Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Αντιρατσιστικές ιστορίες καθημερινής τρέλας ! ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Ιούνης του 2011 … λες και ήταν χθες … και εμείς γράφαμε ότι ο ιστορικός του Χάρβαρντ Niall Ferguson δήλωσε στο Bloomberg ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος ώστε να είναι σε θέση η Ελλάδα να πληρώσει το χρέος της . Οι Γαλλικές και γερμανικές τράπεζες δάνεισαν Ελλάδα τα χρήματα τους. Κανονικά, εαν η Ελλάδα σταματούσε να πληρώνει …. τότε οι γαλλικές και γερμανικές τράπεζες θα είχαν τεράστιες απώλειες.

Η υπόθεση έκλεισε !!!!!!!!!!!


Η κυβέρνηση Παπά-demon … του G-Man Sachs πρωθυπουργού κατάφερε και μετέτρεψε το 90 % των δανείων της χώρας σε ενυπόθηκα δάνεια που υπάγονται στο αγγλικό δίκαιο !!!!


Τώρα ; Τώρα η χώρα πουλιέται … και ο έλληνας κάνει πως δεν καταλαβαίνει, πως δεν τον απασχολεί. Μα πως το λένε επιτέλους; Αφού η εθνική περιουσία δεν είναι και ιδική του περιουσία!  Ή μήπως είναι ;;;;;

Ο άνθρωπος …. όσο ακόμη έχει στην τσέπη του μερικά μαρουλάκια ώστε να βάζει βενζίνη στο αμαξάκι του … θα συνεχίζει να παίζει το π%λ@κι του ... και στην καλλίτερη … άντε θα συζητά και για το αντιρατσιστικό  νομοσχέδιο …. μάλλον θα επαναλαμβάνει σαν παπαγάλος ότι άκουσε στην τηλεόραση … ή διάβασε στο διαδίκτυο ….
Διότι η πλειοψηφία μη διαθέτουσα την κριτική ικανότητα ώστε να εκφράσει την προσωπική της άποψη ….  βολεύεται με τα λόγια κάποιων άλλων …. και αυτό το αποδεικνύει χρόνια τώρα … τόσο στην προσωπική ζωή … όσο και στις πολιτικές επιλογές. 


Η ΔΕΠΑ ΔΕΣΘΑ. ο ΟΠΑΠ - λιμάνια - αεροδρόμια - νερά - τρένα ... όλα τα περιουσιακά στοιχειά του έθνους πουλιούνται σύμφωνα με τους όρους που έθεσε η τρόικα.
Τα πάντα φεύγουν από τον δημόσιο έλεγχο της χώρας και περνούν σε ξένα χερια .
Ενώ ο έλληνας … συνεχίζει το βιολί του (το π%λι  του … το ίδιο κάνει).
Γίνεται συνδρομητής στον Γερμανικό πλέον ΟΤΕ ( ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )  … για να πάρει προσφορά … ένα κωλο-τηλεφωνάκι του κερατά .
Και χάντρες να του έδιναν … πάλι θα τα ακουμπούσε στους Γερμανούς … πάλι θα πρόδιδε την πατρίδα του ο βλάξ …
Βέβαια είπαμε …
Η πλειοψηφία αδυνατεί να σκεφτεί ΛΟΓΙΚΑ άρα να συνειδητοποιήσει πως με ένα γενικό σαμποτάζ κατά του ΟΤΕ θα έκανε την μετοχή του κουρελόχαρτο και … έτσι θα μπορούσαμε να τον ξαναγοράσουμε με πενταροδεκάρες .


Όχι! … Όχι; …. Τι είναι αυτά που μας λες τώρα HEIL GAP ;;;
Όχι! … Ο έλληνας είναι οικογενειάρχης … νοικοκυρης και πρώτα από όλα κοιτά την τσέπη του !
Τι όχι τι ναι τελικά σε αυτόν τον νεοέλληνα – αλβανοέλληνα  ποντάρουν οι αγοραστές της κρατικής μας περιουσίας !
Χαζός κόσμος … σου λέει ο ρώσος ( το ξανθό γένος !!!!!!!!!! ) …. 
Θα δουλέψουμε καλά με αυτά τα πρόβατα ….  500 ευρώ θα τους ανεβάσω το πάγιο στο φωταέριο λογαριάζει ο Αζέρος .




