Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ «ΜΟΥΣΕΙΟΥ - ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ». ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;





ΝΑ  ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ  ΗΜΕΡΑ  ΜΝΗΜΗΣ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΘΥΜΑΤΑ  ΤΗΣ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,  ΣΕ ΟΛΑ  ΤΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ  ΙΔΡΥΜΑΤΑ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ,  ΤΗΝ  ΗΜΕΡΑ  ΑΥΤΗ  ΤΟΥ  ΜΑΡΤΙΟΥ  Ή  ΑΠΡΙΛΙΟΥ,  ΝΑ  ΜΗΝ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΜΑΘΗΜΑΤΑ.  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΧΩΡΟΥΣ  ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΝΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΤΡΙΩΡΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΜΕ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ  ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ  ΓΙΑ  ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΜΑ  ΤΙ  ΕΙΔΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΟΤΑΝ  ΔΕΝ  ΤΙΜΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ  ΣΦΑΓΕΝΤΕΣ  ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ;

Η ΣΦΑΓΗ  ΤΗΣ  ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ  
ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ  Ι΄ ΜΕΡΟΣ


ΤΟ  ΜΟΥΣΕΙΟ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΣΕ  ΕΝΑ  ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ  ΥΨΩΜΑ  ΚΟΝΤΑ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ  ΤΗΣ  ΧΙΟΥ  ΜΕ  ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΜΕΝΟ  ΠΕΡΙΓΥΡΟ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΧΤΙΣΤΕΙ  ΣΕ  ΑΡΧΑΙΟΕΛΗΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ,  ΣΑΝ  ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ  Ή  ΣΑΝ  ΤΟ  ΒΩΜΟ ΤΗΣ  ΠΕΡΓΑΜΟΥ. 

Αργότερα  να  ζητηθεί  από  το  Μουσείο  του Λούβρου  να  μεταφερθεί  σ'  αυτό  το  Μουσείο  και  να  εκτεθεί  τουλάχιστον  για  ένα  χρόνο,  ο  πρωτότυπος  πίνακας  του  Ντελακρουά  καθώς  και  άλλοι  πίνακές  του  που  αναφέρονται  στην  Ελληνική  Επανάσταση  του  1821.

Περιττό  να  τονίσω  ότι  ο  πίνακας  θα  φυλάγεται  καλά  και  πρότασή  μου  είναι,  καθημερινά,  κλιμάκιο  του  Ελληνικού  στρατού  να  αποδίδει  πλήρεις  στρατιωτικές  τιμές.   

Οι  δικαστές  και  οι  εισαγγελείς  του  Ελληνικού  κράτους  να  περάσουν  υποχρεωτικά  για  να  τιμήσουν  την  Γενοκτονία  της  Χίου,  αφού  πρώτα  διαβάσουν  και  μάθουν,  με  ειδικά  μαθήματα,   την  ιστορία  (ειδικά  μετά  την  φετινή  επίσκεψη  του  συλλόγου  δικαστών  στο  Άουσβιτς).  Έτσι  φαίνεται  είναι  το  σωστό:  οι  Έλληνες  δικαστές  και  εισαγγελείς  να  επισκέπτονται  το  Άουσβιτς  και  να  μην  ξέρουν  την γενοκτονία  της  Νάουσας  και  της  Χίου  από  τους  τούρκους  και  τους  εβραίους.  Η  επόμενη  εκδρομή  των  Ελλήνων  δικαστών  και  εισαγγελέων  μήπως  θα  γίνει  στο  ισραηλινό εθνικό  φρούριο  Μασάντα,  για  να  προσκυνήσουν  τους  εβραίους  μαχητές; 

Δυστυχώς  έχουμε  σαν  λαός  αποτρελαθεί  τελείως,  ιδίως  η  λεγόμενη  μορφωμένη  "πνευματική"  ιθύνουσα  τάξη. 

Όλη  η  ελληνική  (ανύπαρκτη)  εκπαιδευτική  κοινότητα  πρέπει  να  επισκεφτεί  το  Μνημείο -  Μουσείο.

Για  τους  "έλληνες  πολιτικούς"  δεν  έχω  καμία  πρόταση.

