Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ

Εφτά  σπουδαίοι τρόποι για να πολεμήσετε τον ναζισμό
Του John Carver (Return of the Kings)  /Από  τον  Κόκκινο  Ουρανό

     ΝΑΖΙΣΜΟΣ  ΠΑΝΤΟΥ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ
Νόμισμα  της Αρχαίας Κορίνθου,  περίπου 550 π.Χ.  με    έμβλημα  τον  αγκυλωτό  σταυρό.

Σύμφωνα με τους νεαρούς αριστερούς - «προοδευτικούς» - SWJs, οι «ναζί» φαίνεται να είναι παντού αυτές τις μέρες. Εάν πάρετε τα λόγια τους σοβαρά, θα έλεγε κανείς ότι είναι κρυμμένοι κάτω από το κρεβάτι σας, κρύβονται στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας και σίγουρα ετοιμάζουν πραξικόπημα στον Λευκό Οίκο. 

Πάρτε για παράδειγμα τον Donald Trump και τον Steve Bannon, τον στενό σύμβουλό του. Είναι ξεκάθαρο μόνο που τους βλέπεις ότι είναι ναζί. Στην πραγματικότητα, οποιοσδήποτε αρσενικός που έχει ανοιχτόχρωμο δέρμα και δεν συμβαδίζει με την ατζέντα τους είναι ναζί.

Το γεγονός ότι ένας επιδεικτικά ομοφυλόφιλος Εβραίος (Milo Γιαννόπουλος) έχει επίσης ονομαστεί «ναζί» δείχνει πόσο χαμηλά έχει πέσει ο πήχης έτσι ώστε να τον εντάξουν στην ομάδα με τους μεγαλύτερους κακοποιούς της ποπ κουλτούρας του 20ου αιώνα.

Έτσι, εάν οι ναζί είναι μπαμπούλες που αναστήθηκαν στο δεύτερο ήμισυ της δεκαετίας του 2010, πώς μπορούν οι νεαροί μας αριστεροί να αντεπιτεθούν εναντίον αυτής της νέας αλλά-παλιάς απειλής φαντασμάτων; 

Παίρνοντας ως σημείο αναφοράς τους αρχικούς ναζί και το πώς συμπεριφέρονταν, βρήκαμε επτά μεγάλους τρόπους με τους οποίους οι καλοί μας προοδευτικοί μπορούν να "εκδικηθούν" εναντίον όλων αυτών των ναζί φαντασμάτων που φαίνεται να πολλαπλασιάζονται ώρα με την ώρα.


1. Μην πίνετε τίποτα άλλο παρά αλκοόλ

Πίνετε νερό; Λοιπόν μαντέψτε ... το ίδιο έκανε και ο Χίτλερ! Είναι επιτακτική ανάγκη όλοι οι αντιφασίστες να σταματήσουν να πίνουν νερό αμέσως εάν θέλουν να αποφύγουν οποιαδήποτε σχέση με το βασιλιά του φασισμού. 

Επιπλέον, ο Χίτλερ απείχε τελείως από οινοπνευματώδη ποτά για ένα μεγάλο μέρος της ενήλικης ζωής του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κατανάλωνε καθόλου οινοπνευματώδη ποτά. Ως εκ τούτου, θα πρέπει όχι μόνο να σταματήσετε την κατανάλωση νερού, αλλά θα πρέπει να αποφεύγετε όλα τα μη αλκοολούχα ποτά γενικώς. 

Μην πίνετε τίποτα άλλο εκτός από μπύρα, κρασί, τσίπουρο  και οινοπνευματώδη ποτά όλη την ημέρα και κάθε μέρα για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Η υγεία σας, τα οικονομικά σας, η δουλειά σας και οι σχέσεις σας θα καταρρεύσουν κάτω από τις πιέσεις και την ασθένειες καθώς θα είσαστε συνεχώς σε κατάσταση μέθης, αλλά τουλάχιστον θα αποφύγετε να κάνετε ότι έκανε ο Χίτλερ.


