Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΠΑΝΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ».


                ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. 
Ελληνική οικογένεια από το Ωραιόκαστρο  Θεσσαλονίκης, η οποία έχει 11 παιδιά και πάει για το 12ο.
ΟΙ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΠΡΟΕΔΡΟΙ  ΚΑΙ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ  ΕΙΝΑΙ  ΑΤΕΚΝΟΙ  Ή  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ.  Ο  ΘΡΙΑΜΒΟΣ  ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ  ΔΙΚΑΙΟΥ».
Ποτέ δεν υπήρξαν τόσοι άτεκνοι πολιτικοί, να οδηγούν την Ευρώπη όπως σήμερα.  Για τους άτεκνους, το να σκέφτονται με γνώμονα τις επόμενες γενεές,  είναι κάτι που δεν έχει συνάφεια.  Η σημερινή Ευρώπη έχει ελάχιστη επιθυμία να αναπαράγει τον εαυτό της, να πολεμήσει για τον εαυτό της  ή ακόμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε μια διαφωνία. Με το να μην έχουν παιδιά, οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης ουσιαστικά αυτοκτονούν. Αντί να ενθαρρύνουν το γάμο, την τεκνοποίηση και την οικογένεια, οι ηγέτες προσκαλούν τους μετανάστες να έρθουν και τους φροντίζουν σαν μια μητέρα.  Τι τους νοιάζει, αν στο τέλος της ζωής τους η Ευρώπη δεν θα είναι πια Ευρώπη;
H  Γερμανίδα καγκελάριος  Angela Merkel, ο Ολλανδός πρωθυπουργός  Mark Rutte, ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron, ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Stefan Löfven, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Xavier Bettel  και η πρωθυπουργός της Σκωτίας Nicola Sturgeon.
Οι  κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης δεν έχουν παιδιά, δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι μητέρα ή πατέρας και επομένως δεν έχουν λόγο να ανησυχούν για το μέλλον της ηπείρου.  Είναι ‘μοντέρνοι’, ‘ανοιχτόμυαλοι’ και πολυπολιτισμικοί και γνωρίζουν ότι "όλα τελειώνουν μαζί τους". Βραχυπρόθεσμα, η ατεκνία είναι μια ανακούφιση, καθώς σημαίνει καμία δαπάνη για οικογένειες, καμία θυσία και καμία διαμαρτυρία για τις μελλοντικές συνέπειες.  Όπως έλεγε μια ερευνητική έκθεση που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση: "No kids, no problem!".
Η κατάσταση της  χωρίς παιδιά Μέρκελ αντικατοπτρίζει την  γερμανική κοινωνία: το 30% των Γερμανίδων δεν έχει παιδιά.  Ο  Ρότσιλντ  ειδικά  για  την  Γερμανία  επέμεινε  πολύ  στην  αναγκαστική  ατεκνία  των  Γερμανίδων.
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένα ποσοστό που αυξάνεται  συνεχώς  μεταξύ των Γερμανών  γυναικών,  αποφοίτων πανεπιστημίων,  το  40%"  «πείστηκε»  να  μην  κάνει  παιδιά  ή  αν  θέλει  ας  υιοθετήσει  ένα  αραπάκι.

Ο  Γερμανός  φιλόσοφος  Rudiger Safranski  έγραψε  για  τους  επιβληθέντες  «άνωθεν»  ευρωπαίους ηγέτες : «για τους άτεκνους, το να σκέφτονται με γνώμονα τις επόμενες γενεές, είναι κάτι που δεν έχει συνάφεια. Ως εκ τούτου, συμπεριφέρονται όλο και περισσότερο σαν να είναι οι τελευταίοι (στον κόσμο) και βλέπουν τους εαυτούς τους σαν να στέκονται στο τέλος της αλυσίδας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Μέρκελ, που δεν έχει παιδιά, έχει ονομαστεί “η συμπονετική μητέρα” των μεταναστών.  Την Μέρκελ προφανώς δεν την νοιάζει αν η μαζική εισροή αυτών των μεταναστών θα αλλάξει τη γερμανική κοινωνία, πιθανώς για πάντα»
Ο  Douglas  Murray, στο  βιβλίο  του  με τίτλο “The Strange Death of Europe” («Ο περίεργος θάνατος της Ευρώπης»), το ονόμασε αυτό «μια υπαρξιακή πολιτισμική κούραση.  Η Ευρώπη αυτοκτονεί ή τουλάχιστον οι «ηγέτες» της αποφάσισαν για την αυτοκτονία της.   Με το να μην έχουν παιδιά, οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης ουσιαστικά αυτοκτονούν. Αντί να ενθαρρύνουν το γάμο, την τεκνοποίηση και την οικογένεια, οι ηγέτες προσκαλούν τους μετανάστες να έρθουν και τους φροντίζουν σαν μια μητέρα. Οι ευρωπαίοι ηγέτες μας οδηγούν υπνωτισμένους στην καταστροφή.  Τι τους νοιάζει, αν στο τέλος της ζωής τους η Ευρώπη δεν θα είναι πια Ευρώπη; ».
 
