Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΣΑΡΑΖΙΝ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ: «Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ) ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ».Έλληνες,  Γερμανοί, Ιταλοί, Αγγλοσάξονες, Ιρλανδοί, Σουηδοί, Πολωνοί, και σχεδόν κάθε άλλη ευρωπαϊκή εθνική ομάδα οδεύει προς την  ΜΕΓΑΛΗ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.  «Η ΜΕΓΑΛΗ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ είναι πολύ απλή. Έχετε ένα λαό, και σε διάστημα μιας γενιάς, έχετε έναν διαφορετικό λαό».  Ένα  εντυπωσιακό  φαινόμενο  επίσης  είναι  ότι  ποτέ σε άναλύσεις  και  άρθρα  για  την  μαζική μετανάστευση  στην  Ευρώπη, δεν αναφέρεται το «σχέδιο Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi».  Είναι  άγνοια ή απόκρυψη; Νέγρος  της  Ευρώπης: «Κάθε μέρα θα κάνουμε σεξ με τις συζύγους μας, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε περισσότερα παιδιά  και στο τέλος να κατακτήσουμε όλη την Ευρώπη». 
Όσοι επιδιώκουν να αφαιρέσουν από εμάς τις πατρίδες μας, πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ολοκληρωτικό πόλεμο, καθώς είμαστε έτοιμοι για μαζική αντίσταση.  

 
    (Προσέξτε  χαρά  η  εβραία  Μέρκελ  με  τους  λαθρομετανάστες)
Η  Γερμανική  Στατιστική  Υπηρεσία  ανακοίνωσε,  ότι  τα  χρήματα  που  δαπανούνται  από  τον  προϋπολογισμό  της  ιουδαίας  Μέρκελ,  για  να  περνούν  καλά  οι  λαθρομετανάστες  στην  Γερμανία, ανέρχονται  φέτος  σε  9,3  δισεκατομμύρια  ευρώ.  Αύξηση  73%  σε  σχέση  με  πέρυσι.
Βάσει  των  αιτήσεων  ασύλου,  αντιστοιχούν  άνω  των  1.000  ευρώ  ανά  αιτούντα  λαθρομετανάστη.
Στην  Ελλάδα  ο  άνεργος  με  δύο  παιδιά  παίρνει  επίδομα  από  τον  ΟΑΕΔ  430  ευρώ  για  ένα  χρόνο.  Έτσι  το  μόνο  επάγγελμα  με  μέλλον  στην  Ευρώπη  της  Μέρκελ,  του  Τσίπρα  και  του  Σόρος  είναι  αυτό  του  λαθρομετανάστη  και  του  αριστερού  αντιρατσιστή  με  ΜΚΟ.  
Thilo Sarrazin, μέλος της Deutsche Bundesbank και παλαιό μέλος του κεντροαριστερού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD).
«Δεν θέλω η χώρα που θα ζουν τα εγγόνια και τα δισέγγονά μου να είναι σε μεγάλο βαθμό μουσουλμανική και τα τουρκικά ή τα αραβικά να μιλιούνται σε μεγάλες περιοχές, οι γυναίκες να φορούν μαντίλες και ο καθημερινός ρυθμός της πόλης να καθορίζεται από το κάλεσμα του μουεζίνη. Αν θέλω να το βιώσω αυτό, μπορώ απλά να πάω για διακοπές στην Ανατολή».
Ο Thilo Sarrazin (γεννημένος στις 12 Φεβρουαρίου 1945) είναι Γερμανός πολιτικός ( SPD ), συγγραφέας και πρώην μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Deutsche Bundesbank (μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2010). Έγινε παγκοσμίως γνωστός μετά τη δημοσίευση το 2010  ενός βιβλίου  σχετικά με τους μουσουλμάνους μετανάστες στη Γερμανία. Στο βιβλίο του Deutschland schafft sich ab («Η Γερμανία αυτοκαταργείται»), καταγγέλλει την αποτυχία της γερμανικής μεταπολεμικής μεταναστευτικής πολιτικής, προκαλώντας μια εθνική διαμάχη σχετικά με το κόστος και τα οφέλη της πολυπολιτισμικότητας .


