Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.


 Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ FACEBOOK, ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ME ΚΩΔΙΚΟ «Ο ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ». (Κωδική του ονομασία: “The Overlord”

ΕΚΤΑΚΤΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΩΝ  "ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ".  ΤΟ  FACEBOOK,  ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ  ΤΟΥ  ΙΟΥΔΑΙΟΥ  ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ,  ΔΙΕΓΡΑΨΕ  ΟΡΙΣΜΕΝΑ  ΑΡΘΡΑ  ΤΩΝ  ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ,  ΠΟΥ  ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ  ΤΟΥ   "ΛΑΪΚΟΥ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ".
ΤΑ  ΑΡΘΡΑ  ΑΥΤΑ  ΕΙΝΑΙ:
ΜΑΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ – ΤΣΑΜΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.
ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΤΣΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.
 ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΛΛΗ, Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ».
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
ΠΡΩΤΗ  ΦΟΡΑ  Ο  ΙΟΥΔΑΙΟΣ  ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ  ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ  ΣΤΗΝ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΟΓΚΕΡΙΝΙ: "ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ, ΑΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ".

ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  Ουδείς EΛΛΗΝΑΣ στα διοικητικά συμβούλια των 4 "ελληνικών" τραπεζών: ΕΘΝΙΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ALPHA και EUROBANK.

 

 Πρωθυπουργέ, ιδού ο λαός σας...

 90.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ 2018. ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.

 

Από  τον  Λευτέρη  Πανούση 



Όσοι/ες ασχολούνται με την ψυχολογία των μαζών, γνωρίζουν καλά τι είναι το "σύνδρομο του Μωϋσέως", που εισήγαγαν οι Φρόυντ και Γιουνγκ στο ψυχοκοινωνιολογικό γλωσσάρι του 20ου αιώνα...

Εν συντομία να σας πω εδώ ότι, με τον όρο: "σύνδρομο του Μωϋσέως", εννοούμε καταρχήν την αρρωστημένη εμμονή προς εξουσίαν ενός ατόμου, το οποίο, καταλαβαίνοντας ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να εξουσιάσει τους όμαιμους του, τους ομόθρησκους του και τους ομόγλωσσους του [δηλαδή τους ομοεθνείς του], αναζητά αγωνιωδώς έναν άλλον λαό, που θα είναι πολύ πιο εύκολο να κουμαντάρει τις τύχες του και να γίνει ο αδιαφιλονίκητος Ηγέτης του, όπως ο Μωϋσής χρίστηκε ο Μέγας Ηγέτης των Ισραηλιτών της Εξόδου.

Για να κατανοήσουμε απολύτως το πολύ σύνηθες αυτό σύνδρομο, θα πρέπει να θυμηθούμε ότι ο βιβλικός Μωϋσής, αν και [μυστικά] Εβραίος στην καταγωγή, ανηκε ωστόσο στην ανώτερη Αιγυπτιακή κάστα.
Θεωρούνταν Αιγύπτιος πρίγκιπας και εντάσσονταν κανονικά στη σειρά διαδοχής του Φαραώ, αν και πολύ μακριά στη λίστα των δελφίνων.
Κατανοώντας λοιπόν ότι στα στενά πλαίσια μιας ανθρώπινης ζωής, δεν είχε καμία ουσιαστικά ελπίδα να διαδεχθεί κάποτε τον Φαραώ και να γίνει ο κουμανταδόρος της Αιγύπτου, αποφάσισε να το παίξει "Εβραίος" και να ηγηθεί σε κείνες τις ομάδες κατσικοκλεφτών, που ήσαν τότε οι Ισραηλίτες, μετά την εκδίωξη των Υξώς [σημιτικό φύλο, συγγενικό με τους Εβραίους] από την Αίγυπτο.
Η συνέχεια είναι γνωστή...




