Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ή ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ;



Οι περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν ότι οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις κυβερνούν με βάση το «γενικό συμφέρον» του λαού. Αυτός άλλωστε είναι ο όρκος που δίνουν οι Υπουργοί κάθε Κυβέρνησης.
Φυσικά κανείς δεν πιστεύει ότι η ψήφιση ενός νομοσχεδίου αφήνει αδιάφορους αυτούς που επηρεάζει. Είναι βέβαιο ότι αν ένα νομοσχέδιο δεν συμφέρει μια ομάδα ανθρώπων, αυτοί θα κάνουν ότι μπορούν, στα όρια που αυτοί πιστεύουν ότι πρέπει να κινηθούν, για να αλλάξουν το νομοσχέδιο.
Τι συμβαίνει όμως αν ένα νομοσχέδιο δίνει ισχυρό χτύπημα στα καρτέλ? Έχει δυνατότητα ο υπουργός Ανάπτυξης να περάσει τέτοιο νόμο για να γλιτώσει τους Έλληνες καταναλωτές από την μάστιγα των καρτέλ? Είναι δυνατόν νομοσχέδιο που εγκρίνει το υπουργικό συμβούλιο, αντί να κατευθυνθεί στην Βουλή για έγκριση από τους Βουλευτές, απλά να εξαφανιστεί?
Ποια είναι η ευθύνη της Λούκας Κατσέλη στην συγκεκριμένη υπόθεση? Τι διαπίστωσε ο Εισαγγελέας που ερεύνησε την υπόθεση? Για ποιους λόγους τελικά το νομοσχέδιο-σφαλιάρα στα καρτέλ εξαφανίστηκε και δεν εξυπηρετήθηκε το «γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού»?

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΑΣ
Αξιότιμες φίλες και φίλοι 



Το ΔΝΤ, για μια ακόμα φορά, παρατήρησε ότι ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις πέφτουν, οι τιμές των προϊόντων παραμένουν ψηλά. Αιτία: η έλλειψη ανταγωνισμού, δηλαδή με απλά λόγια τα ΚΑΡΤΕΛ. Το γνωρίζει η πολιτική ηγεσία; Φυσικά το γνωρίζει. Και γιατί δεν αντιδράει; Εσείς γιατί λέτε;

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα δείτε ένα αποκαλυπτικό βίντεο 40 λεπτών που δημιούργησα, στο οποίο αποκαλύπτεται ότι την Κυβέρνηση της Ελλάδας δεν την έχει η εκλεγμένη εξουσία αλλά τα καρτέλ.

http://www.youtube.com/watch?v=f0PHJbwCxuM&feature=youtu.be

Το βίντεο αφορά το νομοσχέδιο για τις αποζημιώσεις των θυμάτων των καρτέλ που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ μετά από παρεμβάσεις των εκπροσώπων των καρτέλ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Η κ. Κατσέλη ήθελε, κάποιος πάνω από την κ. Κατσέλη (ενδεχομένως το γραφείο του Πρωθυπουργού) της επέβαλε να το εξαφανίσει. Και φυσικά εκείνη το δέχτηκε και έγινε έτσι συνένοχη στην συνέχιση της κλοπής του ελληνικού λαού.

Φυσικά κανείς επόμενος υπουργός (Χρυσοχοίδης, Χατζηδάκης) δεν προώθησε το έτοιμο νομοσχέδιο στην Βουλή. Γιατί άραγε?

Σας στέλνω μαζί και το κείμενο του βίντεο για όσους δεν έχουν τον χρόνο να δούνε το βίντεο.

Με εκτίμηση για όλους και καμία εκτίμηση για τα καρτέλ και τους προστάτες τους.

Φλωράς Γιώργος
Βιβλιοπώλης
Μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ)
Συντονιστής της Επιτροπής για θέματα Ανταγωνισμού του ΕΕΑ
Αλικαρνασσού 6 Αθήνα Τηλ. 2105232621


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...