Σύμφωνα με τη Eurostat, το ποσοστό γονιμότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν 1,58 ζωντανές γεννήσεις ανά γυναίκα το 2015.  
Το 2010 το ποσοστό ήταν 1,68.
Για να διατηρηθεί ένας πληθυσμός σταθερός χωρίς εισροή μεταναστών, ο ρυθμός γονιμότητας πρέπει να είναι 2,1.
Το 30% των γερμανίδων δεν έχει παιδιά και ότι το ένα τέταρτο των ευρωπαίων γυναικών που γεννήθηκαν στη δεκαετία του 1970 μπορεί να παραμείνει άτεκνο.
Η Γερμανία, όπως και η Γαλλία, δεν επενδύουν στο μέλλον μέσω των παιδιών, αλλά μέσω της μετανάστευσης.
Ακόμη  και  η  ηγεσία  της  Χριστιανοσύνης,  οι    καλόγεροι  και  οι   καλόγριες,  οι επίσκοποι,  οι  πατριάρχες,  οι  πάπες,  σαν  άτεκνοι,  δεν τους   νοιάζει  που  οδεύει  η  ράτσα   μας. 
H   ανάδειξη  ομοφυλόφιλων σε ηγετικές θέσεις στην Ευρώπη  προωθείται  σήμερα,  με  μεθοδικό σχέδιο,  από  την  οικογένεια  Ρότσιλντ  και  την  Λέσχη  Μπίλντερμπεργκ.

Ο Τούρκος ηγέτης Ερντογάν ενθάρρυνε τους «μουσουλμάνους να κάνουν πέντε παιδιά» και οι ισλαμιστές ιμάμηδες παροτρύνουν τους πιστούς να «κάνουν πολλά παιδιά» για να κατακτήσουν την Ευρώπη. Οι οπαδοί της ισλαμικής υπεροχής δημιουργούν έντονα μια σύγκρουση πολιτισμών μέσα στην Ευρώπη και απεικονίζουν τις δυτικές χώρες που τους φιλοξενούν να είναι υπό κατάρρευση: χωρίς πληθυσμό, χωρίς αξίες και εγκαταλείποντας τον δικό τους πολιτισμό».



  Διαβάστε  και  το  άρθρο:  

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ 2035, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 423.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ 100.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.



 

«Αν επομένως η μείωση των εκπαιδευτικών ακολουθήσει απλά τη πτώση του αριθμού των μαθητών, τότε το 2035, ο πληθυσμός τους θα περιορισθεί σε 110.500 έναντι 180.000 το 2009 (-70.000).   Αν ωστόσο, ταυτόχρονα με τη συρρίκνωση του μαθητικού πληθυσμού, η χώρα επιλέξει να προσαρμοσθεί με τον μέσο ευρωπαϊκό όρο, τότε το 2035 θα αρκούν μόλις… 80.700 δάσκαλοι και καθηγητές (-100.000) για να καλύψουν τις ανάγκες της μαθητικής κοινότητας».

Οι  νηπιαγωγοί  και  οι  βρεφοκόμοι  θα  εξαφανισθούν,  δεν  θα  βρίσκουν  πλέον  δουλειά.  Δεν  θα  υπάρχουν  βρέφη  και   νήπια   στην  Ελλάδα.  Τα  ιδιωτικά  σχολεία  και  τα  φροντιστήρια  θα  μείνουν  τα  μισά.  Λιγόστεψαν  πολύ  οι  μαθητές.  Τεράστιο  πρόβλημα  ανεργίας  των  εκπαιδευτικών.   Ολόκληροι  κλάδοι  θα  διαλυθούν.