Όπως λοιπόν μας διδάσκουν οι ψυχοδυναμικές θεωρίες και η Βίβλος, υπάρχουν άνθρωποι τόσο βαθιά άρρωστοι, τόσο εξουσιομανείς, ώστε δεν τους νοιάζει ούτε τόσο δα, ποιανού λαού θα ηγηθούν!
Αρκεί να γίνουν ηγέτες.
Αρκεί να αποκτήσουν την απόλυτη εξουσία [όχι μόνο στα σώματα, αλλά και στις συνειδήσεις και στους νόες των ανθρώπων]
Αρκεί να νιώθουν ότι γύρω τους υπάρχουν εκατομμύρια ανθρώπων, που κρέμονται από τ' αρχίδια τους. Κι ας είναι μαύροι, κίτρινοι, λευκοι, πολιτισμένοι, απολίτιστοι, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, σιντοϊστές - ότι να' ναι.

Αρκεί να βρουν τον λαό που θα τους χρίσει ηγέτες του!
[Τόσο άρρωστοι είναι...]

Όπως ο Μωϋσής. Ο οποίος κατανοώντας ότι δεν είχε καμία ελπίδα να υπερφαλαγγίσει κάποιον από τους Αιγύπτιους πρίγκιπες που προηγούνταν στη σειρά διαδοχής του Φαραώ, αναζήτησε τον "λαό" του και τον ανακάλυψε σε μια ορδή πρώην νομάδων ποιμένων, που οι καταχτητές της Αιγύπτου Υξώς, τους είχαν κάμει αφέντες στον σβέρκο των γηγενών Αιγυπτίων αλλά όταν η χώρα του Νείλου, απελευθερώθηκε, οι Αιγύπτιοι τους μετέτρεψαν σε σκλάβους [και πολύ καλά έπραξαν]

Κι αν δεν ήταν οι Εβραίοι πρόθυμοι να τον χρίσουν Προφήτη τους και ηγέτη τους, να είσαστε βέβαιοι, ότι θα έβρισκε κάποια άλλη εθνότητα, από τις πολλές που είχαν σκλαβώσει οι πανίσχυροι Φαραώ της Θήβας, του Λούξορ και της Νότιας Αιγύπτου...
Κι ας ήταν μια ορδή γύφτων. Χωρίς πολιτισμό, χωρίς ιστορία, χωρίς αισθητική, χωρίς στοχασμό...
Δεν θα τον πείραζε διόλου.
Ηγέτης να είναι και όπου να' ναι...

Ο κάπο ντι τούτι κάπι των ροζοκόκκινων πολιτικών συμμοριών, Αλέξης με τ' όνομα, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ψυχικά αρρώστου ατόμου, που πάσχει από το σύνδρομο του Μωϋσέως.

Δεν δίνει δεκάρα για τους Ελληνες. Δεν δίνει δεκάρα για τη δημοκρατία. Δεν δίνει δεκάρα για τον πολιτισμό. Δεν δίνει δεκάρα για την ιστορία. Δεν δίνει δεκάρα για την αισθητική, για τη γλώσσα, για τον στοχασμό, για την τέχνη.
Αρκεί να βρει έναν "λαό" που θα τον χρίσει Ηγέτη του.

Κι αν δεν υπάρχει αυτός ο "λαός", είναι έτοιμος να τον κατασκευάσει.

Ανακατεύοντας αδιακρίτως μαύρους, λευκούς, ερυθρόδερμους, πυγμαίους, μογγόλους - ότι νά' ναι.
Μέχρι και "γύφτους", που θα έλεγε και ο Παπαδιαμάντης.
Και να το παίξει Προφήτης τους.
Πρωθυπουργός τους, όπως θα λέγαμε σήμερα [καθότι οι προφήτες τελείωσαν μετά τον Μωάμεθ...]

Πρωθυπουργέ, ιδού ο λαός σας.
Τανασάκια, Αϊσάδες και Χασάν Ου-μπά-μπα...
Αλλωστε τέτοιον λαό αξίζετε...



Και φυσικά, ανάλογα με τον λαό του οποίου το παίζουν "προφήτες", τέτοια είναι και η δικιά τους πολιτισμική ταυτότητα.
Πιτόγυρα, κοντοσούβλια, τζατζικοκατάστασεις, βελουχιώτηδες και φτηνόκρασα σε πλαστικά μπουκάλια του 1 1/2 λίτρου, κολλητά στις σαμπάνιες των 150 εβρόπουλων.

