Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

"Το ξανθό γένος θα μας σώσει", "ορθόδοξη συμμαχία" και άλλες τέτοιες μπούρδες

Οι πατριωτικές δυνάμεις στην Ρωσία ανακάμπτουν, όμως οι ελπίδες για βοήθεια στον Ελληνισμό είναι λίγες, διότι οι εθνικιστές είναι παγανιστές και υποστηρίζουν την «πατρώα θρησκεία» τους, και θα βοηθήσουν πρωτίστως τους σλαβικούς λαούς και όχι τους Έλληνες, “που δεν κάνουν οι ίδιοι καμιά ουσιαστική προσπάθεια να απελευθερωθούν”


O Πούτιν με κίπα
Μεγεθύνατε
του Σπαρτιάτη*

Το πιο κάτω άρθρο αποτελεί μελέτη του συναγωνιστή Σπαρτιάτη, ο οποίος έζησε στην Ρωσία πολλά χρόνια. Παρακολουθεί έκτοτε ανελλιπώς την Ρωσική επικαιρότητα, και η μελέτη του, ένεκα τούτου, φέρει τα εχέγγυα της εγκυρότητας. Κατά καιρούς το Κίνημα, έχοντας υπόψη του τις επισημάνσεις του έλληνα στοχαστή Π. Κονδύλη, τοποθετήθηκε υπέρ της δημιουργίας συμμαχίας με την Ρωσία. Αξίζει λοιπόν να αναπτυχθεί σχετικός διάλογος.
Αναφέρει ο μεγάλος στοχαστής Παναγιώτης Κονδύλης στο βιβλίο του «Θεωρία του Πολέμου»: «πράγματι, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Τουρκία και η μεγαλύτερη,- αν όχι η μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα – έγκειται στο ενδεχόμενο της ανάδυσης δυνάμεων ικανών να συναγωνισθούν την αμερικανοτουρκική επιρροή τόσο στον Καύκασο και στην Κεντρική Ασία όσο και στα Βαλκάνια. Μονάχα μια ισχυρή εθνικιστική και επεκτατική Ρωσία θα μπορούσε να αποτελέσει δραστικό φραγμό των τουρκικών φιλοδοξιών στα Βαλκάνια».

* Το παρακάτω άρθρο του Σπαρτιάτη γράφτηκε τον Σεπτέμβριο του 2009.
O Σπαρτιάτης Ν.Ι. είναι στέλεχος του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης (ΚEA) Κύπρου

Λεμεσός, Κύπρος
E-Mail: nodiord@yahoo.gr

Οι δηλώσεις του Πούτιν είναι τυχαίες; «Το ξανθό γένος θα μας σώσει», «ορθόδοξη συμμαχία» και άλλες μπούρδες.
Μόνο πικρά γέλια προκαλούν οι «σοβαρές προσπάθειες» των ηγετών «μας», του Καραμανλή και του Χριστόφια, προς «αναζήτηση συμμάχων», που ως γνωστόν για εσωτερική κατανάλωση και μόνο «επισκέφτηκαν επίσημα» την Μόσχα. Ο μεν πρώτος, όπως συνηθίζει, μίλησε πάρα πολύ, αλλά δεν είπε τίποτα, και από τον δεύτερο κρατήσαμε το πόσο «λυπάται που κατέρρευσε η ΕΣΣΔ» και τα περιφρονητικά γέλια του ρωσικού τύπου που προκλήθηκαν από τα λεγόμενά του.  
 
Διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό σε διάφορες εφημερίδες, ιστοσελίδες και γράμματα που λαμβάνουμε για τους «προβληματισμούς» και την «έκπληξη» για την συνεργασία της Ρωσίας και της Τουρκίας σε διάφορους κλάδους: οικονομικές και κατασκευαστικές συνεργασίες, στους στρατιωτικός τομείς, την τεχνογνωσία, σε πυρηνικά προγράμματα των τούρκων, σε αγωγούς, στις κατασκευές ξενοδοχείων και αθλητικών εγκαταστάσεων, στρατιωτικές ασκήσεις στον Εύξεινο Πόντο κλπ.

Η ρωσοτουρκικές συνεργασίες σε μας δεν προκαλούν έκπληξη. Όπως δεν μας προκαλούν έκπληξη ούτε και οι τελευταίες δηλώσεις του «πατριώτη Πούτιν» για το Κυπριακό. Ως γνωστόν, όλα έχουν την εξήγησή τους και τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Ωστόσο, ακόμα και από συναγωνιστές και ενημερωμένους πατριώτες αναλυτές έχουμε ακούσει ότι «θα μας σώσει το ξανθό γένος», για το πόσο «πατριώτης είναι ο Πούτιν», για «ορθόδοξη συμμαχία» και άλλες παρόμοιες μπούρδες.