Το 2012 εκδόθηκε ένα άλλο βιβλίο του Sarrazin, το Europa braucht den Euro nicht («Η Ευρώπη δεν χρειάζεται το ευρώ»). Το βιβλίο υποστηρίζει ότι η εισαγωγή ενός ενιαίου νομίσματος στην Ευρώπη ήταν κακή ιδέα και πρέπει να ανατραπεί.
 Ένας  νέγρος  λαθρομετανάστης, με το όνομα "Doctor" Ebou Bah, σε ένα απειλητικό  και εξωφρενικό παραλήρημα με τίτλο "Μήνυμα προς όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση", ομολογεί ότι συντελείται μαζική εισβολή  νέγρων στην Ευρώπη και γενικά σε όλη την Δύση που σκοπό έχει να γίνει η Ευρώπη «δική τους». 

Ο "δόκτωρ" λοιπόν, ισχυρίζεται ότι οι νέγροι θα εισβάλουν στην Ευρώπη και την Αμερική, με κάθε κόστος, χωρίς να έχει σημασία τι θα κάνουν οι Δυτικοί για να τους αποτρέψουν:  «Επιτρέψτε μου να πω στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Αμερική. Βλέπετε εμάς τους μαύρους; Ακόμα και όταν βάλετε αγκαθωτό σύρμα μεταξύ της Ευρώπης και της Αφρικής, θα πηδήξουμε τα συρματοπλέγματα. Θα αγοράσετε ένα από τα πιο ακριβά σκυροδέματα, θα σκάβουμε, και θα σκάβουμε, και θα σκάβουμε, μέχρι να μπούμε στην Ευρώπη. Θα χτίσετε (;) έναν ωκεανό ανάμεσα στην Αφρική και την Αμερική ή την Ευρώπη, θα κολυμπήσουμε μέχρι, μέχρι, μέχρι να μπούμε στην Ευρώπη».  


Τα σύνορα βέβαια  της Ευρώπης είναι ούτως ή άλλως ανοιχτά. Για την ακρίβεια ορθάνοιχτα. Οι  ταμπέλες   της «ανοιχτής» και «προοδευτικής» Ευρώπης είναι  τα  συνθήματα  της  Μέρκελ: «Η Γερμανία γίνεται μια χώρα της μετανάστευσης»  και του Μογκερίνι (επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας) :«Όλοι οι παράνομοι είναι ευπρόσδεκτοι να μείνουν». 

Μετά την απόβαση, σύμφωνα με τον «δόκτωρ» θα ακολουθήσει γεννοβόλημα και κατάληψη όλων των κυβερνητικών θέσεων. «Ξεκινήσαμε από την Αμερική. Ο πρόεδρος είναι από την Αφρική. Από την Αμερική, θα πάμε στην Αγγλία. Μετά έχουμε τη Γαλλία. Μετά τη Γερμανία. Μετά την Ιταλία. Στο τέλος, θα ελέγχουμε τα πάντα. Εμείς οι Αφρικανοί θα ελέγχουμε τη Δύση. Κάθε μέρα θα κάνουμε σεξ με τις συζύγους μας, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε περισσότερα παιδιά, και στο τέλος να κατακτήσουμε όλη την Ευρώπη». 

Ο όρος «Μεγάλη Αντικατάσταση» (στα γαλλικά: “Le GrandRemplacement”) καθιερώθηκε από τον Γάλλο συγγραφέα Renaud Camus, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γηγενής γαλλικός πληθυσμός αντικαθίστανται από ξένους στην ίδια του την πατρίδα.

Ο Camus υποστηρίζει ότι η Γαλλία αποικίζεται από μουσουλμάνους μετανάστες, με τη βοήθεια της κυβέρνησης και των ΜΜΕ. Έχει δηλώσει ότι:
«Η μεγάλη αντικατάσταση είναι πολύ απλή. Έχετε ένα λαό, και σε διάστημα μιας γενιάς, έχετε έναν διαφορετικό λαό».