Ρομά [γύφτοι, που θα 'λεγε και ο Παλαμάς] ιδού οι υπουργοί σας...


Α, και να μην ξεχάσω να σας θυμίσω τη μνημειώδη φράση του Μάνου Χατζιδάκη...
- Όταν συνηθίζεις την όψη του τέρατος, αρχίζεις να του μοιάζεις...

Ελληνόφωνοι ψηφοφόροι, έχετε πια ζυμωθεί με το τέρας. Και δεν το δια-κρίνετε καν...
Γίνατε ίδιοι μ' αυτό!

Ε λοιπόν, προτιμώ τους αυθεντικούς τσιγγάνους, έστω και ολίγον ζέχνοντες [όχι πάντως τόσον, όσο οι απλυτοι παρακρατικοί του συριζα] από τα μικρά ροζουλί τερατάκια, που παράγουν, μαζί με τις ορδές των λαθρέποικων, τον λαό του Ηγέτη τους...

Γραμματείς και Συριζαίοι, ιδού ο Πρωθυπουργός σας...


 ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΝΟΠΛΟ ΤΜΗΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΘΑ «ΦΥΛΑΓΕΙ» ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ). ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.

Η FRONTEX στέλνει δυνάμεις στην Αλβανία για να σταματήσουν τις ροές παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα.
Δεν έχει προηγούμενο ο διασυρμός της χώρας στο εξωτερικό.

Αν και δεν αποτελεί μέλος της ΕΕ, η Αλβανία υπέγραψε συμφωνία με τον FRONTEX για την παρακολούθηση των ελληνοαλβανικών συνόρων(!), εκ μέρους της ΕΕ σημειώνει η αλβανική abc, κατατάσσοντας τη χώρα μας σε "τριτοκοσμικό" επίπεδο.
Αυτό γιατί τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ τώρα είναι τα... αλβανικά.
Πενήντα άτομα της FRONTEX σε αρχική φάση θα εγκατασταθούν στα σημεία διέλευσης των συνόρων, προκειμένου να σταματούν τους παράνομους μετανάστες τους προερχόμενους από την Ελλάδα, που χρησιμοποιούσαν τα αλβανο-ελληνικά σύνορα προκειμένου να προωθηθούν στην Ευρώπη.
Όπως σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα, που μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο οι παράνομοι μετανάστες τώρα θα πρέπει να σκεφθούν δύο φορές τώρα να τα διαβούν, όπως σημειώνεται.
Με άλλα λόγια η ΕΕ αναγκάζεται να θωρακίσει τα εξωτερικά της σύνορα με την Αλβανία που δεν είναι μέλος της, για να σταματήσει τις ροές των παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα (που... είναι μέλος) η οποία ως γνωστόν δεν κάνει το παραμικρό για να σταματά η ίδια τις αθρόες παράνομες εισόδους μεταναστών στο έδαφός της.
Μάλσιτα όπως σημειώνεται στα Τίρανα για την υπογραφή της συμφωνίας παρευρίσκονταν ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο επικεφαλής της αποστολής Frontex, Φαμπρίς Λεγγέρι.
Στην υπογραφή της συμφωνίας στα Τίρανα, πραγματοποιήθηκε σχετική τελετή στην οποία ήταν παρόντες 50 αξιωματικοί του FRONTEX, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Συνόρων και Ακτοφυλακής.
Στη διάρκεια της τελετής, ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα δήλωσε ότι η αποστολή FRONTEX στην Αλβανία, αποτελεί ένδειξη ενδιαφέροντος της ΕΕ για τη χώρα.
Ο Επίτροπος της ΕΕ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, επαίνεσε το έργο και τη βούληση των αλβανικών αρχών να σταματήσουν τη ροή μεταναστών (σημ. προφανώς από την Ελλάδα) προς στις χώρες της ΕΕ, αλλά πρόσθεσε ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα.
Ο Αβραμόπουλος ζήτησε να αξιολογηθούν θετικά οι μεταρρυθμίσεις της χώρας πριν από την έναρξη των διαπραγματεύσεων.
«Από τον περασμένο Ιούνιο, η Αλβανία σημείωσε πρόοδο όσον αφορά τη μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος, την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και της κάνναβης, και αυτό πρέπει να αναγνωρισθεί», δήλωσε ο Αβραμόπουλος.
Σύμφωνα, εξάλλου, με τον υπουργό Εσωτερικών Σαντέρ Λεσάι, η συνδρομή του FRONTEX συμβάλλει άμεσα στις περιορισμένες δυνατότητες των αστυνομικών δυνάμεων του κράτους.
Έτσι τώρα τα σύνορα της ΕΕ είναι... θωρακισμένα, αφού ο τελικός στόχος είναι ο όποιος παράνομος μετανάστης που μπαίνει ανενόχλητος στην Ελλάδα, να παραμένει και εδώ μόνιμα.
Όσο για τους Αλβανούς παράνομους που εισέρχονται στην Ελλάδα, εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο δρόμος είναι ανοικτός. 





