Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ Η 24η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ». ΑΠΟ ΤΟΥΣ 70.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΝΟ 12.000 ΕΖΗΣΑΝ. ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.

ΦΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 5ης ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ: «Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ».  







H Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα  Ελλάδος–Αυστραλίας συναισθανόμενη την ευθύνη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις επί του Σκοπιανού θέματος, καταθέτει πρόταση για τη θέσπιση ημέρας ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

Ως ημέρα προτείνεται η 24 Φεβρουαρίου, γιατί στις 24 Φεβρουαρίου 1870 αρχίζει η συστηματική γενοκτονία των Μακεδόνων σε πνευματικό, μορφωτικό, εκκλησιαστικό και σωματικό επίπεδο στα βιλαέτια Θεσσαλονίκης, Μοναστηρίου και Αδριανουπόλεως από τους Βούλγαρους κομίτες (κομιτατζήδες) με την αρωγή ή και με την σιωπηρή συγκατάθεση της κυβέρνησης του τότε βουλγαρικού πριγκιπάτου.
Εμείς οι Mακεδόνες έχουμε χρέος να προστατεύσουμε την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, να αποδώσουμε ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στα ιερά σφάγια των μακεδονικών γενοκτονιών από τους Σλάβους (τους τελευταίους 3 αιώνες τουλάχιστον), οι οποίοι δεν εκτίμησαν ότι αν έχουν πολιτισμό, γλώσσα, θρησκεία, λόγο, γραφή αυτό το οφείλουν αποκλειστικά στους Μακεδόνες αδελφούς Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο, που δεν επέβαλλαν την ελληνική γλώσσα, αλλά έφτιαξαν σλαβική σχεδόν εκ του μηδενός. 
Δεν κάνουμε εξωτερική πολιτική και ούτε αυτός είναι ο σκοπός μας, αλλά τονίζουμε αλήθειες που πρέπει να ειπωθούν για τη λύση του "προβλήματος" που έχουν οι γείτονες. 
Εμείς οι Μακεδόνες δύο φορές Έλληνες δεν υποχωρούμε και δεν πρέπει να υποχωρήσουμε στα αδιαπραγμάτευτα της Ιστορίας μας, ούτε όμως και να γίνουμε ανάδοχοι (νονοί) των γειτόνων μας.
Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος  Αυστραλίας

Σκόπια: Στην απογραφή πληθυσμού οι πολίτες ζητούν να καταγράφεται η εθνικότητα. Οι Έλληνες και κρυπτοέλληνες είναι 700.000 στα Σκόπια.


Εκτός από τα πολιτικά κόμματα, η στήλη στην απογραφή του πληθυσμού, για την καταγραφή της εθνοτικής καταγωγής, απασχολεί τους πολίτες.
Οι περισσότεροι από αυτούς που ρωτήθηκαν από το τηλεοπτικό κανάλι ‘21’ είναι της άποψης ότι η εθνικότητα θα μπορούσε να βγει από τον κατάλογο της απογραφής, αφού πρώτα αφαιρεθούν οι συνταγματικές διατάξεις που αναφέρονται σε δικαιώματα που απορρέουν από τα πληθυσμιακά ποσοστά των εθνικοτήτων στη χώρα.
«Η απογραφή δεν θα είναι πλήρης εάν αφαιρεθεί η στήλη που καταγράφει την εθνικότητα των πολιτών στη χώρα. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ταυτότητα, αλλά πως θα καθορισθεί επίσημη μια γλώσσα με βάση το 20% το πληθυσμού που αναφέρει το Σύνταγμα;»
«Από πού θα βρεθεί ότι σε μια περιοχή υπάρχει μια άλλη εθνική κοινότητα και μιλά μια άλλη γλώσσα, όταν δεν υπάρχει σχετική εθνοτική καταγραφή στην απογραφή του πληθυσμού;», λένε οι πολίτες.
Εν τω μεταξύ, το κυβερνών Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα ανακοίνωσε ότι τίθεται εναντίον της καταγραφής της εθνικότητας των πολιτών στην απογραφή του 2020. Το συγκυβερνών αλβανικό κόμμα DUI δεν έχει ακόμη σαφή θέση.
Και όλα τα άλλα κόμματα, μεταξύ των οποίων και τα κόμματα της αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE και των Αλβανών, τάσσονται υπέρ της καταγραφής της εθνικότητας στην απογραφή.


