Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Πόσα μαθαίνει ο άνθρωπος όταν πουλά την ψυχή του στον διάβολο, την Μασονία!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ 
Η ιστορική ύπαρξη της Μασονίας με την σημερινή της μορφή χρονολογείται από το 1717 την χρονιά της Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας. Το 1730 ιδρύθηκε η Μεγάλη Στοά της Σκωτίας και Ιρλανδίας, το 1733 η Μεγάλη στοά των 3 Σφαιρών του Βερολίνου και το 1794  η Μεγάλη Στοά της Γαλλίας. Οι προαναφερθείσες μνημονεύτηκαν διότι μαζί με τη Στοά της Νέας Υόρκης είναι ακόμη και σήμερα τα στρατηγεία της Παγκοσμίου Μασονίας. Στην χώρα μας η πρώτη Μασονική στοά ιδρύθηκε στην Κέρκυρα από τον Διονύσιο Ρώμα. Το 1867 ιδρύθηκε η Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδος όπως την ονομάζουν οι ίδιοι στην Αθήνα. (Εγκυκ. “ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΖΩΗ”, τόμος 17, σελ. 358). Σήμερα στην χώρα μας δυστυχώς υπάρχουν 135 στοές. Η μικρότερη είναι στην Κάλυμνο και η μεγαλύτερη στην Αθήνα φυσικά. Παγκοσμίως ίσως να
μην υπάρχει χώρα που να μην έχουν έστω και μια στοά.
Προαναφέραμε “με την σημερινή της μορφή” γιατί με διαφορετική μορφή η μασονία υπάρχει από πολύ παλαιότερα.  Οι μεταλλάξεις της ήταν συνέπεια της αλλαγής των σχεδίων αυτών που την διευθύνουν και συνέπεια των καταστάσεων, που εκάστοτε δημιουργούνταν.  Ο αρχαιότερος πρόγονος της Μασονίας χρονολογείται στο 950 π.Χ. περίπου όταν χτίστηκε ο Ναός του Σολομώντα.  Οι αρχιραββίνοι της εποχής ίδρυσαν μια στοά της οποίας τα μέλη ήταν μόνο οι χτίστες (τέκτονες) του Ναού.  Ο σκοπός της ίδρυσης της στοάς εκείνης ήταν ο πλήρης έλεγχος της ζωής των τεκτόνων του Ναού.  Το γιατί είναι απλό, ο Ναός είχε πολλά μυστικά περάσματα και μυστικά θησαυροφυλάκια όπου οι αρχιραββίνοι έκρυβαν τον χρυό όταν πέθαναν όλοι οι χτίστες (τέκτονες) του Ναού οι δημιουργοί της στοάς αυτής έδωσαν μια εικόνα μυστικισμού σ’αυτήν που μαζί με το κύρος τους έγινε πόλος έλξης όλης της αφρόκρεμας των Ιεροσολύμων* (* ΕΦΗΜΕΡΙΣ “ΣΤΟΧΟΣ” 23-4-1997). 
Στο χρονικό σημείο εκείνο άρχισαν οι Σιωνιστές Εβραίοι να σχεδιάζουν την οικονομική κατάκτηση του κόσμου. Για τον λόγο αυτό ο αρχιραββίνος Ραμπίνοβιτς είπε σε ομιλία του στη Βουδαπέστη ενώπιον ομοεθνών του και ομοθρήσκων του “Ο σκοπός δια τον οποίο βάσει σχεδίου αγωνιστήκαμε επί 3000 χρόνια είναι επί τέλους εντός των ορίων της πραγματοποιήσεως, και επειδή η πραγματοποίηση του είναι ήδη φανερή, αυτή μας επιβάλλει ήδη να αυξήσουμε τις προσπάθειες μας και την προσοχή μας στο δεκαπλάσιο.