Ο Καμύ έχει επίσης δηλώσει ότι ο γαλλικός πολιτισμός χάνεται λόγω των επιπτώσεων της μαζικής μετανάστευσης.

Αυτά που λέει για την πατρίδα του ο Καμύ, στην ουσία ισχύουν για τις περισσότερες δυτικές χώρες σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δυτικά κράτη όπως η Αγγλία, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Γερμανία, η Ιταλία, και πολλά άλλα υποβάλλονται σε πρωτοφανείς, μετασχηματιστικές δημογραφικές μεταβολές, ως αποτέλεσμα της μαζικής μετανάστευσης των τελευταίων δεκαετιών και ιδιαίτερα των πρόσφατων χρόνων.

Αυτή η περίοδος της μαζικής μετανάστευσης υποστηρίζεται φανατικά από την Αριστερά με την ανοχή ή και συμφωνία της λεγόμενης Δεξιάς, όσο και από τα πολυεθνικά εταιρικά συμφέροντα, τα κάστρα του καπιταλισμού.

Η εβραιοαριστερά επιχειρεί να χρησιμοποιήσει τη μαζική μετανάστευση για να καταστρέψει την εθνική ταυτότητα κάθε λαού και την πολιτισμική συνοχή, ενώ εισάγει ορδές αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών οι οποίοι θα πληθύνουν τις τάξεις του αριστερού φαντασιακού συνασπισμού - κουρελού μειονοτήτων, ομοφυλοφίλων, αφελών νεαρών, βολεμένων κρατικοδίαιτων, καπελωμένων από τους κομμουνιστές εργατικών συνδικάτων και παράνομων αλλοδαπών.

Οι ελίτ των πολυεθνικών χρησιμοποιούν τη μαζική μετανάστευση για να εισάγουν στις δυτικές χώρες σκλάβους από τον τρίτο κόσμο, με χαμηλούς μισθούς για να συμπληρώσουν το στρατό των μισθωτών σκλάβων τους που ήδη εκμεταλλεύονται στο εξωτερικό.

Προκειμένου να προωθήσουν τα δικά  τους  συμφέροντά, η κάθε μία το δικό της, αυτές οι δύο ομάδες προωθούν την "ανοχή" και την πολυπολιτισμικότητα, ενώ διακηρύσσουν ότι «η διαφορετικότητα είναι η δύναμή μας» ("diversity is our strength"), προκειμένου να υποτάξουν κάθε αντίσταση από τους ντόπιους πληθυσμούς στην ατζέντα τους για τη μαζική μετανάστευση και την δημογραφική αντικατάσταση.
                          

Ευτυχώς, η αντίσταση στη μεγάλη αντικατάσταση δείχνει να μεγαλώνει σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Ένα πρόσφατο παράδειγμα, είναι η διαμαρτυρία για την Μεγάλη Αντικατάσταση από την Γενιά της Ταυτότητας, στη Βιέννη της Αυστρίας.  Η Γενιά της Ταυτότητας έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την Μεγάλη Αντικατάσταση:
«Ο καθένας το βλέπει, το ακούει και το αισθάνεται. Θα είμαστε ξένοι στην ίδια μας την γειτονιά, στην ίδια μας την πόλη μας και στην ίδια μας την χώρα. Η Μεγάλη Αντικατάσταση πρόκειται να συμβεί. Οι πολιτικοί μας και οι ελίτ σπέρνουν τους σπόρους για αυτή την μοιραία εξέλιξη. Καταστρέφουν την ταυτότητά μας και μας αφαιρούν το δικαίωμα να αισθανόμαστε ιθαγενείς στη δική μας χώρα».

«Για να εισάγουν ψηφοφόρους και φθηνό εργατικό δυναμικό, πολιτικοί και οικονομολόγοι θέτουν το μέλλον του λαού μας και κάθε ευρωπαϊκού λαού σε κίνδυνο. Αλλά εμείς θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Είμαστε η νεολαία που σταμάτησε να υποχωρεί. Και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το μέλλον μας».