  ΝΑΖΙΣΜΟΣ  ΠΑΝΤΟΥ  ΣΤΗΝ  ΑΡΧΑΙΑ  ΕΛΛΑΔΑ

 

 
ΤΟ  ΕΜΒΛΗΜΑ  ΤΗΣ  ΚΝΩΣΟΥ  Ο  ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ
 Αργυρός στατήρας Κνωσού, περ. 425  π.Χ.,
 Μινώταυρος και Αγκυλωτός  Σταυρός 
Αργυρό τετράδραχμο ( όμοιας όψης είναι και δίδραχμο) Κνωσού, 300 – 270 π.Χ., με την  Ήρα ή Δήμητρα και σχεδιάγραμμα διαδρομών Λαβύρινθου σαν  σβάστικα - αγκυλωτός  σταυρός
              ΔΗΛΟΣ
                                ΑΡΧΑΙΑ   ΘΗΡΑ

                                                   ΣΚΥΡΟΣ                      ΑΡΧΑΙΑ  ΣΠΑΡΤΗ

Η σβάστικα χρησιμοποιούταν μέχρι και πριν τον 2ο  Παγκόσμιο Πόλεμο από την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνος Σμύρνης  σαν  το  έμβλημα  της ομάδας  και  της  Σμύρνης.       ΚΑΙ  ΟΙ  ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ  ΝΑΖΙΣΤΕΣ.    ΣΒΑΣΤΙΚΑ  ΣΤΗΝ   ΑΜΦΙΠΟΛΗΚΑΙ  Η  ΜΕΓΑΛΗ  ΕΛΛΑΔΑ... ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ
Αρχαίο Ελληνικό κράνος με σβάστικα, 350-325 π.Χ. από τον Τάραντα. Εύρημα στο Ερκολάνο. Cabinet des Médailles, Παρίσι
Ο  ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ  ΒΑΣΙΛΙΑΣ  ΠΥΡΡΟΣ,  ΑΥΤΟΣ  ΚΑΙ  ΑΝ  ΗΤΑΝ... ΝΑΖΙΣΤΗΣ.
2. Γίνετε μανιώδης καπνιστής

Ο Χίτλερ μισούσε το κάπνισμα, οπότε θα πρέπει να το ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατόν. 

Ίσως να σας ενδιαφέρει να μάθετε ότι η ναζιστική Γερμανία βοήθησε να εφαρμοστεί η πρώτη πανεθνική εκστρατεία κατά του καπνίσματος παγκοσμίως. Μάλιστα. Γνώριζαν πολύ καλά τις αρνητικές επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία πίσω στη δεκαετία του 1930. 

Ο ίδιος ο Χίτλερ περιφρονούσε απολύτως το κάπνισμα, και ακόμη το ονόμαζε "η οργή του Κόκκινου Ανθρώπου εναντίον του Λευκού Ανθρώπου, η εκδίκηση για το γεγονός ότι του δόθηκε σκληρό ποτό". Ως υπερασπιστής του προοδευτισμού θα πρέπει να βρίσκετε απολύτως τρομακτικό το ότι οι ναζί έκαναν μια τέτοια εκστρατεία, και ότι ο Χίτλερ απεχθανόταν προσωπικά το κάπνισμα. Η μόνη λύση για σας είναι να αρχίσετε το κάπνισμα χωρίς δισταγμό. 

Έτσι ξοδέψτε όλα τα λεφτά σας στον καπνό (αν δεν τα έχετε ήδη ξοδέψει στο αλκοόλ) και καπνίστε, καπνίστε, καπνίστε συνεχώς. Η προσωπική σας υγεία και τα οικονομικά σας δεν θα πάνε καλά, αλλά τουλάχιστον δεν θα μοιάσετε (κυριολεκτικά) στον Χίτλερ.


3. Βάλτε ένα τεράστιο τατουάζ στον λαιμό 

Σίγουρα, οι γεμάτοι με τατουάζ νεοναζί είναι ένα πράγμα, αλλά τα τατουάζ ήταν πολύ σπάνια πίσω στη δεκαετία του 1930 και του 1940 στους αρχικούς ναζί. Λαμβάνοντας επίσης υπόψη την περιφρόνησή τους για τον κοινωνικό εκφυλισμό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι ναζί δεν θα είχαν σε μεγάλη εκτίμηση το διάχυτο μελάνι στο σώμα μεταξύ του γερμανικού πληθυσμού. 