Αφγανός Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βραβεύτηκε από τον Σόρος…

Ένας εκ των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωβουλή είναι ο Αφγανός Γιονούς Μοχαμαντί, ο οποίος είναι στην Ελλάδα από το 2001 αφού αποφυλακίστηκε από το Αφγανιστάν και το 2004 έγινε ένας από τους 11 πρόσφυγες που πήραν άσυλο ανάμεσα σε 4.000 αιτούντες.
Υπήρξε ιδρυτής αρχικά της Αφγανικής Κοινότητας και κατόπιν Πρόεδρος τη Μη Κυβερνητικής Οργανώσεως του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων.
Το πιο ενδιαφέρον στο βιογραφικό του κ. Μοχαμαντί είναι ότι το 2016 το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch), του απένειμε το βραβείο «Alison Des Forges» για την ακτιβιστική δράση του.
Τo Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τα τελευταία 10 χρόνια έχει λάβει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια από τον George Soros σε χρηματική δωρεά.













Περισσότερες πιθανότητες έχεις να πιάσεις το Τζόκερ παρά να δεις τον Τσίπρα να φωτογραφίζεται με Έλληνες...


Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ.  
O  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΜΙΣΕΙ  ΘΑΝΑΣΙΜΑ  ΟΤΙ  ΕΙΝΑΙ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Γι  αυτό  έκαψε  με  χαρά  100  Έλληνες  πέρυσι  στο  Μάτι.  Γι  αυτό  κατέστρεψε  την  Μακεδονία.  Δεν  μπορούμε  να  φανταστούμε  πόση  κακία  για  την  Ελλάδα  κρύβει  μέσα  της  αυτή  η  ψυχοπαθολογική  οντότητα.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



9 σχόλια :

