Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΠΕ "ΠΟΛΕΜΟ": ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ! ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ...ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ


Μετά την προσευχή οι εκατοντάδες ισλαμιστές που τώρα έβαλαν στόχο να κάψουν και την Αθήνα, έφυγαν από το το τέμενος της Ομόνοιας και κατευθύνθηκαν στην οδό Πειραιώς.... Εκεί έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους. Αυτοκίνητα, καταστήματα, μηχανάκια. Ελλήνων πολιτών . Περιουσίες που με κόπο αποκτήθηκαν.... 



Αυτή ήταν μόνον η αρχή. Για την Ελλάδα ξημερώνει νέα ημέρα. Αυτή της ισλαμοφασιστικής τρομοκρατίας. Θα το διαπιστώσετε σε λίγο καιρό. 








http://thesecretrealtruth.blogspot.com

5 σχόλια :

  1. ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΘΕΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΙΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙ............?ΣΤΑΥΡΟΣ(αγνωστος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρε (γνωστέ) Σταύρο, την Καλημέρα μου!
    Κάνουν οικονομία ενέργειας, τα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.ΣΤΑΥΡΟΣ (γνωστος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να προσέχεις Σταύρο!
    Όλοι να προσέχετε!
    Αυτοί είναι φανατικοί εγκληματίες και αναφέρομαι και στους γνωστούς αγνώστους... το ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΣΤΑΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...