Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ἡ κάναβη σώζει ζωές;

Κι αν οι τοκογλύφοι αποφασίσουν να νομιμοποιήσουν τα ναρκωτικά και να τα βάλουν στο στόμα ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων, όπως ήδη συμβαίνει με το απλό τσιγάρο, είναι απλή υπόθεση.
Αρχίζουν τα ΜΜΕ να μιλούν με μία τέλεια φυσικότητα για την ανάγκη …νομιμοποιήσεως, αρχίζει να «βρέχει» άρθρα για δήθεν θαύματα στην θεραπεία ανιάτων νόσων, διάσημοι φωτογραφίζονται με τσιγαρλίκια στο στόμα, τραγούδια για μπάφους ακούγονται σε παιδικά πάρτι και η κοινή γνώμη, σε λιγότερο από 2 χρόνια, αρχίζει να πιστεύει ότι η νομιμοποίηση της κάνναβης είναι …«νίκη» εναντίον του συστήματος.
Ούτε που προσέχει ο μέσος μπούφος  ότι οι πυλώνες αυτής της …«επαναστάσεως» είναι οι ίδιοι με τους πυλώνες του συστήματος, της τοκογλυφίας και της κερδοσκοπίας (βλέπε Soros).
Ἡ κάναβη σώζει ζωές;
Στην Αμερική , πρωτεργάτης του κινήματος για την αποποινικοποίηση είναι φυσικά ένας …«περιούσιος», σύμβουλος της κυβερνήσεως Reagan…
«Επανάσταση» κατευθείαν από τα γραφεία των Rothschild, που επίσης στηρίζουν την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών ως επίσημη γραμμή του ECONOMIST.
Αν δεν θέλουν αυτοί το …«καλό» μας, τότε ποιος το θέλει;

Δεν είναι μόνο η αποποινικοποίηση της κάνναβης που μας επιβάλλουν ως …«δική μας» επιλογή, αλλά σχεδόν κάθε μας απόφαση είναι καθοδηγούμενη προς την κατεύθυνση που θησαυρίζει αυτούς και φτωχαίνει εμάς, παράλληλα με την πλήρη αποβλάκωση που συνδυάζουν και που επίσης είναι στα σχέδιά τους.
Κίνητρο για την προώθηση της ελεγχόμενης εμπορίας ναρκωτικών είναι η δυνατότητα εισπράξεως νέων φόρων, όπως ακριβώς έκαναν και με τα απλά τσιγάρα, γνωρίζοντας πολύ καλά και τις βλάβες και τον εθισμό που προκαλούν.
Όμως αυτοί που σκοτώνουν για να καταλάβουν πλουτοπαραγωγικές χώρε, είναι ακριβώς οι ίδιοι που μας προτείνουν την νομιμοποίηση των ναρκωτικών για την υγεία μας, για την μείωση της εγκληματικότητας και την αύξηση των εσόδων του κράτους…
Μόνο …«θετικά» μας δείχνουν….
Λες και τα έσοδα του κράτους δεν θα γίνουν πάλι ανύπαρκτα υποβρύχια και εικονικά Δημόσια έργα.
Ένα από τα πιο δυσεύρετα νούμερα στον πλανήτη είναι το ποσοστό των χρηστών που ξεκίνησαν από την κάνναβη και βρέθηκαν στον τάφο πριν την ηλικία των 40 ετών.
Επίσης δυσεύρετο είναι το ποσοστό των χρηστών που ξεκινά από την κάνναβη και καταλήγουν εθισμένοι χρήστες σε βαρειά ναρκωτικά (χάπια, ηρωίνη κλπ).
Απόρρητο είναι και το νούμερο των χρηστών κάνναβης που καταλήγουν στην παράνοια και την σχιζοφρένεια.
Αυτή την εποχή η κάνναβη …«σώζει» ζωές και όλα τα λαμόγια της δημοσιογραφίας και της πολιτικής …«αγωνιούν» για την υγεία μας!
Όμως διαπιστωμένα οι ηλίθιοι στην εποχή μας αυξάνονται και δεν ελαττώνονται, παρά την καταιγίδα πληροφορίας που δεχόμαστε…
Κι αυτό γιατί και πάλι η τεμπελιά δεν επιτρέπει στον μέσο άνθρωπο να ψάξει την πληροφορία αλλά αφήνεται να του την σερβίρουν έτοιμη, αλλά απόλυτα πάντα παραποιημένη, τα λαμόγια των ΜΜΕ.

http://filonoi.gr/2015/08/30/h-kanabh-sozei-zoes/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...