Υπάρχει  ένα  ιστολόγιο  στον  χώρο  των  ελλήνων  εκπαιδευτικών,  το  ΑΛΦΑΒΗΤΑ,  φανατικά  εβραιοκομμουνιστικό,  το  οποίο  παρακολουθεί  με   κατάνυξη  η  πλειοψηφία  των  αγράμματων  ελλήνων  εκπαιδευτικών.   
Χαρακτηριστικά  του  ιστολογίου  είναι  η  φανατική κομμουνιστική  προπαγάνδα,  ο  ξύλινος  κομμουνιστικός  λόγος  με  λίγο  σχολή  Φραγκφούρτης,  ο  πόλεμος  σε  ότι  στηρίζει  και  ενώνει  τον  Ελληνικό  λαό. 
Κάποιος  πρέπει  να  τους  στείλει  το παραπάνω  άρθρο.  Σε  17  χρόνια  από  σήμερα  θα  είναι  μία  τάξη  υπό  εξαφάνιση  στην  Ελλάδα.  Τι  θα  γράψουν  άραγε;  Ότι  η  Φιλλανδία,  με  τον  μισό  ελληνικό  πληθυσμό  έχει  100.000  εκπαιδευτικούς; 
 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


8 σχόλια :

  1. Η CIA ΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΛΑΓΝΟΙ ΓΥΦΤΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΤΟ 1453, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2019. (EL-DEMOCRACY.BLOGSPOT.COM)


    - Στην υπηρεσία CIA του κράτους U.S.RAEL έχει ιδρυθεί απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες.

    - Δημιουργεί μάλιστα και προφητείες που προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για προσχεδιασμένα από τους εξουσιαστές γεγονότα, με σκοπό τον εφησυχασμό των μαζών;

    - Όπως το Hollywood (Jew-llywood) με τις ταινίες που προβάλει προετοιμάζει την κοινή γνώμη, έτσι ακριβώς λειτουργούν και οι ''τεχνητές'' προφητείες ;


    Η CIA έχει ιδρύσει πριν από δώδεκα χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στη λίστα τους μάλιστα είναι και ο Γέροντας Παΐσιος!

    Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ολόκληρο αναλυτικό τμήμα της μυστικής υπηρεσίας, το οποίο ασχολείται με ό,τι θεωρείται απόκρυφο ή μυστικιστικό, και προσπαθεί να «δέσει» το παζλ διαφόρων προφητικών παραδόσεων, από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, προκειμένου να τα εντάξει στη δική της αναλυτική διαδικασία.

    Μάλιστα αναφέρουν ότι η μυστική υπηρεσία της Αμερικής ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ κιόλας και προφητείες για να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ την κοινή γνώμη συγκεκριμένων χωρών με τον τρόπο που θέλει, για να καθοδηγήσει τις μάζες έτσι όπως επιτάσσουν τα σχέδια της!

    Πρόσφατες αποκαλύψεις μάλιστα αναφέρουν ότι στη χώρα μας έχουν διαρρεύσει κάποιες προφητείες απο συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων και μάλιστα χρησιμοποίησαν πρόσωπα του μοναχισμού για τον σκοπό αυτό μετά το θάνατό τους!... Έβαλαν δηλαδή στο στόμα των μοναχών προφητείες τις οποίες ουδέποτε είπαν ή έγραψαν σε κάποιο βιβλίο, με σκοπό να ΕΦΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ!

    Ποιά είναι όμως η αλήθεια; Θα μπορούσε όντως να ισχύει κάτι τέτοιο;

    Συγκεκριμένα μάρτυρες οι οποίοι επισκέφτηκαν τον Παΐσιο πριν 20 χρόνια μαρτυρούν ότι ο Παΐσιος ουδέποτε προφήτεψε με τόσες λεπτομέρειες τα πολιτικά τεκταινόμενα της εποχής μας, παρά μόνο δίδασκε τον Ορθόδοξο τρόπο ζωής και αναφερόταν μόνο σε κάποιες προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού...

    Τα ίδια άτομα αναρωτιούνται πως και απο που φερόμενες προφητείες που φέρεται ότι προφήτεψε ο Παΐσιος διέρρευσαν στη δημοσιότητα...

