Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ. Β΄ ΜΕΡΟΣ. Ο ΝΕΟΣ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟΣ ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ.

Διαβάστε:
Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ. ΕΙΣΟΔΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.


 Βολταίρος:   «Aν θες να καταλάβεις ποιος σε εξουσιάζει,  δες σε ποιον δεν μπορείς να ασκήσεις κριτική».
Μόνιμη  επιδίωξη  όλων  των  ιδεολογιών,  όλων
  των  θρησκειών,  όλων  των  κυβερνήσεων, 
όλων  των  μυστικών  υπηρεσιών,  είναι  η  θέση 
 και  η  αντίπαλη  θέση    αντιπαλότητα)  να 
είναι  κατειλημμένες  από  δικά  τους  στελέχη. 

Μερικά  τελευταία  παραδείγματα:


1.  ΑΓΓΛΙΑ,  ΑΓΓΛΟΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: 
«ΑΣ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΑΓΓΛΙΑ  ΑΠΟ  
ΤΟΝ  ΕΒΡΑΪΚΟ  ΕΛΕΓΧΟ».


O Jeremy Bedford-TurnerJez Turner), είναι Βρετανός πατριώτης ακτιβιστής, οργανωτής του εθνικιστικού "London Forum". Οι ειδήσεις τον περιγράφουν ως έναν «ακροδεξιό» και «δραστήριο αντισημίτη» που τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του αντισημιτισμού. O Turner σπούδασε στο London School of Economics, εντάχθηκε στο στρατό, από τον οποίον,  αναγκάστηκε να παραιτηθεί, λόγω  της  συμμετοχής του σε συνεδρίαση του εθνικιστικού Βρετανικού Λαϊκού Κόμματος το 2008.  
Η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος συμφώνησε λοιπόν, όπως γράφει η Independent, να αναθεωρήσει την απόφασή της να μην ασκήσει δίωξη στον ακροδεξιό ακτιβιστή που είναι γνωστός για τις δηλητηριώδεις ομιλίες του ενάντια στην «εβραϊκή παγκόσμια τάξη» (“Jewish world order”).
Σε μια ομιλία του τον Ιούλιο του 2015 σε μια “anti-Shorim”  (Shorim = οι "περιπολίες" Εβραίων πολιτών σε συνοικίες που κατοικούν Εβραίοι haredi για λόγους ασφαλείας),  εκδήλωση στο Whitehall, απέναντι από την Downing Street, ο Bedford-Turner είπε ότι «όλοι οι πολιτικοί δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα μάτσο μαριονέτες που χορεύουν στον εβραϊκό ρυθμό και όλα τα κυρίαρχα καθεστώτα στη Δύση τα τελευταία εκατό χρόνια χορεύουν στον ίδιο ρυθμό».  

Ισχυρίστηκε ότι η Δύση είναι «σκλάβα» στην «σιωνιστική ατζέντα» η οποία, όπως ισχυρίστηκε, είναι υπεύθυνη για τη Γαλλική Επανάσταση και τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους. 

Είπε επίσης, ότι η περίοδος κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, όταν στον εβραϊκό λαό απαγορευόταν η είσοδος στην Αγγλία, ήταν ένας «καλός» καιρός για τη χώρα και ζήτησε να απαγορευθεί για μια ακόμη φορά.
Το BBC αναφέρει ότι κατέληξε: «Ας απελευθερώσουμε την Αγγλία από τον εβραϊκό έλεγχο».
Ο Gideon Falter, πρόεδρος της «Εκστρατείας Ενάντια στον Αντισημιτισμό» (CAA), ήταν μάρτυρας της ομιλίας και την ανέφερε στην CPS. 

Αλλά μετά από πέντε μήνες, η εισαγγελία αποφάσισε να μην ασκήσει δίωξη εναντίον του, με το επιχείρημα ότι η δίωξη του Bedford-Turner θα παραβίαζε το δικαίωμά του στην ελευθερία του λόγου. 
Κατόπιν μιας εκστρατείας 13 μηνών από την CAA, η εισαγγελία δέχτηκε να επανεξετάσει την απόφασή της περί μη άσκησης ποινικής δίωξης κατά του Bedford-Turner. 

