Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ. ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ. ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΑΝΕΜΕΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (Π.Χ. ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ) ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.





Eρντογάν:  «Το  ένδοξο παρελθόν της οθωμανικής αυτοκρατορίας, η σημερινή έκταση της Τουρκίας φτάνει τα 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, όταν κάποτε ήταν 18 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα. Πού φτάσαμε...»!
Eρντογάν: «Άλλα είναι τα φυσικά σύνορα και άλλα τα σύνορα της καρδιάς μας»
«Εμείς δεν δύναται να φυλακιστούμε σε 780 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα. Άλλα είναι τα φυσικά και άλλα τα σύνορα της καρδιάς μας. Τα αδέλφια μας στην Μουσούλη, το Κιρκούκ, το Χουμούς, στα Σκόπια, μπορεί να είναι εκτός των φυσικών μας συνόρων, αλλά είναι εντός των συνόρων της καρδιάς, στο επίκεντρο της καρδιάς μας.

 
Η Τουρκική Δημοκρατία δεν προέκυψε από το πουθενά. Όπως η Οθωμανική Αυτοκρατορία έλαβε την σκυτάλη από τους Σελτζούκους, έτσι και η Τουρκική Δημοκρατία την παρέλαβε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ενστερνιζόμαστε την ιστορία μας στο σύνολό της.  Η Τουρκία έχει ιστορικό δικαίωμα να έχει λόγο σε μία ευρύτερη γεωγραφία που περιλαμβάνει τη Θεσσαλονίκη και τη Θράκη και εκτείνεται μέχρι… τη Σιβηρία».

«Είναι καθήκον, αλλά και δικαίωμα της Τουρκίας να ενδιαφέρεται για το Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη, την Κριμαία, το Καραμπάχ, τη Βοσνία και τις άλλες αδελφές περιοχές. Η Τουρκία δεν είναι μόνο η Τουρκία», υποστήριξε ο Ερντογάν σε ομιλία του στη γενέτειρά του Ριζούντα στην ανατολική Τουρκία, όπου βρέθηκε για να εγκαινιάσει ένα πανεπιστήμιο που φέρει το όνομά του.
Αυτές είναι οι πρόσφατες  δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.  Φανταστείτε  τον  Τσίπρα  να  λέει  κάτι  ανάλογο.


Ετοιμος για επιστράτευση στην Τουρκία ο Ερντογάν -Μιλά για θερμό καλοκαίρι!
Στο προσυνέδριο του κόμματός του μίλησε προχθες το  Σάββατο ο Ταγίπ Ερντογάν στην πόλη Kahramanmara, εντείνοντας το πολεμικό κλίμα στη χώρα του την ώρα που η επιχείρηση του τουρκικού στρατού στη Συρία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Αναφερόμενος στο μέτωπο στης Συρίας, ο Ερντογάν κάλεσε τους πολίτες της χώρας να είναι σε "ετοιμότητα για πιθανή επιστράτευση", λέγοντας πως πρώτος αυτός θα πάρει το όπλο ανά χείρας "αν χρειαστεί". "Ας είναι όλοι σε ετοιμότητα για επιστράτευση, αν και η ανάγκη δεν είναι άμεση", τόνισε μπροστά στο κοινό του.
Μάλιστα, τη στιγμή που μιλούσε, στελέχη του κόμματος ανέβασαν στο βήμα ένα ανήλικο κοριτσάκι που ήταν ντυμένο στρατιώτης και καταγράφεται να κλαίει έντρομο μπροστά στις κάμερες.
“Ας είναι όλοι σε ετοιμότητα … Είμαστε στις παρυφές μιας νέας ανάστασης. Θα έχουμε θερμό καλοκαίρι. Μετά από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει με τους στρατηγούς μας θα πρέπει ο λαός να ξέρει ότι μπορεί να κληθεί σε επιστράτευση, στην οποία πρώτος εγώ θα πάω”.,

ΤΣΙΠΡΑΣ  O  ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟΣ:  "ΦΕΡΤΕ  ΚΑΙ  ΑΛΛΟΥΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ".  

ΜΟΝΟ  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΘΕΜΑ  ΤΟΝ  ΚΑΙΕΙ.

Αλέξης Τσίπρας: «Η Ευρώπη να δείξει αλληλεγγύη στις χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής».

Ένας  αγράμματος,  αδούλευτος  και  αγροίκος  «έλληνας»  πρωθυπουργόςπου  αποδεδειγμένα  δεν  ξέρει  γεωγραφία,  που  αποδεδειγμένα  δεν  ξέρει  κατά  που  πέφτει  η  υποσαχάρια  Αφρική,  που το  κράτος  του  είναι  χρεωκοπημένο  και  απειλείται  από  τους  γείτονες,  για  το  μόνο  θέμα  που  νοιάζεται,  για  το  μοναδικό  θέμα  που  αρέσκεται  να  εκφέρει  λόγο,  είναι  για  τους  λαθρομετανάστες.

«Η ασφάλεια της Μεσογείου συνδέεται άρρηκτα με τις εξελίξεις στην Υποσαχάρια Αφρική. Η Ευρώπη πρέπει να δείξει την αλληλεγγύη της προς τις χώρες της Αφρικής, οι οποίες αντιμετωπίζουν προκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας, της τρομοκρατίας και της φτώχειας», έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός και ανήρτησε «οικογενειακή φωτογραφία» με τους συμμετέχοντες στη Διάσκεψη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΑΡΘΡΑ:



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...