 Από ό,τι φαίνεται, οι λαοί της Ευρώπης δεν θα πούνε εύκολα «καληνύχτα». Θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να εξασφαλίσουν μια ασφαλή, άνετη πατρίδα για τις μελλοντικές γενιές των Ευρωπαίων, όπως και οι πρόγονοί τους έκαναν γι’ αυτούς.

 

Όπως γράφει ο A.J. Washington στον European Guardian, ο Πανευρωπαϊκός Εθνικισμός είναι το αντίδοτο στην Μεγάλη Αντικατάσταση:

«Όσοι επιδιώκουν να αφαιρέσουν από εμάς τις πατρίδες μας, πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ολοκληρωτικό πόλεμο, καθώς είμαστε έτοιμοι για μαζική αντίσταση ενάντια στις δυνάμεις που συμμαχούν εναντίον μας.  Οι αρχιτέκτονες της Μεγάλης Αντικατάστασης κατάφεραν να εξαπολύσουν ένα «τέρας», τον ευρωπαϊκό εθνικισμό, καθώς ο εθνικισμός είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να σώσει την Ευρώπη από τους προαγωγούς της εθνικής αυτοκτονίας που σήμερα δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι. Αυτός είναι ο λόγος που αυξανόμαστε σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, Ανατολή, Δύση, Βορρά και Νότο.  Και αυτή τη φορά, αντί του μικροαστικού σοβινιστικού εθνικισμού των αδελφοκτόνων Παγκοσμίων Πολέμων, ο σύγχρονος εθνικισμός είναι, ως επί το πλείστον, Πανευρωπαϊκός στη φύση του.  Πράγματι, ο Πανευρωπαϊκός Εθνικισμός είναι η μόνη επιλογή που απομένει στον αγώνα ενάντια στους κομμουνιστές, στους παγκόσμιους καπιταλιστές, και τις εισαγόμενες ξένες ορδές τους, οι οποίοι αποικίζουν τα εδάφη μας».

 «Εάν κάποιος ρωτήσει γιατί πεθάναμε, πες τους, επειδή οι πατέρες μας, μας είπαν ψέματα». - Rudyard Kipling, διάσημος Βρετανός διηγηματογράφος, ποιητής και μυθιστοριογράφος (1865 - 1936).

Έλληνες,  Γερμανοί, Ιταλοί, Αγγλοσάξονες, Ιρλανδοί, Σουηδοί, Πολωνοί, και σχεδόν κάθε άλλη ευρωπαϊκή εθνική ομάδα οδεύει προς τη αντικατάσταση (δηλαδή κατάργηση), γι’ αυτό είναι απαραίτητο οι Ευρωπαίοι κάθε εθνικότητας να σμίξουμε για έναν κοινό σκοπό, για να υπερασπιστούμε την ήπειρό μας από τους εχθρούς που προσπαθούν να μας αφανίσουν μέσα στις ίδιες μας τις πατρίδες.

Τώρα είναι η ώρα να αφήσουμε στην πάντα όλες τις ιστορικές έριδες και να κατανοήσουμε ότι εάν στεκόμαστε ο ένας απέναντι στον άλλο, και σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο, αφήνουμε τη χώρα μας ευάλωτη στις συνθήκες που υπάρχουν στην Ευρώπη σήμερα: μαζική μετανάστευση, εχθρικές ξένες επιρροές, δημογραφική κατάρρευση και εθνική ηθική εξαχρείωση.

Η Μεγάλη Αντικατάσταση δεν πρέπει ποτέ να φτάσει στον τελικό σκοπό της: στην πλήρη καταστροφή της Ευρώπης και των λαών της.
Είναι απαράδεκτο να αποδεχθούμε παθητικά ότι θα πρέπει να αντικατασταθούμε από εχθρικούς μουσουλμάνους και νέγρους. Δεν έχουν αξιώσεις στη χώρα μας, όπως ακριβώς εμείς δεν έχουμε αξιώσεις στη δική τους. Έχουν πατρίδες δικές τους, οι οποίες είναι συντριπτικά ομοιογενείς, ενώ οι δικές μας πατρίδες είναι όλο και περισσότερο ανομοιογενείς και «πολυπολιτισμικές».

