Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Ελληνόπουλα έφτιαξαν στο σχολείο τους βίντεο και τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή»


Οι μαθητές του Γυμνασίου και Δημοτικού Αμαρουσίου της Ελληνικής Παιδείας έφτιαξαν ένα καλογυρισμένο βίντεο για να φωνάξουν πως «η Μακεδονία είναι ελληνική»

Ένα διαφορετικό βίντεο έφτιαξαν οι μαθητές του Γυμνασίου και Δημοτικού Αμαρουσίου των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Ελληνική Παιδεία» για την ελληνικότητα της Μακεδονίας .

Το βίντεο έγινε αμέσως διάσημο στο διαδίκτυο ενόψει του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος.

Αρκετοί είναι αυτοί που σχολιάζουν το βίντεο, στέλνοντάς συγχαρητήρια  στους καθηγητές και δασκάλους που δεν φοβήθηκαν να χαρακτηριστούν από κανέναν. 
«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!» είναι ο τίτλος του βίντεο, όπως ανέβηκε στην ιστοσελίδα του σχολείου, όπου επίσης αναφέρεται: «Όλοι μαζί με μια ψυχή και με τις σημαίες μας στα χέρια τραγουδάμε "Μακεδονία Ξακουστή" με όλη μας την ψυχή»!  
 ΠΗΓΗ :https://oimonomaxoi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...