Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Κάθε έγκλημα σε τούτη τη ζωή πρέπει να έχει και μια τιμωρία. Όσο πιο βαρύ μάλιστα είναι αυτό το έγκλημα, τόσο μεγαλύτερη και σκληρότερη τιμωρία πρέπει να έχει προς γνώση και συμμόρφωση όσων σκέφτονται να κινηθούν στον ίδιο βρώμικο δρόμο. Όταν όμως τα εγκλήματα είναι πολλά και συντελούνται εις βάρος της Πατρίδος, όταν κάποιοι προβαίνουν σε ενέργειες αισχρές για να στερήσουν τη ζωή ενός ολόκληρου έθνους, τότε η τιμωρία πρέπει να συνοδευτεί απαραιτήτως από την αλλαγή της πολιτικής πορείας του Έθνους που απειλείται με αφανισμό.


Καιρός για περαιτέρω προσμονές δεν υπάρχει και χρόνος για οίκτο δεν προσφέρεται αφού τα κακουργήματα που έχουν διαπράξει οι μειοδότες πολιτικάντηδες του ντόπιου νεοταξισμού συνέβησαν με τον ποταπό σκοπό να αλλοιώσουν την φυσιογνωμία της ελληνικής κοινωνίας και να συρρικνώσουν την Ελλάδα. Η είσοδος τουρκικού χρήματος στη Θράκη μας, η υποχωρητικότητα στις διεκδικήσεις προσωρινών μας «γειτόνων», το ξεπούλημα των ενεργειακών πηγών, η φοροκλοπή και η πλήρης λεηλασία των αποδοχών του ελληνικού λαού, το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων και η ανεργία με σκοπό την απόλυτη φτωχοποίηση των Ελλήνων δεν γίνονται κατά λάθος. Είναι οι πράξεις ενός ανθελληνικού πολιτικού καθεστώτος που υπηρετεί τον μισελληνικό διεθνιστικό νεοταξισμό.


Σήμανε καιρός για Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση. Μήνυμα ούριου άνεμου μεταφέρεται σε κάθε ηρωική γωνιά της Πατρίδος μας από μαχόμενους Έλληνες Εθνικιστές. Ο λαός μας είναι ξεκάθαρος. Θέλει την απόδοση των ευθυνών στους υπαίτιους του μαραζώματος της ελληνικής κοινωνίας. Για όσους δεν άντεξαν και έφυγαν μα και για όσους δακρύζουν κάθε φορά που το μαχαίρι του Συστήματος στερεί την ελπίδα για ανάσα και εργασία δίχως αλυσίδες εξαρτήσεως και σκλαβιάς. Και αφού τελειώσουμε με τους Εφιάλτες και ενταφιάσουμε οριστικά το νεοταξικό καθεστώς, να προχωρήσουμε στην Ελλάδα για την οποία μιλά το δικό μας Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς, στην Μεγάλη Ελλάδα για Ελεύθερους Έλληνες.

Η Ελληνική κοινωνία πρέπει να απελευθερωθεί από τους λαθρομετανάστες και να αποδοθεί στους φυσικούς και μόνους κατόχους της, στους Έλληνες. Τα σπίτια μας πρέπει να απελευθερωθούν από το κλειδαμπάρωμα και τις κλοπές λαθραίων και κατοχικού κράτους. Οι πλατείες και οι γειτονιές να γίνουν εστίες συναντήσεως και αναψυχής των Ελλήνων και των παιδιών τους κι όχι πολυφυλετικό παζάρι της παγκοσμιοποίησης.

Οι εστίες παραγωγής, εργοστάσιο, χωράφι και θάλασσα, πρέπει να λειτουργήσουν με την επένδυση ελληνικού χρήματος και υδρογονανθράκων που θα αξιοποιηθούν για το λαό και την εθνική οικονομία κι όχι για τους πολιτικάντηδες – ταμίες της παγκόσμιας διακυβέρνησης και τα διεθνή αφεντικά τους. Η αναδιανομή του εθνικού εισοδήματος είναι απολύτως αναγκαία με την κατάσχεση των προϊόντων του άκρατου πλουτισμού των χρυσοκάνθαρων του παρόντος καθεστώτος και τη συμμετοχή στο οικονομικό μέρισμα μονάχα των Ελλήνων που έχουν κοπιάσει και έχουν καταγράψει τον Πατριωτισμό τους στην καθημερινότητα ανιδιοτελώς. Ούτε ένας Έλληνας άνεργος σε μια Ελλάδα μονάχα για Έλληνες.

