό, ο κ. Ελι Μπεναρόγια τον περιγράφει ως άνθρωπο  πολύ τρυφερό, που καλλιεργούσε στενή σχέση με τα παιδιά του. «Δεν θα ξεχάσω την εικόνα του, να φτιάχνει χαρταετούς για τα παιδιά ολόκληρης της γειτονιάς. Παρά το γεγονός ότι ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία πατέρας, προσπαθούσε να είναι νεωτεριστής, να  κρατάει αγέραστο το πνεύμα του. Αυτό όμως που πιστεύω ότι τον έκανε ξεχωριστό  ήταν ο μηδενικός εγωισμός του, πράγμα  σπάνιο σε προσωπικότητες αυτού του βεληνεκούς».



ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΒΡΑΙΟΙ,  Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ  ΚΑΙ  Η  ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ
«Η ελληνική ιθαγένεια επιστρέφεται στους εβραίους της Θεσσαλονίκης, που είναι γεννημένοι  ως και το 1945, άρα σε μερικές δεκάδες ηλικιωμένων» τονίζει ο ιστορικός κ. Ιακώβ Σιμπή. «Οι  έλληνες  εβραίοι που έχασαν την υπηκοότητά τους, φεύγοντας- σε βάθος χρόνου- από την Ελλάδα, πρέπει να είναι πάνω από 40.000,  μαζί με τα παιδιά τους. Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, οι υπηκοότητες αυτές χάθηκαν παρανόμως. Μετά την προσάρτηση της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα, το 1912, έχει  εξάλλου καταγραφεί ιστορικά προσπάθεια  ομογενοποίησης, ελληνοποίησης της πόλης, ΠΟΥ  ΥΠΗΡΞΕ  ΚΑΤΑ  ΚΥΡΙΟ  ΛΟΓΟ  ΕΒΡΑΪΚΗ (!)».
Όσο  για τους λόγους που ωθούν τους εβραίους της Θεσσαλονίκης να θέλουν πίσω την ελληνική ιθαγένεια;    «Η υπηκοότητα γίνεται “διαβατήριο” για την εύκολη πρόσβαση, για διαμονή  ή και σπουδές, σε χώρες της Ευρωπαϊκής  Ένωσης. Όσον αφορά τους  σε  ευθεία  γραμμή  κατιόντες, γιατί  οι λιγοστοί γέροι που τη δικαιούνται δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν τίποτε. Οι αλλοτινές περιουσίες έχουν άλλωστε καταληστευθεί. Μετά την πυρκαγιά του Αυγούστου του 1917  στη Θεσσαλονίκη, το μεγαλύτερο μέρος τους είχε ήδη καταστραφεί»  σημειώνει. 
Σχολιάζοντας τη στάση των κομμάτων απέναντι στο ζήτημα, ο κ. Σιμπή στέκεται ιδιαίτερα σε αυτή του ΚΚΕ.
«Απορώ πώς είναι δυνατόν το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας να είναι αντίθετο στην επιστροφή της ελληνικής ιθαγένειας,  τη στιγμή που Ο  ΙΔΙΟΣ  Ο  ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ  ΕΙΧΕ  ΚΑΝΕΙ  ΔΗΛΩΣΗ  ΥΠΕΡ  ΤΗΣ  ΙΔΡΥΣΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΕΣΤΙΑΣ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ,  ΣΤΗΝ  ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ».


Ο Προδότης Τσίπρας  είναι υπερήφανος για την προδοτική συμφωνία με τη ΣΝΟΦ στους Ψαράδες  Πρεσπών.

