Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Βενιζέλος: Θα καταρρακωθεί η αξιοπιστία μας αν δεν αποκρατικοποιήσουμε

Άμεση σύνδεση της αξιοπιστίας της χώρας με το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων έκανε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος λέγοντας πως αν δεν πιάσουμε τον στόχο των 5 δισ. έως τον ερχόμενο Δεκέμβριο τότε «θα καταρρακωθεί η αξιοπιστία μας».

Επιπλέον, ο υπουργός μιλώντας στην....

επιτροπή της Βουλής για τις ΔΕΚΟ ενημέρωσε τα μέλη ότι θα στείλει άμεσα επιστολές στους ομολόγους του στις οποίες θα τους λέει «εντάξει εμείς πουλάμε, πρέπει και εσείς να αγοράσετε» παρακινώντας με αυτό τον τρόπο τα υπόλοιπα κράτη να βοηθήσουν την χώρα να υλοποιήσει το σφιχτό πρόγραμμα.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι οι αποκρατικοποιήσεις θα αφορούν μόνο στα ακίνητα που περιλαμβάνονται στην σχετική λίστα ενώ αποκλείονται αρχαιολογικοί χώροι, δάση, δρυμοί, νησιά κλπ. Ανέφερε ότι εντός 45 ημερών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η παράταση σύμβασης αεροδρομίου, η ανανέωσης σύμβασης και άδειας ΟΠΑΠ και η διαδικασία για την άδεια των κρατικών λαχείων.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...