    Ποιά είναι όμως η αλήθεια τελικά;.... Όντως τις τελευταίες δεκαετίες υπήρξαν κάποιοι μοναχοί προφήτες;

    Ή μήπως ξένες μυστικές υπηρεσίες ''διέρρευσαν'' κάποιες τεχνητές προφητείες προς την κοινή γνώμη με σκοπό τον εφησυχασμό των μαζών, ενώ κάποιοι εκδοτικοί οίκοι πλούτισαν ''προμοτάροντας'' συγκεκριμένους τίτλους βιβλίων;

    Ερευνήστε λοιπόν και μετά πιστέψτε...
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑΣΗ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ».
    Τουρκική άσκηση στο Καστελόριζο με την συνδρομή των ΗΠΑ. «Τουρκική η υφαλοκρηπίδα νότια του Καστελόριζου» – «Σιγήν ιχθύος» από την Αθήνα.

    Το αμερικανικό αντιτορπιλικό "USS Porter" συμμετείχε κανονικά στην παράνομη άσκηση την οποία πραγματοποίησε χθες η Τουρκία στην περιοχή του Καστελόριζου.
    Η άσκηση είχε αναγγελθεί στις 27 Δεκεμβρίου με την Navtex 1427/18.
    H Τουρκία με "αμερικανικό καπέλο" στοχοποιεί διαρκώς το Καστελόριζο καθώς μετά την παράνομη δέσμευση περιοχής κοντά σε αυτό για την κίνηση του Barbaros μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου, η Άγκυρα επανέρχεται με νέες παράνομες NAVTEX με την οποία περικυκλώνει το ακριτικό ελληνικό νησί για την διενέργεια άσκησης Έρευνας και Διάσωσης, κάτι που μόνο η Ελλάδα έχει το δικαίωμα εντός του FIR Αθηνών.
    Συγκεκριμένα με την NAVTEX 0039/19 έχει δεσμεύσει χωρίς να έχει την δικαιοδοσία όλη την θαλάσσια περιοχή γύρω από το Καστελόριζο για τις 8 Ιανουαρίου για την διενέργεια άσκησης Έρευνας και Διάσωσης, ενώ με την εξίσου παράτυπη NAVTEX 0028/19 δεσμεύει περιοχή, μια ανάσα από την ακριτική νησίδα Ρω κοντά στο Καστελόριζο, μέρος της οποίας εμπίπτει στον ελληνικό χώρο δικαιοδοσίας, για ασκήσεις με πυρά στις 7, 8, 9 και 11 Ιανουαρίου.
    Το μεσημέρι της Πέμπτης το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από την άσκηση, όπου βεβαίως δόθηκε απάντηση στην αινιγματική αναφορά σε «συμμαχική ναυτική μονάδα», καθώς επρόκειτο για το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS PORTER. Η Διοίκηση του 6ου Αμερικανικού Στόλου ανάρτησε φωτογραφία στο twitter όπου περιγράφεται η προσνήωση τουρκικού ελικοπτέρου SH-70 στο αμερικανικό αντιτορπιλικό USS PORTER, διαψεύδοντας έτσι και... επισήμως όσους επιχειρούσαν στην Αθήνα να υποβαθμίσουν η ακόμη και να διαψεύσουν το περιστατικό.
    Η συμμετοχή αμερικανικού αντιτορπιλικού στην άσκηση που παράνομα έχει αναγγείλει η Τουρκία σε περιοχή ευθύνης της Ελλάδας και μάλιστα ακριβώς πάνω στο Καστελόριζο δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά και θα πρέπει η Αθήνα να απαιτήσει εξηγήσεις από την αμερικανική πλευρά, ώστε να αποτραπεί η προσπάθεια της Τουρκίας να επιβάλλει τετελεσμένα στην περιοχή του Καστελόριζου και μάλιστα με αμερικανική «βούλα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΡΑΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ.