Ο  Τσίπρας κάλεσε τους κομμουνιστές καθηγητές που απέτυχαν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους μαθητές τους, να εντείνουν τις προσπάθειες τους. Ο Εφιάλτης μίλησε «για ακραία και γραφικά στοιχεία τα οποία με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών φτάνουν σε ακρότητες».
 «Δεν θα χαρίσουμε τα νιάτα της πατρίδας μας σε μία εγκληματική συμμορία» και «Δεν θα κάνουμε πίσω στη συμφωνία των Πρεσπών» είπε ο προδότης.
Αναφερόμενος στη συμφωνία των Ψαράδων με τον σύντροφο Ζάεφ είπε ότι πρόκειται για μια ιστορική συμφωνία επειδή  «είναι η πρώτη συμφωνία με την οποία ηττώνται κατά κράτος οι εθνικισμοί στα βαλκάνια», ενώ πρόκειται για συμφωνία που δικαιώνει των «αγώνα» των κομμουνιστών και της τρίτης Διεθνούς και ακυρώνει τα ελληνικά δίκαια.
«Είμαστε υπερήφανοι και αποφασισμένοι να την ολοκληρώσουμε…», είπε ο Προδότης υπό τα χειροκροτήματα των Κομμουνιστών.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


























ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ KAI ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΙΝΙΓΜΑ. «ΚΑΠΟΙΟΙ» ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ. Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1200 Π.Χ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ 600 Π.Χ.  

8 σχόλια :

  1. Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ: ΕΝΑ ΚΙΒΩΤΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ.

    Κάθε τρεις και λίγο τα ιουδαϊκά πρακτορεία ειδήσεων κατασκευάζουν την «είδηση»: «Βρέθηκε η Κιβωτός με τις Δέκα Εντολές». ΧΘΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΤΟΡΟΣ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: «Βρέθηκε η Κιβωτός με τις Δέκα Εντολές - Μετά τον Ιντιάνα Τζόουνς την σκυτάλη παίρνουν οι ερευνητές». Ο Μ. Καλόπουλος απέδειξε πειστικά, με πλήθος παραδειγμάτων, στο ανεπανάληπτο βιβλίο του «Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΔΟΛΟΣ», ότι η περιβόητη Κιβωτός της Διαθήκης των εβραίων ήταν ένα καλά φυλαγμένο κιβώτιο, που περιείχε πτωματικά και άλλα δηλητήρια (ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ), με τα οποία οι εβραίοι δηλητηρίαζαν τους άλλους λαούς, (Αιγύπτιους Χαναναίους, Φιλισταίους, Μωαβίτες, Μαδιανίτες κλπ). Καθαρά ύπουλος βιολογικός πόλεμος. Κανένας δεν μπόρεσε να αντικρούσει τον Καλόπουλο. Ούτε ιστορικοί, ούτε θεολόγοι, ούτε ραββίνοι, ούτε πανεπιστημιακοί, ούτε «απολογητές», ούτε ιουδαίοι, ούτε χριστιανοί, ούτε δημοσιογράφοι. Η αντίδραση όλων αυτών: η συνωμοσία της σιωπής. Να μην διαβάσει ο λαός το βιβλίο του «Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΔΟΛΟΣ». ΕΛΛΗΝΕΣ: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΔΟΛΟΣ». ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ, ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ. Επιτέλους απαντήστε οι «ειδικοί» στον «ΕΝΟΠΛΟ ΔΟΛΟ». Μην κρύβεστε.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A. Ο νέος Ξέρξης [και ο απών Λεωνίδας]
    Από τον Λευτέρη Πανούση
    Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οργανωμένες ορδές χιλιάδων λαθρομεταναστών και λαθροεισβολέων μπουκάρουν στην ημικαταχτημένη Ινδογρεκία, από τον Έβρο και από τις ακτές της Τουρκίας.
    Κάθε ημέρα...
    Κάποιοι κάμουν λόγο για εκατομμύρια ανθρώπων, που πέρασαν ήδη ή θα περάσουν τα σύνορα στα επόμενα χρόνια, ενώ η κατάσταση αναμένεται να γίνει πολύ χειρότερη, όταν [και αν] ψηφιστεί το Διεθνές Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ.
    Η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μάχιμοι άνδρες ηλικίας μέχρι 30 ετών.
    Κι αυτές οι τρομερές ασιατικές ορδές έρχονται να εγκατασταθούν σε μία ρημαγμένη χώρα, όπου ο πληθυσμός της φθίνει και γερνάει αδιάκοπα, ενώ οι άνδρες της στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν εκφυλιστεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να φρονούν πως το να βαστάς όπλο και να υπερασπίζεσαι την πατρίδα αποτελεί ρατσιστικό αδίκημα...

    Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα δέχεται μαζική εισβολή ασιατών, διψασμένων για κούρσο και ελληνικό αίμα. Αρχής γενομένης από την εισβολή του Δαρείου και μετέπειτα τις ατελείωτες ορδές του γιου του, Ξέρξη, οι Εφιάλτες σ' αυτόν τον δύσμοιρο τόπο δεν ξέμειναν ποτέ τους άνεργοι.
    Ένας νέος Ξέρξης βρίσκεται προ των πυλών.
    Με τη διαφορά ότι τώρα τις έχουμε ορθάνοιχτες...

    Και μην αυταπατάστε.
    Οι σημερνές ορδές αφροασιατών λαθροεισβολέων μπορεί να μην κρατάνε εμφανώς όπλα, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή δεν τους χρειάζονται. Άλλωστε υπάρχουν εδώ μέσα έτοιμα οπλοστάσια και καλά εξοπλισμένες γιάφκες, υπό την προστασίαν των κρατικοδίαιτων μπράβων της αριστεράς, όπου αναμένεται απλώς το σύνθημα από τους εγχώριους εργολάβους της ελληνικής γενοκτονίας, για να ανοιχθούν και να διαμοιραστούν στους νεαρούς και ρωμαλέους ισλαμιστές προστατευόμενους τους.
    Βλέπετε τον καιρό εκείνο, όπου ο παλιός Ξέρξης απαιτούσε την έμπρακτη υποταγή των Ελλήνων, για να μην ισοπεδώσει τις πόλεις τους, οι μηδίσαντες λογιζόντουσαν ως προδότες και οι ελεύθεροι Έλληνες τους έφτυναν κατάμουτρα [όπως τον πατέρα του Αλεξάνδρου του Α΄ της των Ελλήνων Μακεδονίας, που είχε δώκει γην και ύδωρ, όντας αδιαμφισβήτητα Έλληνας, τόσο στα μάτια του Ξέρξη, όσο και στα μάτια όλων των άλλων Ελλήνων...]
    Ευτυχώς ο γιος του Αλέξανδρος Α΄ κατάφερε αργότερα να ξεπλύνει την ντροπή των Μακεδόνων, ανοίγοντας πόλεμο κατά των ασιατικών ορδών, ως ¨Ελλην φυσικά ανάμεσα σε Έλληνες.
    Εκείνοι που δεν θα μπορέσουν ποτέ να ξεπλύνουν την ντροπή της προδοσίας τους, είναι οι σημερνοί εφιάλτες, που χαρίσανε το κλέος του Αλεξάνδρου του Α΄ και όλων των μετέπειτα Μακεδόνων βασιλέων, στους αλβανοσλαβοβούλγαρους εποίκους της αρχαίας Δαρδανίας...

    Ο νέος Ξέρξης όμως δεν θα χρειαστεί καν να στείλει τους πρέσβεις του για να ζητήσουν Γην και Υδωρ.
    Ήδη πολύχρωμες και πολυπληθείς ομάδες "αλληλέγγυων" μεταναστολάγνων, μαζεύουν προμήθειες για να υποδεχτούν τους κατακτητές τους, με ανοιχτές τις αγκάλες και με ανοιχτά τα πόδια.
    Οι Έλληνες δεν χωρίζονται πια σε μηδίσαντες και σε Ελεύθερους.
    Θεωρούμεθα πλέον όλοι μηδίσαντες και δη οικειοθελώς.

