Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Γιατί οι ευρωπαίοι δεν θέλουν εκλογές στην Ελλάδα! Ο ρόλος Σαμαρά και η αριστερά

Την ώρα που στην Ελλάδα στήνεται σκηνικό εκλογών, στην Ευρώπη δεν θέλουν να ακούνε καν για κάλπες!
Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο Σόιμπλε κάνει εδώ και καιρό... εμπρηστικές δηλώσεις για την Ελλάδα, ενώ και ο Πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έκανε την απερίγραπτη δήλωση – προτροπή να ψηφίσουν οι Έλληνες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!
Εδώ έρχεται να προστεθεί και κάτι ακόμα… Οι ευρωπαίοι έχουν καταλάβει ότι το μέτωπο της αριστεράς και γενικά του αντιμνημονιακού μετώπου στην Ελλάδα έχει φουντώσει για τα καλά. Γι’ αυτό το λόγο και ο Γιούνκερ σε μια ακόμα δήλωσή του είπε ότι αν η επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδας δεν υποστηρίζει το μνημόνιο, “εμείς φεύγουμε”.
Αυτό το “μέτωπο” φοβίζει τους ευρωπαίους, καθώς βλέπουν ότι έχει πάρει μαζί του σχεδόν τον σύνολο των Ελλήνων πολιτών και σε περίπτωση εκλογών οι πολιτικοί και οι πολιτικές που ασκούνται στην Ελλάδα θα έμεναν στην άκρη. Γι΄αυτό και η επίθεση Σαμαρά στην αριστερά χθες, αλλά και η επιστράτευση διεθνών μέσων ενημέρωσης για τον ίδιο σκοπό κατ΄εντολή Μέρκελ!
Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι η Ευρώπη (κυρίως η Γερμανία) θεωρεί δεδομένη την μετεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ.
Η “μεταστροφή” Σαμαρά τους έχει ικανοποιήσει πλήρως, αφού λέγεται ότι όλα έχουν οριστικοποιηθεί εδώ και ενάμιση μήνα με την Γερμανία. Η συνάντηση Σαμαρά – Βεστερβέλε την 15η Ιανουαρίου ήταν καταλυτική και σημάδεψε τις μετέπειτα “κυβιστήσεις” της Συγγρού, καθώς όλα “κλείδωσαν”.
Παράλληλα, θεωρούν σίγουρο ότι υπάρχει συμφωνία Βενιζέλου – Σαμαρά, όπως έχουμε ξαναγράψει στο ΟΛΥΜΠΙΑ.
Αυτή τη συμφωνία έβγαλε “πρώιμα” στη φόρα ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος φέρεται ότι προ ημερών πέρασε την πόρτα την Συγγρού!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...