Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
   Ένα από τα παιδιά θύματα της αγριότητας του Ισραηλινού στρατού στη Γάζα το 2014.  Οι  "ελληνικές"  εφημερίδες  τότε  και  τα  "ελληνικά"  τουρκοκάναλα  είχαν  ξεσαλώσει  από  χαρά.  Έγραφαν  συνέχεια  άρθρα  με  τίτλο:  "Τα  σχολεία  τον  Σεπτέμβριο   δεν  θα  ανοίξουν  στην  Γάζα  (προσοχή,  Γάζα  είναι  Ελληνική  λέξη),  γιατί  οι  εβραίοι  τους  σκοτώσανε  όλα  τα  παιδιά".

Διασημότητες του Χόλιγουντ συγκέντρωσαν ποσό ρεκόρ 53,8 εκατομμυρίων δολαρίων για τον Ισραηλινό στρατό.  13  Νοεμβρίου 2017,  Off the Record.

Σταρ του Χόλιγουντ, ηθοποιοί, μοντέλα, παραγωγοί ταινιών και επιχειρηματικοί παράγοντες, συγκέντρωσαν το ποσό ρεκόρ των 53,8 εκατομμυρίων δολαρίων για τον Ισραηλινό στρατό σε ένα γκαλά του Μπέβερλι Χιλς.

Περίπου 1200 άτομα συμμετείχαν στην ετήσια εκδήλωση της οργάνωσης Φίλοι των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (FIDF) που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στο ξενοδοχείο Beverly Hilton, η οποία συγκέντρωσε αυτό που οι διοργανωτές δήλωσαν ότι ήταν ένα ποσό “ρεκόρ” ποσό για τους Ισραηλινούς στρατιώτες, για υπηρεσίες όπως:
ακαδημαϊκές υποτροφίες για βετεράνους, οικονομική βοήθεια για στρατιώτες που έχουν ανάγκη · υποστήριξη για τους μοναχικούς στρατιώτες καθ ‘όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας τους και μετά την απόλυση, βοήθεια για τραυματίες βετεράνους και οικογένειες πεσόντων στρατιωτών, εβδομάδες ανάπαυσης και ανάκτησης για ολόκληρες μονάδες της IDF (Israel Defence Forces), καθώς και εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις.
Την εκδήλωση προήδρευε το μέλος του εθνικού συμβουλίου του FDF και σημαντικός υποστηρικτής Χαίμ Σαμπάν και η σύζυγός του Σέρυλ.

Ο  ΛΑΡΥ  ΕΛΙΣΣΟΝ,  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ  ORACLE
Το μεγαλύτερο δώρο στην ιστορία του FIDF ανακοινώθηκε στην εκδήλωση ως 16,6 εκατομμύρια δολάρια από τον  (ιουδαίο) Λάρυ Έλισον, συνιδρυτή, Εκτελεστικό Πρόεδρο και Chief Technology Officer της Oracle. Η δωρεά του θα υποστηρίξει την κατασκευή εγκαταστάσεων ευημερίας σε μια νέα πανεπιστημιούπολη για τις μονάδες πεζικού της IDF.

Η Ισραηλινή ηθοποιός και μοντέλο Moran Atias ήταν παρουσιάστρια των τελετών της εκδήλωσης. Η εκδήλωση περιελάμβανε ειδικές εμφανίσεις από τους τραγουδιστές Seal, The Tenors, David Foster & Friends και τον Gene Simmons από τους KISS.

Ο  ΑΡΝΟΛΝΤ  ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ

Οι διάσημοι φιλοξενούμενοι στην εκδήλωση ήταν: η Μις Ισραήλ 2013 Yityish Titi Aynaw, ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ο Ντέιβιντ Φόστερ, η Τζοάνα Κρούπα, η Κάθριν Μακφί, ο Πωλ Ρούμπενς, η Μελίσα Ρίβερς και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.


Οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις στην τελευταία μαζική επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας το 2014 ευθύνονται για τον θάνατο πάνω από 2.000 Παλαιστινίων, από τους οποίους πάνω από 500 ήταν παιδιά και 1.600 ήταν άμαχοι, ενώ οι άμαχοι τραυματίες ξεπέρασαν τους 10.000.
Μία  σημείωση:  φανταστείτε  τέτοια  εκδήλωση  υπέρ  των  Ελληνικών  Ενόπλων  Δυνάμεων  στις  ΗΠΑ,  με  Έλληνες  και  Ελληνίδες  στρατιωτικούς,  με  στολή  και  Ελληνικά  εθνόσημα,  να  εισπράττουν  άφθονο  ζεστό  χρήμα,  ουσιαστικά  των  Αμερικανών  φορολογουμένων.
Και  ένα  άλλο:  μπορεί  αυτό  το  κράτος  να  χρεοκοπήσει  σαν  την  Ελλάδα,  όταν  ακόμη  και  τα  έξοδα  του  στρατού  του  τα  πληρώνει  ο...Σβαρτσενέγκερ;
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Διαβάστε  και  το  άρθρο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...