Και μια που μιλήσαμε για δούλεμα …
Αντουανέτα ;;;;; που είσαι ;;;;;;
F.U ….  μα ποιον νομίζεις ότι δουλεύεις μωρή στρ@βελω … που μάζεψες όλους τους τσαμπατζήδες φίλους σου και τους πήγες  δωρεάν ταξιδάκι στο Πεκίνο ( κερνά βεβαίως ο συνταξιούχος ) … και που στο τέλος είπαν να μην φύγουμε με άδεια χέρια από την Κίνα … και έκαναν την χειρονομία … και παρήγγειλαν και 140 πλοία ;;;
Και πιστεύω ότι καμιά τσούλα πέμπτης κατηγορίας της ανθελληνικής δημοσιογραφίας δεν αναρωτήθηκε: « και τι είναι τα 140 πλοία και τα παραγγέλλουμε έτσι ;;; στραγάλια είναι ;;;


Φτιάχνω ένα καφεδάκι και σας παραπέμπω στον φίλο μου τον fibrus ( που μπορεί και να τον στενοχωρήσω με το σημερινό άρθρο μου … αλλά από την άλλη όχι … δεν το πιστεύω ) να διαβάσετε ένα απόσπασμα από πρόσφατο άρθρο μου :
ΕΔΩ :

Την πιο περασμένη εβδομάδα, ήταν η σειρά της Γερμανίας να διασώσει μια τράπεζα, HSH Nordbank, μια τράπεζα που χρηματοδοτούσε την παγκόσμιο ναυτιλία .
Η  ναυτιλιακή βιομηχανία που η κρίση την έχει μετατρέψει σε βιομηχανία-φούσκα … βύθισε την τράπεζα.
Λόγω της πλεονάζουσας παραγωγής νεότευκτων πλοίων , την κρίση στο παγκόσμιο εμπόριο ….  και την κρίση της ναυτιλίας ( ως άμεση συνέπεια της κρίσης, της λιτότητας και της ύφεσης ) … και των χαμηλών  (ως εξυπακούεται) ναύλων, οι πλοιοκτήτες δεν μπορούσαν πλέον να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους.


Χα, χα, χα  … και παρήγγειλαν … λέει …140 καλσόν ;;;
Όχι καλσόν ρε HEIL GAP …  πλοία ....  μην μας μπερδεύεις άλλο !
Παρήγγειλαν 140 πλοία ….
Μάλιστα 140 πλοία εν μέσω κρίσης … όταν η αγορά των «σχεδόν νεότευκτων» μεταχειρισμένων σε εκλιπαρεί μήπως και ξεφορτωθεί κάποια κομμάτια του στόλου της !
Μα δε ντρέπεστε καθόλου καημένοι ;;;;;;;;;


Βέβαια η βασική ιδέα της παράστασης εδώ και ένα χρόνο είναι αυτή …. ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ …. ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .

Πολλοί πρόθυμοι … «πιτσιρίκοι» …. θα βρεθούν να ανατροφοδοτούν την καθημερινή κόντρα με τους χρυσαυγίτες … 
Ο κόσμος θα ασχολείται με αυτή …
Eklase η χρυσή αυγή
Exese η χρυσή αυγή και δεν τράβηξε το καζανάκι !
Ενώ ….
Ενώ η κυβερνητική συμμαχία θα ξεπουλά ανενόχλητη την Ελλάδα !


