Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΩΡΙΑΣ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. (4 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 14:00, Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου).





«Εν μέσω προσπαθειών αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με το πολλοστό σκάνδαλο διαφθοράς της πολιτικώς γηρασμένης κομματικής αριστοκρατίας της Μακεδονίας σε ξένη κυβέρνηση, απλοί, δημοκρατικοί, ακομμάτιστοι και μη ακραίοι πολίτες κατέθεσαν στις 12/2 επισήμως αίτηση αδείας στον Δήμο Πατρέων για τη διεξαγωγή του μεγαλειώδους –ως αναμένεται– Συλλαλητηρίου κατά της χρήσεως του όρου «Μακεδονία», από τους γείτονες, σε οποιαδήποτε γλώσσα ή μορφή, καθώς και παραγώγων του, που θα διοργανωθεί την Κυριακή 4η Μαρτίου τρέχοντος και ώρα 14.00 στην κεντρική πλατεία Βασ. Γεωργίου Α’, από τον κόσμο των ίδιων ομάδων που διοργάνωσαν τα ιστορικά Συλλαλητήρια της 21η Ιανουαρίου και 4ης Φεβρουαρίου τρέχοντος, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Το εν λόγω Συλλαλητήριο συν-διοργανώνουν αρχικώς οι:

Επιτροπή Ενημερώσεως επί Εθνικών Θεμάτων (ιδρυθείσα εκ του πρώτου Προέδρου της Δημοκρατίας μεταπολιτευτικώς, κ.ου Μ.Δ. Στασινόπουλου),

Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνος Ελλάδας – Αυστραλίας,

Παμμακεδονική Ένωση Θεσσαλονίκης,

Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ,

Παμμακεδονική Ένωση Μελβούρνης και Βικτωρίας,
«Australian Instityte of Macedonian Studies» όπως αυτές εκπροσωπούνται στην Ελλάδα, και οι δεκάδες πρωτοβάθμιες οργανώσεις και φορείς που οι ως άνω περιλαμβάνουν.

Δηλώνουμε δε κατηγορηματικώς, ότι καμία άλλη επιτροπή, φορέας ή σωματείο δεν μας εκπροσωπεί και σύντομα θα ορισθεί Υπεύθυνος Τύπου προς ενημέρωση των ΜΜΕ».



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...