Η εισαγγελία παραδέχθηκε ότι η προηγούμενη απόφαση ήταν «νομικά εσφαλμένη» και συμφώνησε ότι «απαιτείται μια νέα απόφαση» επειδή η ελευθερία του λόγου δεν επεκτείνεται στην «ρητορική μίσους». 

Συμφώνησε μάλιστα η εισαγγελία να «συμβουλεύεται» την CAA στο μέλλον κατά τη λήψη αποφάσεων σχετικά με παρόμοιες υποθέσεις εναντίον του εβραϊκού λαού και σχετικά με το πόσο μπορεί η κάθε περίπτωση να θεωρείται «ρητορική μίσους» ή ελευθερία του λόγου. 

Ο δικηγόρος Brian Kennelly QC, που ετοιμάζεται να οδηγήσει την υπόθεσή της CAA στο Ανώτατο Δικαστήριο, είπε στην Independent ότι υπάρχει ανησυχία ότι η εισαγγελία είναι πολύ αργή στο να δρα εναντίον της ρητορικής μίσους και περιμένει να συμβούν πραγματικές απειλές βίας, ακόμη και αν ο νόμος δεν το απαιτεί αυτό κι ότι παραλείπει να λάβει το αντισημιτικό έγκλημα στα σοβαρά.


2.  ΗΠΑ,  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΡΑΜΠ 
ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ  ΤΗΝ  ΣΥΡΙΑ.
ΟΙ  ΓΝΗΣΙΟΙ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ 
ΣΤΟΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΡΑΜΠ.

Ο  Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump,  χτύπησε  με  πυραύλους  αεροπορική  βάση στη Συρία, σε απάντηση για  μια ύποπτη  και  περίεργη  χημική επίθεση.  Οι εχθροί του Τραμπ στις ΗΠΑ πανηγυρίζουν.
H Χίλαρυ ήδη ζητά να «γίνουν περισσότερα» στην Συρία.

Γράφοντας στην Weekly Standard, ο 69χρονος εβραϊκής καταγωγής πρώην Αμερικανός διπλωμάτης, δικηγόρος και πολιτικός επιστήμονας Elliott Abrams, ο οποίος υπηρέτησε στις θέσεις της εξωτερικής πολιτικής για τους προέδρους Ρόναλντ Ρέιγκαν και Τζορτζ Μπους, και ο οποίος προεκλογικά είχε δημόσια αποκηρύξει τον Τραμπ, αφού αναφέρει ότι η κυβέρνηση Trump είχε ένα τρικυμιώδη ξεκίνημα, τώρα όλα άλλαξαν και «μπορούμε να πούμε ότι ο 75χρονος πρόεδρος ενήργησε ως Αρχηγός και ακόμα περισσότερο, ότι τελικά αποδέχθηκε το ρόλο του ηγέτη του ελεύθερου κόσμου...»

ΟΙ  ΓΝΗΣΙΟΙ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ
 
ΣΤΟΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΡΑΜΠ. 

«ΔΕΝ  ΘΕΛΟΥΜΕ  ΝΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΟΙ 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ  ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ».

Ο  Hunter Wallace,  της Alt-Right (Εναλλακτικής Δεξιάς),  γράφει  στο  Occidental Dissident:   

«Εμείς δεν ψηφίσαμε  έναν «ηγέτη του ελεύθερου κόσμου.» Αντίθετα, καταψηφίσαμε έναν ηγέτη που θα είναι ο αστυνομικός του κόσμου. Καταψηφίσαμε το δόγμα της Δύσης για τα «ανθρώπινα δικαιώματα». Καταψηφίσαμε το βάρος της Αμερικάνικης Αυτοκρατορίας. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, καταψηφίσαμε τους ατελείωτους ξένους πολέμους στη Μέση Ανατολή που μαίνονται από την παιδική μας ηλικία, γιατί θέλαμε να ξεφύγουμε από αυτό το τέλμα. Δεν θέλουμε να έχουμε απολύτως καμία σχέση με αυτό το τέλμα και κυρίως με το να διεξάγουμε περιφερειακούς πολέμους για λογαριασμό των «συμμάχων μας», όπως είναι το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία, κ.λπ., κ.λπ.
 