Με το αζημίωτο φυσικά !!!!!!
Ο καθηγητής Joseph Stiglitz, πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας, αναλύοντας τα «Τέσσερα Βήματα της Στρατηγικής», η οποία έχει σχεδιαστεί για να υποδουλώσει τα έθνη στους τραπεζίτες μας πληροφορεί :
Βήμα πρώτο: Ιδιωτικοποίηση.
Αυτό που γίνεται στην πραγματικότητα, είναι ότι προσφέρουν στους  εθνικούς ηγέτες προμήθειες ύψους 10% σε μυστικούς τραπεζικούς  λογαριασμούς στην Ελβετία σε αντάλλαγμα για το κλάδεμα μερικών  δισεκατομμυρίων δολαρίων από την τιμή πώλησης των εθνικών περιουσιακών στοιχείων.
Η δωροδοκία και η διαφθορά, απλή και καθαρή.


Και δεν είναι μόνο οι πολιτικοί ….
Είναι και οι δημοσιογράφοι που ΚΙΝΟΥΝ το παιχνίδι .
Τελευταία πράξη … το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο !
Νταβαντούρι να γίνεται … και φυσικά να φεύγει το δημόσιο « πράμα » …
Σιγά τώρα μην μας νοιάξει για την χρυσή αυγή … εάν ανέβουν τα ποσοστά της ή εάν κατέβουν τα δικά μας … χα, χα …!
Εμείς να πουλήσουμε Ελλάδα θέλουμε μονό κορόιδα ….  κι ύστερα :
«Μην τον είδατε τον Παναή »
Δεν θα σταθώ … στο tsiprashow … και την παθητική στάση του που κράτησε την ώρα που ο φιλόσοφος φίλος του πρόσβαλε με τις σαχλαμάρες του τους Έλληνες . Άλλωστε έχω γράψει αρκετά για την μαριονέτα του τσιριζα .
Είναι όμως ποτέ δυνατό μια τέτοια πολιτική καρικατούρα να προστατεύει τα συμφέροντα  του ελληνισμού ;;;;;;;;



Πάμε παρακάτω λοιπόν .



Διαβάζω : … Η εκκλησία της Ελλάδος δεν έχει διατυπώσει καμία αντίθεση στο προωθούμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο …
Ε … και τι περιμένετε τώρα να σας πω και εγώ ;;;;
Εάν αυτός ο τύπος παριστάνει την κεφαλήν της εκκλησιάς μας …. τότε ….


χ$σ$ μ$σα Πολυχρόνη που γ$ννήκαμε $ύζωνοι ! 




Μάλιστα …
Και τι γράφει λοιπόν αυτό το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ;;;;;
Χμ! …
Μπα ;;;;
 «Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000-20.000) ευρώ».



Δηλαδή όποιος θα μιλήσει ή θα γράψει κάτι αρνητικό π.χ. για το gay parade … τότε τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών … ;  Έως και πόσα χρόνια ρε ρούπακα ;;


Έτσι ε ;;;;;;;
Τώρα, Δημοκρατικό τόξο τους λένε τους φασίστες ρε βρωμιάρες ;;
Πάμε λοιπόν ρε tsirizaioi …. στο αγαπημένο σας είδωλο τον Τσε Γκεβάρα και την εμμονή του να κλείνει τους ομοφυλόφιλους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. 


Σύμφωνα με την κουβανική επανάσταση, μια επανάσταση που υποτίθεται ότι ήρθε για να φέρει για τις σοσιαλιστικές αρχές μιας αταξικής κοινωνίας και πραγματικής ισότητας, το αποτέλεσμα της ήταν ότι διάφορες ομάδες ανθρώπων υπέστησαν διώξεις για την μοναδικότητα τους.
Έχοντας παλέψει για την ανάληψη της εξουσίας τώρα ο Che Guevara κάνει κατάχρηση της εξουσίας και μαζί με τον Κάστρο έχουν δημιουργήσει έναν κόσμο σύμφωνο με δικό τους όραμα και αποκλείοντας από αυτόν όποιον δεν τους αρέσει.