Δύναμαι δε ασφαλώς να σας υποσχεθώ ότι πριν περάσουν δέκα χρόνια η φυλή μας θα πάρει την δίκαια θέση της στον κόσμο με κάθε Εβραίο βασιλιά και κάθε ειδωλολάτρη Χριστιανό δούλο” (Προκήρυξη Γεωργίου Μελά, Ταξιάρχου Ε.Α.).
Τα προηγηθέντα γράφτηκαν για να υπάρξη πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει και για να αρχίσουμε να εμφανίζουμε σιγά σιγά αυτούς που κρύβονται πίσω από την Παγκόσμια Μασονία.
Μετά την έλευση του Κυρίου υμών Ιησού Χριστού και την καταστροφή των Ιεροσολύμων το 70 μ.Χ. οι στοές των Σιωνιστών άλλαξαν τρόπο σκέψης και δράσης και όλη τους η ενέργεια στράφηκε εναντίον του Χριστιανισμού και του Ελληνισμού διότι διέδωσε τον Χριστιανισμό σε όλο τον κόσμο. Προχωρώντας χρονικά περίπου 1100 μ. Χ. όταν εγκαταστάθηκε στα Ιεροσόλυμα το Τάγμα των Ναϊτών τα μέλη των στοών ήρθαν σε επαφή μαζί τους και τους μύησαν στον τρόπο σκέψης τους.  Αυτό έγινε για να εισχωρήσουν στην Παπική “εκκλησία” και εκ των έσω να την φθείρουν μέχρι διαλύσεως.  Γι’αυτό από τότεάρχισε η διακίνηση των ιδεών τους προς την Ευρώπη και συνεχίστηκε με αυτή την φόρμουλα ώσπου οι Μουσουλμάνοι κατέκτησαν τα Ιεροσόλυμα και διέλυσαν όλες τις στοέςτων Σιωνιστών εκεί.  Οι Ναΐτες και οι Τέκτονες εγκαταστάθηκαν στην Ευρώπη και συνέχισαν την δράση τους. Πριν συνεχίσουμε την ιστορική πορεία των στοών αυτών καλό θα είναι να την δούμε παράλληλα με την ιστορία αυτών που τις ιδρύσαν και τις κατεύθηναν. 
Οι Εβραίοι ως ιδρυτές και κατευθυντήριος αρχή των στοών αυτών μετά το 600 π.Χ. οι αρχιραββίνι τους αρνήθηκαν τον αληθή Θεό και ασπάσθηκαν τον στανισμό και την μετεμψύχωση, (ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΛΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Ε.Α. “ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ”). Τις θεωρίες αυτές τις μετέδωσαν και στις στοές.  Έτσι εξηγείται ότι σε πρόσφατες ανασκαφές στο σημείο που ήταν ο Ναός του Σολομώντα βρέθηκαν στα υπόγεια του Ναού που δεν καστράφηκαν αγάλματα που μόνο στο αληθή Θεό δεν μας παραπέμπουν.  Τα αγάλματα αυτά ήταν αφιερωμένα στον Μπαθομέτ για τον οποίο θα μιλήσουμε στην περιήγηση μας ξανά.  Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο Χριστός τους κατήγγειλε δημοσίως “Σεις από τον πατέρα σας τον διάβολο κατάγεστε” (Κατά Ιωάννη Η΄ 44) και “Φίδια παιδιά των οχιών πως θα ξεφύγετε από την γέενα του πυρός;” (Κατά Ματθαίον ΚΓ΄33).  Μετά την εκδίωξη τους από τον τόπο που βρισκόταν το ιερατείο τους συγκρότησε κυβέρνηση και βασιλιά “εν εξορία”την οποία διατηρεί ως και σήμερα.  Ο “εν εξορία” βασιλιάς τους κυβερνούσε και κυβερνά τους απανταχού ομοεθνείς τους.  Την εποχή του Περικλέους η κυβέρνηση τους και ο βασιλεύς τους είχαν έδρα “εν εξορία” στην Αθήνα.  Την εποχή της πτώσεως της Κωνσταντινουπόλεως η έδρα τους ήταν εκεί, (ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΛΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Ε.Α. “ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ”).  Σήμερα είναι στην Νέα Υόρκη. 