Πηγη:
https://www.echedoros-a.gr

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



3 σχόλια :

  1. ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ !!!!!!!!!! στο ΝΑΤΟ ΤΩΡΑ ._

    Υπεγράφη το πρωτόκολλο εισδοχής της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

    http://www.newsnowgr.com/article/1228874/ypegrafi-to-protokollo-eisdoxis-tis-pgdm-sto-nato.html


    ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΟΟΟΟΛΟ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ !


    ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦIΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΗ,

    ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΣΤΟ ΝΑΤΟ !


    ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ

    ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ............



    Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 2/2

    https://www.youtube.com/watch?v=C6ySfjvjH7Q

    Ανέβηκε στις 23 Σεπ 2011

    Την 9η Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Blue Sky Tv συνέντευξη

    του καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη στην εκπομπή

    Η Ώρα των Βετεράνων του κ. Νικολάου Φ. Αργυροπούλου.


    Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 1/2

    https://www.youtube.com/watch?v=vxzV1FoNTa8

    Ανέβηκε στις 23 Σεπ 2011

    Την 9η Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Blue Sky Tv συνέντευξη

    του καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη στην εκπομπή

    Η Ώρα των Βετεράνων του κ. Νικολάου Φ. Αργυροπούλου.

    ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ

    ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

    Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

    ΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε, το έχω εξηγήσει επανειλημμένα.
    Με μηνύσεις, αγωγές, δικόγραφα και δικαστήρια δεν κάνουμε τίποτε απολύτως. Δεν ιδρώνει το αυτί των πρακτόρων που μας κυβερνούν με κάτι τέτοια. Γελούν ειρωνικά. Τα δικαστήρια στην Ελλάδα είναι εγκλωβισμένα και αδυνατούν να δώσουν εθνικές λύσεις. Η ηγεσία της δικαιοσύνης είναι υποτελής του κάθε αλήτη πράκτορα πολιτικού. Έπειτα λείπει και το ανδρικό σθένος στους περισσότερους δικαστές. Ας μην μιλήσουμε για τις δικαστίνες. Αν παρουσιάζαμε τον βίον, την πολιτεία και τις σκέψεις για την πατρίδα ορισμένων ελλήνων δικαστών θα απορούσαμε που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.
    Ούτε τα ευρωπαϊκά δικαστήρια είναι καλύτερα.
    Τα εθνικά μας ζητήματα δεν λύνονται με δικόγραφα, αλλά με το σπαθί, όπως έλεγε ο Περικλής Γιαννόπουλος.
    Θέλεις να βοηθήσεις την Μακεδονία;
    Στείλε χρηματική βοήθεια στον Κωνσταντινίδη, στην Κρέσνα , στην Βόρειο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Κανόνισε ένα ταξίδι με φίλους στο Μοναστήρι και ενδιαφέρσου να γνωρίσεις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ. Η Βόρεια πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έχει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Όπως είπε και ο Κωνσταντινίδης, εάν αρχίσει πόλεμος των βουλγαρόφωνων με τους αλβανούς οι 700.000 Έλληνες θα χρειαστούν αυτοάμυνα, όπλα, χρήματα. Εκεί μπορεί να βοηθήσει κάθε έλληνας. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ !
      ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΣΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ .......
      ΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΒΟΗ ΜΙΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ Ή Η ΣΙΩΠΗ ΛΟΓΩ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ; ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΘΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
      ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΑΓΝΟΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ .
      ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΟΤΙ
      ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ .........

      Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...