  1. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΕ ΜΕ 5.000 ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ;
    Στη Θεσσαλονίκη μιλά σήμερα το απόγευμα ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ στην τελική ευθεία των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου.
    Τα μέτρα που έχει λάβει η αστυνομία για την ομιλία του ΠΡΟΔΌΤΗ στις 19:30 το απόγευμα, είναι δρακόντεια, σύμφωνα με το voria.gr.
    Η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης προκειμένου να περάσει ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ενώ ισχυρή είναι η αστυνομική δύναμη σε διάφορα σημεία και διασταυρώσεις της πόλης.
    Η Διεύθυνση Τροχαίας ρυθμίζει την κυκλοφορία των οχημάτων για την άφιξη του ΠΡΟΔΟΤΗ από το Κίρκοβο της Βουλγαρίας, όπου βρισκόταν νωρίτερα σήμερα για την εκδήλωση θεμελίωσης του αγωγού διασύνδεσης φυσικού αερίου Ελλάδας – Βουλγαρίας (IGB).
    Υπενθυμίζεται πως ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία στον Α’ Προβλήτα του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΒΡΙΣ ΑΤΙΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΥΣΙΣ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΙ
    ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΙΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΙΑ ΖΕΥ
    ΔΙΑ ΖΕΥ ΕΛΘΕ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 24 ΜΑΪΟΥ 1854. ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΡΙΕΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥΣ. ΧΟΛΕΡΑ ΜΕ 3.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    12/24 Μαΐου 1854 οι Σύμμαχοι των Τούρκων κατέλαβαν την Αθήνα και διόρισαν πρωθυπουργό των σεσημασμένο «μεταρρυθμιστή», και πράκτορα Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο. (Από τον Σ. Χατζάρα).
    Τέσσερα χρόνια μετά τα «Παρκερικά», οι Αγγλογάλλοι επιτέθηκαν στην Ελλάδα επειδή ο Όθωνας, ευνοούσε τη συμμετοχή της Ελλάδας στον Κριμαϊκό Πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας. Έτσι στις 26 Ιανουαρίου/7 Φεβρουαρίου 1854 στο Λιάσκοβο, (Πετρωτό Αργιθέας) ,κηρύχθηκε η επανάσταση της Ηπειροθεσσαλίας και να ανοίξει το νότιο βαλκανικό μέτωπο.
    Όταν έφτασαν τα νέα στην Αθήνα για την κήρυξη του ρωσο-τουρκικού πολέμου στις 4/16 Οκτωβρίου του 1853, αλλά και τα νέα για την καταστροφή του τουρκικούς στόλου στην Σινώπη , (18/30 Νοεμβρίου 1853) , οι Έλληνες μέσα σε μια γενική φρενίτιδα ενθουσιασμού θεώρησαν ότι είχε έλθει η στιγμή για την εκπλήρωση των εθνικών ονείρων . Συγκροτήθηκαν εθελοντικά σώματα, τα οποία είχαν την ολόθερμη συμπαράσταση του βασιλικού ζεύγους, του Όθωνα και της Αμαλίας, και εισέβαλαν στα αλύτρωτα εδάφη της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας.
    Οι αγγλογάλλοι που ήταν σύμμαχοι των Τούρκων επέδωσαν τελεσίγραφο στον Οθωνα και μετά τη λήξη του, στις 12 /24 Μαΐου του 1854, πρώτα ο γαλλικός στρατός αποβιβάσθηκε στον Πειραιά, και ακλούθησαν λίγες ημέρες αργότερα οι Αγγλοι. Υπό την πίεση των όπλων, ο Όθωνας αναγκάσθηκε να διακηρύξει την ουδετερότητα της Ελλάδας στον Κριμαϊκό Πόλεμο και να αποσύρει σταδιακά τα στρατιωτικά σώματα από τα εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
    Η αγγλογαλλική κατοχή κράτησε τρία χρόνια από το 1854 ως το 1857. Δηλαδή συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του Κριμαϊκού Πολέμου. Οι κατακτητές απαίτησαν απομάκρυνση της κυβέρνησης του Αντωνίου Κριεζή και επέβαλαν την κυβέρνηση του δοσίλογου και συνεργάτη των Αρχών κατοχής και Αγγλοτσολιά , Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο. Με απαίτηση των Γάλλων, το υπουργείο Στρατιωτικών δόθηκε στον ρουφιάνο των Γάλλων και συνεργάτη των αρχών κατοχής Δημήτριο Καλλέργη, που πρωταγωνίστησε μαζί με τον ρουφιάνο και συνεργάτη των Αρχών Κατοχής Ρουφιανόγιαννη στο αγγλικό κίνημα της 3ης Σεπτεμβρίου του 1843.
    Η κυβέρνηση Μαυροκορδάτου, το «Υπουργείο Κατοχής», θα παράμεινε στην εξουσία έως τα τέλη Σεπτεμβρίου του 1855 και αντικαταστάθηκε από την κυβέρνηση «Λογοθετόπουλου» του Δημητρίου Βούλγαρη. Η αγγλογαλλικη κατοχή ήταν χειρότερη από την Γερμανο-ιταλική το 1941-44.
    Οι ξένοι στρατιωτικοί , κατέστρεψαν εγκαταστάσεις των ρωσόφιλων εφημερίδων («Αιών»), συνέλαβαν μη αρεστούς δημοσιογράφους, όπως ο Ιωάννης Φιλήμων και ο Κωνσταντίνος Λεβίδης αλλά πάνω απ' όλα έφεραν τη χολέρα, που θέρισε την Αθήνα και προκάλεσε τον θάνατο 3.000 ανθρώπων, δηλαδή το ένα δέκατο των κατοίκων της.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωσταράκος: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους ενόχους των Πρεσπών, Τσίπρα και Κοτζιά».