Να κάνω μια ερώτηση στον «ηγέτη του Ελεύθερου Κόσμου»: γιατί στην ευχή θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τον «Ελεύθερο Κόσμο»; Είδες την τρομοκρατική επίθεση στη Σουηδία το πρωί; Αυτό είναι αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει. Αυτό είναι το πρόβλημα που εκλέχτηκες να λύσεις. Είτε πρόκειται για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία, τη Γαλλία ή τη Γερμανία, «οι ηγέτες του ελεύθερου κόσμου» είναι ανίκανοι να προστατεύσουν τους πολίτες.

Δεν είμαστε στην ίδια πλευρά με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Mark Rutte σε οποιονδήποτε «Ελεύθερο Κόσμο». Στην πραγματικότητα, σε πολλούς από εμάς στην Alt-Right απαγορεύτηκε η είσοδος στο Ηνωμένο Βασίλειο της Theresa May. Μας απαγορεύτηκε επειδή είχαμε το θράσος να επισημάνουμε ότι οι χώρες μας επιβαρύνονται από μια άχρηστη πολιτική τάξη που είναι ενωμένη για τον σκοπό της αυτοκτονίας της Δύσης από την μία και της εκτόξευσης πυραύλων Tomahawk στη Συρία από την άλλη, ως μια επίδειξη της δήθεν «ηθικής ανωτερότητάς» τους. 

Κουράστηκα από την ηθικολογία ενός αποτυχημένου πολιτικού κατεστημένου το οποίο δεν έχει καμία αίσθηση πίστης προς τους δικούς του ανθρώπους και που είναι πραγματικά σε πόλεμο με τους δικούς του ανθρώπους. Η αλλαγή του καθεστώτος θα πρέπει να αρχίσει στις πατρίδες του «Ελεύθερου Κόσμου» στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, όχι στις ερήμους του Ιράκ ή τη Συρία, για χάρη των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ή της «δημοκρατίας».


3.   ΡΩΣΙΑ,  ΠΟΥΤΙΝ: Θα αναγνωρίσουμε την Δυτική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, μόνο όταν η Ανατολική Ιερουσαλήμ γίνει πρωτεύουσα της Παλαιστίνης.

   Σε μια διπλωματική απάντηση σχετικά με την λύση των δύο κρατών, η Μόσχα έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμη να δεχτεί τις αμφισβητούμενες απαιτήσεις  του Ισραήλ στη Δυτική Ιερουσαλήμ και να την αναγνωρίσει ως επίσημη πρωτεύουσα της, υπό την προϋπόθεση ότι η κρατική της υπόσταση θα χορηγηθεί στους Παλαιστινίους, που θα στηρίξει τα κεφάλαιά τους στον αραβικό τμήμα της πόλη.



 Οι Ολλανδοί "πολιτικοι"  συμπαρίστανται στους ομοφυλόφιλους και κρατιούνται χέρι χέρι