Σημείωση:  Να  κληθούν  εκπρόσωποι  του  Κεντρικού  Ισραηλιτικού  Συνεδρίου  και  ο  Πρόεδρος  του  Ισραήλ  να  επισκεφθούν  το  Μουσείο.  Να  απαγορευθεί  σε  κάθε  τούρκο  να  μαγαρίσει  με  την  παρουσία  του  το  Μουσείο.

ΜΑ  ΤΙ  ΕΙΔΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΟΤΑΝ  ΔΕΝ  ΤΙΜΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ  ΣΦΑΓΕΝΤΕΣ  ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ;

ΟΙ ΛΑΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.
(Από τον «Ποιμενικό Αυλό».
Μετά το τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Πόλεμου οι Γερμανοί είχαν ζητήσει χώρο ταφής των δικών τους νεκρών στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα τους είχε παραχωρηθεί έκταση στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Μετά την άνοδο του Χίτλερ στην Γερμανία προοθήθηκε το αίτημα της Γερμανικής Ένωσης για την Μέριμνα Πολεμικών Μνημάτων, το οποίο ζητούσε την μεταφορά των μνημάτων του παλαιού νεκροταφείου στη Θεσσαλονίκη των Γερμανών στρατιωτών που έπεσαν κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο (Α΄ Π.Π.) στην Μακεδονία. Ήθελαν δηλαδή να φύγει το στρατιωτικό νεκροταφείο που βρισκόταν κοντά σε εβραϊκή γειτονιά και ήθελαν να μεταφερθεί στην Τούμπα και μάλιστα να δεσπόζει μεγαλεπίβολα ώστε να προκαλεί υπερηφάνεια στους Γερμανούς και να «επιβάλλει σεβασμό για το ύψος του γερμανικού πολιτισμού» στους Έλληνες και μάλιστα οι προδιαγραφές του έργου αυτού να είναι τέτοιες που χωρίς συντήρηση να «παραμείνει και μετά από αιώνες ανέπαφο με το ίδιο κάλλος... θα πρέπει οι Γερμανοί πεσόντες να είναι μάρτυρες του πολιτισμού και της ισχύος του Γερμανικού Ράιχ».
Η Γερμανική προσπάθεια αυτή δεν πραγματοποιήθηκε διότι προσέκρουσε στην ισχυρή αξιοπρεπή αντίδραση του Ιωάννη Μεταξά, ο οποίος δεν δελεάστηκε από τα οικονομικά οφέλη και την υπόσχεση «εξωραισμού της εικόνας της πόλης». Μετά το 1941 το ίδιο θέμα ξανά παρουσιάστηκε από τους αρχιτέκτονες του «χιλιοετούς Γ Ράιχ». Η Τούμπα τους φαινόταν πια πολύ κακή ιδέα για τους Γερμανούς πεσόντες του Α΄ Π.Π. που ήδη είχαν προστεθεί και οι πεσόντες της Γερμανικής εισβολής του 1941.

Έτσι πια παρουσιάστηκαν μεγαλεπίβολα σχέδια για γερμανικό στρατιωτικό νεκροταφείο στον Όλυμπο, εκεί δηλαδή που ζούσαν οι Θεοί των αρχαίων Ελλήνων. Τα σχέδια αυτά προσέκρουσαν σύντομα στην ανάπτυξη στην περιοχή του Ολύμπου αντιστασιακών ομάδων. Έτσι το ζήτημα βάλτωσε για να το επιβάλει η Γερμανία όταν θα έχουν νικήσει στον πόλεμο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο οι Γερμανικοί τάφοι στην Θεσσαλονίκη δεν είχαν υποστεί καμία επίθεση από τους κατοίκους των γύρω περιοχών, ενώ μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο παρατηρήθηκαν καταστροφές σε τάφους Γερμανών στρατιωτών. Στις αρχές της δεκαετίας του 1950 οι σοροί των Γερμανών μεταφέρθηκαν στο κοιμητήριο στο Διόνυσο Αττικής.
Τα τελευταία χρόνια δείχνει ενδιαφέρον για το ζήτημα ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Ingo von Voss, «... ενδιαφέρεται για την ιστορία της πόλης (της Θεσσαλονίκης), καθώς και για τους παράγοντες που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο, μπορεί να μάθει πολλά από τα νεκροταφεία» όπως αναφέρει σε μήνυμά του...
ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  ΕΦΕΤΟΣ  (2017)  690  ΕΥΡΩ  Ο  ΕΝΑΣ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ  ΤΟΝ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΣΤΟ  ΑΟΥΣΒΙΤΣ.  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ  ΔΕΝ  ΤΟΥΣ  ΔΕΧΕΤΑΙ  Ο  ΙΔΙΟΣ  Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΣΤΟ  ΠΑΡΙΣΙ,  ΕΚΕΙ  ΠΟΥ  ΤΟΝ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ    ΗΡΘΕ  ΠΡΟΣΩΠΟ  ΜΕ  ΠΡΟΣΩΠΟ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΙΔΙΟ ΤΟΝ  ΘΕΟ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ.   