    Ενδεχομένως ανήκω σε αυτούς που ο κ. Πρωθυπουργός χαρακτηρίζει «ανόητους» γιατι δεν καταλαβαίνουν την αξία της Συμφωνίας των Πρεσπών. Μόνο που κάποιοι «ανόητοι» και «ξεροκέφαλοι» κράτησαν όρθια και ελληνική τη Μακεδονία μας για πολλούς αιώνες.
    Χρειάστηκαν μόλις τρία χρόνια δικής του διακυβέρνησης με «εξυπνάδα», «εθνική ευελιξία» και ξεχωριστές «διαπραγματευτικές ικανότητες μηδενικού κέρδους» για να την παραδώσουμε χωρις αγώνα στους γείτονες. Η παρακάτω ανάρτηση εχει σκοπό να του υπενθυμίσει οτι οι εθνικές «μειοδοσίες» εχουν πάντα κόστος. Γι αυτο καί επιμένω οτι δέν πρέπει να ξεχνάμε τους «ενόχους» της Συμφωνίας των Πρεσπών.
    Το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (τώρα πλέον ΣΥΡΙΖΑ σκέτο) πήρε αποφάσεις που μείωσαν και εξευτέλισαν τη χώρα μας και «ξεπούλησαν» τη Μακεδονία. Οι υπεύθυνοι του δράματος αυτού όμως έχουν και ταυτότητα και ονοματεπώνυμο.
    Η σκληρή αλήθεια είναι ότι, η Ελλάδα από τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν κέρδισε απολύτως τίποτα. Νικήθηκε χωρίς να δώσει μάχη σε έναν αγώνα που δεν την πίεσε κανένας να μετάσχει. Μια εθνική «μειοδοσία» με σκοπό τη βελτίωση της προσωπικής διεθνούς πολιτικής δυναμικής του κ. Τσίπρα. Εμείς σαν Έλληνες ντρεπόμαστε για την ήττα στην οποία μας οδήγησε. Αυτός;
    Ο κ. Κοτζιάς ως Υπουργός Εξωτερικών ήταν ο αρχιτέκτονας αυτής της τραγωδίας. Ευτυχώς η Ελλάδα γλύτωσε από τις υπηρεσίες του.
    Ο εμμονικός και διεθνιστικός, κατά τη γνώμη μου, σχεδιασμός του περιελάμβανε, εκτιμώ, παρόμοιες επιζήμιες Συμφωνίες με την Αλβανία και την Τουρκία. Ευτυχώς δεν πρόλαβε γιατί ο ρόλος του τελείωσε και οι «φίλοι του» τον απέσυραν στην αφάνεια.
    Θεωρώ όμως, ότι ακόμα και τώρα δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ζημίας και της προσβολής που έκανε στη χώρα υπογράφοντας μια υποτιμητική Συμφωνία από την οποία η Ελλάδα ενώ δεν κέρδισε τίποτα παραχώρησε την ιστορία και την ταυτότητα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Έχει όλη την υπόλοιπη ζωή του για να το καταλάβει.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ "ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ". ΤΟ FACEBOOK, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ, ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ "ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ".
    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ:
    ΜΑΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ – ΤΣΑΜΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.
    ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΤΣΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.
    ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΛΛΗ, Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ».
    Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΗΣ CIA, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ
    «Τό Facebook δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA καί μάλιστα πείραμα τό όποιο πήγε πολύ καλύτερα άπ' ό,τι οι ίδιοι περίμεναν. Τό εύσημα, σύμφωνα με τόν διευθυντή τής ΟΙΑ, ανήκουν στον ιουδαίο Mark Zuckerberg ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με τήν κωδική ονομασία " The Overlord " (Ο Επικυρίαρχος).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΗΣ CIA: «Μετά από χρόνια δημόσιας παρακολούθησης, μείναμε πραγματικά έκπληκτοι με τό γεγονός, πόσοι πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν τήν διεύθυνση τους, τίς θρησκευτικές καί πολιτικές τους πεποιθήσεις, την αλφαβητική λίστα με όλους τους φίλους τους, προσωπικά e-mail, τηλέφωνα, εκατοντάδες φωτογραφίες τοΰ εαυτού τους, ακόμα καί πληροφορίες γιά τό τί ακριβώς κάνουν από λεπτό σέ λεπτό».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κίνηση συμβολισμός του Μητσοτάκη της οικογενειοκρατίας. Ο Μητσοτάκης πάει σε στέκι του ΣΥΡΙΖΑ – Σε καφέ που συχνάζουν υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης. Θα έχουμε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ. εναντίον των πατριωτών και υπέρ της προδοσίας της Μακεδονίας;
    Σε καφέ – εστιατόριο, που οι υπουργοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τους αρέσει να το αποκαλούν στέκι τους, θα βρεθεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το ραντεβού του κοντά στην πλατεία Βαρνάβα είναι λίγο μετά τις 12, ωστόσο δεν υπάρχει καμία «μυστική» συνάντηση με κάποιο κυβερνητικό στέλεχος μία ημέρα πριν τις εκλογές.