Σε μια-δυο γενιές, αν επικρατήσουν οι σημερινές τάσεις, οι Ευρωπαίοι θα γίνουν ένας λαός χωρίς χώρα που να ονομάζει πατρίδα.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό, και πρέπει να αποδεχθούμε το καθήκον και την ευθύνη που έχουμε να διασφαλιστεί η πατρίδα μας για τις επόμενες γενιές, ανεξάρτητα από τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται.

 Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτή η ύπουλη συνωμοσία, η μεγάλη αντικατάσταση, ποτέ δεν θα καρποφορήσει. Γιατί αυτή η γενιά των νέων της Ευρώπης θα παράγει έναν Αλέξανδρο και  ένα Καίσαρα, σε αντίθεση με την προηγούμενη γενιά που κατηχήθηκε από τους μαρξιστές, και που παρήγαγε άτομα σαν τον Ολάντ, την Μέρκελ και τον Ρέντσι.

Αυτή η γενιά συνειδητοποιεί πράγματι ότι οι πράκτορες του Πολιτιστικού Μαρξισμού και του διεθνούς καπιταλισμού επιδιώκουν να καταστρέψουν κάθε τελευταίο ίχνος του πολιτισμού μας: τις παραδόσεις μας, τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας και τον λαό μας.

Εισερχόμαστε σε μια Reconquista (ανακατάληψη) της χώρας μας και αναγέννησης των πολιτισμών μας. Αυτοί που μας αντιτίθενται είναι οι καταστροφείς, καταστροφείς της ταυτότητας, του πολιτισμού και της κοινότητας. Προσπαθούν να μας καταστρέψουν ως ξεχωριστό λαό, το οποίο είναι η μεγαλύτερη αμαρτία.

 Ας ακούσουμε τι λέει ο πατριώτης ‘μη πολιτικά ορθός’ ηγέτη της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν:

«Δεν θέλουμε να δούμε σημαντικού μεγέθους μειονότητες με διαφορετικά πολιτιστικά χαρακτηριστικά και υπόβαθρα ανάμεσά μας. Θέλουμε να διατηρήσουμε την Ουγγαρία ως Ουγγαρία».

Ο στόχος είναι αυτός: Να διατηρήσουμε την Ευρώπη ως Ευρώπη, και όχι αυτό το πολυπολιτισμικό τερατούργημα που οι γραφειοκράτες της ΕΕ σχεδιάζουν για την Ευρώπη, όπως ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Antonio Tajani δήλωσε, «η Ευρώπη πρέπει να καταστεί ένας χώρος διαλόγου μεταξύ θρησκειών και πολιτισμών».

Προφανώς, ο Tajani δεν σπούδασε ιστορία, επειδή ποτέ ένα πολυπολιτισμικό, σεκταριστικό έθνος δεν έγινε «χώρος διαλόγου».

Στην πραγματικότητα, τέτοιες περιοχές γίνονται «χώροι σύγκρουσης», με πολέμους και γενοκτονίες.

  ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΣΚΕΨΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ 
  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  ΡΑΤΣΑ  ΜΑΣ.

 Η γαλλική κυβέρνηση  του  Ολάν  αποφάσισε πρόπερσι να αφαιρέσει τη λέξη «φυλή», «γαλλική  φυλή»  και  «ευρωπαϊκή  φυλή»  από όλα τα επίσημα έγγραφα. Η αφαίρεση της λέξης, προκειμένου να εξαλειφθεί το «κακό», είναι κάποιου είδους βουντού,  μαγικός τρόπος σκέψης. Εάν δεν υπάρχουν φυλές, πώς μπορεί να υπάρξει και ρατσισμός (φυλετισμός); Και παρεμπιπτόντως, πώς μπορεί να υπάρξει «αντιρατσισμός»; Το να υπάρχει αντιρατσισμός χωρίς να υπάρχει φυλή (race, ράτσα), είναι κάπως μπερδεμένο!

