Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΤΡΑΜΠ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ».


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  (ΤΑΚΗΣ)  ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο  εφοπλιστής,  δημοσιογράφος  και  συγγραφέας  Τάκης  Θεοδωρακόπουλος,  είναι  γιος  του  εφοπλιστή Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, του ανθρώπου που έφτιαξε το «Caravel» της Αθήνας,  γνωστός  στην  Αγγλία  ως  Taki.  Γεννήθηκε  στις  11  Αυγούστου  1936   και  είναι  μόνιμος  κάτοικος  στο  Μπρούκλιν  της  Νέας Υόρκης  αλλά  ζει  και  στο  Λονδίνο,  στο  Παρίσι  και  στο  Γκστάαντ  της  Ελβετίας.

Ο  Τάκης Θεοδωρακόπουλος  είναι  αθλητικός  τύπος.  Έχει  ασχοληθεί  πολύ  με  τις πολεμικές τέχνες και  έχει  κερδίσει το αμερικανικό πρωτάθλημα βετεράνων στο τζούντο δυο φορές και το 2008 ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής του τζούντο στην κατηγορία άνω των 70 ετών.  Έχει μαύρη  ζώνη στο καράτε,  έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Davis Cup (τένις), ενώ υπήρξε και αρχηγός της εθνικής  Ελληνικής  ομάδας καράτε.   


Το 1967  ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα με το περιοδικό National Review, έχει υπάρξει αρθρογράφος στο London Spectator (διατηρεί τη μακροβιότερη στήλη του εμβληματικού περιοδικού),  στους Sunday Times του Λονδίνου, στο αμερικανικό Esquire, στο Vanity Fair και στο Chronicles Magazine.

 Το 2002 ίδρυσε το περιοδικό The American Conservative με τον Pat Buchanan.

 Ως πολεμικός ανταποκριτής, έχει καλύψει τους πολέμους του Βιετνάμ, του Γιομ Κιπούρ και την εισβολή στην Κύπρο, το 1974.

Χαρακτηριστική  του  φράση:  «τα τέκνα των πλουσίων δεν δείχνουν να έχουν εσωτερική ηθική, ακριβώς γιατί το μόνο που σέβονται είναι η δύναμη και το χρήμα».

 Διατηρεί την ιστοσελίδα www.takimag.com.Το  παρακάτω   χαρακτηριστικό  του  άρθρο  δημοσιεύθηκε  προχθές  στην  Ελληνική  εφημερίδα  «Εμπρός»  με  τίτλο  «Ο Τραμπ δεν ακούει κανέναν».

«Το πρόβλημα με τους Αμερικανούς προέδρους είναι ότι όλοι ανεβαίνουν στην εξουσία με την παντελώς λανθασμένη ιδέα ότι πρέπει να ηγεμονεύσουν του κόσμου. Η σήψη ξεκίνησε με τον Γούντροου Ουίλσον, ο οποίος έβαλε τον «θείο Σαμ» στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο με ψευδή προσχήματα. Ο Ρούσβελτ ήταν ακόμα χειρότερος, πιέζοντας την Ιαπωνία με την επιβολή εμπάργκο πετρελαίου, σώζοντας την Βρετανία από τον πνιγμό, με χρήματα, όπλα και εξοπλισμό. Ο Τρούμαν πήγε σε πόλεμο με την Κορέα, και όλοι γνωρίζουμε  για τον Κέννεντυ, τον Λίντον Τζόνσον, και, ο Θεός φυλάξοι, τον φοβερό George W.Bush.

Οι δύο μεγάλοι πρόεδροι ήταν ο Αϊζενχάουερ και ο Νίξον, οι οποίοι βγήκαν από τους πολέμους στην Κορέα και το Βιετνάμ, που άρχισαν οι προκάτοχοί τους. Ο Ομπάμα έκανε λίγα πράγματα, αλλά κατάφερε να κρατήσει την ροή των αμερικανικών όπλων στο καζάνι της Μέσης Ανατολής, που ισοδυναμεί με την χρηματοδότηση ενός πολέμου. Και τώρα έχουμε τον Ντόναλντ. Λέει μεγάλα λόγια, αλλά σύμφωνα με μερικούς πολύ στενούς συνεργάτες του, γνωρίζει ότι σε μέρη όπως το Ιράκ και το Αφγανιστάν, η Αμερικανική ηγεσία δεν έκανε άλλο από το να εξαντλήσει τον Αμερικανικό στρατό και να στραγγίσει το θησαυροφυλάκιο.