4.  ΟΛΛΑΝΔΙΑ,  Ο  «ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ»  ΟΛΛΑΝΔΟΣ 
ΕΊΝΑΙ  ΕΒΡΑΙΟΣ. 
Geert Wilders, ο «εθνικιστής» Ολλανδός είναι εβραϊκής καταγωγής
    Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ  "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ"  ΟΛΛΑΝΔΟΣ  ΠΟΥ  ΕΙΠΕ:  «Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΠΡΕΖΟΝΙ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ».
Ο  Ολλανδός  πολιτικός  Γκέρντ Βίλντερς,  γεννημένος το 1963, εκπροσωπεί το «εθνικιστικό» κόμμα «Party for Freedom»(Partij voor de Vrijheid, PVV) το τρίτο σε δύναμη πολιτικό κόμμα της Ολλανδίας,  το οποίο ίδρυσε το 2004.
 Ο Βίλντερς είναι γνωστός για τις αντι – Ισλαμικές του δηλώσεις, που τον κάνανε μια πολυσυζητημένη προσωπικότητα στην χώρα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Το 2009 όμως η ανθρωπολόγος Lizzy van Leeuwen αποκάλυψε τις Εβραϊκές ρίζες του Βίλντερς σε άρθρο στην εφημερίδα «De Groene Amsterdammer». Σύμφωνα με το άρθρο λοιπόν, η γιαγιά του Γκέρντ, Johanna Meijer αναφέρεται πως καταγόταν από εύπορη Εβραϊκή οικογένεια κάτι το οποίο κάνει και τη μητέρα του Βίλντερς Εβραία άρα και αυτόν Εβραίο σύμφωνα με τον Εβραϊκό νόμο.
Ο Γκέρντ απ΄ όταν ήταν νέος είχε ισχυρούς δεσμούς με το Εβραϊκό κράτος και είχε επισκεφθεί το Ισραήλ τουλάχιστον 40 φορές.
 Σαν νέος είχε πάει να εργαστεί στο Κιμπούτς (σ.σ. Το Κιμπούτς είναι ισραηλινή συλλογική κοινότητα. Όταν δημιουργήθηκαν τα κιμπούτς λειτουργούσαν με τα σοσιαλιστικά πρότυπα: τα μέλη τους έκαναν διάφορες εργασίες και όλες οι ανάγκες τους καλύπτονταν από την κοινότητα δωρεάν. Επίσης η οικονομία των κιμπούτς στηρίζονταν κυρίως στη γεωργία) και εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο ψωμιού και είχε σχέσεις με μια Εβραία. Επί πλέον ο Γκέρντ είναι παντρεμένος με την δεύτερη γυναίκα του, Εβραϊκής καταγωγής, την διπλωμάτη Krisztina Marfai.
Στο παρελθόν ο Γκέρντ Βίλντερς είχε επισκεφθεί το Ισραήλ για πολλές περιπτώσεις και σε μια απ΄αυτές όπως λέει ο ίδιος είχε προσωπική συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Ariel Sharon( με τον οποίο είχε και θερμές σχέσεις και θαυμάζει ιδιαιτέρως) αλλά και τον Εhud Olmert. Σε μια δήλωση του σχετικά με τους δεσμούς του με το Ισραήλ αναφέρει πως: «Τα τελευταία χρόνια έχω επισκεφθεί αρκετές ενδιαφέρουσες χώρες, από την Τυνησία στην Τουρκία και από την Κύπρο ως το Ιράν, αλλά πουθενά δεν έχω αυτό το συναίσθημα της αλληλεγγύης όταν πατάω το πόδι μου στο αεροδρόμιο Ben Gurion.» O Βίλντερς είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Ισραήλ στην Ευρώπη και αντιθέτως με πολλούς δεν φοβάται να το κρύψει όπως για παράδειγμα να προωθήσει μια πλατφόρμα συνεργασίας του νέου Ολλανδικού καθεστώτος με το Ισραήλ.