Ως προοδευτικός, γνωρίζετε πολύ καλά ότι το τατουάζ είναι ... το πιο cool πράγμα στον κόσμο. Έτσι βάλτε όλο και περισσότερα και περισσότερα, προκειμένου να σηματοδοτήσετε τον αντι-φασισμό σας.


4. Γίνετε χοντροί και πλαδαροί 

Το καθεστώς των ναζί έδινε μεγάλη έμφαση στη φυσική αγωγή, ειδικά για τους νέους άνδρες και τα αγόρια. Ωστόσο, οι λεπτές, γυμνασμένες και γόνιμες γυναίκες έχαιραν επίσης μεγάλης εκτίμησης. 

Μια υπέρβαρη και παχύσαρκη κοινωνία είναι ένα τεράστιο βάρος για την κοινωνία και την υγειονομική περίθαλψη, αλλά παρ 'όλα αυτά θα πρέπει να κάνετε το ακριβώς αντίθετο από ό, τι έκαναν οι ναζί  για το έθνος. Παχύνετε. 

Ευτυχώς, αυτό είναι ένα ιδιαίτερα εύκολο πράγμα να επιτευχθεί για πολλά άτομα του προοδευτικού χώρου. Δεν πάνε σχεδόν ποτέ στο γυμναστήριο και δεν τρώνε υγιεινά.


5. Ντυθείτε χάλια 

Οι αξιωματικοί της Βέρμαχτ και οι ανώτεροι αξιωματούχοι των ναζί ήταν άψογα ντυμένοι, με όμορφα κοστούμια στυλάτα, σοφιστικέ και διακοσμημένα. 

Το τελευταίο πράγμα που ένας προοδευτικός αντιφασίστας θα ήθελε, είναι να έχει οποιαδήποτε είδους αίσθηση κομψότητας και στυλ με την εμφάνισή τους. Επομένως, σας παρακαλώ, να φοράτε γελοία, χυδαία ή εντελώς αλλόκοτα ρούχα σε οποιαδήποτε περίσταση. 

Bonus πόντοι επίσης κερδίζονται εάν βάλετε ένα αφύσικο χρώμα στα μαλλιά σας.


6. Πάρτε κάποιο άχρηστο πτυχίο και αποφύγετε τα STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) 

Στα 12 μόλις χρόνια ύπαρξης της ναζιστικής Γερμανίας, το καθεστώς ήταν ένα απόλυτο εργοστάσιο παραγωγής επιστήμης και τεχνολογίας, αναμφισβήτητα σε μια κλίμακα που ο κόσμος δεν είχε δει ποτέ πριν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. 

Το πρώτο πρακτικό ελικόπτερο στον κόσμο τέθηκε σε λειτουργία, η τεχνολογία των πυραύλων και των υποβρυχίων βελτιώθηκε παρά πολύ, παρουσιάστηκε το πρώτο σύγχρονο τυφέκιο και η ναζιστική Γερμανία είχε αιχμή του δόρατος τα αεροσκάφη. 

Ως εκ τούτου, λαμβάνοντας υπόψη όλη αυτή την καταπληκτική τεχνολογική καινοτομία υπό τους βραχύβιους ναζί, κάθε προοδευτικός και SJW θα πρέπει να προσπαθήσει να ενδιαφερθεί για άχρηστα πτυχία και να αποφύγει όλα τα πεδία των STEM.


7. Γίνετε στείροι και αποφύγετε τα παιδιά 

Τέλος, η ναζιστική Γερμανία γνώριζε πολύ καλά ότι η δημογραφία είναι το πεπρωμένο, και έδινε μεγάλη έμφαση οι Γερμανίδες να κάνουν μεγάλες οικογένειες. Συνήθως, τουλάχιστον τέσσερα παιδιά ήταν προτιμότερο, όπου ο «Σταυρός Τιμής της Γερμανίδας Μητέρας» που της απένειμαν, συνοδεύονταν και από κοινωνικά οφέλη.

Φυσικά, ως ένα προοδευτικό άτομο, θα πρέπει να κάνετε το ακριβώς αντίθετο της κρατικής ιδεολογίας των ναζί και να θέσετε τον εαυτό σας σε εθελοντική στειρότητα.