Στις 24-12-1912 ο εβραϊκής καταγωγής Υπουργός της Γερμανικής Δημοκρατίας της Βαϊμάρης RATHENAU έγραφε στην WIENER PREISE PRESSE τα εξής: “Τριακόσια άτομα που γνωρίζονται μεταξύ τους κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της Ευρωπαϊκής Ηπείρου και εκλέγουν τους διαδόχους των εκ του περιβάλλοντος των”. 
Αυτά τα λόγια τα λένε όλα.  Η όλη τους στάση όπως προείπαμε άλλαξε από την έλευση του Κυρίου μας και άλλαξε ακόμη προς το χειρότερο εξαιτίας της συγγραφής του Ταλμούδ που είναι το ιερό τους βιβλίο και βρίθει ύβρεων προς τον Χριστό και την Θεοτόκο.  Αυτό τους έκανε λυσσαλέους εχθρούς του Χριστιανισμού και του  Ελληνισμού γιατί τον διέδωσε.
Συνεχίζοντας το ιστορικό μας είδαμε ότι οι Ναΐτες και οι Τέκτονες θαμώνες των στοών που έλεγχαν οι αρχιραββίνοι εγκαταστάθηκαν στην Ευρώπη. Το πρώτο που επιδίωξαν ευθύς αμέσως ήταν η οικονομική κατάκτηση της Ευρώπης με την ίδρυση τραπεζών και πιστωτικών οργανισμών. Για πρώτη φορά εμφανίζονται οι θεσμοί του τόκου και της επιταγής.  Κατάφεραν να στήσουν ένα οικονομικό πλέγμα που ξεπερνούσε την δύναμη των κρατών και της παπικής “εκκλησίας”, (Αρχιμ. Χαράλ. Βασιλόπουλου “Η Εβραιομασονία ξεσκεπάζεται”).  Στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία δεν κατόρθωσαν να διεισδύσουν χάρη στα μέτρα και τους διωγμούς που έγιναν από αρκετούς αυτοκράτορες. Κατάφεραν όμως να υποκινήσουν τις σταυροφορίες που έπληξαν ανεπανόρθωτα την αυτοκρατορία.
Ειδικά οι Εβραϊκής καταγωγής Βαλδουΐνος και Ερρίκος Δάνδαλος επετέθησαν με δόλο καταπατώντας τις συμφωνίες και κατέλαβαν την Πόλη όπου προέβησαν σε απίστευτες φρικαλεότητες.  Οι Ναΐτες και Τέκτονες τραπεζίτες με τους Εβραίους υποστήριξαν χρηματικά τις σταυροφορίες και αργότερα με τον δανεισμό στραγγάλισαν οικονομικά την Βυζαντινή αυτοκρατορία. Εγκαταστάθηκαν στην Πόλη μαζί με τους Γενοβάζους και βενετούς εμπρόρους και αυτό ήταν η αρχή του τέλους.  Η ξεχασμένη ανοιχτή κερκόπορτα βρισκόταν στην Εβραϊκή συνοικία την οποία συνοικία οι Τούρκοι την άφησαν άθικτη. 
Αμέσως μετά την πτώση ο Μωάμεθ επίκοισε την Πόλη με χιλιάδες Εβραίους από την Θεσσαλονίκη στους οποίους έδωσε απίστευτα προνόμια διότι υποστήριξαν οικονομικά την προσπάθεια του να την κατακτήσει. (ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΠΟΥΛΟΣ “Η ΠΟΡΤΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ”) (ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΛΑ “ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ”).