Για να τελειώνουμε μια και καλά με αυτό το θέμα περί του «ξανθού γένους» και «ορθόδοξης συμμαχίας» θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια εικόνα της πραγματικής Ρωσίας και όχι της Ρωσίας που μας προβάλλουν.

Αγαπητοί πατριώτες, μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας μόνοι σας για την κατάσταση στην οποία βρίσκετε το «ξανθό γένος» και αν το γένος αυτό είναι σε θέση να βοηθήσει οποιονδήποτε. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε βέβαιοι, ότι όπως και οι Έλληνες, οι Ρώσοι πρέπει να ελευθερωθούν από τους εχθρούς τους για να επιζήσουν.

Προπαγάνδα και ΜΜΕ στη εποχή του Γέλτσιν (σύζυγος εβραίας), ο οποίος «δημοκρατικοποίησε την Ρωσία»
 Υπεύθυνος του Γραφείου της Κυβέρνησης για τα ΜΜΕ – Γκριζουνόβ (εβραίος)

Οι μεγαλύτερες εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας :
            «Izvestia» – Γκολεμπιόβσκι (εβραίος)
            «Komsomolskaya Pravda” – Φρόνιν (εβραίος)
            «Murkowski Komsomοlets» – Γούσεβ (εβραίος)
            «Argoumenti & Facti» – Σταρκόβ (εβραίος)
            «Troud» – Ποτάποβ (εβραίος)
            «Moskovskie Νovosti» – Καρπίνσκι (εβραίος)
            «Kommersant» – Γιάκοβλεβ (εβραίος)
            «Novij Vzgliad» – Ντόντολεβ (εβραίος)
            «Nezavisimaja Gazeta» – Τρετιακόβ (εβραίος)
            «Vechernaja Moskva» – Λίσιν (εβραίος)
            «Literatournaja Gazeta» – Ουνταλτσόβ (εβραίος)
            «Glasnost» – Ιζιούμοβ (εβραίος)
            «Sobesednik» – Κοζλόβ (εβραίος)
            «Selskaja Zizn» – Χαρλάμοβ (εβραίος)
            «Sovershenno Secretno» – Μποροβίκ (εβραίος)
 
Τηλεόραση:
Κρατικό ΡαδιοΤηλεόραση «Ostankino» – Γιάκοβλεβ (εβραίος)
Ρώσικη Τηλε-Ράδιο εταιρία – Παπτσόβ (εβραίος) 

Β. Γκουσίνσκι (εβραίος) – πλουσιότερος άνθρωπος των ΜΜΕ Ρωσίας, τηλεκανάλια RTVi και NTV, ειδησεογραφικό κανάλι και ιστοσελίδα NEWSru, ειδησεογραφική εταιρία Media-Most, χρηματοδότηση αριστερού «αντιρατσιστικού» ραδιοσταθμού Έχο Μοσκβί, εμπλέκεται σε οικονομικές απάτες και πολιτικά σκάνδαλα, φανατικός σιωνιστής.

Α. Κάλλερ (εβραίος) – πρώην διευθυντής του της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής κινηματογραφικών έργων, ιδιοκτήτης τηλεκαναλιού ΑΒ-ΤV, παραγωγές σόου, μουσικές παραγωγές, διαφημίσεων κλπ.

Εποχή του Γέλτσιν από το 1996 μέχρι 1999, δηλ. η λεγόμενη εποχή «των επτά τραπεζιτών».

Να παρουσιαστούν στοιχεία δεν έχει νόημα. Την Ρωσία την Κυβερνούσαν ουσιαστικά επτά τραπεζίτες: Άβεν, Μπερεζόβσκι, Γκουσίνσκι, Ποτάνιν, Σμολένσκι, Φρίντμαν, Χοδορκόβσκι (οι έξι –εβραίοι, ο Ποτάνιν –  .
Συμμετείχαν μαζί τους στην διακυβέρνηση/ληστεία επίσης οι εβραίοι επικεφαλής του Γραφείου του Υπουργείου του Προέδρου : ο Τσουμπάϊς, ο Βολόσιν και η Κόρη του Προέδρου (κόρη εβραίας, δηλ. εβραία).

Εποχή του «πατριώτη Πούτιν», (σύζυγος εβραίας), από 1999 και μετά 
 
 Πρόεδρος της Κυβέρνησης – Φραντκόβ (εβραίος)

Πρόεδρος της Κρατικής Εταιρίας Ενέργειας – Τσουμπάϊς (εβραίος)

Πρόεδρος της Κρατικής μεγαλύτερης παγκοσμίως πλέον Εταιρίας «Γάζπρόμ» – Μίλλερ (εβραίος)

Δημογραφία

Η υπογεννητικότητα του ρώσικου έθνους είναι από της μεγαλύτερες στον κόσμο. Η θνησιμότητα από το ναρκωτικά, τσιγάρα και κυρίως από το αλκοόλ έχει φτάσει σε επίπεδα χωρών που έχουν εν ενεργεία πολεμικές επιχειρήσεις (έκθεση του 1998 της Επιτροπής για τις Γυναίκες, την Οικογένεια και την Δημογραφία).
 