Εάν ο  Φρανσουά  Ολάν  (François Hollande, 12 Μαρτίου 2012) ισχυρίζεται πράγματι ότι δεν αναγνωρίζει πια την «ύπαρξη οποιασδήποτε υποτιθέμενης φυλής», πως  δηλώνει  ότι «καταδικάζει τον ρατσισμό». Στην πραγματικότητα, αυτό που θα είναι πιο δύσκολο να δικαιολογηθεί είναι το κατηγορητήριο για «υποκίνηση φυλετικού μίσους», δηλαδή, την παρότρυνση σε μίσος ενός πράγματος που δεν υπάρχει κατ’ αρχάς! Από τώρα και στο εξής θα είναι επίσης πιο δύσκολο να δικαιολογηθεί η υπεράσπιση της «διασταύρωσης» (των φυλών, δηλ. η επιμιξία, η οποία αποτελεί κάποιου είδους «χάρισμα» για τους θιασώτες των πολυπολιτισμικών κοινωνιών), αφού από τώρα και στο εξής η έννοια αυτή θα αναφέρεται σε ένα μίγμα φανταστικών οντοτήτων ή η προώθηση της «διαφορετικότητας» (άλλη μαγική λέξη), με το σκεπτικό ότι «δεν αναγνωρίζουμε καμία φυλετική πολυμορφία» Τέλος, δεδομένου ότι οι άνθρωποι επιμένουν να βλέπουν και να αναγνωρίζουν τις «φυλές» γύρω τους, κάποιος θα πρέπει πραγματικά να τους πείσει ότι είναι θύματα οπτικών ψευδαισθήσεων! 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 Υ.Γ.  ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΕΙΔΗΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΦΙΛΟΝΟΗ.

ΘΑ  ΜΑΣ  ΔΙΝΟΥΝ  ΧΗΜΙΚΕΣ  ΟΥΣΙΕΣ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΚΑΛΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ  ΤΟΥΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.  Ο  ΣΟΡΟΣ  ΒΛΕΠΕΙ  ΠΟΛΥ  ΜΑΚΡΙΑ   ΚΑΙ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ  ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ  ΕΡΕΥΝΕΣ. 

 

Χρησιμοποιώντας ὀξυτοκίνη, μειώνεται ὁ …ῥατσισμός!!!


Ἔρευνα μὲ τίτλο «Ἡ Συμμόρφωσις μὲ ὑποχρεωτικὴ χορήγηση Ὀξυτοκίνης μειώνει τὴν ξενοφοβικὴ ἀπόῤῥιψη ἐξωτερικῆς ὁμάδος» (πηγή: pnas.org.full.pdf)

Νέα ψυχολογικὴ ἔρευνα (ἔγινε μὲ δωρεὰ τοῦ ….«Γερμανικοῦ Ἱδρύματος Ἐπιστημῶν»), ἡ ὁποία ἐδημοσιεύθη στὴν τελευταία ἔκδοση τοῦ περιοδικοῦ τῆς Ἐθνικῆς Ἀκαδημίας Ἐπιστημῶν τῶν ΗΠΑ (PNAS) καὶ ἡ ὁποία κατέληξε στὸ συμπέρασμα πὼς ἡ ἀναγκαστικὴ χορήγησις ὀξυτοκίνης σὲ ξενοφοβικοὺς ἀνθρώπους, σὲ ὅσους δηλαδὴ διαμαρτύρονται γιὰ τὴν συνεχὴ ἔλευση μουσουλμάνων μεταναστῶν στὴν Εὐρώπη, μπορεῖ νὰ τοὺς κάνῃ πιὸ φιλικοὺς πρὸς τοὺς πρόσφυγες.

Σὲ αὐτὴν περιγράφεται μάι ἐπιτυχὴς ἀπόπειρα χειραγωγήσεως τοῦ ἀνθρωπίνου μυαλοῦ μέσῳ χημικῆς παρεμβάσεως.