    Ποιοι συχνάζουν εκεί
    Το καφέ βρίσκεται σχετικά κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου, η συχνή παρουσία κυβερνητικών στελεχών ξεκίνησε από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και η σκυτάλη πέρασε στους διαδόχους του στην θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Η Όλγα Γεροβασίλη και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος συχνάζουν εκεί και οι θαμώνες βλέπουν επίσης τακτικά σε κάποιο τραπέζι τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, ενώ συχνά το επισκέπτονταν και βουλευτές των ΑΝΕΛ, όπως ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος την εποχή της συγκυβέρνησης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διεφθαρμένες ελληνικές δικηγορικές εταιρείες, που συνεργάζονται με το οργανωμένο έγκλημα, πέτυχαν μαζικές ελληνοποιήσεις και παρέδωσαν σε λαθρομετανάστες άνω των 300.000 αστυνομικών ταυτοτήτων. Από τις αρχές Μαΐου ως σήμερα έχουν δημοσιευτεί 47 Φύλλα Εφημερίδος Κυβερνήσεως με ελληνοποιήσεις. Σε καθημερινή βάση παίρνει το «τρόπαιο» της ελληνικής υπηκοότητας περίπου μια πολυκατοικία γεμάτη αλλοδαπούς. Εννοείται ότι μαζί με την υπηκοότητα τούς αναγνωρίζεται και δικαίωμα ψήφου. Με τους ρυθμούς που γίνεται ο εποικισμός της πατρίδας μας από τους Ιισλαμιστές λαθρομετανάστες, σε λίγο καιρό δεν θα έχει καμιά σημασία για το σύστημα ποια θα είναι η άποψη των γηγενών Ελλήνων για τα πολιτικά πράγματα.
    ΦΕΚ Β-1627/13/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1621/10/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1617/10/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1615/10/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1614/10/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1612/10/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1611/10/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1605/10/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1589/09/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1587/09/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1586/09/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1585/09/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1584/09/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1583/09/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1581/09/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1580/09/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1579/09/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1578/09/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1577/09/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1575/09/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1574/09/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1566/09/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1552/08/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1546/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1544/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1543/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1542/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1541/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1540/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1539/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1538/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1536/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1535/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1534/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1533/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1532/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1531/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1530/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1529/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1528/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1527/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1526/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1521/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1520/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1519/07/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1491/03/05/2019,
    ΦΕΚ Β-1484/03/05/2019
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...