Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

91.000.000 θα κοστίσει το Τζαμί στο Βοτανικό;


Τη στιγμή που η χώρα παραπαίει και ο Ελληνικός λαός φυτοζωεί κάτω από τα δεινά της τρόικας του ΔΝΤ, κάποιοι θέλουν με το ζόρι να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ το Τζαμί. 

Σας παρουσιάζουμε το ενημερωτικό σημείωμα του ΑΝΣ προς τον ΥΕΘΑ, στο οποίο αναφέρονται εκτιμώμενα κόστη για την μετακίνηση των εγκαταστάσεων του Πολεμικού Ναυτικού από την περιοχή του Βοτανικού (θέση Ελαιώνας), θέση στην οποία έχει αποφασιστεί να ανεγερθεί το μουσουλμανικό τέμενος.

Ακολουθούν τα έγγραφα..


Μιλώντας, πάντα, οι ναύαρχοι του ΑΝΣ γιαεκτιμώμενα κόστη (και όχι πραγματικά) αποφάσισαν ότι η μεταφορά των εγκαταστάσεων του ΠΝ από το Ναυτικό Οχυρό Βοτανικού, θα στοιχίσει στον Ελληνικό λαό 91.000.000 ευρώ.

Η κατασκευή του τεμένους έχει προβλεφθεί περί τα 15.000.000 ευρώ, λεφτά που θα παρθούν (σύμφωνα με τον Υ/ΓΕΝ) από λογαριασμούς του Ναυτικού οι οποίοι προορίζονται για συντήρηση κτιρίων και εγκαταστάσεων του ΠΝ.

Συνολικό "εκτιμώμενο" κόστος 106.000.000 ευρώ!!!

Και πάντα "εκτιμώμενο", γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα τίποτε δεν κατασκευάζεται σύμφωνα με το προβλεπόμενο κόστος του. Όλα στοιχίζουν παραπάνω!


Την στιγμή που μειώνονται συντάξεις των400 ευρώ, την στιγμή που μειώνονται μισθοί ιδιωτικών & δημοσίων υπαλλήλων, την στιγμή που δεν διατίθενται κονδύλια για συντήρηση υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων, με το οποίο υπερασπίζονται τα σύνορα της χώρας μας, οι "πολιτικοί" αυτής της χώρας έχουν βάλει αυτοσκοπό την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους με λεφτά του ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!
ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

Και για την ιστορία οφείλουμε να γράψουμε ότι η περιοχή του ελαιώνα είχε ζητηθεί το 2006 από τον δήμο Αθηναίων για ανάπλαση, αναβάθμιση της περιοχής με στόχο την καλυτέρευση της ζωής των Αθηναίων πολιτών. 

Αλλά η τότε κυβέρνηση, με απόφαση του Αρείου Πάγου, ακύρωσε την εκποίησή της.


Αυτή είναι η γραμμή των πολιτικών αυτού του τόπου.

Μεριμνούν για την καλυτέρευση της ζωής των παρανόμως ερχόμενων μεταναστών σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη.


http://asimpiestos.blogspot.com/2013/04/blog-post_26.html

2 σχόλια :

  1. ΚΑΛΑ ΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ,ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ!!!!!!ΟΙ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΑΡΕΟΙ ΝΑΥΑΡΧΑΙΟΙ ΠΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ Π.Ν. ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΟΙΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΕΜΕΝΩΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΠΕΜΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ;;;;;;;;;;;;;;;;ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑΥΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ;;;;;;;;;;;;;;ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευστοχότατη η παρατήρηση σου αγαπητέ μου Δώριε Σπαρτιάτη!
    Πραγματικά χαίρομαι όταν αποκτούν ουσία αυτές οι σελίδες, τόσο από απορίες και αντιρρήσεις, όσο και από τα αιχμηρά βέλη των Πολεμιστών!
    Χαίρε Έλλην!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...