Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΙΑ "ΒΟΜΒΟΥΛΑ",ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΛΗ..

George Adalis B.
ΣΑΣ ΕΧΩ MIA ΒΟΜΒΟΥΛΑ :
Αλ6 και Μπάνο, πες αλεύρι! Η OLAF σας γυρεύει …
-
OLAF είναι το ακρωνύμιο των λέξεων Υπηρεσία Καταπολέμησης της ΑΠΑΤΗΣ! Θα σας πω κάτι που στη φούρια του Λαθρομεταναστευτικού και του Σκοπιανού σας … διέφυγε! Αλλά δεν διέφυγε από κάποιους άλλους!
...
Στο κεντρικό Διευθυντήριο της OLAF εργάζονται ΤΕΣΣΕΡΙΣ Ελληνες νομικοί κι επιστήμονες. Ενα πουλάκι μου είπε Πάνο ότι γνώριζαν τα πάντα για την σίτιση των λαθρομεταναστών! Ηταν 60 οι σιτιζόμενοι, οι ΜΚΟ έγραφαν 120 και οι διαγωνισμοί γίνονταν για 450 !!! Η OLAF Πάνο και Αλ6 τα έψαξε το 2018 πριν αλλάξει ο προηγούμενος γενικός Διευθυντής και αναλάβει ο "βολικός" Βίλλε Ιτάλλα από την Φινλανδία!
Ακούστε τώρα να σας τα πω μιας και θα τα μάθετε πρώτοι από εμένα:
Εσείς κρατάγατε επαφή με την εκπρόσωπο τύπου της OLAF την Τσιάνα Καπέλα! Και νομίζατε ότι πιάσατε τον … παπά από …κάπου! Αμ δε…
Σας διέφυγε ότι στο Β’ Διευθυντήριο της OLAF , στο τμήμα Ερευνών και Ανακρίσεων εργάζεται ως σύμβουλος του Ερνέστο Μπιάνκι, ο Ελληνας κ. Κωνσταντίνος Χατζηπαζαρλής!!! Σας εξέπληξε το όνομα ε;
Επίσης σας διέφυγε ότι στο Γ’Διευθυντήριο, υπό την διεύθυνση της Μπεατρίζ Ρεντράντο, υπεύθυνος στο τμήμα Πληροφοριών της OLAF, είναι ο κ.Κωνσταντίνος Μπόβαλης!!!
Και προφανώς δεν γνωρίζατε ότι στο Δ’ Διευθυντήριο υπό την Μάργκαρετ Χόφμαν, υπεύθυνη για τις έρευνες καθώς και την πολιτική της αντιμετώπισης της ΑΠΑΤΗΣ είναι η κ.Μαρία Τζούνη-Δουμά. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη ε;
Ελληνες επιστήμονες που ξέρουν καλά ΤΙ, ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ και ΓΙΑΤΙ ! Και το πρώτο πόρισμα βγήκε ήδη. Πόρισμα φούλ στον… Ανθρωπισμό και στην… Ευαισθησία. Μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ … ανθρωπισμού.
Κι όλα αυτά μόνο για την σίτιση γιατί ένα άλλο πουλάκι μου είπε ότι ερευνήθηκαν ΚΑΙ άλλοι τομείς. Γιατι όπως ξέρετε καλά, η OLAF ερευνά ΠΟΥ πάνε τα χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών. Μην τυχών και τα τσεπώνουν κάποιοι.
Εχτές λοιπόν να μην σας κουράζω, γιατί είναι και Παρασκευή, ένα άλλο πουλάκι που 10 μήνες το χρόνο βρέχει τα πόδια του στη Βόρεια Θάλασσα, μου είπε ότι η OLAF, διεξάγει έρευνες, μην τυχών, και ΠΑΡΑΔΑΚΙ από την ΕΕ, πήρε … λάθος διαδρομή προς τα ΣΚΟΠΙΑ μεριά. Κάτι ψάχνουν δηλαδή για την … ΣυΝφωνία των Πρεσπών.
Είπα λοιπόν να τα γράψω δημόσια, με την ελπίδα να ενημερώσετε και τα άλλα τα παιδιά που έτρεχαν με τα … καπελάκια στα Σκόπια!
Ξέρω ότι σας ήρθε κεραμίδα Παρασκευιάτικα αλλά τι να κάμωμεν. Αυτά έχει η ζωή…
Τα λέμε το Σάββατο στην Παραλία του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!! Ξέρετε, εκεί που δηλητηριάζατε τον κόσμο, που μέχρι σήμερα δεν γνώριζε τι είναι η … OLAF και ποιους ερευνά !!!
Αντε … γειά σας τώρα !
ΥΓ.
Ζητώ συγγνώμη από το νομικό κόσμο της Ελλάδας, που γνωρίζω περισσότερα από όσα θα έπρεπε! Ισως θα έπρεπε να γίνω νομικός κι όχι οικονομολόγος! Ποιος ξέρει;Οσο για εσένα
Κυριάκο, να δώσεις χαιρετίσματα στον διευθυντή του διπλωματικού σου γραφείου και στον σύνδεσμο στο Υπ.Εξ.! Που σου έλεγαν ότι δεν γίνεται να σηκωθείς όρθιος εφόσον η Καγκελάριος κάθεται! ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΕΨΕ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ... Αντε και καλά κρασά σε σένα και στους φωστήρες σου !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...