Το μόνο πράγμα που με ανησυχεί με τον Τραμπ –συμβαίνει να τον γνωρίζω κοινωνικά και τα πάμε μια χαρά αυτός κι εγώ- είναι η εμπιστοσύνη που έχει στην ικανότητά του να συλλαμβάνει οποιοδήποτε πρόβλημα και να το επιλύει. Καθώς δεν ακούει κανέναν, και νομίζει ότι γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, θα είναι μοναδικά απρόβλεπτος. Αυτό είναι καλό πράγμα, αλλά μπορεί επίσης να είναι κολασμένα επικίνδυνο.

Ανατρέχοντας στην Ιστορία - που είναι μακράν ο μεγαλύτερος δάσκαλος - οι Αμερικανοί Υπουργοί Εξωτερικών ασκούσαν μικροπολιτική με τους Σοβιετικούς, ακόμη και αφού ο κόσμος έφθασε κοντά στο να τιναχθεί στον αέρα για χάρη της Κούβας, το 1963. Ο Πρόεδρος Νίξον, μου είπε μια φορά κατά την διάρκεια ενός δείπνου, ότι προσποιήθηκε πως ήταν μεθυσμένος όταν είπε στον Λεονίντ Μπρέζνιεφ ότι θα χρησιμοποιούσε πυρηνικά όπλα, αν οι Σοβιετικοί παρενέβαιναν στην Μέση Ανατολή. Δυστυχώς, ο Τραμπ έχει δεσμευτεί στο Ισραήλ - όπως όλοι οι Αμερικανοί πρόεδροι οφείλουν, αλλιώς είναι «ψόφιο κρέας» από τα εβραϊκής ιδιοκτησίας Μέσα Ενημέρωσης -, και είναι κατά του Ιράν.

Ο επικεφαλής σύμβουλός του, ο Στηβ Μπάνον, μου είπε σε ένα e-mail, να μην σκεφτώ ακόμη και να προσπαθήσω να πείσω την Διοίκηση Τραμπ ότι θα πρέπει να είναι υπέρ των Σιιτών, υπέρ του Ιράν, και να αποστασιοποιηθεί από το Ισραήλ. Αυτές είναι οι κακές ειδήσεις. Οι καλές είναι ότι ο Τραμπ εξελέγη υποσχόμενος στους φτωχούς Αμερικανούς, -και με αυτό εννοώ τους Αμερικανούς που εργάζονται, όχι τους μαύρους που ζουν από τα κρατικά επιδόματα-, ότι θα διορθώσει την ανισορροπία.

Εάν το καταφέρει αυτό, κάποια τροποποιημένη εκδοχή της αμερικανικής παγκοσμιοποίησης μπορεί να επιμείνει. Ένα πράγμα είναι βέβαιο: Το μόνο πράγμα που ξέρει για τον Τσίπρα, είναι ότι ήρθε στην εξουσία, δηλώνοντας ότι θα κατήγγειλε την μπλόφα της Ε.Ε,. και σε δύο μόλις μήνες μετατράπηκε σε υπηρέτη της Ε.Ε.

Κάποιος, μάλιστα, από τον στενό κύκλο του Τραμπ, με ρώτησε αν ο Τσίπρας σερβίρει τα ποτά ως γκαρσόνι, κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων της Ε.Ε.
Το αρνήθηκα σθεναρά».


ΥΠΑΡΧΕΙ   ΑΛΛΗ  ΤΕΤΟΙΑ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΣΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ  ΣΑΝ  ΤΗΝ  ΔΙΚΗ  ΜΑΣ; 


ΤΙ  ΕΙΔΟΥΣ  ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ  ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ  Σ’ΑΥΤΟΝ  ΤΟΝ  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ  «ΟΡΘΟΔΟΞΟ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ»  ΛΑΟ;

Τι  είδους  ιδεολογία,  νοοτροπία,  κοσμοθεώρηση  απέκτησε  αυτός  ο  περίεργος  και ετερόκλητος  λαός,  που  ψήφισε  και  συνεχίζει  να  στηρίζει  τέτοιους  κυβερνήτες,  οι  οποίοι  μάλιστα επιδιώκουν,  φανερά  πλέον,  να  τον  αντικαταστήσουν  με  λαθρομετανάστες  από  κάθε  τριτοκοσμική  χώρα.