«Είμαι πολύ ευτυχής που το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα που υπάρχει στην πλατφόρμα γιατί θα πάρει την προσοχή που χρειάζεται.  Είμαστε οι πιο στενοί φίλοι του Ισραήλ και θα το στηρίξουμε με οποιοδήποτε τρόπο». Τέλος ο Γκέρντ κρατάει την ίδια στάση προς το Ιράν με το Ισραηλινό κράτος που βλέπουν το Ιράν σαν εχθρό τους. «Το Ιράν είναι ο μεγαλύτερος γεωπολιτικός εχθρός στο Ισραήλ όσο και στην Μέση Ανατολή και στην Ευρώπη, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο», τονίζει ο Βίλντερς και συνεχίζει λέγοντας πως «αν το Ισραήλ αποφασίσει να χτυπήσει το Ιράν με σκοπό να προστατεύσει την χώρα, θα το κατανοήσω». Ο Γκέρντ Βίλντερς επισκέπτεται συχνά την Ισραηλινή πρεσβεία και έχει και επαφές με την Ισραηλινή κυβέρνηση με συνέπεια να γίνονται έρευνες από τις Ολλανδικές μυστικές υπηρεσίες για τις επαφές του με το Ισραήλ και την πιθανή επιρροή που δέχεται από εκεί.

 «Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΠΡΕΖΟΝΙ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ»
Την Ελλάδα ο Βίλντερς την είχε χαρακτηρίσει πρεζόνι της Ευρώπης: «Κάθε φορά που οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις πιστεύουν στο «junkie» (το  σκουπίδι)  της Ευρώπης, την Ελλάδα,  οι Έλληνες παίρνουν τα χρήματά τους».
Ο «εθνικιστής» Ολλανδός, είχε χαρακτηρίσει φασιστικό το Ισλάμ ζητώντας την απαγόρευση του Κορανίου το οποίο εξίσωσε με το Mein Kampf του Αδόλφου Χίτλερ.

    
     «Η  εβραϊκή δύναμη είναι η
 ικανότητα να καταστέλλεται κάθε  
 συζήτηση σχετικά με την εβραϊκή
δύναμη».


Ντοστογιέφσκι,
Το ημερολόγιο του συγγραφέα,
1887


«Κατά συνέπεια δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Εβραίοι σε όλη την Ευρώπη βασιλεύουν παντού στα χρηματιστήρια, αν κινούν κεφάλαια αν είναι οι μονοπωλητές της εμπορικής πίστης, και, το ξαναλέω, δεν είναι χωρίς σημασία το γεγονός ότι βρίσκονται επικεφαλής της διεθνούς πολιτικής. Όσο για το τι θα γίνη παραπέρα, κι αυτό το ξέρουν οι Εβραίοι: κοντεύει η βασιλεία τους, η απόλυτη βασιλεία τους ! Θα έλθη η αποθέωση εκείνων των ιδεών, που μπροστά τους θα σβύσουν τα υπέροχα συναισθήματα, τα χριστιανικά και εθνικά συναισθήματα, ακόμα και η εθνική περηφάνεια των ευρωπαϊκών λαών. Αντίθετα, θαρθή o αιώνας του υλισμού, της τυφλής κι αδήφαγης δίψας για τα υλικά πλούτη, για τον εαυτό μας, όπου ο καθένας θα κυττάζη πως να κερδίζη χρήματα με κάθε μέσον, αφού αυτό διακηρύσσουν σαν το υπέρτατο, το λογικό σκοπό, σαν την ελευθερία».

«Eίναι αδύνατον να διαχωρίσεις έναν Εβραίο απο τη θρησκεία του. Όλοι περιμένουν για το μεσσία, όλοι τους. Από το κατώτερο ως τον πιο δυνατό και πιο παντογνώστη φιλόσοφο και ραββίνο καμπαλιστή. Όλοι πιστεύουν ότι ο μεσσίας θα τους επανενώσει στην Ιερουσαλήμ και με το σπαθί του θα λυγίσει όλα τα έθνη και θα τα φέρει υπόδουλα στα πόδια τους. Οι Εβραίοι και οι τράπεζές τους διοικούν τα πάντα: στην Ευρώπη, στην εκπαίδευση, πολιτισμό, σοσιαλισμό, ειδικά τον σοσιαλισμό, γιατί θα τον χρησιμοποιήσει για να ξεριζώσει τον χριστιανισμό και να διαλύσει τον πολιτισμό του. Και όταν απομείνει μόνο η αναρχία, ο Εβραίος θα είναι αρχηγός των πάντων. Καθώς οι Εβραίοι κηρύσσουν τον σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό, θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη της Ευρώπης πάνε χαμένα, οι Τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμη εκεί».-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




