Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ». ΓΡΑΦΟΥΝ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑΪΜΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ) ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ». «ΤΟ 30% ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ». «ΟΙ ΑΤΕΚΝΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ».


ΙΤΑΛΟΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΙΟΥΛΙΟΣ  ΜΕΟΤΤΙ
"ΟΧΙ  ΠΑΙΔΙΑ,  ΟΧΙ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ". Η  ΜΕΡΚΕΛ  (ΚΑΣΝΕΡ)  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΠΑΙΔΙΑ.  «ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΧΩΡΙΣ  ΠΑΙΔΙΑ  ΣΠΑΝΙΑ  ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ  ΤΙΣ  ΕΠΟΜΕΝΕΣ  ΓΕΝΕΕΣ»
 
Ποτέ δεν υπήρξαν τόσοι άτεκνοι πολιτικοί να οδηγούν την Ευρώπη όπως σήμερα, λέει  το άρθρο που υπογράφει ο Ιταλός δημοσιογράφος Giulio Meotti. «Για τους άτεκνους, το να σκέφτονται με γνώμονα τις επόμενες γενεές είναι κάτι που δεν έχει συνάφεια".  «Η σημερινή Ευρώπη έχει ελάχιστη επιθυμία να αναπαράγει τον εαυτό της, να πολεμήσει για τον εαυτό της ή ακόμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε μια διαφωνία». "Με το να μην έχουν παιδιά, οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης ουσιαστικά αυτοκτονούν. Αντί να ενθαρρύνουν το γάμο, την τεκνοποίηση και την οικογένεια, οι ηγέτες προσκαλούν τους μετανάστες να έρθουν και τους φροντίζουν σαν μια μητέρα".  «Τι τους νοιάζει, αν στο τέλος της ζωής τους η Ευρώπη δεν θα είναι πια Ευρώπη;»


To  άρθρο  δημοσιεύθηκε  στον  «Κόκκινο  Ουρανό»  την  Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017,  με  τίτλο  «Ινστιτούτο Gatestone: Άτεκνοι ευρωπαίοι ηγέτες «μας σέρνουν υπνωτισμένους στην καταστροφή». 

Με  μικρή  τροποποίηση.   

 (CNSNews.com) - Επειδή κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης δεν έχουν παιδιά, δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι μητέρα ή πατέρας και επομένως δεν έχουν "λόγο να ανησυχούν για το μέλλον της ηπείρου", ανέφερε το Ινστιτούτο Gatestone. 

ΙΤΑΛΟΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΙΟΥΛΙΟΣ  ΜΕΟΤΤΙ
"ΟΧΙ  ΠΑΙΔΙΑ,  ΟΧΙ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"

Ποτέ δεν υπήρξαν τόσοι άτεκνοι πολιτικοί να οδηγούν την Ευρώπη όπως σήμερα, λέει το άρθρο που υπογράφει ο Ιταλός δημοσιογράφος Giulio Meotti. Είναι ‘μοντέρνοι’, ‘ανοιχτόμυαλοι’ και πολυπολιτισμικοί και γνωρίζουν ότι "όλα τελειώνουν μαζί τους". Βραχυπρόθεσμα, η ατεκνία είναι μια ανακούφιση, καθώς σημαίνει καμία δαπάνη για οικογένειες, καμία θυσία και καμία διαμαρτυρία για τις μελλοντικές συνέπειες. Όπως έλεγε μια ερευνητική έκθεση που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση: "No kids, no problem!".

 

Το άρθρο αναφέρει ειδικά την Γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel, τον Ολλανδό πρωθυπουργό Mark Rutte, τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron, τον πρωθυπουργό της Σουηδίας Stefan Löfven, τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Xavier Bettel και την πρωθυπουργό της Σκωτίας Nicola Sturgeon.

 
ΤΟ  30%  ΤΩΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΔΩΝ  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΠΑΙΔΙΑ

"Η κατάσταση της χωρίς παιδιά Μέρκελ αντικατοπτρίζει τη γερμανική κοινωνία: το 30% των Γερμανίδων δεν έχει παιδιά, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένα ποσοστό που αυξάνεται μεταξύ των γυναικών αποφοίτων πανεπιστημίων φτάνοντας στο 40%", ανέφερε το Gatestone.