«Ὅπως ἀναφέρεται, οἱ ἐπιστήμονες ἐξήτασαν 183 λευκοὺς Καυκασίους ποὺ ἐχωρίσθησαν σὲ δύο ὁμάδες. Οἱ συμμετέχοντες ἐκλήθησαν νὰ κάνουν δωρεὲς σὲ ἄτομα ποὺ ἔχουν ἀνάγκη, τὰ μισὰ ἀπὸ τὰ ὁποῖα ἦσαν πρόσφυγες (ἐξωτερικὴ ὁμάς) καὶ τὰ μισὰ ἀπὸ τὰ ὁποῖα ἦσαν ἐντόπιοι (ἐσωτερικὴ ὁμάς).

Οἱ συμμετέχοντες ποὺ ἐσημείωσαν χαμηλὰ ἐπίπεδα ξενοφοβίας ἦσαν φιλικὰ προσκείμενοι στὴν ἐξωτερικὴ ὁμάδα!

«Στὴν ἐποχὴ τῆς παγκοσμιοποιήσεως, ἡ εἰρηνικὴ συνύπαρξις τῶν πολιτισμῶν προϋποθέτει μίαν βαθυτέρα κατανόηση τῶν δυνάμεων ποὺ ἐπιβάλουν τὴν κοινωνικὴ (θετική) συμπεριφορὰ καὶ τὴν ἀπόῤῥιψη τῆς ξενοφοβίας (…) Ἡ ἐνισχυμένη δραστηριότης τοῦ συστήματος ὀξυτοκίνης, συνδυασμένη μὲ φιλανθρωπικοὺς κοινωνικοὺς δεῖκτες, μπορεῖ νὰ βοηθήσῃ στὴν ἀντιμετώπιση τῶν ἐπιπτώσεων τῆς ξενοφοβίας, ἐνισχύοντας τὸν ἀλτρουισμὸ πρὸς τοὺς πρόσφυγες», ἀναφέρει μεταξὺ ἄλλων ἡ ἔρευνα καὶ στὴν συνέχεια ἀναφέρεται σὲ μίαν σειρὰ πειραμάτων, ὅπου:

«Δοκιμάσαμε τὴν τάση 183 Καυκασίων συμμετεχόντων νὰ κάνουν δωρεὲς σὲ ἀνθρώπους ποὺ ἔχουν ἀνάγκη, οἱ μισοὶ ἀπὸ τοὺς ὁποίους ἦσαν πρόσφυγες καὶ οἱ μισοὶ ἀπὸ τοὺς ὁποίους ἦσαν ἐντόπιοι. Οἱ συμμετέχοντες ποὺ ἐσημείωσαν χαμηλὰ ἐπίπεδα ξενοφοβίας ἔδειξαν ἀλτρουιστικὴ προτίμηση γιὰ τὴν ἐξωτερικὴ ὁμάδα, ἡ ὁποία ηὐξήθη περαιτέρω μετὰ τὴν ῥινικὴ ἀπελευθέρωση τῆς νευροπεπτιδικῆς ὀξυτοκίνης. Ἀντίθετα, οἱ συμμετέχοντες μὲ ὑψηλότερα ἐπίπεδα ξενοφοβίας γενικὰ ἀπέτυχαν νὰ παρουσιάσουν ἐνισχυμένο ἀλτρουισμὸ πρὸς τὴν ἐξωτερικὴ ὁμάδα. Αὐτὴ ἡ τάσις ἀντεσταθμίσθη μόνον μὲ τὴν ἀντιστοίχιση τῆς ὀξυτοκίνης μὲ ὁμότιμα προερχομένους ἀλτρουιστικοὺς κανόνες, μὲ ἀποτέλεσμα τὴν αὔξηση κατὰ 74% τῶν δωρεῶν ποὺ ἀπευθύνοντο σὲ πρόσφυγες».

Ἰγνάτιος Σῖμος

 

Θέλουν τοὐλάχισττον 20.000 μονίμους «πρόσφυγες» στήν Μυτιλήνη;Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...