Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Πρόβα εμφυλίου πολέμου σε μια χρεοκοπημένη Ελλάδα;


Η Αθήνα την Κυριακή το βράδυ έμοιαζε με αυτό που θα γίνει στην περίπτωση που η Ελλάδα πτωχεύσει και οδηγηθεί σε μια ασύντακτη χρεοκοπία! Τις εικόνες που είδαμε απο την τηλεόραση, με τους εμπρησμούς και τις λεηλασίες καταστημάτων, τις είχαν περιγράψει με τρόπο παραστατικό, νωρίτερα, όσοι φοβούνται για τα χειρότερα, αν η χώρα καταρρεύσει και δεν καταφέρει να κρατηθεί στην ζώνη του ευρώ!
Δεν είδαμε, ωστόσο, τα ακόμα χειρότερα: ένοπλες «πολιτικές» ή ποινικές συμμορίες να αποδίδουν με τα όπλα, αυτό που οι ίδιες θα θεωρούν ότι αποτελεί «δικαιοσύνη»!
Είναι βέβαιο, ότι η Ελλάδα οδηγείται καθημερινά σε μια κοινωνική κόλαση που θα την μετατρέψει σε Αφρικανική μπανανία στο κέντρο της Ευρώπης.
Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ με την άφρονα πολιτική που ακολουθούν ενθαρρύνουν και νομιμοποιούν αυτόν τον ιδιότυπο εμφύλιο πόλεμο στον οποίο θέλει να μας οδηγήσει μια ένοπλη μειοψηφία.
Είναι προφανές -ας μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις- οτι η Αλέκα και ο Τσίπρας αξιοποιούν την αγωνία των εργαζομένων για να ανατρέψουν το δημοκρατικό πολίτευμα και να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Λίβανο. Μπορεί οι ίδιοι να μην συμμετέχουν στους εμπρησμούς και τους βανδαλισμούς, με την ακραία όμως ρητορική τους, νομιμοποιούν ουσιαστικά όλες εκείνες τις μειοψηφίες που καίνε και λεηλατούν ατιμώρητα την Αθήνα! Τα δύο αυτά κόμματα απο υπερασπιστές της κοινωνικής δικαιοσύνης μετετρέπονται σε συνέταιροι του χάους και της βίας. Σε απολογητές της ανομίας και της πολιτικής παραβατικότητας. Αν συνεχίσουν έτσι είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που υποτίθεται ότι επιδιώκουν. Θα οδηγήσουν εκατομμύρια εργαζόμενους στην εξαθλίωση και θα ανοίξουν τον δρόμο για αυταρχικές και αντιδημοκρατικές λύσεις!
Ισως ήρθε η ώρα ο δημοκρατικός κόσμος και η πολιτεία να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να υπερασπιστούν αποτελεσματικά το δημοκρατικό πολίτευμα. Διαφορετικά, σύντομα η Ελλάδα θα κυλήσει σε ένα εφιαλτικό αδιέξοδο!

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...