ΦΑΝΕΡΗ,  ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ  ΚΑΙ  ΚΑΝΕΝΑΣ  ΔΕΝ  ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ. 
ΦΑΝΕΡΗ,  ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΩΝ  ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ  "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ.


Διαβάστε  την  σημερινή  είδηση.

Ο Γκλέτσος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πρόσφυγες στη Στυλίδα: Θα γίνουν και γάμοι με Έλληνες... 

Ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης του πρώην στρατοπέδου Ανδρόπουλου στη Στυλίδα για την φιλοξενία 500 προσφύγων.
Μηχανήματα του στρατού ισοπεδώνουν τα παλιά κτήρια και καθαρίζουν το οικόπεδο για να τοποθετηθούν τα λυόμενα σπίτια. Εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος επιβλέπουν τις εργασίες.
Ο Δήμαρχος εκφράζει την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών που αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Απριλίου. Η κανονική ένταξη των Σύριων προσφύγων στην τοπική κοινωνία με ενοικίαση διαμερισμάτων μέσα στην πόλη της Στυλίδας είναι ο απώτερος σκοπός του Απ. Γκλετσου.
Θεωρεί μάλιστα πως η υποδοχή τους από τους κατοίκους της Στυλίδας θα είναι φιλική και η ένταξη των 300 περίπου προσφυγόπουλων στα σχολεία της πόλης ομαλότατη. Προβλέπει μάλιστα, ακόμη και γάμους μεταξύ Ελλήνων και προσφύγων.

  

ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;
ΜΗΠΩΣ  ΑΥΤΑ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΜΟΙΡΑΙΑ  ΚΑΙ  ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΗ   ΚΑΤΑΛΗΞΗ  ΤΗΣ  ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ  ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ  (ΙΗΣΟΥΣ – ΜΑΡΞ,  ΙΔΙΟ  ΝΟΜΙΣΜΑ  ΜΕ  ΔΥΟ  ΟΨΕΙΣ)  ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ  ΤΟΥ  ΛΑΟΥ  ΜΑΣ;  

Ένας  λαός  που  θέλει  επίμονα  να  αυτοκτονήσει.  Ψηφίζει  ότι  πιο  ανίκανο,  σιχαμερό,  περιθωριακό,  ανυπόληπτο,  «προοδευτικό»,  αριστερό  και κομμουνιστικό  κόμμα  υπάρχει  σε  όλη  την  γη,  είναι  πρώτος  στην  Ευρώπη  (λαός  και ιερείς)  κάθε  βράδυ  στην  παρακολούθηση πορνογραφικών  εκπομπών  στην  τηλεόραση  και  στο  διαδίκτυο  και  το  πρωί  παρακολουθεί  με  μεγαλόσταυρους  και  «κατάνυξη»  την  «θεία  λειτουργία»,  την  τελετή  «του  αγίου  φωτός»  και  την περιφορά  του  «επιταφίου». Ταυτόχρονα  ο  "αρχιεπίσκοπος"  υποδέχεται  με  χαρά  τους  "πρόσφυγες"  του  Σόρος  και  ευλογεί  χαρούμενος  τα  έργα  του  Τσίπρα. Η  Αθήνα  γεμίζει  ισλαμιστές  με  ακονισμένες  χαντζάρες, τα  πρόβατα  ετοιμάζονται  για  σφαγή  και  οι  παραγωγικές  ηλικίες  φεύγουν  στο  εξωτερικό.  Η  δημοσιογραφία και  η  εκπαιδευτική  κοινότητα  βυθίζονται  στην  ανυποληψία.  Η  οικονομική  και  καλλιτεχνική  παραγωγή  βρίσκεται  στα  τάρταρα,  η  κοινωνική διαφθορά  οργιάζει,  οι  νέοι  πεθαίνουν  ναρκομανείς  για  να  πλουτίζουν  οι  Αλβανοί  έμποροι  ναρκωτικών,  οι  τούρκοι  μεθοδικά  εξαγοράζουν  ελληνικά  λιμάνια,  μαρίνες,  ξενοδοχεία  και  επιχειρήσεις,  οι  στοές  ξύνονται,  η   θρησκευτικότητα  κατάντησε   τελετουργία  και  ανούσια  τυπολατρία,  οι  "προφητείες"  και  η  παράνοια  κυριαρχούν  και  τα  μοναδικά  ενδιαφέροντα  της  επιδοτούμενης από  τον  Σόρος  ιθύνουσας  τάξης  είναι  οι  αντιεξουσιαστές  και  οι  λαθρομετανάστες.  Μία  μικρή  κοινότητα  αριστερών εκδοτών  και  πολιτικών  και  οικονομικών  παραγόντων,  μέσω  του  δημοσίου,  απομυζάει  την  τελευταία  ικμάδα  του  Ελληνικού  λαού,  πρακτορεύοντας  τουρκικά  και  εβραϊκά  συμφέροντα 
Αυτή  η  απάθεια  του  λαού  για  την  πραγματική  αυτοσυντήρησή  του  έκανε  έξω  φρενών  τον  Καζαντζάκη  που  τον  παρακίνησε  να  γράψει ότι:  "μισεί  και  σιχαίνεται  αυτήν  την  ξεπλυμένη  ράτσα,  την  φελάχα".


ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ  ΟΙ  ΤΟΥΡΚΟΙ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΤΖΑΜΙ  ΤΟΥ  ΣΑΜΑΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ
Πανηγυρίζει σήμερα  το τουρκικό πρακτορείο Anadolu  με την είδηση της ολοκλήρωσης του σκελετού του τζαμιού στον Βοτανικό, τον προσεχή Απρίλιο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα «πρόκειται για το πρώτο τζαμί στην Αθήνα μετά από έναν αιώνα, ενώ ο σκελετός του κτιρίου έχει ολοκληρωθεί και οι εργασίες κατασκευής στο χώρο έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο και θα ολοκληρωθούν περίπου σε δύο μήνες».

Απερίγραπτη η χαρά των τούρκων από τη μία και φούντωμα των διαξιφισμών μεταξύ Σύριζα-ΑΝΕΛ και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για το ποιος θα εισπράξει τα συγχαρητήρια του σουλτάνου Ερντογάν.  Eκείνοι που πρώτοι υποσχέθηκαν στον Ερντογάν την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα  βέβαια, είναι ο Σαμαράς και η ΝΔ.
 
                          Ο  ΑΡΧΗΓΟΣ


        

                                                  ΟΙ  ΒΟΗΘΟΙ                      

 

ΤΟ  ΑΝΗΨΙ  ΤΗΣ  ΦΩΤΙΟΥ

«Μπουμπούκι» ο γιος του πρώην ΠΑΣΟΚτζη Βουλευτή Κεφαλονιάς σύντροφου Σπύρου Μοσχόπουλου, που προφυλακίστηκε μαζί μ’ άλλους τέσσερις συνεργούς του για λαθρεμπόριο ναρκωτικών. 


Στην κατοχή τους καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους και άλλους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 

 
• το χρηματικό ποσό των (9.460) ευρώ
• ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης
• ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο καθώς και
• (12) κινητά τηλέφωνα 

 
Ο 30χρονος γιος του πρώην Βουλευτή, είχε ενεργό συμμετοχή σε συμμορία που έπαιρναν μέρος τρείς Αλβανοί ηλικίας 23, 29 και 31 ετών και ένας 46χρονος Έλληνας. Στην υπόθεση όμως εμπλέκονται ακόμη 17 άτομα, που έχουν ταυτοποιηθεί ως χρήστες από υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών. Σε πολλές απ’ αυτές τις συνομιλίες ακούγεται και ο γιος του πρώην Βουλευτή σε ρόλο εμπόρου. Η συμμορία αποκαλύφθηκε μετά την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου. Η δράση της εγκληματικής ομάδας εντοπίζεται στην αποκλειστική πώληση κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, ενώ τα μέλη της ακολουθούσαν συγκεκριμένη μεθοδολογία προκειμένου να συγκαλύπτουν την παράνομη δραστηριότητα τους. Βεβαίως και δεν υφίσταται οικογενειακή ευθύνη αλλά μετα τον γιό Βούτση, τον γιό Σκουρλέτη, το γιό του Κουράκη και άλλα καλά παιδιά εντίμων γονιών από την Αριστερά, σειρά είχε το ανήψι της Φωτίου.
Τάσος Κουράκης: ο αριστερός βουλευτής με τη βίλα στο Πανόραμα.

Ο γιος του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κουράκη συνελήφθη με μολότοφ αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος απο την ΕΛ.ΑΣ...


 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...