Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Η CIA ΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΛΑΓΝΟΙ ΓΥΦΤΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΤΟ 1453, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2019.


 
Μόνο  στην  σημερινή  Ελλάδα  οι  άτεγκτοι  φυσικοί  και  βιολογικοί  νόμοι  παραβιάζονται  καθημερινά  από  διάφορα  πνεύματα  που  ταξιδεύουν  στον  δροσερό  ελληνικό  ουρανό  συνέχεια και  προσπαθούν  να  «σώσουν»  μόνο  τους  Έλληνες,  που  κινδυνεύουν  από  οτιδήποτε.  Κανέναν  άλλο  ξένο  δεν  συμπαθούν  αυτά  τα  πνεύματα.  Μόνο  τους  ευσεβείς Έλληνες.  Γι  αυτό  βγήκε  και  η  παροιμία  «πετάει  ο  γάιδαρος».  Η  παραβίαση  των  φυσικών και  βιολογικών  νόμων  είναι  παιχνιδάκι  για  αυτά  τα  πνεύματα.  Για  να  μην  πούμε  για  την  πρόβλεψη  του  μέλλοντος,  τις  φοβερές  προφητείες.  Κάθε  ημέρα  και  10  προφητείες.  Και  ο  καιρός  περνά.

"- Στην υπηρεσία CIA του κράτους U.S.RAEL έχει ιδρυθεί απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες.

- Δημιουργεί μάλιστα και προφητείες που προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για προσχεδιασμένα από τους εξουσιαστές γεγονότα, με σκοπό τον εφησυχασμό των μαζών;

- Όπως το Hollywood (Jew-llywood) με τις ταινίες που προβάλει προετοιμάζει την κοινή γνώμη, έτσι ακριβώς λειτουργούν και οι ''τεχνητές'' προφητείες ;

Η CIA έχει ιδρύσει πριν από δώδεκα χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στη λίστα τους μάλιστα είναι και ο Γέροντας Παΐσιος!

Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ολόκληρο αναλυτικό τμήμα της μυστικής υπηρεσίας, το οποίο ασχολείται με ό,τι θεωρείται απόκρυφο ή μυστικιστικό, και προσπαθεί να «δέσει» το παζλ διαφόρων προφητικών παραδόσεων, από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, προκειμένου να τα εντάξει στη δική της αναλυτική διαδικασία.

Μάλιστα αναφέρουν ότι η μυστική υπηρεσία της Αμερικής ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ κιόλας και προφητείες για να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ την κοινή γνώμη συγκεκριμένων χωρών με τον τρόπο που θέλει, για να καθοδηγήσει τις μάζες έτσι όπως επιτάσσουν τα σχέδια της!

Πρόσφατες αποκαλύψεις μάλιστα αναφέρουν ότι στη χώρα μας έχουν διαρρεύσει κάποιες προφητείες απο συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων και μάλιστα χρησιμοποίησαν πρόσωπα του μοναχισμού για τον σκοπό αυτό μετά το θάνατό τους!... Έβαλαν δηλαδή στο στόμα των μοναχών προφητείες τις οποίες ουδέποτε είπαν ή έγραψαν σε κάποιο βιβλίο, με σκοπό να ΕΦΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ!

Ποιά είναι όμως η αλήθεια; Θα μπορούσε όντως να ισχύει κάτι τέτοιο;

Συγκεκριμένα μάρτυρες οι οποίοι επισκέφτηκαν τον Παΐσιο πριν 20 χρόνια μαρτυρούν ότι ο Παΐσιος ουδέποτε προφήτεψε με τόσες λεπτομέρειες τα πολιτικά τεκταινόμενα της εποχής μας, παρά μόνο δίδασκε τον Ορθόδοξο τρόπο ζωής και αναφερόταν μόνο σε κάποιες προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού...

Τα ίδια άτομα αναρωτιούνται πως και απο που φερόμενες προφητείες που φέρεται ότι προφήτεψε ο Παΐσιος διέρρευσαν στη δημοσιότητα...