Ο Πατριωτισμός δεν συναλλάσσεται με τους εχθρούς του Έθνους και του λαού. Δεν στρέφεται ενάντια στον Εθνικισμό, γιατί στην περίπτωση αυτή είναι κίβδηλος και αυτοαναιρείται. Για τον Ελληνικό Εθνικισμό το πατριωτικό συναίσθημα είναι στοιχείο αξιολογήσεως του πολίτη και θα ενσωματωθεί θεσμικά στη δική μας Ελληνική Πολιτεία που δεν είναι μονάχα κατ’ όνομα αλλά κατά ήθος και έθος ελληνική.

Το ελληνικό κράτος οφείλει να δικαιώσει το χαρακτήρα του. Για να είναι αληθινά κραταιό οφείλει να διαχειριστεί την δύναμη με την επικράτηση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής ισχύος. Το δικό μας Εθνικοκοινωνικό Κράτος λειτουργεί δηλαδή προς όφελος του Έθνους και του λαού αφού αυτός είναι ο ουσιαστικός λόγος της υπάρξεώς του. Δεν χρειάζονται νεοταξικές κάμερες και ηλεκτρονικές κάρτες για να μετατρέψεις τον πολίτη σε πράγμα λέγοντας τάχα ότι αυξάνεις τα έσοδα και πιάνεις τους κακούς. Εμπνέεις την αξιοκρατία με το παράδειγμα το δικό σου και θέτεις σε λειτουργία τους μηχανισμούς αυτοχρηματοδότησης και ελέγχου που το σημερινό καθεστώς έχει κάνει δούλους του.

Στα Εθνικά Ζητήματα δεν προστρέχεις στο στόμα των φιδιών για να βρεις στήριξη πουλώντας εθνική γη. Και δεν αναμιγνύεις οικονομία και εθνικές υποθέσεις ούτε μελάνι με αίμα. Ποτέ! Τσακίζεις το φίδι κόβοντας το κεφάλι του, κρατάς ψηλά σημαία και διεκδικήσεις, ενώνεις τον λαό, εξοπλίζεις το Στρατό, φτιάχνεις διπλωματία επιθετική, μετατρέπεις τον επιχειρηματία σε οικονομική λόγχη εξαγωγική υπέρ των ελληνικών κοινοτήτων αν θέλει να υπάρχει στο Εθνικό Κράτος. Οργώνεις και οργανώνεις όλες τις ελληνικές κοινότητες με πρώτες αυτές στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες, τις ενισχύεις υλικά και ηθικά, τις θεσμοθετείς ως όργανα της Ελληνικής Πολιτείας. Αυτή είναι η εθνική πολιτική της Εθνικοκοινωνικής Διακυβέρνησης.

Αυτό που πρώτα από όλα σηματοδοτεί την Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση είναι η σφοδρή επιθυμία της εξαλείψεως του πόνου από τους Έλληνες. Είναι η συλλογικότητα στη δράση και τη συμπεριφορά του ελληνικού λαού. Δεν μπορεί κάποιος αληθινός Έλληνας να είναι χαρούμενος προσπερνώντας τη φτώχια και τη δυσκολία του συμπατριώτη του που είναι και αδελφός κατά το έθνος και τη φυλή. Σκοπός του επερχόμενου Εθνικού Καθεστώτος είναι η δημιουργία ενός κράτους εθνικής συνοχής και κοινωνικής αλληλεγγύης. Κι αυτή η Μεγάλη Ελλάδα της Εθνικοκοινωνικής Διακυβέρνησης έρχεται!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...