 

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η FIGARO,  06|02|2017
L'Oreal και Ρότσιλντ επιβεβαιώνουν τις συναντήσεις με Τσίπρα στο Παρίσι.
Εκπρόσωποι της L'Oreal και της Ρότσιλντ επιβεβαίωσαν ότι είχαν συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro.  Η L'Oreal επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού με τον CEO της, Ζαν-Πολ Αγκόν, την οποία χαρακτηρίζει «ιδιωτική» και δεν έκανε κανένα σχόλιο για το τι συζητήθηκε, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα.

Ο  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΤΗΣ  Ν.Δ.  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΚΙΚΙΛΙΑΣ  ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΕ. 
( ΜΟΝΟ  Η  Ν.Δ.  ΔΙΑ  ΤΟΥ  ΔΕΝΔΙΑ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ  ΤΟΝ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ).
Ο Βασίλης Κικίλιας, εξαπέλυσε την  Δευτέρα (06/02/2017)  δριμύτατη επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με το ταξίδι του στη Γαλλία με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και ειδικότερα για την επαφή που φέρεται να είχε ο πρωθυπουργός το απόγευμα της Κυριακής στο Παρίσι με την τράπεζα Ρότσιλντ.
 Κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΔ. ο κ. Κικίλιας διερωτήθηκε:
 «Για ποιο λόγο ο κ. Τσίπρας επέλεξε να συναντηθεί μόνος του,  Κυριακή απόγευμα, με τη Ρότσιλντ, χωρίς τον υπουργό Οικονομικών, χωρίς τον πρόεδρο του ΟΔΔΗΧ και χωρίς κανέναν συνεργάτη του για οικονομικά  θέματα;»
Η  Ν.Δ.  ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΜΟΝΟ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ  ΑΠΟΨΕΙΣ  ΤΟΥ  ΚΑΜΜΕΝΟΥ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ.  ΜΗΝ  ΘΙΞΟΥΜΕ  ΤΟ  ΙΝΔΑΛΜΑ  ΤΟΥΣ  ΤΗΝ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ.  «Επιμένει ο κ. Καμμένος στις απόψεις που, επί χρόνια, διατύπωνε για τη Ρότσιλντ;». «Ο κ. Τσακαλώτος ήταν ή όχι ενήμερος για τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τη Ρότσιλντ;   Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος,  γνώριζε αν ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, για να συναντήσει την Ρότσιλντ;».
Καρατζαφέρης:  «Ο Τσίπρας πήγε στους Ρότσιλντ να συζητήσει για τη μετάβαση στη δραχμή».
 
Τι έγραφε η γαλλική εφημερίδα Liberation για τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Η  αριστερή  κομμουνιστική  εφημερίδα  Liberation,  που  ανήκει  στον…Ρότσιλντ,  ανακήρυξε  τον  Τσίπρα  «ΚΟΡΥΦΑΙΑ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ»
                    Είναι γνωστό από ετών ότι ο Έντουαρντ Ρότσιλντ, της γνωστής οικογενείας με την οποία προσφάτως συναντήθηκε κρυφίως στο Παρίσι ο πρωθυπουργός, συμμετέχει με 37% στη γαλλική εφημερίδα Liberation η οποία κατά καιρούς έχει αναδείξει σε κορυφαία ευρωπαϊκή προσωπικότητα τον Αλ. Τσίπρα.
 
ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  690  ΕΥΡΩ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ  ΤΟΝ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΣΤΟ  ΑΟΥΣΒΙΤΣ.  ΔΕΝ  ΤΟΥΣ  ΔΕΧΕΤΑΙ  Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ;
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΒΑΡΣΟΒΙΑ
Αλατωρυχεία Βιελίτσκα-Άουσβιτς
ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 (ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟΥ) 5 ημέρες 18-22 Απριλίου 2017
 
«Η ΕΝΩΣΗ  Δικαστών και Εισαγγελέων διοργανώνει για τα μέλη της 5ήμερη αεροπορική εκδρομή στην Κρακοβία – Βαρσοβία από 18 Απριλίου ημέρα Τρίτη έως και 22 Απριλίου ημέρα Σάββατο.
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινα δωμάτια ξενοδοχείων:
Α) Για τα μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων 500 ευρώ (το υπόλοιπο ποσό των 190 ευρώ θα καλυφθεί από το Ταμείο της Ένωσης)
Β) Για τα συνοδεύοντα μέλη 690 ευρώ».
 
  Η…ΞΕΝΑΓΗΣΗ 
 
Στην ξενάγηση μας μεταξύ άλλων θα δούμε τον λόφο Βαβέλ, τη Γοτθικού ρυθμού Μητρόπολη της Κρακοβίας, όπου γινόταν η στέψη και ο ενταφιασμός των Πολωνών Βασιλέων, τον Πύργο του Δημαρχείου, την παλιά υφασματαγορά Σουτσένιτσε, την μεγάλη πλατεία Ρύνεκ Γκλόβνυ, καθώς και την παλιά Εβραϊκή συνοικία Κάζιμιρτζ που χρησιμοποιήθηκε για τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας ‘’ Η Λίστα του Σίντλερ’’.
3η ημέρα Κρακοβία - Άουσβιτς- Βαρσοβία (70 χλμ+340 χλ)
Πρωινό και αναχώρηση για το παγκοσμίως γνωστό μνημείο του ΑΟΥΣΒΙΤΣ, το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης των ΝΑΖΙ κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο θα γνωρίσουμε από κοντά, μια εμπειρία που σίγουρα συγκλονίζει. Το πιο γνωστό ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, το Άουσβιτς, στην περιοχή Oswiecim, αποτελεί μια ανατριχιαστική και αλησμόνητη εμπειρία για κάθε επισκέπτη. Χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς ως φυλακή, ενώ πάνω από 3 εκατ. άνθρωποι βρήκαν φρικτό θάνατο εδώ.
 


ΜΙΑ  ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΠΑΝΕ  ΣΤΟ  ΑΟΥΣΒΙΤΣ  ΝΑ  ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ  ΤΟΝ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ. 

Μία  ομιλία  του  Ιουδαίου  καθηγητή    Χάλφιν  στο  πανεπιστήμιο  του  Τελ  Αβίβ.   
«Ο  Εβραίος  Γιαγκόντα  είναι  ο μεγαλύτερος δολοφόνος του 20ου αιώνα.  Είναι  άμεσα  υπεύθυνος  για τους  θανάτους  20  εκατομμυρίων ανθρώπων».



ΕΥΤΥΧΩΣ  ΤΟ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΤΟΥ  ΤΕΛ  ΑΒΙΒ  ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ  ΟΡΙΣΜΕΝΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ  ΜΕΛΕΤΕΣ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,  ΜΕ  ΤΙΣ  ΝΟΜΙΚΕΣ  ΤΟΥΣ  ΣΧΟΛΕΣ,  ΠΟΥ  ΒΓΑΖΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,  ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ  ΣΑΝ  ΤΟΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ  ΚΑΙ  ΤΟΝ,  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ  ΤΗΣ  ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΗΣ  ΚΝΕ  ΤΟΥ ΒΕΝΤΟΥΡΑ, ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ. 

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μερικοί απ’ τους μεγαλύτερους δολοφόνους της σύγχρονης ιστορίας ήταν Εβραίοι».


