Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

Στο στόχαστρο Συρίας και Ιράν μπαίνει το ΙσραήλΤην πρώτη επίσημη προειδοποίηση από την πλευρά της Συρίας και του Ιράν προς το Ισραήλ, ότι θα πληγεί ακόμα και με στρατηγικά όπλα (βλ. πυραύλους Scud, μένει να αποδειχθεί εάν θα φέρουν μη συμβατικές κεφαλές…) απηύθυναν σημαίνονται στελέχη των καθεστώτων και στις δυο χώρες.

Ο Χαλάφ Μουφτάχ, ανώτατος στέλεχος του κόμματος Μπάαθ της Συρίας, ο οποίος ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Πληροφοριών της κυβέρνησης, δήλωσε ότι η Δαμασκός θα θεωρήσει υπεύθυνο – ηθικό αυτουργό το εβραϊκό κράτος και θα εξαπολύσει επίθεση.


Στο ίδιο μήκος κόμματος και Ιρανοί αξιωματούχοι που επίσης απείλησαν το Ισραήλ, το οποίο, δια του πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου, απάντησε ότι είναι «υπεύθυνη δύναμη» και γι’ αυτό έχει επιδείξει μέγιστη αυτοσυγκράτηση, ενώ εάν χρειαστεί, το δάχτυλό του θα βρίσκεται πάντα στη σκανδάλη…

Πηγή Defence-Point

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...