Στην Ευρώπη το 1300 μ.Χ. ο επικεφαλής και Μέγας Μάγιστρος του Ιπποτικού τάγματος των Ναϊτών ήταν ο Ζακ Ντε Μαλαί. Τότε το τάγμα αυτό ήταν στην μέγιστη ακμή του και οικονομικη δύναμη του.  Το γεγονός αυτό θορύβησε τον βασιλιά της Γαλλίας Φίλιππο και τον Πάπα Κλήμη τον Ε΄ οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και διέλυσαν το Τάγμα των Ναϊτών και τις Τεκτονικές στοές που είαν το Τάγμα ως κάλυμα, μια και οι ίδιες τους δεν μπορούσαν να είναι νόμιμες.  Το κατηγορητήριο ήταν βαρύτατο, είχαν καταστρέψει χιλιάδες οικογένειες με τους τόκους επί των τόκων που επιβάλανε στους δανειζομένους, έφεραν μικρά κράτη στο χείλος της καταστροφής, είχαν μετατρέψει το Τάγμα και τις στοές σε άντρα αθεΐας και ομοφυλοφιλίας.  Όποιος ήθελε να μπει στο Τάγμα κατά την τελετή εισδοχής του αρνούνταν την Θεία Φύση του Χριστού, αρνούνταν τα μυστήρια της Παπικής “Εκκλησίας” και λάτρευε είδωλα. 
Όμως οι σκοτεινοί πρωταγωνιστές του δράματος αυτού έμειναν ανέπαφοι.  Αυτοί που την πλήρωσαν θα λέγαμε ήταν οι Τέκτονες και αυτόν που είχαν βάλει για αρχηγό τους οι σκοτεινοί πρωταγωνιστές, ο Ζακ ντε Μολαί.  Τον προαναφερθέντα τον εκτέλεσαν στην πυρά τους δε Τέκτονες όσους δεν εκτέλεσαν μαζί του τους φυλάκισαν ο βασιλιάς της Γαλλίας και ο Πάπας.  (Αρχιμ. Χαραλ. Βασιλόπουλου “Η Εβραιομασονία ξεσκεπάζεται” και Εφημερίς “Στόχος” 23-4-97). 
Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα διότι οι πρωταίτιοι είναι κρυμμένοι καλά και θα την πληρώσουν τα τσιράκια, άλλωστε αυτό όπως θα δούμε πιο κάτω το ομολογούν και οι ίδιοι.  Τα εξιλαστήρια θύματα θα γίνουν και πάλι στο βωμό των σχεδίων των Εβραίων οι Μασόνοι, διότι όπως είδαμε και θα δούμε στην συνέχεια της ιστορικής αυτής διαδρομής οι καταχθόνιοι αυτοί “άνθρωποι” συνέχισαν να υπάρχουν και αφού απομύζησαν την Ευρώπη χρηματικά κατάφεραν να διαλύσουν οικοκονομικά με δόλιους τρόπους την μεγαλύτερη αυτοκρατορία που επέδειξε η ανθρωπότης την Βυζαντινή. Μετά την πτώση της Πόλως η “εν εξορία” κυβέρνηση βρισκόμενη σε αυτήν βλέποντας ότι η παπική “Εκκλησία” δεν ανεχόταν στους κόλπους της τέκτονες και Τάγματα τους προώθησε στην Αγγλία η οποία χάρη σ’αυτούς το 1500 μ.Χ. περίπου άρχισε ναασπάζεται την θεωρία του Λούθηρου και να αποστασιοποιείται από την εξουσία του Πάπα.
Έγιναν λοιπόν η Αγγλία και η Κων/πολη τα τέλεια καταφύγια γι’αυτούς όπου με διάφορα προσωπεία ανέπτυξαν ξανά την πολιτική εξουσία όπως για παράδειγα ο Μωάμεθ είχε υπουργοποιήσει τους Εβραίους Χακίμ και Γιακούμπ, (ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ “Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ”) στην δε Αγγλία ο Ροδόσταυρος (μυστική οργάνωση που δημιούργησαν οι Τέκτονες) Λούθηρος τους προστάτευε άνευ όρων, (“ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2000).  Αυτός είναι και ο λόγος ότι εκεί ιδρύθηκε η πρώτη σύγχρονη Ελευθεροτεκτονική Στοά. 