    Προαναγγελία δολοφονιών Ελλήνων από το καθεστώς Ράμα: «Aυτοί οι δύο "εξτρεμιστές" θέλουν να πεθάνουν όπως ο Κατσίφας»
    Προαναγγελίες δολοφονιών Ελλήνων στην Βόρεια Ήπειρο έχουμε από το καθεστώς του Έ.Ράμα καθώς σε μια απίθανη προβοκάτσια, φιλοκυβερνητικά αλβανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως "ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έχει εμπνεύσει και άλλα "εξτρεμιστικά στοιχεία" ενώ αναφέρουν και δύο ονόματα.
    Πιο αναλυτικά, η αλβανική ιστοσελίδα «shqiptarja.com» γράφει ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας φαίνεται ότι έχει εμπνεύσει και άλλα εξτρεμιστικά στοιχεία στην περιοχή της ελληνικής μειονότητας στη νότια Αλβανία,
    Πρόκειται για πληροφορίες που διοχετεύει ο ιστορικός Αλβανοτσάμης Άρμπεν Λάλα, που δημοσιεύει στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία της λεγόμενης Βορείου Ηπείρου και ένα πυροβόλο όπλο το οποίο αναφέρεται στον μειονοτικό «Κατσίφα 2», που σύμφωνα με τον ίδιο είναι έτοιμος να "χτυπήσει με τον ίδιο τρόπο".
    Ο Λάλα, ο οποίος στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ενδέχεται να εμπλακεί η Ρωσία για να δημιουργηθεί περιφερειακή αναστάτωση, για να μην περάσει στα Σκόπια η Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα βλέπει τον "Κατσίφα νούμερο 2 και τον Κατσίφα νούμερο 3 έτοιμους να χτυπήσουν στη Δρόπολη".
    Μάλιστα, αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες του, ότι πρόκειται για έναν 35χρονο «γκρεκόφωνο» και έναν 65χρονο «γκρεκόφωνο» από τη Δρόπολη, που θέλουν να πεθάνουν όπως ο Κατσίφας…
    Πρόκειται για ωμή απειλή και δείχνει πως το καθεστώς του Ε.Ράμα έχει στοχοποιήσει και άλλους Έλληνες.
    Ζ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΤΖΙΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΟΤΖΙΑΣ: «Για την ηγεσία των ΑΝΕΛ δεν θα μιλήσω, είναι το άκρον άωτον. Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση όταν κατάλαβε ότι δεν θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του», σε συνέντευξη στο News 24/7.
    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος: Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν απειλούμαστε. Δεν εξαγοραζόμαστε ποτέ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία. Εμείς ανένδοτο».
    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη ΝΔ των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και “μαφιόζικα”, δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν...».
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Πάνο άσε τα tweet και πάτα το κουμπί, ρίξε την κυβέρνηση τώρα. Το καθήκον ενός πατριώτη είναι να ρίξει την κυβέρνηση τώρα, να καταστρατηγηθεί η συμφωνία των Πρεσπών και να μας πεις τι ξέρεις για τον Κοτζιά».
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Πάνο μη γίνεσαι πελάτης του Τζανακόπουλου, του Ξυδάκη και του Πολάκη. Μην γίνεσαι πελάτης των κομμουνιστών, αυτοί θα την πουλήσουν την πατρίδα, στο έχω πει…».
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Πάνο ρίξε την κυβέρνηση τώρα. Θέλει να διαλύσει την εκκλησία, ρίχ’ τους Πάνο. Το κάνω από αγάπη στην πατρίδα, δεν με ενδιαφέρει ο Πάνος. Να σώσουμε την πατρίδα όχι την καρέκλα, μη σώσω και ξαναμπώ στη βουλή».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΕΥΔΟ-ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: «ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ». Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ 50 ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…
    Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
    Αγαπητέ κύριε Ναύαρχε,
    Μεταξύ πολλών άλλων λίαν ενδιαφερόντων που δηλώσατε τελευταία, είπατε ότι θα είμαστε μόνοι μας σε ενδεχόμενη σύρραξη με την Τουρκία.
    Περίεργο. Εγώ ακούω τόσα χρόνια ότι η Ελλάδα αναβαθμίζεται γεωπολιτικά, ότι τα πάει μια χαρά, έχει γίνει χώρα «πρώτης γραμμής». (Ομολογουμένως ποτέ δεν κατάλαβα τον ενθουσιασμό ορισμένων με την «πρώτη γραμμή». Εξ όσων εγώ γνωρίζω, ουδείς σχεδόν από τους φαντάρους «πρώτης γραμμής» επιζεί).
    Πως λοιπόν «αναβαθμίστηκε»; Με το να μείνει «μόνη» της απέναντι στην Τουρκία; Αν η Ελλάδα είναι να μείνει “μόνη της”, όπως είπατε, για ποιόν ακριβώς λόγο παρέδωσε (και η Κύπρος από κοντά) τα πάντα στους “εταίρους, συμμάχους και φίλους”, δηλαδή τους Αμερικανούς, το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ;