5 σχόλια :

  1. Ξεκινάς σωστά. Με το πέρασμα στο σήμερα καίγονται τα πάντα μέσω γενικεύσεων, ισοπεδώσεων και άστοχων "ντοκουμέντων" όπως οι φωτογραφίες.
    Αν ο Ντοστογιέφσκι είναι αχρείαστος, σκέψου τι νόημα έχει ο Βολταίρος στην ενδυνάμωση των επιχειρημάτων.

    Οι Εβραίοι παίζουν κεντρικό ρόλο μετά το 70 μ.Χ., αυτό το ξέρει κι ένα παιδί. Αλλά ποιον ρόλο; Εκεί τα χαλάει η προκατάληψη που στηρίζεται στο ότι ο άνθρωπος κατάγεται από....; Εκεί μπλέκει το συμπέρασμα με την προδιάθεση που λογικά ...νομίζεις ότι είναι καλά στηριγμένη (εξ ου και ο Βολταίρος).

    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΑΝΤΑ :

    ΤΩΝ ΑΡΧΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΙ-ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΙ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙ- ΨΕΥΤΑΡΑΔΩΝ.

    ΕΙΘΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ.

    ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    "ΠΕΤΣΑΧ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ " ΧΑΝΟΥΚΑ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΑΠΟΝΤΙΑ....

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο.Κ. θα συμμορφωθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, αυτόν τον ασχημομούρη τον παπαροβολταίρο τι τον πετάτε φάτσα κάρτα; Ήταν τόσο "σοφός" όσο και ο δικός μας (δικιά μας) Κοραής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ» ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΠΑΛΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ: «Οι Έλληνες ξοδεύουν τα χρήματα σε σουβλάκι και ούζο»
    Την άποψη πως οι Έλληνες «εξαπατούν», ξοδεύουν τα χρήματα «σε σουβλάκι και ούζο» και μετά ζητούν δανεικά, εξέφρασε σε ερώτηση προς τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο Γκέερτ Βίλντερς, ο ακροδεξιός ηγέτης του Ολλανδικού «Κόμματος για την Ελευθερία», ο οποίος αποκάλεσε «πηγάδι δίχως πάτο» την Ελλάδα.
    Η ερώτηση στο ολλανδικό Κοινοβούλιο προς τον Γερούν Ντάισελμπλουμ κατατέθηκε στις 19 Ιουνίου 2017 από τον Βίλντερς και άλλους δύο βουλευτές, τους Βίκυ Μάγιερ και Τόνι βαν Ντάικ, και αφορά τη δόση των 8,5 δισ. ευρώ που αναμένεται να λάβει η Ελλάδα.
    Υιοθετώντας ένα έντονα λαϊκίστικο ύφος, οι τρεις βουλευτές ρωτούν: «Συμμερίζεστε την άποψη που λέει ότι δεν μπορείτε να ξοδεύετε όλα τα χρήματά σας σε σουβλάκι και ούζο και στη συνέχεια να ζητάτε κοινωνικά επιδόματα; Αν ναι, πότε σκοπεύετε να πείτε στους Έλληνες ότι δεν θα ανταμείβονται άλλο πια για την απάτη και την εξαπάτηση τους; Αν όχι, πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό στους Ολλανδούς, οι οποίοι μόλις και μετά βίας μπορούν να τα βγάλουν πέρα;».
    Και η ερώτηση καταλήγει ακόμη πιο επιθετικά: «Σκοπεύετε να καταστήσετε σαφές προς την Ελλάδα ότι η Ολλανδία δεν θα πληρώσει ούτε μια δεκάρα από τα χρήματα των φορολογουμένων σε αυτό το πηγάδι δίχως πάτο;»

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...