Το Ινστιτούτο Gatestone είναι ένα μη κερδοσκοπικό think tank διεθνούς πολιτικής και "αφιερωμένο στην εκπαίδευση του κοινού σχετικά με το τι παραλείπουν να αναφέρουν τα mainstream media" σε θέματα όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, η δημοκρατία, το κράτος δικαίου και η εθνική ασφάλεια. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι ο πρώην Πρεσβευτής των Ηνωμένων Εθνών στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών John Bolton.  (Το  περίεργο  είναι  ότι  στο  Ινστιτούτο  Gatestone,  ως  συνήθως  η  «γραμμή»,  τις  περισσότερες  φορές,  δίνεται  από  τον  Ρότσιλντ  και  τον  Ροκφέλερ).    


«ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΧΩΡΙΣ  ΠΑΙΔΙΑ  ΣΠΑΝΙΑ  ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ  ΤΙΣ  ΕΠΟΜΕΝΕΣ  ΓΕΝΕΕΣ»

Κάνοντας αναφορά στον Γερμανό φιλόσοφο Rudiger Safranski, το άρθρο λέει για τους ελίτ ευρωπαίους ηγέτες : «για τους άτεκνους, το να σκέφτονται με γνώμονα τις επόμενες γενεές είναι κάτι που δεν έχει συνάφεια. Ως εκ τούτου, συμπεριφέρονται όλο και περισσότερο σαν να είναι οι τελευταίοι (στον κόσμο) και βλέπουν τους εαυτούς τους σαν να στέκονται στο τέλος της αλυσίδας».

ΟΙ  ΤΑΪΜΣ:  «Η  ΕΥΡΩΠΗ  ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ»

«Η Ευρώπη αυτοκτονεί ή τουλάχιστον οι ηγέτες της αποφάσισαν για την αυτοκτονία της», έγραψε ο Douglas Murray στους Times. «Η σημερινή Ευρώπη έχει ελάχιστη επιθυμία να αναπαράγει τον εαυτό της, να πολεμήσει για τον εαυτό της ή ακόμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε μια διαφωνία». Ο Murray, στο νέο του βιβλίο, με τίτλο The Strange Death of Europe («Ο περίεργος θάνατος της Ευρώπης»), το ονόμασε αυτό «μια υπαρξιακή πολιτισμική κούραση».

 
Με το να μην έχουν παιδιά, οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης ουσιαστικά αυτοκτονούν. Αντί να ενθαρρύνουν το γάμο, την τεκνοποίηση και την οικογένεια, οι ηγέτες προσκαλούν τους μετανάστες να έρθουν και τους φροντίζουν σαν μια μητέρα.

Η  ΜΕΡΚΕΛ  (ΚΑΣΝΕΡ)  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΠΑΙΔΙΑ

«Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Μέρκελ, που δεν έχει παιδιά, έχει ονομαστεί “η συμπονετική μητέρα” των μεταναστών», γράφει το άρθρο  του Gatestone. «Την Μέρκελ προφανώς δεν την νοιάζει αν η μαζική εισροή αυτών των μεταναστών θα αλλάξει τη γερμανική κοινωνία, πιθανώς για πάντα». 

Σε αντίθεση με την ευρωπαϊκή ελίτ, οι μουσουλμανικές οικογένειες έχουν πολλά παιδιά, γράφει το άρθρο και σημειώνει ότι ο Τούρκος ηγέτης Ερντογάν ενθάρρυνε τους «μουσουλμάνους να κάνουν πέντε παιδιά» και οι ισλαμιστές ιμάμηδες παροτρύνουν τους πιστούς να «κάνουν πολλά παιδιά» για να κατακτήσουν την Ευρώπη. Οι οπαδοί της ισλαμικής υπεροχής δημιουργούν έντονα μια σύγκρουση πολιτισμών μέσα στην Ευρώπη και απεικονίζουν τις δυτικές χώρες που τους φιλοξενούν να είναι υπό κατάρρευση: χωρίς πληθυσμό, χωρίς αξίες και εγκαταλείποντας τον δικό τους πολιτισμό».

