Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Μην κλαις Έλληνα, θα τα καταφέρεις! Φωνάζει ένας Ρακένδυτος Έλληνας....



Μην κλαις Έλληνα θα τα καταφέρεις κάποιος φώναξε στο δρόμο σήμερα και νόμιζα ότι μιλούσε σε μένα. Γύρισα και είδα έναν ρακένδυτο να το φωνάζει γεμάτος περηφάνια και κουράγιο. Το φώναζε με τόση δύναμη που ξεκούφανε τη γειτονιά. Ούτε οι κόρνες τον κάλυψαν ούτε οι φωνές των εκατοντάδων γύρω του. Κάθισα...
μακριά του γιατί γεννήθηκα στα πούπουλα. Κάθισα μακριά του γιατί δεν ξέρω τι σημαίνει επανάσταση, κάθισα μακριά του γιατί βρωμούσε. Ωστόσο ΔΕΝ βρωμούσε η ψυχή του, που φώναζε δυνατά, ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ… Ήταν τόσο μα τόσο πειστικός που κανείς πολιτικός δεν κατάφερε να με πείσει τόσο όσο εκείνος. Με ντροπή στάθηκα μπρος του και δεν είχα το θάρρος να του δώσω 2 ευρώ γιατί ήμουν φτωχός μπροστά του. Με ευχαρίστησε ωστόσο αυτός και ντράπηκα ο ίδιος. Και τότε είπα μέσα μου, ένας ρακένδυτος φωνακλάς θα φέρει την επανάσταση ή σε εμένα θα αλλάξει γνώμη; Ρακένδυτος θα γίνω και ο ίδιος μια μέρα και θα το χαρώ, αρκεί να έχω τη δύναμη να φωνάζω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ όπως εκείνος!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...