Ποιά είναι όμως η αλήθεια τελικά;.... Όντως τις τελευταίες δεκαετίες υπήρξαν κάποιοι μοναχοί προφήτες;

Ή μήπως ξένες μυστικές υπηρεσίες ''διέρρευσαν'' κάποιες τεχνητές προφητείες προς την κοινή γνώμη με σκοπό τον εφησυχασμό των μαζών, ενώ κάποιοι εκδοτικοί οίκοι πλούτισαν ''προμοτάροντας'' συγκεκριμένους τίτλους βιβλίων;

Ερευνήστε λοιπόν και μετά πιστέψτε..."

(EL-DEMOCRACY.BLOGSPOT.COM)



 ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ  ΕΞΑΣΚΗΣΗ  ΣΤΑ  ΟΠΛΑ  ΚΑΙ  ΤΡΕΦΟΝΤΑΝ  ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ  ΚΑΙ  ΘΑΥΜΑΤΑ.

 Φαλμεράιερ:

"Εδώ βρίσκεται το μυστικό της νίκης της ημισελήνου πάνω στο χριστιανισμό της Ανατολής. 
Ο Έλληνας είχε ξεχάσει τελείως την πολεμική τέχνη. 
Και ο αγροίκος Τούρκος, όταν ξεσπάθωσε να κατακτήσει την κληρονομιά των Παλαιολόγων και των Κομνηνών, βρήκε μπροστά του ‘εναν τρέμοντα, αλλά ελπίζοντα σε μια από θαύμα σωτηρία φοβισμένο αντίπαλο.
 Στο πέρασμα του χρόνου τα πράγματα είχαν αλλάξει τόσο πολύ, που οι εγγονοί των αρχαίων εκείνων ανδρών, οι οποίοι κάποτε στις Πλαταιές και στη Σαλαμίνα διαπληκτίζονταν ποιοι θα πρωτοπολεμήσουν για την ελευθερία του ανθρώπινου γένους, τώρα είχαν καταντήσει να πιστεύουν ότι θα σπιλωθούν αν έπιαναν τα όπλα για να επιδιώξουν να υπερασπιστούν μ’ αυτά την πατρίδα ενάντια στους βαρβάρους".


   1821:  ΟΙ  ΘΑΥΜΑΤΟΦΑΓΟΙ  ΚΑΙ  ΠΡΟΦΗΤΟΛΑΓΝΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΟΙ  ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ,  ΠΙΣΤΕΥΑΝ,  ΟΠΩΣ  ΚΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ,  ΟΤΙ  ΑΥΤΟΙ  ΔΕΝ  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΝΑ  ΠΑΛΕΨΟΥΝ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ.  
ΘΑ  ΣΤΕΙΛΕΙ  Ο ΚΑΛΟΣ  ΙΕΧΩΒΑ  ΤΟ  ΟΜΟΔΟΞΟΝ  ΞΑΝΘΟΝ  ΓΕΝΟΣ  ΝΑ  ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ  ΓΙΑ  ΜΑΣ.

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ:  "ΜΑΣ  ΕΛΕΓΑΝ  ΤΡΕΛΟΥΣ".  ΑΝ  ΔΕΝ  ΕΠΙΑΝΑΝ  ΤΑ  ΟΠΛΑ  ΟΙ  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΟΙ,  ΜΕ  "ΦΩΤΙΑ  ΚΑΙ  ΤΣΕΚΟΥΡΙ",  ΝΑ  ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ,  ΡΑΓΙΑΔΕΣ  ΜΕ  ΘΑΥΜΑΤΑ,  ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ  ΚΑΙ ΤΟΝ  ΙΕΧΩΒΑ  ΘΑ  ΜΕΝΑΜΕ.   

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


1 σχόλιο :

  1. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΦΥΗΣ ΕΛΛΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ!

    ΕΥΓΕ!
    ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟ" ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ!

    ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΑΒΙΣΤΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ PSY OPS ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΥΦΛΑ!!!

    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΜΕΣΩ ΤΗΣ Α ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕ;ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΉ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

    ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...