Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που κυβερνάται πιλοτικά από τη Νέα Τάξη


Γιατί επιχειρείται η πλήρης κατάργηση του κράτους;

Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους.

Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.

Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από μια τράπεζα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει για την «ένταξη» στο σύστημα ενός πολίτη υπό πλήρη έλεγχο.Αυτό για το οποίο ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είχε φροντίσει να στηθεί πολύ γρήγορα μπήκε σε εφαρμογή από τον ειδικά εκπαιδευμένο γνώστη του προγράμματος, κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ, που προβλέπει:

Έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας διακυβέρνησης του πολίτη.

Σταδιακή κατάργηση κάθε λειτουργίας του κράτους, δηλαδή κάθε δημόσιας υπηρεσίας.

Ένταξη όλων των χρηματιστηριακών συναλλαγών στις Τράπεζες.

Έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων με τελικό στόχο την τραπεζοποίηση των περιουσιών.
Απόλυτο εργασιακό έλεγχοςμε τελικό σκοπό την κατάργηση κάθε αμοιβής γιατί τα πάντα θα κατευθύνονται μέσα από κέντρα διανομής.

Επιβολή μεταλλαγμένων τροφίμων και γενοσήμων φαρμάκων.

Μπορεί κάποια από τα παραπάνω να μην είναι κατανοητά για αυτό θα αναφέρουμε ένα παράδειγμα από το κάθε ένα.

1. Θα υποχρεωθούν όλοι οι πολίτες να προμηθευτούν ηλεκτρονική κάρτα διακυβέρνησης,γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν σαν Πολίτες. Δηλαδή δεν θα μπορούν να κάνουν αγορές, να έχουν δικαίωμα εργασίας, να αποκτούν σπίτι, να ψηφίζουν, να δημιουργούν επιχείρηση κλπ.

2. Με την σταδιακή κατάργηση του κράτους, κάθε έγγραφο, πιστοποιητικό, άδεια γάμου, ακόμα και νομικές υπηρεσίες, άδειες οικοδομής, κλπ, θα γίνονται μέσα από ειδικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες τύπου taxis net, οπότε δεν θα είναι απαραίτητες οι δημόσιες υπηρεσίες οπότε και οι υπάλληλοι δεν χρειάζονται.

3. Όλες οι μισθοδοσίες, επιχορηγήσεις, ασφαλιστικές εισφορές, επιδοτήσεις, πληρωμές, κλπ, θα γίνονται μέσω τραπεζών. Ακόμα και τα δικαιολογητικά και οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από τις τράπεζες. Θα χρεώνονται παροχές και θα γίνεται αυθαίρετη παρακράτηση από λογαριασμούς.

4. Το κτηματολόγιο που δεν κατάφερε ποτέ η Ελλάδα να πραγματοποίησει έχει ήδη γίνει με προσέγγιση χιλιοστούμέσω δορυφόρου, και μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκτυπωθεί με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από μηχανικό κάθε επιφάνεια Γής. Όλη η ακίνητη περιουσία των ιδιωτών θα φορολογηθεί έτσι ώστε κάποια στιγμή θα ανήκει στις τράπεζες.

5. Θα καθορίζεται αμοιβή κλιμακωτή για την εργασία και την σύνταξη στο τέλος κάθε χρόνου για τον επόμενο ανάλογα με τα έσοδα της χώρας. Οι εργαζόμενοι δεν θα την εισπράττουν γιατί θα κατατίθεται σε λογαριασμό και δεν θα έχουν το δικαίωμα ανάληψης γιατί θα πληρώνονται οι υποχρεώσεις τους . Δεν θα μπορούν να έχουν χρήματα στα χέρια τους. Ότι περισσεύει από αμοιβές στο τέλος κάθε χρόνου θα παρακρατείται από το κράτος για χάρη του συνόλου και της ασφάλειας της χώρας.

6. Με τις επιδοτήσεις, ανεμογεννητριών, και φωτοβολταϊκών θα καταντήσει η χώρα ένας απέραντος σκουπιδότοπος που σκοπό έχει την αξιοποίηση και μόνο των υλικών της γερμανικής βιομηχανίας και όχι του ορυκτού πλούτου της χώρας.

7. Επιδοτούνται τα γενετικώς μεταλλαγμένα αγροτικά προϊόντα και καταστρέφονται τα αιωνόβια δένδρα της χώρας μας, όπως η ελιά, καρυδιά, κερασιά, κλπ.

Όλα τα παραπάνω θα συμβούν σύντομα στη χώρα μας ,και μάλιστα σε γνώση των πολιτικών μας οι οποίοι φαίνονται ανήμποροι να αντιδράσουν και επιλέγουν να είναι με τον ισχυρό από φόβο.


Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ σαν άριστος γνώστης του προγράμματος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έθεσε τα θεμέλια με το 2ο μνημόνιο ,και στην περίπτωση που τα μνημονιακά κόμματα κερδίσουν 181 έδρες οπότε θα "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ" όλα τα παραπάνω, τότε η Ελλάδα θα αποτελεί την πρώτη χώρα στον κόσμο που θα κυβερνάται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ!

Αναστάσιος Ηλιάδης

3 σχόλια :

 1. Όλα αυτά τα οποία αναφέρονται στο άρθρο συνθέτουν τον καμβά ενός στυγερού Οργουελικού μέλλοντος. Το βασικό ερώτημα όμως είναι: Έχουν γίνει κατανοητές από τον Ελληνικό λαό οι πραγματικές επιδιώξεις των επικυρίαρχων και οι παραπλανητικοί τρόποι επιβολής τους; Εδώ δυστυχώς η εντύπωσή μου είναι ότι ο λαός ακόμη δεν έχει καταλάβει, ούτε το μέγεθος του προβλήματος, ούτε την κατάληξη την οποία νομοτελειακά θα έχει μία τέτοια πορεία των πραγμάτων. Στην μεγάλη του πλειοψηφία ακόμη ψάχνει για το ποιά μεταπολιτευτική κυβέρνηση χρέωσε πιο πολύ την χώρα ή στην καλλίτερη περίπτωση αρκετοί διαπιστώνουν την κυβερνητική ανικανότητα όλων των εν τη βουλή κομμάτων. Για το οργανωμένο σχέδιο της εφαρμογής της παγκόσμιας απολυταρχίας, το πώς εξυφάνθηκε, από ποιούς προωθήθηκε, με ποιούς τρόπους και με ποίων την ανοχή, μία ελάχιστη μειοψηφία πολιτών έχει γνώση. Αν λοιπόν δεν καταφέρουμε να κάνουμε την πλειοψηφία των πολιτών να μάθει και να ενστερνισθεί την αλήθεια, τα αποτελέσματα θα είναι οικτρά και η δυνατότητα απαλλαγής της Πατρίδος μας από την στυγνή κατοχή των επικυρίαρχων συνεχώς θα απομακρύνεται!!
  ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όλα όσα αναφέρονται στο άρθρο φαντάζουν σενάρια ενός μακρινού μέλλοντος. Δεν είναι όμως τόσο μακρινό αν λάβει κανείς ύπ' όψιν του τους ταχείς ρυθμούς με τους οποίους βλέπουμε να εξελίσσονται τα γεγονότα. Όλα μαρτυρούν πως αυτός ο αόρατος εχθρός, όπως τον αποκάλεσες σε προηγούμενο σχόλιο σου αγαπητέ Μεγιστία, έχει χάσει την ψυχραιμία του, βιάζεται να επιβάλει... την Παγκόσμια Τάξη του.
  Σε συζητήσεις με τους συμπατριώτες μας, οποιοιδήποτε από εμάς, όταν αναφερόμαστε σε όσα μέλει να συμβούν, στην καλλίτερη περίπτωση θα πουν ότι δεν πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας. Κάποιοι δεν μπορούν καν να καταλάβουν, τα θεωρούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
  Η Παγκοσμιοποίηση και Νέα Τάξη Πραγμάτων μέχρι και πριν μερικά χρόνια συζητιόταν ως επί το πλείστον σε κλειστούς κύκλους και όσοι τα βροντοφώναζαν ανοιχτά, θεωρούταν γραφικοί. Εδώ όμως πρέπει να διαχωρίσουμε την αλήθεια από την θεωρία συνωμοσίας και αυτό είναι αρκετά δύσκολο την εποχή που η πληροφορία είναι εύκολα προσβάσιμη και οι καλοθελητές πολλοί, έτοιμοι να αποπροσανατολίσουν. Απαιτείται ΓΝΩΣΗ προσώπων και πραγμάτων ώστε να μην εγκλωβιστεί κανείς σε αυτούς τους λαβύρινθους...
  Μου δίνεις την εντύπωση αγαπητέ Μεγιστία ότι τον μίτο της Αριάδνης τον έχεις βρει και σε καθοδηγεί στις έρευνες σου. Αν νιώσεις την ανάγκη να ξεδιπλώσεις κάποιες σκέψεις σου, ο χώρος των Αυτοχθόνων Ελλήνων με πολύ ενδιαφέρον θα τις ακούσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δυστυχώς ο λαός δεν έχει καταλάβει ακόμη τι ακριβώς γίνεται κι ακόμη χειρότερα έχει χωριστεί σε ''στρατόπεδα'' τα οποία μάχονται μεταξύ τους, εξυπηρετώντας τα εκάστοτε μικροσυμφέροντα, χάνοντας την ουσία κι επιτρέποντας αθελά τους την αβίαστη ροή των προσχεδιασμένων γεγονότων που αφορούν ΟΛΟΥΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...