Ένας εκ των πρώτων Τεκτόνων της Στοάς του Βερολίνου ο Άνταμ Βαϊσχάτοπ ίδρυσε το 1776 το Τάγμα των Πεφωτισμένων (ILLUMINATI) (“ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2000), το οποίο εν αρχή κινήθηκε υπό την εποπτεία των Τεκτόνων και εν συνεχεία εκ παραλλήλου στην Αμερική όπου οργάνωσε το νεοσύστατο κράτος. Γι’αυτό άλλωστε με διαφορετική δομή λειτουργούν οι εκεί Μασονικές στοές ως και σήμερα. Ο Βαϊσχάουπ αφού οργάνωσε μαζί με τον Ροβεσπιέρο και πολλούς άλλους Τέκτονες την Γαλλική επανάσταση για να διαλύσουν την μεγαλύτερη μοναρχία που στεκόταν εμπόδια  στα σχέδια τους πήγε στην Αμερική και επηρέασε πνευματικά την εκεί κατάσταση για να μην τους ξεφύγει και δημιουργηθεί κάποια καινούρια μοναρχία. 
Είναι πασίγνωστος ο πίνακας του Τζορτζ Ουάσιγκτον του πρώτου προέδρου των ΗΠΑ στον οποίο φοράει την Μασονική ποδιά και όλα τα άλλα σήματα που τους διακρίνουν. Και αυτός και ο Τόμας Τζέφερσον ήταν πνευματικά τέκνα του Βαϊσχάουπ. Άλλωστε το δολάριο είναι η μεγαλύτερη απόδειξη διότι είναι γεμάτο από τα σύμβολα των Πεφωτισμένων και των Μασόνων.  Αυτοί οι ίδιοι οργάνωσαν την Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917 για να διαλύσουν και την άλλη μεγάλη βασιλική Αυλή της Ευρώπης την Ρωσική η οποία στεκόταν εμπόδιο στα σχέδια τους. 
Ο Πεφωτισμένος (IΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΣ) και μέγας Μασόνος της  εποχής του Εβραίος Βλαδίμηρος Ιλιτς Ουλιάνωφ με το ψευδώνυμο Λένιν κλεισμένος μέσα σε βαγόνι έφυγε από την Γερμανία του Κάϊζερ μαζί με 15 διεθνούς Κύρους τραπεζίτες και πήγε στην Αγία Πετρούπολη όπου ηγήθηκε της επανάστασης που χρηματοδότησαν οι φίλοι του και ομοεθνείς τραπεζίτες δίνοντας τους το 80% του πρώτου Ρώσικου Κομμουνιστικού Κοινοβουλίου όπου ήταν βουλευτές εβραϊκής καταγωγής απόλυτα ελεγχόμενοι από τους πραναφερθέντες τραπεζίτες, (“ΦΙΛΗΜΜΑΤΑ ΙΟΥΔΑ” Ειδική έκδοση περιοδικού Αγίου Αγαθαγγέλου Εσφιγμενίτη).  Ο ίδιος ο Λένιν επιδόθηκε μόνο στην συλλογή από Ρολς Ρόις, είχε περίπου 30 μόλις ξεπέρασε τις μεγάλες φτώχιες που είχε προηγουμένως γνωρίσει, (“ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2000).