 

ΟΙ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  ΗΓΕΤΕΣ  ΜΑΣ  ΟΔΗΓΟΥΝ  ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ  ΣΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
"Οι ευρωπαίοι ηγέτες μας οδηγούν υπνωτισμένους στην καταστροφή", γράφει το άρθρο. «Τι τους νοιάζει, αν στο τέλος της ζωής τους η Ευρώπη δεν θα είναι πια Ευρώπη;»

Σύμφωνα με τη Eurostat, το ποσοστό γονιμότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν 1,58 ζωντανές γεννήσεις ανά γυναίκα το 2015. Το 2010 το ποσοστό ήταν 1,68. Για να διατηρηθεί ένας πληθυσμός σταθερός χωρίς εισροή μεταναστών, ο ρυθμός γονιμότητας πρέπει να είναι 2,1.

Αναφερόμενος σε άλλες ευρωπαϊκές στατιστικές, το Gatestone ανέφερε ότι το 30% των γερμανίδων δεν έχει παιδιά και ότι "το ένα τέταρτο των ευρωπαίων γυναικών που γεννήθηκαν στη δεκαετία του 1970 μπορεί να παραμείνει άτεκνο".


« ΟΙ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  ΔΕΝ  ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ  ΣΤΟ  ΜΕΛΛΟΝ  ΜΕΣΩ  ΤΩΝ  ΠΑΙΔΙΩΝ,  ΑΛΛΑ  ΜΕΣΩ  ΤΩΝ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ».  

Η Γερμανία, όπως και η Γαλλία, δεν επενδύουν στο μέλλον μέσω των παιδιών, αλλά μέσω της μετανάστευσης, σύμφωνα με το ινστιτούτο.
 


Ο πρόεδρος της Σερβίας πρότεινε την ανοιχτά ομοφυλόφιλη (ενεργητική  ή  παθητική;)  Ana Brnabić την προηγούμενη εβδομάδα, ως υποψήφια πρωθυπουργό  της  Σερβίας. 


Η Γερμανία και η Γαλλία έχουν τον υψηλότερο πληθυσμό μουσουλμάνων μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, σύμφωνα με έκθεση της Pew Research Center. Το Pew ανέφερε επίσης ότι ο μουσουλμανικός πληθυσμός αυξάνεται συνεχώς στην Ευρώπη.
 
 


Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου (δεξιά) "με τον σύζυγό του"


Στην  Δύση  προωθείται  η ατεκνία ως "λύση" για "χαλαρή" ζωή. Ακόμη  και  οι  καλόγεροι  και  οι   καλόγριες,  οι επίσκοποι  και  οι  πατριάρχες μας,  σαν  άτεκνοι,  δεν τους νοιάζει  που  οδεύει  η  ράτσα   μας.  Από  την  άλλη  μεριά  η ανάδειξη ομοφυλόφιλων σε ηγετικές θέσεις στην Ευρώπη  προωθείται  σήμερα  με  μεθοδικό σχέδιο  από  την  οικογένεια  Ρότσιλντ  και  την  Λέσχη  Μπίλντερμπεργκ. Το Λουξεμβούργο  έχει  ήδη έναν «ανοιχτά ομοφυλόφιλο» πρωθυπουργό, τον Xavier Bettel, ο οποίος είναι «παντρεμένος» με έναν άλλο άνδρα. Η καθολική Ιρλανδία απέκτησε τον ομοφυλόφιλο Leo Varadkar ως νέο πρωθυπουργό της. [Τον Varadkar, που έχει πατέρα Ινδό και ανήκει στην κεντρο-δεξιά, εξέλεξε η Ιρλανδική Βουλή, με ψήφους 57 υπέρ, 50 κατά και 47 αποχές]. 
 
 

Ο πρόεδρος της Σερβίας πρότεινε την ανοιχτά ομοφυλόφιλη Ana Brnabić την προηγούμενη εβδομάδα, ως υποψήφια πρωθυπουργό  της  Σερβίας. 

Και  αυτά  είναι  μόνο  η  αρχή.
 
  ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...