    Διερωτώμαι γιατί πολλαπλασιάζουμε τις αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην ελληνική επικράτεια. Για να είμαστε μόνοι μας σε περίπτωση σύρραξης;
    Διερωτώμαι επίσης τι ρόλο θα παίξουν αυτές οι εγκαταστάσεις σε περίπτωση πολέμου. Θυμάμαι ότι τον Αύγουστο του 1974, στην πιο κρίσιμη στιγμή, οι ΗΠΑ σταμάτησαν την παροχή ανταλλακτικών στην ελληνική Αεροπορία.
    Πώς θα χρησιμοποιήσουν οι Αμερικανοί όλες αυτές τις βάσεις, σε περίπτωση που ευοδωθεί η επαναπροσέγγισή τους με την Τουρκία; Μήπως θα τρέχουμε και δεν θα φθάνουμε, έχοντας μόνοι μας υπονομεύσει την εθνική μας άμυνα;
    Υπάρχει σε όλη την ιστορία μας ένα περιστατικό, που οι ανωτέρω “σύμμαχοι” να υποστήριξαν την Ελλάδα κατά της Τουρκίας και όχι την Τουρκία κατά της Ελλάδας;
    Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας, που να έχει λησμονήσει το πως οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους χρησιμοποίησαν τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις το 1974. Ούτε το ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν πίσω από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, την καταστροφή του μισού κυπριακού ελληνισμού και όλα τα άλλα που ακολούθησαν και τα οποία η διεθνής, όχι η ελληνική βιβλιογραφία, χαρακτήρισε το ένα από τα τέσσερα μεγάλα εγκλήματα του Κίσσινγκερ.
    Αρχιτέκτων του εγκλήματος, ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ, διατηρεί και σήμερα δεσπόζουσα επιρροή στις ΗΠΑ και διεθνώς και είναι μάλιστα ένας από τους ανθρώπους που οι συμβουλές και γνώμες του μετράνε στον Πρόεδρο Τραμπ.
    Ο πρώην Αν. Υπουργός Άμυνας, ο κ. Ήσυχος, υποστήριξε σε μια ομιλία του ότι έχουμε υπογράψει σχεδόν 50 (!!!) τον αριθμό αμυντικές συμφωνίες με το Ισραήλ, των οποίων το περιεχόμενο αγνοεί μάλιστα ακόμα και η Βουλή των Ελλήνων! Να υπογράψουμε αν νομίζετε και 150 συμφωνίες με το Ισραήλ, δεν θα πρέπει όμως να γνωρίζει η εθνική αντιπροσωπεία τι περιλαμβάνουν; Δεν θα πρέπει να ζητήσουμε και να λάβουμε, σε αντάλλαγμα όσων παρέχουμε, κάτι κι εμείς. Τους τα δίνουμε όλα, θάμαστε και μόνοι μας στο τέλος!
    Ποια είναι η «αρχή», το «δόγμα» της ελληνικής διπλωματίας και της αμυντικής μας πολιτικής, έναντι των «συμμάχων» και «εταίρων»; «Πάρτα όλα και μη δίνεις τίποτα»;
    Ποιος αποφασίζει να εμπλέξει τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις σε επιχειρήσεις εναντίον της Συρίας και της Ρωσίας στην Αν. Μεσόγειο;
    Εάν υπάρχει πιθανότητα σύρραξης με την Τουρκία, γιατί συμφώνησε π.χ. η κυπριακή Εθνική Φρουρά, που διοικείται ουσιαστικά από το ΓΕΕΘΑ, να επιστρέψει στη Ρωσία τα επιθετικά ελικόπτερα MI-35, τα μόνα που διαθέτει η Κύπρος; Είναι λογικό, ενόψει πιθανότητας πολέμου, να… αφοπλιζόμαστε μονομερώς;
    Ο Καμμένος χαρακτήρισε «παράφρονα» τον Τούρκο Πρόεδρο, γιατί τολμάει να αντιμιλάει στον Τραμπ και τον Νετανιάχου. Δεν διαλύθηκε όμως η «παράφρων» Τουρκία που «αντιμιλάει», παρά και τα πραξικοπήματα, παρά και τους οικονομικούς πολέμους. Η δική μας χώρα, που κάθεται σούζα στους εταίρους και συμμάχους και λέει «Ναι σε όλα», είναι που διαλύθηκε!.
    Ας ελπίσουμε η οικονομική και κοινωνική καταστροφή, και η απώλεια κυριαρχίας που υπέστημεν, ως αποτέλεσμα της υποτέλειας των πολιτικών ελίτ μας, να μη συμπληρωθεί και με καμιά ακόμα σοβαρότερη γεωπολιτική καταστροφή.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΓΓΛΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ 1941, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ. (Από τον Σπ. Χατζάρα).
    Η ορδή της ανάλγητης και αργυρώνητης Αλίτ
    23 Απριλίου 1941. Η Ελληνική Πομπηία. Οι Γερμανοί μπήκαν στη Λαμία και η Άγγλοι έδωσαν το σύνθημα της φυγής. Ο ξένος προς την Ελληνική ψυχή ανεύθυνος και «απαραβίαστος» εστεμμένος Τενεκές, ο επονομαζόμενος και Γεώργιος ΒΟΥ τον οποίο δι’ εξαπατήσεως του λαού εγκατέστησε στην Ελλάδα η διεθνής πλουτοκρατία, που ήθελε να παριστάνει τον νέο Λεωνίδαν των Θερμοπυλών, δραπέτευσε διά νυκτός εξ Αθηνών με τον σύμβουλό του Πάλερετ ,και τον Τσουδερόν του, (της Τραπέζης).
    Απέδρασαν με VIP πτήση με ένα υδροπλάνο Σάντερλαντ για την Κρήτη .