Ρώσικη υπηκοότητα
 
Στην Ρώσική Ομοσπονδία δεν υπάρχει το δίκαιο του αίματος. Δηλ. το καθεστώς της υπηκοότητας της Ρώσικης Ομοσπονδίας για έναν κονγκολέζο είναι ακριβός το ίδιο με έναν εθνικά ρώσο, μη γεννημένου εντός συνόρων. Άρα και τα δικαιώματα των απανταχού ρώσων δεν προστατεύονται από την Ρώσική Ομοσπονδία.

Δηλ. οι εκατομμύρια ρώσων που είχαν γεννηθεί στα Πρώην Σοσιαλιστικά Αυτόνομα Κρατίδια δεν μπορούν να αποκτήσουν σήμερα Ρώσικη υπηκοότητα.

Βγάλτε συμπέρασμα μόνοι σας το πόσο πονάει αυτό το κράτος για το ρώσικο λαό. Για κάποιους όμως πονάει. Για ποιους ;

Άκρως καπιταλιστική οικονομία

Ο «πατριώτης Πούτιν» τον Ιούνιο του 2009 είχε πει: «ότι αφορά το ανεξέλεγκτο κέρδος, σας το λεω με ειλικρίνεια και ίσως και με σκληρότητα – θα τα βγάλω όλα από το στομάχι τους και θα τα μοιράσω στους φτωχούς».

Πώς έχουν όμως τα πράγματα;

«Η Ρωσία είναι δεύτερη με διαφορά σε αριθμό δισεκατομμυριούχων, το οποίο δεν συνάδει με το μέγεθος της οικονομίας και με την τεχνολογίας μας», είπε ο αρχηγός του Ελεγκτικού Γραφείου της Δούμας. Σε ένα μόνο χρόνο η διαφορά σε πλούτο μεταξύ του 10% των πλουσίων και 10% των φτωχών αυξήθηκε κατά 2,1 φορές.

Το 2004 υπήρχαν 25 ρώσοι υπήκοοι δισεκατομμυριούχοι με συνολικό πλούτο 80,2 δισεκατομμύρια. Το 2008 έχουν ανέλθει σε 87, με πλούτο 471,4 δισεκατομμύρια.

Φαίνεται ότι ο Πούτιν έκανε ακριβώς το αντίθετο: τα έβγαλε από το στομάχι του φτωχού και τα έδωσε στους πλούσιους.

Οι 40 από αυτούς τους 87 πλουτοκράτες είναι βουλευτές της Δούμας !!! Ζήτω το πρότυπο του πατριώτη, ζήτω ο Πούτιν….

Η οικονομική ολιγαρχία της Ρώσικης Ομοσπονδίας (από το περιοδικό «Φόρμπς» για το 2008)

Μ. Πρόχοροβ – ρώσος
Ρ. Αμπραμόβιτς – εβραίος
Μ. Φρίντμαν – εβραίος
Ο. Ντεριπάσκα – εβραίος
Ε. Μπατούρινα (σύζυγος εβραίου δημάρχου της Μόσχας) – εβραία
Μπ. Μπερεζόβσκι – εβραίος
Β. Αλικπέροβ – αζέρος, δηλ. τούρκος
Α. Τσουμπάϊς – εβραίος
Σ. Κερίμοβ – τουρκογενείς
Β. Ποτάνιν – ρώσος ή αρμένιος
Α. Ουσμάνοβ – τουρκογενείς
Β. Λίσιν – εβραίος
Β. Γκουσίνσκι (ΜΜΕ) –εβραίος

Πάντως από τους 100 πλουσιοτέρους «νέους Ρώσους» μόνο περίπου το 40% είναι εθνικά ρώσοι, 30% είναι εβραίοι (από σύνολο πληθυσμού 1,50-2,00%), και οι υπόλοιποι είναι κυρίως τουρκογενείς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι εβραίοι, εκτός από το ρώσικο, έχουν και δεύτερο διαβατήριο, ή του Ισραήλ ή των ΗΠΑ.

