Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

"Λευκή Ευρώπη των αδελφικών εθνών"...Γιγάντια εθνικιστική συγκέντρωση στην Πολωνία τρομάζει την "νέα τάξη".


Η είδηση: 

"Χιλιάδες εθνικιστές βάδισαν σήμερα μέσα από την Βαρσοβία, για τους εορτασμούς της Ημέρας της Ανεξαρτησίας.

Η πορεία που διοργανώθηκε από ακροδεξιές ομάδες ήταν μια από τις πολλές πορείες που διοργανώθηκαν στην πολωνική πρωτεύουσα, η οποία γιορτάζει την αναγέννηση της Πολωνίας ως ανεξάρτητο έθνος 99 χρόνια πριν, αφού είχε εξαφανιστεί από τον χάρτη για 123 χρόνια.
Ο πρόεδρος Andrzej Duda και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Donald Tusk, ο ίδιος πρώην πρωθυπουργός της Πολωνίας, προήδρευσαν μιας επίσημης κρατικής τελετής νωρίτερα σήμερα.
Ωστόσο, η σημερινή πορεία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας ήταν η μεγαλύτερη κατά τα τελευταία χρόνια, επισκιάζοντας άλλα κρατικά και πατριωτικά γεγονότα.

Η παρουσία ακροδεξιών στην εκδήλωση ήταν ορατή για όλους, με μερικούς να κρατούν ξενοφοβικά πανό και να ψάλλουν αμφίβολα συνθήματα. Ένα έμβλημα έλεγε «Λευκή Ευρώπη των αδελφικών εθνών».
Ένας διαδηλωτής σε συνέντευξη για το κρατικό κανάλι TVPδήλωσε ότι ήταν στην πορεία για να «αφαιρεθεί ο εβραϊσμός από την εξουσία».
Κάποιοι βάδισαν κάτω από ένα πανό το οποίο έγραφε «Θέλουμε τον Θεό», λέξεις από ένα παλιό πολωνικό τραγούδι που ανέφερε οDonald Trump κατά την επίσκεψή του στη χώρα νωρίτερα φέτος. Άλλοι μίλησαν για αντίσταση στους λίμπεραλ και υπεράσπιση του Χριστιανισμού.
Μεγάλα τμήματα του πλήθους βάδιζαν με την κόκκινη και λευκή σημαία ενώ άλλοι άναβαν κόκκινες φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια της πορείας τους. Ένα πανό που απεικονίζει μια φάλαγγα, ένα ακροδεξιό σύμβολο που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930, ξεδιπλώθηκε από ένα τμήμα του πλήθους..."
ΠΗΓΗ: http://redskywarning.blogspot.gr/2017/11/blog-post_12.html


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...