Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η αλήθεια γύρω από το ISISΣτόχος του ISIS είναι η τριχοτόμηση του Ιράκ και της Συρίας με ότι αυτό συνεπάγεται υπό το άγρυπνο βλέμμα των δυνάμεων που στηρίζουν το ισλαμικό κράτος είπε στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο γεωπολιτικός αναλυτής Γιάννης Μάζης.


Σύμφωνα με τον καθηγητή στο στρατηγικό σχεδιασμό των μεγάλων δυνάμεων για την αλλαγή του χάρτη στη Μέση Ανατολή έχουν μπει πλέον όλες οι χώρες .

Την ίδια ώρα ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνουν οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας Κούρδων διαδηλωτών στην Τουρκία μετά την προέλαση των δυνάμεων του «Ισλαμικού Κράτους» στην κουρδική πόλη Κομπανί της Συρίας. 

Στις συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας νεκροί έπεσαν 14 άνθρωποι, ενώ αναφέρονται δεκάδες τραυματίες. Η απαγόρευση κυκλοφορίας επεκτάθηκε σε έξι επαρχίες.

Περισσότεροι από 400 άνθρωποι, στη μεγάλη πλειονότητά τους κούρδοι μαχητές και τζιχαντιστές, έχουν σκοτωθεί από την αρχή της επίθεσης στο Κομπάνι, σύμφωνα με απολογισμό ο οποίος ανακοινώθηκε από μη κυβερνητική οργάνωση.


http://polymeson.wordpress.com/2014/10/17/%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%89%CE%BD-17102014/#more-6

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...