Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ηλιακές καταιγίδες και επίφυση...


Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο New Scientist το 1998, υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ των ηλιακών καταιγίδων του Ήλιου και της ανθρώπινης βιολογικής επιδράσης.
Ζώα και άνθρωποι έχουν ένα μαγνητικό πεδίο που τους περιβάλλει (η λεγόμενη ΑΥΡΑ) κατά τον ίδιο τρόπο το μαγνητικό πεδίο που περιβάλλει τη Γη ως προστάτης.

Η Ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα από τον ήλιο επηρεάζει (αρνητικα) τις ηλεκτρονικές συσκευές μας οπως επηρεάζει
και το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου (Αλλους θετικά και αλλους αρνητικά.Αναλόγος το DNA του καθ' ενος). Είμαστε δηλαδή σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά ηλεκτρομαγνητικά "εξαρτώμενοι" απο τις διακυμάνσεις του ήλιου , κάποιοι μπορεί να αισθανθείτε υπνηλία , και αλλοι γίνονται επίσης εξαιρετικά "ενεργοί".ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ

Η Επίφυση στον εγκέφαλο μας, επηρεάζεται επίσης από την ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα που προκαλεί στον αδένα παράγωγη υπερβολικής μελατονίνης , μια ορμόνη η οποία μπορεί να προκαλέσει υπνηλία αλλά είναι επίσης γνωστό ότι μερικοί άνθρωποι έχουν θετικες "παρενέργειες", συνήθως αυτοί που έχουν επίγνωση των συνεπειών (Η μελατονίνη δρα στον οργανισμό ως αντιοξειδοτικό και δεν αφήνει τα κύταρα να γεράσουν και να πεθάνουν τόσο γρήγορα.Πιο απλά αυξάνει την ζωή).

Η Επίφυση επίσης αναφέρεται ως το τρίτο μάτι, και το  τρίτο μάτι είναι  επίσης γνωστό ως το εσωτερικό μάτι . Το τρίτο μάτι είναι ένα μυστικιστικό με απόκρυφη έννοια η οποία βρίσκετε στο (μέτωπο) τσάκρα σε ορισμένες νταρμικές πνευματικές παραδόσεις, ιδίως του Ινδουισμού . Η έννοια αυτή υιοθετήθηκε αργότερα από χριστιανούς ,μυστικιστές και πνευματιστές καθώς και ανθρώπους από άλλα θρησκευτικά δόγματα.

Είναι επίσης η πύλη που οδηγεί μέσα στην εσωτερική "σφαίρα" και χώρους της ανώτερης συνείδησης. Μεταξύ χριστιανιών μυστικιστών , ο όρος χρησιμοποιείται με ευρεία έννοια για να δείξει μια μη-δυϊστική προοπτική. Στη Νέα Εποχή πνευματικότητας, το τρίτο μάτι μπορεί να συμβολίζει μια κατάσταση Φώτισης ή την επίκληση του σε νοητικές εικόνες που έχουν βαθιά προσωπική πνευματική ή ψυχολογική σημασία. Το τρίτο μάτι συχνά συνδέεται με τα οράματα, τη διόραση (η οποία περιλαμβάνει τη δυνατότητα να παρατηρήσουν τσάκρας και την αύρα), πρόγνωση, και εξωσωματικές εμπειρίες. Οι άνθρωποι που έχουν αναπτύξει την ικανότητα φέρεται να βλέπουν τρείς "οντότητες" στα μάτια τους, μερικές φορές γνωστή ως μάντεις.
Για τους λόγους που οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε  οι άνθρωποι τείνουν να έχουν τους αδένες της επίφυσης έντονα ασβεστοποιημένες σε κατασταση ύπνου.

Το Φθόριο (που εχει βρεθεί στο νερό της βρύσης , στις οδοντόπαστες , και τα μεταποιημένα τρόφιμα ...) είναι μόνο ένα από τα πράγματα που προκαλεί την ασβεστοποίηση της επίφυσης .

Το Φθόριο είναι το χειρότερο συστατικό που προσκολλάται στην επίφυση , όπου σχηματίζει κρυστάλλους φωσφορικού ασβεστίου περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στο σώμα.
Πώς να πραγματοποιήσετε απασβέστωση της επίφυσης;
Μία εξαιρετική ανάλυση θα βρείτε εδώ.. www.squidoo.com

Το Τρίτο μάτι πρέπει να είναι ενεργό , ζωντανό και ισχυρό ... Η διαδικασία της αφαίρεσης των αλάτων μερικές φορές προκαλεί πονοκεφάλους και υπνηλία ... Οσο δεν γίνετε ομως το ίδιο θα προκαλούν και οι ηλιακές καταιγίδες....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...