Πριν συνεχίσουμε την ιστορική διαδρομή θα πρέπει να αναφερθούμε σε μια άλλη παράλληλης δράσης με τον Τεκτονισμό αποκρυφιστικής ομάδας.  Είναι μία από την πλέον ισχυρές ομάδες που δημιουργήθηκαν μετά την φανερή διάλυση του Τάγματος των Ναϊτών και των Τεκτονικών στοών το 1300 και το οποίο επηρέασε τις επιστήμες κατά τον τρόπο που ήθελαν οι Τέκτονες και οι Εβραίοι.  Θα δούμε τι ήταν το φοβερό Μυστικό Κοινόβιο της Σιών.  Τούτοι ισχυρίζονταν όπως και οι σημερινοί πνευματικοί απόγονοι τους ότι ήταν οι θεματοφύλακες της γνώσης των Ναϊτών και του τρομερού μυστικού της γενεαλογίας του Αγίου Αίματος.  Το αυτό ισχυριζόταν και η μυστική οργάνωση των Καθαρών που διαλύθηκε τον 13ο αιώνα. Τέσσερις εκ των καθαρών διέφυγαν γλυτώνοντας την πυρά με τα τρομερά μυστικά που δήθεν κρατούσαν και με το Άγιο Δισκοπότηρο προσχωρώντας στο Μυστικό Κοινόβιο της Σιών.
 Ένας από τους πλέον διάσημους ανθρώπους των τελευταίων 500 ετών ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι διατέλεσε Μέγας Μάγιστρος του Κοινόβιου αυτού.  Ένα απλό δείγμα του τι ήταν αυτός ο άνθρωπος που όμως θα πάει την σκέψη μας κάπου αλλού είναι το ακόλουθο. Τα σχέδια που έκανε για να μεταθέσει τον ποταμό Άρνο δεν μπορεί να τα εκτελέσει ούτε η σημερινή τεχνολογία.  Οι σημειώσεις του είναι χιλιάδες σελίδες που ακόμα και σήμερα ανακαλύπτονται ξεχασμένες ή και κρυμμένες και μη αποκρυπτογραφημένες. Εδώ η σκέψη μας μεταφέρεται στο εξής περιστατικό.  Η πυρκαϊά στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας είναι βέβαιο ότι έκαψε μόνο το κτίριο και όχι τον αμύθητο πνευματικό πλούτο που υπήρχε σ’ αυτήν.  Όλος αυτός ο πλούτος μεταφέρθηκε σε όλες τις μυστικές οργανώσεις που κινούνται δορυφορικά από ένα κέντρο την “εν εξορία” κυβέρνηση των Εβραίων.  Αυτή η κυβέρνηση δημιουργεί επιλεκτικά επιστήμονες δίνοντας τους την γνώση που έκλεψαν από την Αλεξανδρινή βιβλιοθήκη.  Διότι δεν μπορεί ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι να ήταν ταυτόχρονα κορυφαίος ζωγράφος, γλύπτης, αρχιτέκτονας, μηχανικός, γεωμέτρης, γεωλόγος, χημικός, ανατόμος, συγγραφέας και μουσικός. 
Άλλο μέλος της μυστικής αυτής οργάνωσης ήταν ο Χριστόφορος Κολόμβος ο οποίος ήταν γνώστης της ναυτιλίας της γεωγραφίας, των μαθηματικών, της χαρτογραφίας και της αστρονομίας. Ο εν λόγω αφού μελέτησε αρχαίους μυστικούς χάρτες μέσα στο Κοινόβιο αυτό έκανε ότι έκανε.  Ένας άλλος που διατέλεσε Μέγας Μάγιστρος του Κοινόβιου της Σιών ήταν ο ζωγράφος Αλεσάντρο Μποτιτσέλι του οποίου τα έργα όπως η “Πριμαβέρα” είναι στην ουσία μαγικά τάλισμαν που κατασκευαζόταν σύμφωνα με μυστικούς νόμους για να φέρουν συγκεκριμένα αποτελέσματα στον ιδιοκτήτη τους. 
