Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Η Ελληνική Ψυχή

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Η Ελληνική Ψυχή
Υπάρχουν διάσπαρτες ανά τον κόσμο πολλές Ελληνικές Ψυχές εν υπνώσει. Αυτές οι Ψυχές έχουν μέσα τους μία Θεϊκή σπίθα. Πρέπει να τις πλησιάσεις και να ανάψεις μέσα τους το κερί του Ελληνισμού. Τότε η Θεϊκή σπίθα, θα μετατραπεί σε μεγάλη φλόγα.

Ενώ η ψυχή των Ελλήνων έλκεται κατά φύση στον Ελληνισμό, πάντα λειτουργούν φυγόκεντρες δυνάμεις που τις απομακρύνουν. Όσο πιό ισχυρή είναι η θέλησή τους να προσκολληθούν στον Ελληνισμό, τόσο αναπτύσσονται αντίθετες δυνάμεις. Και έτσι πρέπει να είναι, διότι αλλιώς η πνευματική σου ζωή μέσα στον Ελληνισμό θα ήταν εύκολη. Όλοι οι Έλληνες θα ήταν πάντα κοντά στους Θεούς. Αλλά η θεουργία δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Οι Θεοί θα θέσουν προκλήσεις στον δρόμο σου, και θα ζητήσουν να τις ξεπεράσεις. Μόνον έτσι θα αποκτήσεις το γνώθι σαυτόν, μόνον έτσι θα δώσεις σκληρές εσωτερικές μάχες και θα επικρατήσεις. Απαιτείται τρομακτική

προσπάθεια για να υπερκεράσεις τις φυγόκεντρες δυνάμεις που σε οδηγούν μακριά από τον Ελληνισμό. Υπάρχει μία σχεδόν αυτόματη αποστασία από τον Ελληνισμό σε κάθε Ελληνική γενεά που θα την αντιμετωπίσεις και θα την ξεπεράσεις και εσύ, όπως οι Πρόγονοί σου.

Η Ελληνική Ψυχή έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, δυνατότητες και ανάγκες από την μη-Ελληνική ψυχή. Σε κάποιους Έλληνες η Ελληνική Ψυχή έρχεται στην επιφάνεια καθημερινώς, σε άλλους λίγες φορές τον χρόνο, ενώ σε άλλους μία φορά σε όλη τους την ζωή. Όταν αδυνατίζουν οι εξωτερικές πιέσεις ή σε περιόδους κρίσεων τότε η Ελληνικότητά τους εκρήγνυται από τα βάθη της Ψυχής τους, και πλημμυρίζει την επιφάνεια της συνειδήσεώς τους.

Η Ελληνική Ψυχή έχει καλές και κακές ιδιότητες. Και τα δύο συνυπάρχουν στην Ελληνική ψυχή. Εξαρτάται από σένα ποιές ιδιότητες θα φέρεις στην επιφάνεια. Οι καλές ιδιότητες προέρχονται από το Θεϊκό κομμάτι που έχεις μέσα σου, οι κακές από το ζωώδες κομμάτι. Μεταξύ τους γίνεται μάχη για το ποιός θα επικρατήσει επί του νού και του σώματός σου. Το Θεϊκό μέρος της ψυχής σου προσπαθεί να αποτρέψει κάθε ξένη επιρροή στον οργανισμό σου, το ζωώδες μέρος προσπαθεί να προσελκύσει ξένες επιρροές.

Όταν στην Ψυχή σου επικρατήσει το Θεϊκό μέρος, θα μπορείς να κάνεις θαύματα. Η ικανότητα να κάνεις θαύματα δεν περιορίζεται σε επιλεγμένα άτομα, άλλα είναι μέσα στις δυνατότητες όλων των Ελλήνων. Αφού κάθε Ελληνική Ψυχή έχει μέσα της Θεϊκή σπίθα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεπεράσεις τα εμπόδια της υλικής σου υποστάσεως.

Βελτίωσε τον εαυτό σου σε κάτι που θεωρείς ότι δεν είναι δυνατόν να το πετύχεις, λόγω δικής σου αδυναμίας. Μόλις το επιτύχεις, θα έχεις κάνει ένα μικρό θαύμα. Έτσι θα αποδείξεις ότι η ψυχή σου έχει την δύναμη να υπερνικήσει το σώμα σου, την φυσική πραγματικότητα.

Υπατία η Αλεξανδρινή 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...