    Η «κυβέρνηση», ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Κυριάκος Βαρβαρέσος, ο Υποδιοικητής Γεώργιος Μαντζαβίνος, και τα στελέχη της Λαζαρίδης, Λεβή και Κοσμίδης αναχώρησαν τη νύχτα της 22ας Απριλίου από τα Μέγαρα με το Β. Όλγα. Πιο δίπλα φορτώθηκαν στα «Πάνθηρ» και «Ιέραξ» οι ανάλγητοι και αργυρώνητοι VIP των Αθηνών, με τις γυναίκες, τα τέκνα, τις πενθερές, τις κουβερνάντες- και τα μπαούλα τους.

    Στο πλοίο της χαράς εκτός από τον ποιητή Σέφερη και την σύζυγο που παντρεύτηκε εσπευσμένα για να της βγάλει εισιτήριο, ανέβηκε και ο Ναυαρχάκος Πέτρος Βούλγαρης .

    Τέκνον της κωλοοικογένειας της Ύδρας των δολοφόνων του Καποδίστρια. Γεννήθηκε το 1883 και ήταν γιος του Γεωργίου Βούλγαρη και της Αρχόντως Ι. Βατσαξή. Ο προπάππος του, Νικόλαος Βούλγαρης ήταν αδελφός του Γεωργίου Βούλγαρη, κοτζάμπαση της Ύδρας.
    Ήταν υποστηρικτής του Ελευθερίου Βενιζέλου. Το 1935 με το κίνημα των Βενιζελικών αποστρατεύτηκε με το βαθμό του υποναυάρχου. Στη συνέχεια εργάστηκε ως γενικός διευθυντής στις επιχειρήσεις του Μποδοσάκη.

    Στο Καίρο φάνηκε χρήσιμος .Το Μάρτιο του 1943 ο Εμμανουήλ Τσουδερός του ανέθεσε το υπουργείο Αεροπορίας και τον Απρίλιο του 1944, μετα το κινηξμα του ναυτικού ο πρωθυπουργός Σοφοκλής Βενιζέλος τον επανέφερε στο στράτευμα με το βαθμό του αντιναυάρχου και τον έκανε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και αρχηγός Στόλου.

    Στις 8 Απριλίου του 1945, ο Δαμασκηνός και οι Άγγλοι τον έχρισαν πρωθυπουργό.
    Οι Μαυρογιαλούροι ήταν υποπροϊόν της αγγλοκρατίας
    Μετά τις σφαγές στον Μελιγαλά τον Σεπτέμβριο και το Κιλκίς τον Νοέμβριο του 1944 και μετά από 32 ημέρες ανθρωποθυσιών κατά τα Δεκεμβριανά, οι Άγγλοι απομάκρυναν τους «αντικομουνιστές» και τοποθέτησαν τους δικούς τους ανθρώπους.

    Είναι οι φελλοί και οι χλεχλέδες του «καλού κόσμου» που κορόιδευε το παλιό ελληνικό σινεμά, που ήταν πολύ πιο πολιτικό από ότι πιστεύουν πολλοί.