Ωστόσο, ο Γκεβάρα δεν θέλησε ποτέ να μάθει ότι ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Λένιν, είχε αποποινικοποιηθεί την ομοφυλοφιλία το 1922.
Αυτή ήταν μια τολμηρή κίνηση του Λένιν, που αργότερα ανατράπηκε από τον Στάλιν.
Σύμφωνα με την κουβανική επανάσταση, όμως, το όραμα του Τσε Γκεβάρα συνεπαγόταν τη δημιουργία «στρατοπέδων εργασίας», που είναι γνωστά ως στρατόπεδα εργασίας UMAP, για να φυλακίζουν τους gay.

Αυτά ήταν τα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Κούβας, που είχαν  συσταθεί έτσι ώστε η νέα σοσιαλιστική κυβέρνηση να μπορέσει να απαλλάξει το έθνος από την ομοφυλοφιλία, η οποία κατά κάποιο τρόπο πιστεύεται ότι ήταν ένα προϊόν του καπιταλισμού.
Οι ομοφυλόφιλοι καλλιτέχνες λογοκρίνονταν και οι ομοφυλόφιλοι που εργαζόταν στην κυβέρνηση έχασαν τις δουλειές τους.


Τα στρατόπεδα UMAP υπέβαλλαν τους ομοφυλοφίλους σε βάναυσα βασανιστήρια και είναι αρκετοί οι κρατούμενοι που αυτοκτόνησαν.
Όχι μόνο φυλακίστηκαν οι ομοφυλόφιλοι άνδρες, αλλά οι θηλυπρεπείς (μαλθακοί) άνδρες είχαν επίσης φυλακιστεί ώστε να κάνουν τόπο για το σύστημα του «νέου ανθρώπου», του Γκεβάρα … μια φριχτά παθολογική ομοφοβική ιδεολογία. 




Οι άνθρωποι που δεν ταίριαζαν σε αυτό το φασιστικό όραμα φυλακίστηκαν χωρίς απαγγελία κατηγορίας ή δίκη και αναγκάζονται να αυτό-προσαρμοστούν μετεκπαιδευόμενοι σε μια έννοια του ανδρισμού μέσω της εργασίας σκλάβων.

Ένα επιχείρημα ότι « Ναι αλλά τότε οι καιροί ήταν διαφορετικοί » ακυρώνεται από το γεγονός ότι ο Γκεβάρα  ανέβηκε στην εξουσία για να φέρει την αλλαγή αλλά αυτό που τελικά έκανε ήταν ότι δεν έδωσε την παραμικρή σημασία σε κάποιες από τις μειονότητες των συμπατριωτών του.
Αν και ο σοσιαλισμός του Τσε έπρεπε να ήταν μια πιο δίκαιη εξέλιξη από τον καπιταλισμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η εξέλιξη της τύχης των ομοφυλοφίλων αποδεικνύει ότι η τιμή που καταβλήθηκε για ένα βελτιωμένο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας ήταν η ίδια η ελευθερία της κάθε μειοψηφίας.
Μετά τον θάνατο του Τσε Γκεβάρα που σκοτώθηκε το 1967 όλα αυτά τα στρατόπεδα έκλεισαν από τον Κάστρο λόγω του ότι προσέλκυαν αρνητικά την προσοχή …. παγκοσμίως.






  • Improper Conduct, (Dirs. Néstor Almendros & Orlando Jiménez Leal, 1984) 

    • Bejel, Emilio. Gay Cuban Nation (University of Chicago Press, 2001)
    • Dore, Elizabeth & Carrie Hamilton. Sexual Revolutions in Cuba: Passion, Politics and Memory (Envisioning Cuba) (The University of North Carolina Press, 2012)


    Στο επόμενο θα δούμε το Άρθρο 3 Δημόσιος εγκωμιασμός, άρνηση ή εκμηδένιση εγκλημάτων ….
    Εμείς όμως θα ασχοληθούμε με το Ολοκαύτωμα του Αϊζενχάουερ: την σφαγή του 1,7 εκατομμύριων Γερμανών στρατιωτών και εγκλείστων στα 200 τέτοια στρατόπεδα αιχμαλώτων πολέμου που ήταν διάσπαρτα σε όλη τη Γερμανία !
    HEIL GAP ( or mind the GAP) 

    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...