Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ο Καρατζαφέρης απαντά πλέον αντί του Παπανδρέου

Ο κ. Σαμαράς προκάλεσε εχτές απο το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τον Γιώργο Παπανδρέου να βγει στην αγορά για να μάθει πραγματικά τι συμβαίνει στην κοινωνία.
Αντί της κυβέρνησης ανέλαβε να απαντήσει το εξαπτέρυγό της ο......

Καρατζαφέρης ο οποίος διαβάστε τι είπε μέσω του γραφείου Τύπου: «Η πολιτική αγοραφοβία του κ. Σαμαρά τον οδηγεί στην απομόνωση και στην ουτοπία. Όσο και να κραυγάζει, το κόμμα του πτώχευσε τους Έλληνες και την Ελλάδα. Εμάς μας ενδιαφέρει πως θα επαναφέρουμε την Ελλάδα εκεί που ήταν μετά τη λαίλαπα των κυβερνήσεων Σημίτη και Καραμανλή», σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ.
Την ώρα δηλαδή που ο Παπανδρέου δεν τολμά να βγει στους δρόμους χωρίς κουστωδία σωματοφυλάκων και ο Σαμαράς “αλωνίζει” την Ελλάδα κάνοντας κάτι πρωτοφανές μέχρι σήμερα για πολιτικό ηγέτη, ο Καρατζαφέρης μιλά για …”αγοραφοβία Σαμαρά”. Λες και απευθύνεται σε βλάκες.
antinews
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...