Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

«ΣΚΑΝΕ» ΤΑ 44 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!


ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ: «ΣΚΑΝΕ» ΤΑ 44 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!


Ο λαός πρέπει να προετοιμαστεί για ανείπωτη-νέα σφαγή, με την οποία οι ολετήρες θα συντρίψουν τα πάντα! Αυτά που σας λέμε, δεν θα τα δείτε πουθενά αλλού γραμμένα. Σας κρύβουν την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι έρχεται τυφώνας οικονομικής καταστροφής.

Έρχεται το 4ο Μνημόνιο: Χαράτσι μέσω ΔΕΗ, Άμεσες Απολύσεις στο Δημόσιο, Άνοιγμα καταστημάτων και τις Κυριακές, Επιδείνωση-επέκταση της Φοροεπιδρομής
Και πάλι κοιμίζουν το λαό με ψεύτικη αισιοδοξία


του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Η τρικομματική κυβέρνηση της εθνικής καταστροφής και του διωγμού των Ελλήνων, είναι πλέον έτοιμη να ρουφήξει και το μεδούλι των τελευταίων επιζησάντων. Με πραξικοπηματικές διαδικασίες-εξπρές και με τη μορφή του «ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε» φέρνει προς ψήφιση το 4ο Μνημόνιο, σε ένα πολυνομοσχέδιο-σκούπα, πριν από το κλείσιμο της Βουλής για το Πάσχα, τηρώντας έτσι τη συμφωνία στην οποία κατέληξε με την τρόικα.
Τα κυριότερα από τα 18 μέτρα περιλαμβάνουν άμεσες απολύσεις στο δημόσιο, που θα φθάσουν στις 14.000 το 2013, την είσπραξη του «χαρατσιού» στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ και το 2013 με υποτιθέμενη μείωση του, το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου, την ένταση της φοροεπιδρομής κ.λπ.
Η αλήθεια την οποία βεβαίως αποκρύπτουν παντελώς και οι της τρικομματικής κυβέρνησης και τα συστημικά ΜΜΕ είναι ότι οι ολετήρες βρίσκονται αντιμέτωποι με το αδιέξοδο του πολιτικού τους εγκλήματος. 
Το Δημόσιο έδωσε εγγυήσεις 233 δισεκατομμυρίων ευρώ προς τις Τράπεζες, εν μέσω Μνημονίων (2010, 2011) και αντίστοιχα οι Τράπεζες χορήγησαν τις εγγυήσεις του Δημοσίου ως ομόλογα στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Σήμερα, καλείται το Δημόσιο να πληρώσει τα 233 δις ευρώ. Και γιατί το Δημόσιο και όχι οι Τράπεζες; Διότι αυτό το προέβλεπε ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος κ. Προβόπουλος, ότι σε περίπτωση που τα δάνεια δεν πληρωθούν από τις Τράπεζες, τότε το χρέος βαρζίνει το Δημόσιο, δηλαδή τον ελληνικό λαό!
Ήδη, όπως το έχουμε ξαναγράψει, η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με 44 δις ευρώ ομόλογα τα οποία «σκάνε» στην ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) από τα τέλη Απριλίου μέχρι και τον Οκτώβριο!
Τώρα που οι Τράπεζες όχι μόνο τα δάνειά τους δεν μπορούν να πληρώσουν αλλά διαλύονται, καλείται να τα πληρώσει ο λαός δυσθεώρητα ποσά. Ο τσακισμένος από τα Μνημόνια κοσμάκης, πώς είναι δυνατόν να πληρώσει 44 δις ευρώ;
Επομένως, έρχεται η καταστροφή, το γενικό ξεπούλημα της χώρας, το ΚΡΑΧ!
Γι’ αυτό τον λόγο η ελληνική κυβέρνηση τρέχει με το… νέφτι στα πισινά ώστε να υλοποιήσει το 4ο Μνημόνιο! 
Ο λαός πρέπει να προετοιμαστεί για ανείπωτη-νέα σφαγή, με την οποία οι ολετήρες θα συντρίψουν τα πάντα! Αυτά που σας λέμε, δεν θα τα δείτε πουθενά αλλού γραμμένα. Σας κρύβουν την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι έρχεται τυφώνας οικονομικής καταστροφής.
Για να δείτε πώς οι καταστροφείς του τόπου πέρασαν στα μουλωχτά όλο το χρέος των Τραπεζών στις πλάτες του λαού σας ξαναθυμίζουμε ένα από τα περιβόητα ΦΕΚ με την υπογραφή του τότε υπουργού Οικονομικών κ. Σαχινίδη και του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλου:

«ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 511, 23 Απριλίου 2010: 


«…Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 2.117.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπομένων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου, τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος της οποίας δεν μπορεί να υπολογιστεί». Στη σελίδα 6762 του ίδιου ΦΕΚ επαναλαμβάνεται το παραπάνω άρθρο, ενώ στη σελίδα 6763 του ίδιου ΦΕΚ, διαβάζουμε: «ΙV: Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 2.500.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπομένων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου, τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος της οποίας δεν μπορεί να υπολογιστεί». Στη σελίδα 6765 το ποσό που θα επιβαρύνει το Δημόσιο ανέρχεται στα 2.300.000.000 !!! Λες και είναι… μαρουλόφυλλα πέφτουν τα δισεκατομμύρια ευρώ κόστη, πάνω στις πλάτες του λαού»!
Τα 18 σημεία στα οποία συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση με την τρόικα, αποτελούν το αρχικό μενού μιας προδιαγεγραμμένης καταστροφής
ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
Τα αισιόδοξα μηνύματα του Πρωθυπουργού ότι βλέπει φως στο τούνελ, ότι αρχίζει να έρχεται η ανάκαμψη της οικονομίας, ότι τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο οι προσλήψεις ήταν κατά 19.000 πάνω από τις απολύσεις, άρα αυτό σημαίνει μείωση της ανεργίας, αποτελούν μία ακόμη παραπλάνηση του λαού.
Τα ζόμπι της πολιτικής αποπροσανατολίζουν τον λαό από την πραγματικότητα, λειτουργώντας για μια ακόμη φορά υπέρ των συμφερόντων των δανειστών και όχι του κόσμου.
attikanea
“Ελεύθερη Ώρα”
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...