 

                      


Σε μια συναρπαστική διάλεξη στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, ο δρ. Halfin περιέγραψε τα κύματα του σοβιετικού τρόμου ως ένα «καρναβάλι μαζικών δολοφονιών» , «φαντασία των εκκαθαρίσεων» και «Μεσσιανισμό του Κακού». 
«Αποδεικνύεται ότι και οι Εβραίοι όταν γοητεύονται από μεσσιανικές ιδεολογίες μπορούν να γίνουν μεγάλοι δολοφόνοι, μεταξύ των μεγαλύτερων της σύγχρονης ιστορίας. Ένας Ισραηλινός μαθητής τελειώνει το γυμνάσιο και δεν έχει καν ακούσει το όνομα «Genrikh Yagoda» του μεγαλύτερου Εβραίοι δολοφόνου του 20ου αιώνα, τον αναπληρωτή διοικητή της GPU και ιδρυτή και διοικητή της NKVD. 
Θα μπορούσαμε εμείς οι Εβραίοι να αγνοήσουμε την καταγωγή του και να «κάνουμε τους χαζούς» λέγοντας: Τι σχέση έχουμε εμείς μ’ αυτούς;
Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι ένα πρόσωπο θα πρέπει να θεωρείται μέλος του εβραϊκού λαού όταν κάνει σπουδαία πράγματα, αλλά δεν θεωρείται μέλος του εβραϊκού λαού όταν κάνει κατάπτυστα πράγματα. Ακόμα και αν το αρνούμαστε, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε απ’ την εβραϊκή καταγωγή των «δημίων» μας, που υπηρέτησαν τον Κόκκινο Τρόμο με πίστη και αφοσίωση απ’ την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του. 
Οι άλλοι θα μας θυμίζουν πάντα την καταγωγή τους». 


 "Η Ουκρανία αποκλείστηκε. Όλες οι προμήθειες τροφίμων και το ζωικό κεφάλαιο δημεύθηκαν. Οι ομάδες θανάτου της NKVD εκτέλεσαν τα "αντικομματικά στοιχεία". Ανησυχώντας ότι πυροβολούνταν ανεπαρκής αριθμός Ουκρανών, ο Ιουδαίος  Καγκάνοβιτς  θέσπισε 10.000 εκτελέσεις Ουκρανών την εβδομάδα.  Ογδόντα τοις εκατό των Ουκρανών διανοούμενων πυροβολήθηκαν. Κατά τη διάρκεια του πικρού χειμώνα του 1932-33, 25.000 Ουκρανοί ανά ημέρα πυροβολούνταν ή πέθαναν από το λιμό και το κρύο. Ο κανιβαλισμός έγινε συνήθεια. Στα 1932 και 1933 το Κίεβο φαινόταν σαν παράδεισος στους χωρικούς της γύρω περιοχής που είχαν απογυμνωθεί από όσα είχαν από τη σοβιετική κυβέρνηση. Μερικά χωριά πέθαιναν εντελώς, εκτός από όσους είχαν ακόμα το θάρρος και τη δύναμη να φύγουν. Υπήρξαν περιπτώσεις όπου οι μητέρες είχαν τρελαθεί και είχαν σκοτώσει ένα παιδί για να ταΐσουν τα υπόλοιπα της οικογένειας».

(Σημείωση:  μετά  από  αυτή  την  ομιλία  το  πανεπιστήμιο  του  Τελ  Αβίβ  δεν  αποκλείεται  να  καταθέσει  στεφάνι  και  στο  μνημείο  των  δολοφονημένων  Ελλήνων,  από  ιουδαίους,  στην  Νάουσα  και  στην  Χίο.  Την  ίδια  στιγμή  οι  έλληνες  δικαστές  θα  προσεύχονται  στον  Ιεχωβά,  στο  Άουσβιτς) 
 
Ο  συνηθισμένος  τρόπος  που  εκτελούσε  τους  Ρώσους ,  τους  Ουκρανούς,  τους  Έλληνες  κλπ.  η  εβραιοκομμουνιστική  ΚΑΓΚΕΜΠΕ  του εβραίου  Γιαγκόντα.  Δεμένα  χέρια  και  πυροβολισμός  στο  πίσω  μέρος  του  κεφαλιού.  Ο  Σολζενίτσιν  εκτιμά  ότι  έτσι  δολοφονήθηκαν  από  τους  εβραιοκομμουνιστές  πάνω  από  40.000.000  Ρώσοι  και  άλλοι  λαοί,  μεταξύ  των  οποίων  και  500.000  Έλληνες.
 