    Βλέπετε, στην αρχαία σύγκρουση μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, μεταξύ Δυσης και Ανατολής, μεταξύ πολιτισμού και βαρβαρότητας, ο ξέρξηδες, οι εφιάλτες, οι δειλοί και οι βολεψάκηδες δεν έλειψαν ποτέ.
    Οι Λεωνίδες σπανίζουν...
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Β. Ο νέος Ξέρξης [και ο απών Λεωνίδας]
    Από τον Λευτέρη Πανούση
    Ο πάπας ανακοίνωσε στους πιστούς του ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες να γλιτώσουν το καθαρτήριο και την κόλαση, αν εγκαταστήσουν λαθρέποικους, στα ίδια τους τα σπίτια.
    Μοναστήρια, εκκλησιές, εκκλησιαστικά ιδρύματα, έχουν λάβει εντολή από τον "αντιπρόσωπο του Θεού", να ανοίξουν τις πύλες τους και να υποδεχτούν τους επερχόμενους αλβανοκογκολέζους, για ατελείωτες πίπες.
    Φυσικά, για το ρωμαιοκαθολικο παπαδαριό αυτές οι πρακτικές εξαγοράς των ψυχών δεν είναι κάτι καινούριο. Στον αιώνα της μεταρρύθμισης μοιράζανε "συγχωροχάρτια" στους πιστούς, όπου ανάλογα με το πόσα πλήρωνε ο πάσα ένας αμαρτωλός, του συγχωρούνταν και τα ανάλογα κρίματα!
    Το πρόβλημα είναι ότι δεν στάζει μέλι [και καύλα] μόνον ο πάπας.
    Σχεδόν όλα τα χριστιανικά, ημιχριστιανικά και παραχριστιανικά δόγματα, φαίνεται να αντιμετωπίζουν τον αφροασιάτη λαθροεισβολέα με τη γαλαντομία, την ενδοτικότητα και τη βουλιμία ενός μόλις αποφυλακισμένου, που τον καλούν σε τσάι ωρίμων κυριών.

    Η ηγεσία παραδείγματος χάριν, της δικιάς μας ορθόδοξης εκκλησίας, τηρεί σιγήν πουτάνας, για τις σφαγές χριστιανών από μουσουλμάνους, την ίδια ώρα που ορθόδοξοι παπάδες ψωνίζουν μελαμψούς επιβήτορες στα καμακάδικα της Αγίας Φωτεινής, του πεδίου του Άρεως και της Αγίας Άννης.
    Γυμνόστηθες βόρειες διαδηλώνουν υπερ των λαθροεισβολέων και ξανθιές αγάμητες σκίζουν τα ιμάτια τους, προκειμένου να "ανοίξουν" τα σύνορα όλης της Ευρώπης ώστε να εισβάλλουν αμαχητί οι στρατιές του νέου Ξέρξη.
    Ολόκληρος ο δυτικός κόσμος μοιάζει να έχει αποτρελαθεί!

    Με πρόσχημα τις τάχα μου ενοχές που θα έπρεπε να βασανίζουν τον λευκό άνθρωπο για τους αιώνες των σταυροφοριών, της αποικιοκρατίας και των σκλαβοπάζαρων, τα μεταναστολαγνικά πλήθη προτείνουν μία πρωτοφανή μαζική αυτοκτονία των Ευρωπαίων και του πολιτισμού τους.
    Η ρεβάνς των σταυροφοριών του μεσαίωνα, μετατίθεται 10 αιώνες αργότερα.

    Οι εκφυλισμένες και γηρασμένες ευρωμάζες, αναζητούν εναγωνίως τον ισλαμικό μεσαίωνα, προκειμένου να σβησουν 10 αιώνες συνειδητής προσπάθειας του λευκού ανθρώπου, να λυτρωθεί από τη δεισιδαιμονία, το παράλογο, τον μεταφυσικό τρόμο, τη βαρβαρότητα και την ασιατικη δεσποτεία.
    Οι αιώνες της Λογικής φαίνεται ότι έπεσαν πολύ βαρείς στους απογόνους του Ντεκάρτ και του Νίτσε. Αυτό που ζητούν πλέον είναι να ξαναγυρίσουν στην κατάσταση που τους ταιριάζει. Στην κατάσταση του μεσαιωνικού δουλοπάροικου.
    Απλώς αντί για επισκόπους και καρδινάλιους, θα έχουνε μουλάδες.

