Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΤΟΛΜΗΣΕ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ “ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ”. Για την έκθεση του ΟΟΣΑ που τον αφορά άκουσε τίποτα;


Τόλμησε ο αρχηγός της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης του 21ου αιώνα (σύμφωνα με την έκθεση του ΟΟΣΑ), να κάνει μαθήματα για την διαφθορά.

Ο άνθρωπος που κατέστρεψε την κοινωνία για να θησαυρίσουν κάποιοι μεσω της πράσινης ανάπτυξης, τόλμησε να μιλήσει για διαπλοκή από το βήμα της βουλής.

Όχι, δεν το συμπεράναμε από τα συμφραζόμενα αφού ήταν ένας οχετός ασυναρτησίας και κατά συρροήν βιασμού της Ελληνικής γλώσσας (που; σε συζήτηση για την παιδεία!!), απλά πιάσαμε τις γνωστές λέξεις “διαφθορά” και “διαπλοκή” τις οποίες γνωρίζει πολύ καλά. Γι’ αυτό τις προφέρει άπταιστα κάθε φορά.

Διαβάστε λοιπόν τι ακριβώς έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου, αλλά οι μεγαλονταβατζήδες προστάτες του δεν το “παρατήρησαν”… 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΟΣΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πληρώσαμε 2,2 εκατ. στον ΟΟΣΑ μέσα σε έναν μήνα… τον μήνα που έβγαλε την έκθεση καταπέλτη για την συμμορία Παπανδρέου!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”. Ο Φωτόπουλος “δίνει” τον αρχηγό του…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...