Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ξεκίνησε ο εμφύλιος στην Ουκρανία


Επίθεση του ουκρανικού στρατού στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Kramatorsk, δεκάδες τραυματίες ίσως και νεκροί

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος 
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Οι ουκρανοί στρατιώτες έκαναν έφοδο σε ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο στην πόλη Kramatorsk της ανατολικής Ουκρανίας και υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, δήλωσαν οι ρωσόφωνοι ακτιβιστές, και αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti.

Τα Ουκρανικά στρατεύματα πλησίασαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο μεταξύ των πόλεων Kramatorsk και Slavyansk με τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, τα μέλη της πολιτοφυλακής είχαν μπλοκάρει την είσοδο στο αεροδρόμιο. 
Στην αρχή επιχειρήθηκαν διαπραγματεύσεις στην συνέχεια ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί, ανάφεραν οι ρωσόφωνοι ακτιβιστές.
«Οι εκπρόσωποι του ουκρανικού στρατού έφτασαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο. Ξεκίνησαν αρχικά οι διαπραγματεύσεις με την πολιτοφυλακή που έλεγχε αεροδρόμιο. Ξαφνικά άρχισαν οι πυροβολισμοί. Μεταξύ των παραστρατιωτικών ομάδων υπάρχουν πολλοί τραυματίες ίσως και νεκροί. Η ρωσική πολιτοφυλακή παραμένει και έχει μπλοκάρει όλες τις εισόδους του στρατιωτικού αεροδρομίου του Kramators'k έτοιμη να αποκρούσει τις επιθέσεις»
ανέφερε ρωσόφωνος ακτοβιστής στο RIA Novosti μέσω τηλεφώνου πριν από λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...