    Ο νέος Ξέρξης ποντάρει ακριβώς σε αυτή την θανατολαγνεία ενός βιολογικά παρηκμασμένου κόσμου, που επιβεβαιώνει με τον πιο ωμό τρόπο, το πόσο βαθιά είχε ερμηνευσει την ανθρώπινη φυση ο Ντοστογιέφσκυ στν Μεγάλο Ιεροεξαταστή.
    Όπως οι υπερήλικες που κοιμούνται στο όρθιο, ως πρόβα θανάτου, έτσι και οι υπερήλικες μάζες της Ευρώπης, αναζητούν το μαστίγο του Αλλαχ, για να απαλλαχθούν από το άγος της αυτονομίας τους.
    Οι στρατιές του νέου Ξέρξη έρχονται για να τους λυτρώσουν, από μια ελευθερία που δεν την αξίζουν πια...
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γ. Ο νέος Ξέρξης [και ο απών Λεωνίδας]
    Από τον Λευτέρη Πανούση

    Στον αρχαίο πόλεμο μεταξύ ανατολής-δύσης, που άρχισε με την επιδρομή των Υξώς εναντίον της Αιγύπτου, τα επεισόδια επαναλαμβάνονται με αμείλικτη περιοδικότητα.
    Και ξέρετε η ώρα της Ιστορίας δεν αναβάλλεται. Ακόμα και η νίκη του Αέτιου εναντίον του Αττίλα, στα καταλαυνικά πεδία, δεν εστάθη ικανή να αποτρέψει την πτώση της Ρώμης.
    Ο νέος Ξέρξης έρχεται στην κατάλληλη ιστορική στιγμή.
    Δεν υπάρχουν πλέον τείχη στη Βιέννη, ούτε Θεμιστοκλής στη Σαλαμινα.
    Ο δρόμος για την βαρβαρότητα είναι ανοιχτός, όπως τα σύνορα του κ. Τσίπρα...


    Το μόνο που μπορεί να παρηγορήσει τους ελάχιστους εναπομείναντες λευκούς μαχητές, είναι το γεγονός ότι η μπαλάντζα της ιστορίας δεν σταματάει στους Ξέρξηδες.
    Κι εκεί που όλα δείχνουν να υποτάσσονται στις στρατιές των βαρβάρων, προβάλλει απάνω από την τάφρο η σκιά ενός Αχιλλέα και ξανά οι βάρβαροι αποσύρονται στις ερήμους και στις στέπες τους.

    Η ήττα στο Μαντζικερτ, δεν ήταν η τελευταία λέξη της Ιστορίας, στην παναρχαια συγκρουση μεταξυ Ανατολής και Δυσης. Ακολούθησαν, η επανάκτηση της Ιερουσαλήμ από τους σταυροφόρους, η νίκη των Ευρωπαίων ιπποτών μπροστά στα τείχη της Βιέννης, η διάλυσις της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και εδώ, στα χώματα μας, η επανάστασις του 1821...
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γέμισε ψυχίατρους η Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης. Ψυχίατροι για τον λαό ή ψυχίατροι για τους πολιτικούς;
    Αυξήθηκαν κατά 37,8% το 2016 σε σχέση με το 2011

    Εντυπωσιακή αύξηση στον αριθμό των ψυχιάτρων στην Ελλάδα κατέγραψε η Eurostat στην περίοδο από το 2011 έως το 2016.
    Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία στην πενταετία αυτή ο αριθμός των ψυχιάτρων στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 37,8%.
    Συγκεκριμένα στην Ελλάδα του 2011, αναλογούσαν 16,62 ψυχίατροι ανά 100.000 κατοίκους ενώ το 2016 ο αριθμός αυτός είχε αυξηθεί σε 22,9 ψυχιάτρους ανά 100.000 κατοίκους.
    Με τους αριθμούς αυτούς η Ελλάδα κατατάσσεται στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας με μόνο τη Γερμανία (27 ανά 100.000 κατοίκους) και τη Φινλανδία (24 ανά 100.000 κατοίκους) να έχουν μεγαλύτερη αναλογία ψυχιάτρων.
    Ωστόσο η χώρα μας κατέκτησε την πρωτιά στην αύξηση του αριθμού των ψυχιάτρων την επίμαχη πενταετία.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΑΛΛΙΑ: «Πρόσφυγας» σφάζει χωρίς λόγο 19χρονο Γάλλο. Σιγή από τα ΜΜΕ, αδιαφορία από το κράτος.