Βεβαιωθείτε ότι τα γονίδια σας δεν θα συνεχίσουν στην επόμενη γενιά.

Πολλά τμήματα της κοινωνίας θα θρηνήσουν για το βαθύ σας γενετικό αδιέξοδο και τα μεγάλα επιτεύγματα στη ζωή σας, όπως οι δεκάδες καμπάνιες "ευαισθητοποίησης" για την ανικανότητα που πήρατε μέρος, αλλά είναι μια μικρή τιμή που πρέπει να πληρώσετε για να κρατηθείτε σε απόσταση από όλους αυτούς τους απαίσιους ναζί.
«ΑΝ  ΘΕΛΕΤΕ  ΝΑ  ΣΩΘΗΤΕ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΕΒΡΑΙΟ  ΣΟΡΟΣ,  ΤΟΥΣ  ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΜΑΣΟΝΟΥΣ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,  ΠΟΥ  ΣΑΣ  ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,  ΕΛΑΤΕ  ΣΤΗΝ  ΟΥΓΓΑΡΙΑ».
ΧΘΕΣΙΝΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΟΥΓΓΡΟΥ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Η  Ουγγαρία  θα  δεχθεί  δυτικοευρωπαίους (και  Έλληνες) που θέλουν να φύγουν από τις χώρες τους εξ αιτίας της μαζικής μετανάστευσης και των «αρχόντων της πολιτικής της παγκοσμιοποίησης».
 
«Θα αφήσουμε να μπούνε αληθινοί πρόσφυγες», δήλωσε ο Orban μπροστά σε ένα κοινό που τον επευφημούσε: «Γερμανούς, Ολλανδούς, Γάλλους και Ιταλούς, τρομοκρατημένους πολιτικούς και δημοσιογράφους οι οποίοι εδώ στην Ουγγαρία θέλουν να βρουν την Ευρώπη που έχουν χάσει στις πατρίδες τους».
Οι πολιτικοί που προωθούν την παγκοσμιοποίηση, υποστήριξε ο Orban, επιδιώκουν να «εξαφανίσουν την δημοκρατία της συζήτησης και να την αντικαταστήσουν με μια ‘δημοκρατία’ της πολιτικής ορθότητας», όπου «η πραγματική εξουσία, οι αποφάσεις και η επιρροή δεν προέρχονται από εκλεγμένες κυβερνήσεις, αλλά από μη εκλεγμένα παγκόσμια δίκτυα, από γκουρού των μέσων ενημέρωσης και από υπερεθνικούς οργανισμούς».
Ανέφερε την Βρετανία που ψήφισε να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την εκλογή του Donald Trump στις Ηνωμένες Πολιτείες ως επεισόδια μιας ευρύτερης λαϊκής εξέγερσης κατά της «αλαζονείας και της συγκατάβασης» της παγκόσμιας ελίτ ενάντια στους απλούς ανθρώπους των οποίων «τα στόματα είχαν φιμωθεί» για πάρα πολύ καιρό.
Το 2016 είναι το έτος που χλεύασε τους «προφήτες της φιλελεύθερης πολιτικής», οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σαν «να είναι οι άνθρωποι ο κίνδυνος για τη δημοκρατία».
«Για αυτό είδαμε να συγκροτείται ο πιο παράξενος συνασπισμός στον κόσμο - με λαθρέμπορους ανθρώπων, ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελίτ Ευρωπαίους πολιτικούς - ειδικά για να φέρει σκόπιμα εκατομμύρια μετανάστες στην Ευρώπη».
«Εδώ υπάρχουν μεγάλα αρπακτικά που κολυμπούν στο νερό και αυτή είναι η διακρατική αυτοκρατορία του George Soros».     ΟΙ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ  ΣΤΗΝ  ΑΡΧΑΙΑ  ΕΛΛΑΔΑ

   Το  σύμβολο  του  Αγκυλωτού  Σταυρού  χρησιμοποιήθηκε  εκτενέστατα  στους  Ολυμπιακούς  αγώνες  των  Ελλήνων. 
Άλλωστε  ήταν  το  σύμβολο  του  Δία.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...