Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Φιάσκο η υπόθεση βόμβας στο μετρό...

Φίλοι μου, γιατί ο υπουργός Προπο (γιατί το υπουργείο του μόνο για τον ΟΠΑΠ είναι χρήσιμο) Κύριος Παπουτσής νομίζει πως είμαστε ηλίθιοι; Νομίζει πως δεν θα αργούσαμε να καταλάβουμε το πελατειακό φιάσκο που ετοιμάζει η πλαστή κυβέρνηση Παπαδήμιου, να κάνει διαπραγματεύσεις με την siemens; Για τα συστήματα ασφαλείας της ΜΕΤΡΟ Α.Ε. και...
άλλων υπηρεσιών και φορέων που θα αναλάβει η siemens, άρα ο χορός της μίζας συνεχίζεται.. Αλλά είναι φανερό πως και η υπόθεση της εταιρείας που σίγουρα κρύβει πολλά περισσότερα απ’ότι γνωρίζουμε, δεν σταματάει εδώ.. Φίλοι, ας ανοίξουμε ακόμα περισσότερο τα μάτια και να βλέπουμε με καχυποψία αυτά που μας συμβαίνουν, γιατί αρκετά πια με την κοροϊδία τους, οι τρομοκράτες δεν είναι βλάκες και οταν αρχίζουν κάτι το τελειώνουν με επιτυχία, αρα κύριε Παπουτσή, σε πιάσαμε αδιάβαστο πάλι.. Μήν παίζεται με την αντίληψη μας κύριοι της φιασκοκυβέρνησεις και ο Έλληνας έχει πολλά αντανακλαστικά, αρκεί να μην ξυπνήσουν, γιατί; δεν θα σας πάρει απλά με τις πέτρες αλλά και φαλλάγκι Κύριοι!

Τιμής ένεκεν σε αυτούς που ξεπουλούν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, από έναν αμαρτωλό, που να παρακαλούν να μην γίνει αρματωλός, και αυτός ο ένας είναι ο ΛΑΟΣ, ένα σώμα και μία ψυχή..

Γιώργος Μηλιώτης…
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...