    Ένας 19χρονος Γάλλος έφηβος δολοφονήθηκε βάναυσα στο σπίτι ενός φίλου, όταν ένας «πρόσφυγας» παραπονέθηκε για έντονο θόρυβο.

    Το θύμα, με το όνομα Baptiste, εγκατέλειπε το διαμέρισμα ενός φίλου, όταν ένας ξένος τον συνάντησε στη σκάλα και άρχισε να του φωνάζει για τον υπερβολικό θόρυβο.

    Ο Baptiste και ένας φίλος του είπαν στον άνδρα ότι «δεν είχαν καμία σχέση με αυτό». Τότε ο ξένος ξαφνικά έβγαλε ένα μαχαίρι και του επιτέθηκε, μαχαιρώνοντάς τον οκτώ φορές στον λαιμό και δεκαπέντε φορές στο υπόλοιπο σώμα. Παρά τον τρόμο του ο φίλος του κατάφερε να παρέμβει, αλλά η βοήθεια ήρθε πολύ αργά για τον 19χρονο Γάλλο.

    Το περιστατικό συνέβη στις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά τώρα αποκαλύφθηκε από τους γονείς του ότι ένας «πρόσφυγας» ήταν υπεύθυνος για τη θανατηφόρα επίθεση.
    "Ο δολοφόνος του γιου μου, που εξακολουθεί να θεωρείται αθώος, άφησε τη χώρα του επειδή υπήρξε πόλεμος και ήρθε εδώ για να έχει ειρήνη", λέει ο πατέρας του Baptiste.

    «Δυστυχώς σκότωσε το γιο μου, δεν είναι η ειρήνη αυτό που έψαχνε, είναι ένας άλλος πόλεμος που έφερε. Είμαι θυμωμένος γιατί το κράτος θα έπρεπε να έχει προστατεύσει το γιο μου, η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει προστατεύσει το γιο μου, επειδή δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ανθρώπους σαν αυτούς να ενεργούν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

    Δεν έκαναν τίποτα, τίποτα, ούτε καν οι ειδήσεις, ούτε καν μια χειρονομία, τίποτα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.30, ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:
    «Είμαστε καλεσμένοι όλοι σε ανοιχτό διάλογο μαζί του για το μείζον αυτό Εθνικό μας θέμα. Θα είμαστε όλοι εκεί προβάλλοντας τον Πολιτισμό και το Ήθος που διακρίνει εμάς τους Μακεδόνες, να τον ακούσουμε. Θα είμαστε Όλοι εκεί”.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ:
    «Μου λέγατε ότι δεν θα μπορείς να ανέβεις στη Θεσσαλονίκη. Ανέβηκα, μίλησα κι αυτοί που ήταν εκεί και διαδήλωναν ήταν 3.000 ακραίοι εθνικιστές που διαδήλωσαν στη ΔΕΘ».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ:
    Η Υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Αικατερίνα Ζαχάριεβα δήλωσε: «θα χρειαστεί χρόνος πριν γίνει εφικτό να διαγραφούν όλα τα ίχνη της πλύσης εγκεφάλου που έκανε σε αυτούς τους ανθρώπους στα Σκόπια η πρώην Γιουγκοσλαβία του Τίτο, όταν επέμενε ότι υπάρχουν Μακεδόνες».

    «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ:
    Σπ. Δανέλλης: “Θα παραιτηθώ, εάν δεν ψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών”. Την ξεκάθαρη δήλωση πως θα παραιτηθεί εφόσον το Ποτάμι δεν ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξέφρασε σε όλους τους τόνους ο βουλευτής Ηρακλείου Σπύρος Δανέλλης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...