Μέσα ενημέρωσης και προπαγάνδας

Στην εποχή του Πούτιν ανακοινώνεται ότι όλα τα ΜΜΕ πλέον θα συγκεντρώνονται στα χέρια του Κράτους. Ποιος ελέγχει το Κράτος;
Απάντηση σε αυτό το ερώτημα μας δίνουν οι τηλεοπτικές εκπομπές, στις οποίες γίνονται «διάλογοι» και «αναλύσεις» για τα καυτά κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Και επειδή η μεγάλη πλειοψηφία των καναλιών βρίσκετε στα χέρια των εβραίων, οι παρουσιαστές είναι «κατά τύχη» όλοι εβραίοι, που, φυσικά, προσκαλούν τους ανάλογους «ειδικούς» και «αναλυτές».

Η παρακάτω κατάσταση είναι από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ρωσίας, που ανήκουν κατά μεγάλο μερίδιο στο Κράτος:

«Vremena» – παρουσιαστής Πόζνερ (εβραίος)
«Κ Βarierou» – παρουσιαστής Σολοβιόβ (εβραίος)
«Voskresnij Vecher» – παρουσιαστής Σολοβιόβ ) εβραίος)
«Chto Delat» – Τρετιακόβ (εβραίος)
«Tem Vremenem» – Αρχάνγκελσκι (εβραίος)
«Koultournaja Revoliotsija» – Σβιντκόϊ (εβραίος)
«Viorsti» – Μλέτσιν (εβραίος)
«Nedelia» – Μακσίμοβσκαια (εβραίος)

Στον Πούτιν έχει «ανατεθεί» από τον παγκόσμιο εβραϊσμό ακριβός τον ίδιο ρόλο που έπαιξε και ο ελεγχόμενος και βαλτός Στάλιν. Τα απίστευτα δείνα και η γενοκτονία του Ρώσικου λαού στα χρόνια μέχρι το 1941, σήμερα φορτώνονται από όλους στον «κακό Στάλιν», «ξεχνώντας» ποιοι δημιούργησαν και πραγματικά έλεγχαν το κομμουνιστικό σατανικό κράτος.
Ακριβώς τον ίδιο ρόλο, της βαλτής μαριονέτας δηλ., προορίσθηκε να παίξει και ο Πούτιν. Η «ιστορία» θα του καταλογίσει την απίστευτη ληστεία του πλούτου της χώρας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και η σύζυγος του Στάλιν, όπως και του Πούτιν, ήταν εβραία. Φαίνεται ότι οι σκοτεινοί κύκλοι «ξέρουν να επιλέγουν» τους κατάλληλους για να μην μπορούν οι «εκλεκτοί» να ξεφύγουν από τον έλεγχο τους.

Η εποχή του Μεντβέντεβ
 Δεν θα πούμε πολλά, αλλά μόνο ότι ο Μεντβέντεβ είναι εβραίος. Υπάρχουν πληθώρα αποδείξεων για αυτό. Θα σας αναφέρω μόνο ένα: έχω διαβάσει στην ρώσικη εφημερίδα που εκδίδεται στην Κύπρο, μια συνέντευξη της ρωσίδας συζύγου του. Εξομολογείται, λιπών, η κυρία αυτή ότι ο Μεντβέντεβ (Μένδελ) είναι εβραίος και ότι αυτή τον ώθησε να «βαπτισθεί χριστιανός, διότι στην Ρωσία δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά αν είσαι εβραίος». Βέβαια,η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Στην Ρωσία ευδοκιμεί πολύ το είδος του Εβραίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι πατριωτικές δυνάμεις στην Ρωσία ανακάμπτουν με ταχύτατους ρυθμούς. Οι ελπίδες για τον Ελληνισμό για βοήθεια είναι λίγες, διότι οι εθνικιστές, οι οποίες έρχονται στο προσκήνιο στην Ρωσία δεν πιστεύουν στον χριστιανισμό, αλλά είναι παγανιστές και υποστηρίζουν την «πατρώα θρησκεία» τους, και, σαν αληθινοί εθνικιστές που είναι, θα βοηθήσουν πρωτίστως τους σκλαβωμένους σλαβικούς λαούς και όχι τους Έλληνες, “που δεν κάνουν οι ίδιοι καμιά ουσιαστική προσπάθεια να ελευθερωθούν”.

Και τέλος, για να απολαύσετε εικόνες από την «Ρωσία», σας παρουσιάζουμε το βίδεο του μεγαλύτερου rok τραγουδιστή της Ρωσίας με τίτλο «Η βρομιά», που παρουσιάζει τα πρόσωπα που ελέγχουν την πολιτική, την οικονομική, την κοινωνικό-πολιτισμική ζωή της Ρωσίας και τα «αστέρια» της τηλεόρασης. Όλα τα πρόσωπα που θα δείτε είναι εβραϊκά…. Το τραγούδι τελειώνει με λέξεις «και όταν εμείς το επισημάνουμε μας αποκαλούν φασίστες».


22.08.10
 von Σπαρτιάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...