 
ΟΙ… ΑΓΝΩΣΤΟΙ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ
O ρόλος των Rothschild στην Eλλάδα υπήρξε και είναι εξαιρετικά σημαντικός. Tα δάνεια Rothschild ήταν από τα πρώτα και μεγαλύτερα που έλαβε το ανεξάρτητο ελληνικό κράτος μετά το 1821, ενώ οι Rothschild είναι οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Eλλάδας, καθώς ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Eθνικής Tράπεζας της Eλλάδος, μέσα από την οποία εισήγαγαν το κλασματικό αποθεματικό / κεντρικό τραπεζικό σύστημα στη Χώρα , παρέχοντας στην ETE την άδεια να τυπώνει χρήμα χωρίς αντίκρισμα, ένα ποσοστό του οποίου ανήκε στους ίδιους.
Στις 13 Mαΐου 2010 ο νυν βασικός οικονομικός σύμβουλος της Κυβέρνησης Oμπάμα και πρώην διοικητής της Kεντρικής Tράπεζας των HΠA Paul Volcker, υποστήριξε στο Λονδίνο ότι η ελληνική κρίση δημιούργησε το πρόβλημα μίας «ενδεχόμενης αποσύνθεσης του ευρώ», προκαλώντας πανικό στις αγορές. Έχει ενδιαφέρον η σύμπτωση πως ο Paul Volcker, αφού παρέδωσε τη θέση του διοικητή της FED στον Alan Greenspan το 1987, έγινε πρόεδρος της επενδυτικής τράπεζας J. Rothschild, Wolfensohn & Co, της οικογένειας Rothschild.
Στις 3 Mαρτίου 2010 ο George Soros, κατηγορήθηκε μαζί με τους Paulson, Cohen και Einhorn από το Yπουργείο Δικαιοσύνης των HΠA ότι οργάνωσε την επίθεση στο ευρώ.
O Soros, μαζί με την πρώην υπουργό των HΠA Madeleine Albright και τον τραπεζίτη Jacob Rothschild, είναι συνεταίροι σε επενδυτική εταιρία με έδρα το Λονδίνο, η οποία εξειδικεύεται σε επενδύσεις στην Aφρική.   H οικογένεια Rothschild είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής στην Aφρική για περισσότερο από 200 χρόνια, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά χρυσού και πολύτιμων μετάλλων. Oι Rothschild έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη δανειοδότηση των αφρικανικών κρατών.
O Soros είναι στενός συνεργάτης της οικογένειας Rothschild  σε μία σειρά άλλων επενδυτικών έργων ενώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου εταιρειών του Soros έχουν υπάρξει μέλη του διοικητικού συμβουλίου εταιρειών των Rothschild και αντίστροφα. (O Soros, ήταν ο μεγαλύτερος δανειοδότης της πρώτης κυβέρνησης της ΠΓΔM). H επενδυτική εταιρεία του Soros ονομάζεται Quantum Fund. Mέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας είναι ο Richard Katz, ο οποίος προηγουμένως ήταν πρόεδρος της “Rothschild Italia S.p.A.” και μέλος της επιτροπής εμπορικών τραπεζών της “N.M. Rothschild & Sons” στο Λονδίνο.
O John Paulson είναι το δεύτερο βασικό πρόσωπο που κατηγορήθηκε από το Yπουργείο Δικαιοσύνης των HΠA ότι οργάνωσε την επίθεση στο ευρώ. Eίναι ο 50ός πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και μαζί με τον Nathaniel Rothschild είναι βασικοί μέτοχοι της ‘Rusal’, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμινίου στον κόσμο.
O Steven Cohen είναι το τρίτο βασικό πρόσωπο που κατηγορήθηκε από το Yπουργείο Δικαιοσύνης των HΠA για την επίθεση στο ευρώ. Eίναι ο 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Mαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Rothschild, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του διάσημου οίκου δημοπρασιών Sothebys (ο οίκος είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Nέας Yόρκης) κατέχοντας το 6,2% των μετοχών της εταιρείας, με τους Rothschild να κατέχουν το 5,4%. H μετοχή της εταιρείας ενισχύθηκε κατά 700% μετά την τοποθέτηση των Rothschild και Cohen.

 
ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ  ΘΑ  ΕΚΔΡΑΜΟΥΝ  ΠΟΤΕ  ΣΤΗΝ  ΝΑΟΥΣΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ  ΤΙΜΗΣΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΣΦΑΓΕΝΤΕΣ  ΑΠΟ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ;
 
  

 
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ  



  


2 σχόλια :

  1. ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ κ. ΠΑΠΑΖΑΧΟ.

    ΕΥΓΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ!

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΤ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ.

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ :

    ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ? ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ?

    ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ( ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ) ΧΡΙΣΤΟΥ. ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟ 8Ο % ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ .....ΑΓΑΠΗ.
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ !

    Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η Γ Ν Ω Σ Η ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.
    ΕΙΘΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ν' ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ :

    " ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΟΛΟΛΑΜΠΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ? ΓΙΑΤΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ?

    ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΛΑΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

    (Από τον «Ποιμενικό Αυλό».
    Μετά το τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Πόλεμου οι Γερμανοί είχαν ζητήσει χώρο ταφής των δικών τους νεκρών στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα τους είχε παραχωρηθεί έκταση στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Μετά την άνοδο του Χίτλερ στην Γερμανία προοθήθηκε το αίτημα της Γερμανικής Ένωσης για την Μέριμνα Πολεμικών Μνημάτων, το οποίο ζητούσε την μεταφορά των μνημάτων του παλαιού νεκροταφείου στη Θεσσαλονίκη των Γερμανών στρατιωτών που έπεσαν κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο (Α΄ Π.Π.) στην Μακεδονία. Ήθελαν δηλαδή να φύγει το στρατιωτικό νεκροταφείο που βρισκόταν κοντά σε εβραϊκή γειτονιά και ήθελαν να μεταφερθεί στην Τούμπα και μάλιστα να δεσπόζει μεγαλεπίβολα ώστε να προκαλεί υπερηφάνεια στους Γερμανούς και να «επιβάλλει σεβασμό για το ύψος του γερμανικού πολιτισμού» στους Έλληνες και μάλιστα οι προδιαγραφές του έργου αυτού να είναι τέτοιες που χωρίς συντήρηση να «παραμείνει και μετά από αιώνες ανέπαφο με το ίδιο κάλλος... θα πρέπει οι Γερμανοί πεσόντες να είναι μάρτυρες του πολιτισμού και της ισχύος του Γερμανικού Ράιχ».
    Η Γερμανική προσπάθεια αυτή δεν πραγματοποιήθηκε διότι προσέκρουσε στην ισχυρή αξιοπρεπή αντίδραση του Ιωάννη Μεταξά, ο οποίος δεν δελεάστηκε από τα οικονομικά οφέλη και την υπόσχεση «εξωραισμού της εικόνας της πόλης». Μετά το 1941 το ίδιο θέμα ξανά παρουσιάστηκε από τους αρχιτέκτονες του «χιλιοετούς Γ Ράιχ». Η Τούμπα τους φαινόταν πια πολύ κακή ιδέα για τους Γερμανούς πεσόντες του Α΄ Π.Π. που ήδη είχαν προστεθεί και οι πεσόντες της Γερμανικής εισβολής του 1941.

    Έτσι πια παρουσιάστηκαν μεγαλεπίβολα σχέδια για γερμανικό στρατιωτικό νεκροταφείο στον Όλυμπο, εκεί δηλαδή που ζούσαν οι Θεοί των αρχαίων Ελλήνων. Τα σχέδια αυτά προσέκρουσαν σύντομα στην ανάπτυξη στην περιοχή του Ολύμπου αντιστασιακών ομάδων. Έτσι το ζήτημα βάλτωσε για να το επιβάλει η Γερμανία όταν θα έχουν νικήσει στον πόλεμο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο οι Γερμανικοί τάφοι στην Θεσσαλονίκη δεν είχαν υποστεί καμία επίθεση από τους κατοίκους των γύρω περιοχών, ενώ μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο παρατηρήθηκαν καταστροφές σε τάφους Γερμανών στρατιωτών. Στις αρχές της δεκαετίας του 1950 οι σοροί των Γερμανών μεταφέρθηκαν στο κοιμητήριο στο Διόνυσο Αττικής.
    Τα τελευταία χρόνια δείχνει ενδιαφέρον για το ζήτημα ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Ingo von Voss, «... ενδιαφέρεται για την ιστορία της πόλης (της Θεσσαλονίκης), καθώς και για τους παράγοντες που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο, μπορεί να μάθει πολλά από τα νεκροταφεία» όπως αναφέρει σε μήνυμά του...

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...