Ένας ακόμη διάσημος διατέλεσε Μέγας Μάγιστρος του Κοινόβιου αυτού ο Ισαάκ Νεύτων για τον οποίο όσα ξέρει ο κόσμος δεν είναι ούτε το ένα χιλιοστό από αυτά που δεν είναι γνωστά.  Ο άνθρωπος αυτός έγραψε “προφητείες” σαν του Νοστράδαμου ασχολήθηκε με την αλχημεία, τον διαλογισμό, την αρχιτεκτονική και τις διαστάσεις του Ναού του Σολομώντα, και την γενεαλογία των βασιλέων του Ισραήλ.  Το 1936 όταν ο οίκος Σόθμπυς δημοπράτησε 121 κείμενα ο γνωστός οικονομολόγος Τζων Κέυνς δήλωσε ότι ο Νεύτων ήταν ο τελευταίος των μάγων. 
Σήμερα πολλοί υποστηρίζουν ότι οι παλιές πληροφορίες ότι ο Νεύτων κατασκεύαζε χρυσό είναι αληθινές.  Άλλωστε επί της θητείας του ο χρυσός του θησαυροφυλακίου της Αγγλίας σχεδόν τριπλασιάστηκε μυστηριωδώς.  Τον τρόπο ήξερε μόνο ο ίδιος που ήταν μέγας Τέκτων και Μέλος της Βασιλικής Εταιρείας και ελαχιστότατοι που ήταν τόσο μέσα στα πράγματα όσο και ο ίδιος ο Νεύτων. 
Ο πολύς Βόλφραγκ Αμαντέους Μότσαρτ ήταν μέλος αυτής της οργάνωσης που έγραψε ειδικά γι’ αυτήν και για την Μασονία ολόκληρη σειρά έργων.  Το έργο “Ο Μαγικός Αυλός” που έγραψε γι’ αυτούς ήταν και ο λόγος που τον αυτοκτόνησαν μόλις 35 ετών διότι μέσα απ’ αυτήν την όπερα αποκάλυψε αρχαία μυστικά. 
Ακόμη ένας εξ’ αυτών που θα δούμε είναι ο Βίκτωρας Ουγκώ πού χρημάτισε Μέγας Μάγιστρος του Τάγματος της Σιών και σίγουρα από αυτήν την θέση επέδρασε περισσότερο στο πνεύμα του κόσμου παρά με τους “Αθλίους” του. 
Ο τελευταίος που αξίζει να δούμε εξ’ αυτών είναι ο Ιούλιος Βέρν ο οποίος σίγουρα βρήκε τόσα πολλά στοιχεια στο Τάγμα αυτό που τον βοήθησαν να φανταστεί και να περιγράψει πολύ πριν την ανακάλυψη τους χωρίς να ξέρει τι κατασκευαστικά είναι το υποβρύχιο, το αεροπλάνο, τα ταξίδια στο διάστημα και στο κέντρο της γης. 
Πόσα μαθαίνει ο άνθρωπος όταν πουλά την ψυχή του στον διάβολο και πόσο πιο νωρίς από όλους τους άλλους ή αν θέλετε πόσα μαθαίνει ο άνθρωπος όταν έχουν φροντίσει πολύ πιο πριν από αυτόν κάποιοι άλλοι να τα κλέψουν από την Αλεξάνδρεια και από αυτούς που τους ανήκουν, για να προσφέρουν αυτοί στην ανθρωπότητα καρπωνόμενοι περιουσία άλλων.

2 σχόλια :

 1. Μήπως την ερχόμενη άνοιξη … μαζί με την εκλογή νέας κυβέρνησης θα πρέπει να ενθρονίσουμε και νέο αρχιεπίσκοπο ;
  From HEIL GAP ( or mind the GAP)
  http://heilgap.blogspot.com/2013/11/blog-post_21.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ένα Αφρικανικό κράτος, η Αγκόλα, απαγόρευσε το Ισλάμ και θα καταστρέψει όλα τα τζαμιά !

  From HEIL GAP ( or mind the GAP)
  http://heilgap.blogspot.co.uk/2013/11/blog-post_23.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...