Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΑΓΓΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΪΤΖΕΛ ΦΑΡΑΤΖ: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ».



«Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τον έλεγχο των Βρυξελλών δεν είναι άλλος από τον Τζορτζ Σόρος και το ίδρυμά του Open Society το οποίο ελέγχει πρακτικά τις Βρυξέλλες και την ΕΕ».


Αντί να σκάβουμε τους υποτιθέμενους «δεσμούς της Ρωσίας» του Donald Trump, ο κόσμος θα ήταν καλύτερα να επικεντρωθούμε περισσότερο σε αυτό που κάνει ο δισεκατομμυριούχος πολιτικός ακτιβιστής George Soros, δήλωσε ο πρώην ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου Nigel Farage.

Σε σχόλια που διαβιβάστηκαν από την Fox News την Κυριακή, ο Farage δήλωσε ότι οι «εθνικές δημοκρατίες» θα πρέπει να ανησυχούν για τα δισεκατομμύρια που ο 87χρονος χρηματοδότης έχει δαπανήσει παγκοσμίως χρηματοδοτώντας  αριστερούς  και  αναρχικούς.

«Πρέπει όλοι να ξυπνήσουμε ,να δούμε ποιος είναι ο Σόρος και πόσο μεγάλος είναι ο οργανισμός του [Open Society Foundations]», προειδοποίησε ο Farage.

«Σε μια εποχή όπου ένα μεγάλο μέρος των μέσων μαζικής ενημέρωσης ασχολείται με την Ρωσία, απαιτείται μια έρευνα για το τι ακριβώς έχει κάνει η Ανοιχτή Κοινωνία», πρόσθεσε.

Ο Nigel Farage κατηγόρησε επίσης τον Soros, ο οποίος επιδιώκει να ανατρέψει την ψηφοφορία του βρετανικού λαού να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, ανέφερε ο Fox News.
Ο George Soros, με έδρα τη Νέα Υόρκη, δήλωσε ότι είναι περήφανος που έχει δωρίσει £ 400,000  ($ 553,000) σε μια εκστρατεία αντι-Brexit.

«Ο Σόρος τάσσεται υπέρ των ανοιχτών συνόρων και της μαζικής λαθρομετανάστευσης προκειμένου να  ξεφορτωθεί  τον εθνικισμό» πρόσθεσε.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...