    Ιδού το νέο πολιτικό προσωπικό:

    Υπουργός ο Τζών Γκλαβάνης. Γιος του Αλευροβιομήχανου Κωνσταντίνου Γκλαβάνη από το Βόλο .Σπούδασε Εμπορικές Επιστήμες στην Εμπορική Σχολή του Μάντσεστερ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπουργός, ο Μικές Μαυρογορδάτος . Γεννήθηκε στην Μασσαλία και ήταν γιος του Ιάκωβου Μαυρογορδάτου, γόνου της ομώνυμης χιώτικης οικογένειας, και της Αικατερίνης Ράλλη. Υπουργός ο Αθανάσιος Σμπαρούνης , αδελφός του μεγαλοκλινικάρχη Νικολάου Σμπαρούνη.. Ήταν παντρεμένος με την Γεωργία Μαρκεζίνη. Ισόβιο μέλος της British Royal Economic Society of London. Υπηρέτησε σε Διευθυντικές θέσεις του Υπουργείου Οικονομικών από το 1925 έως το 1943 οπότε έφυγε στο Κάιρο όπου διορίστηκε Γενικός Διευθυντής του (ανυπάρκτου) Υπουργείου Οικονομικών της Εξόριστης Κυβέρνησης. Μαζί με τον Κυριάκο Βαρβαρέσο (Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, επί κεφαλής) και τον Αλέξανδρο Αργυρόπουλο (Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών) ορίστηκαν από την κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου, να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Νομισματική και Δημοσιονομική Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών στο Μπρέττον Γουντς (1-22 Ιουλίου 1944) κατά την οποία αποφασίστηκε η ίδρυση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Με την επιστροφή του έγινε υπουργός.
    ΥΓ. Η "καλή κοινωνία" βγήκε "ατσαλάκωτη" από την κατοχή και τα Δεκεμβριανά.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ: «ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ 500 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΥΦΤΟΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟΠΡΩΘΥΠΟΥΓΟ».

    «Η κατάσταση των νότιων συνόρων είναι σταθερή και τα μέλη του Στρατού εκτελούν τα καθήκοντά τους, ώστε να μην τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια και η σταθερότητα του κράτους, επιτρέποντας στους πολίτες να περνούν ειρηνικά αυτές τις γιορτινές ημέρες».
    Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Άμυνας των Σκοπίων, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, κατά την επίσκεψή της σε στρατιωτικά φυλάκια στο νότια σύνορα της χώρας προς την Ελλάδα.
    «Επισκεφθήκαμε σήμερα τους στρατιώτες στα νότια σύνορά μας με την Ελλάδα (στη Γευγελή). Με ενημέρωσαν για την κατάσταση των συνόρων η οποία είναι σταθερή με τη μόνιμη παρουσία του στρατού και την υποστήριξη των επιχειρήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών, ώστε να μην παραμεληθεί το πρόβλημα της χώρας μας.
    Μόνο φέτος, ο στρατός μας κατάφερε να αποτρέψει στα σύνορά μας, περισσότερες από 500 παράνομες διαβάσεις (μεταναστών). Όταν η πίεση στα σύνορα ήταν μεγαλύτερη τα περασμένα έτη ο αριθμός ήταν αρκετά μεγαλύτερος», είπε ο Σεκερίνσκα.
    Η υπουργός Άμυνας τόνισε ότι για να ανταμείψει η κυβέρνηση τους στρατιώτες το 2018 αύξησε το μισθό τους κατά 10% και φέτος θα δοθεί αύξηση 5%.
    Πρόσθεσε ακόμη ότι η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ παρέδωσε στους στρατιώτες στο τέλος του έτους, μπότες και στολές και ότι ο στόχος είναι ακόμη μεγαλύτερος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Βούτηξαν με την ελληνική σημαία.
    Οι κολυμβητές έπεσαν το νερό και ξεδίπλωσαν την ελληνική σημαία τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο.

    ΠΑΤΡΑ:
    Συγκινητική ήταν η στιγμή το πρωΐ των Θεοφανείων στο Λιμάνι της Πάτρας κατά την τελετή ρίψης του Σταυρού, όταν οι κολυμβητές που βούτηξαν στα παγωμένα νερά έκαναν κύκλο γύρω από τον Σταυρό και άρχισαν να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο.

    ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ – Χωρίς Τσίπρα, Ιερώνυμο και Παυλόπουλο ο αγιασμός των υδάτων στον Πειραιά
    Για ακόμη μία χρονιά ο Τσίπρας, Παυλόπουλος, Ιερώνυμος και Καμμένος δεν βρέθηκαν στο λιμάνι φοβούμενοι την κατακραυγή του κόσμου.
    Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Ναυτιλίας, Φώτης Κουβέλης, ενώ παρευρέθησαν επίσης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...