Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Μετά τη Στρογγύλη και ο Εθνικός ύμνος! Τί άλλο θα ακολουθήσει;

Μετά τον χαρακτηρισμό της Στρογγύλης σε αρχαιολογικό χώρο κάτι που θα μείωνε την Ελληνική ΑΟΖ (βλέπετε εδώ), ακολούθησε ο Εθνικός Ύμνος τα πνευματικά δικαιώματα του οποίου περιέργως πως απέκτησε η Sony. Κοινός παρονομαστής και για τα δύο θλιβερά γεγονότα ήταν ο Πάνος Παναγιωτόπολουλος και στο βάθος ο πρώην κ.Τούρκογλου, που οδηγείται από ίλιγγο σε ίλιγγο…
Eπίσημη ανακοίνωση και για τα δύο Εθνικά θέματα, όπου στη πρώτη παραδίνεται Εθνικό έδαφος και στη δεύτερη Εθνικό σύμβολο που να αναφέρει σαφώς ότι έχουν επανέλθει στην προτέρα τους κατάσταση, δεν
υπάρχει. Οι ανεπίσημες διαδόσεις μέσω τρίτων δεν αρκούν σε μια δημοκρατία, που θέλει να λέγεται ότι δεν λειτουργεί σαν Μπανανία.
Ενα “ΘΑ” έχει ακουστεί για το θέμα της Στρογγύλης πού λέει ότι η Στρογγύλη δεν θα γίνει αρχαιολογικός χώρος και ένα “ΘΑ” ακόμη ακούστηκε στη Βουλή για τον Εθνικό Ύμνο που λέει ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα με τα πνευματικά δικαιώματα στο Youtube. Δεν ξέρω στα πόσα “ΘΑ” εσείς αντιλαμβάνεστε τί συμβαίνει αλλά εγώ δεν χρειάστηκα ούτε το πρώτο ΘΑ. Είναι φανερό ότι η χώρα κυβερνάται παράνομα και διαλύεται.
Πρίν λίγο μάθαμε τί προσφέρει στο σημερινό “μενού καταστροφής της χώρας” η κυβέρνηση της “ανάπτυξης”…
Σε ιδιωτικές εταιρείες παραδίδεται η οικονομική διαχείριση του στρατού, πράγμα που θα τους δώσει εσωτερικές πληροφορίες και θα τους επιτρέψει τη διαχείριση της ποιότητας και της απόκρισης του στρατεύματος. Εν τω μεταξύ κανείς δεν έχει τιμωρηθεί για τη δολιοφθορά στα καύσιμα στο στρατό, ένα τεράστιο θέμα για το οποίο επί μακρόν έχει αναφερθεί ο κ.Σούρλας αλλά και εμείς όταν το πληροφορηθήκαμε.
Μέχρι το τέλος αυτής της ημέρας ή μέχρι αύριο, το μενού “μενού καταστροφής της χώρας” της κυβέρνησης θα προσφέρει κάτι άλλο. Ότι γίνεται πλέον στη χώρα δεν γίνεται για το καλό των πολιτών της. Η κατάσταση σύντομα θα οδηγηθεί εκτός ελέγχου.


Σημειώστε ότι χάριν των οικονομικών περικοπών και του εκμοντερνισμού του, ο Ελληνικός στρατός αποχωρεί step by step απο διάφορα σημεία της Ελληνικής επικράτειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...