Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο - Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό έχει αφήσει άφωνο όλο τον πλανήτη! (PHOTO)

Είναι απίστευτο το τι μπορεί να συναντήσει κανείς στον πλανήτη μας και πόσο μεγαλείο διαθέτει η Φύση. Τόσο που πραγματικά υπάρχουν στιγμές που ο άνρθωπος νιώθει απολύτως ανίσχυρος μπρστά στα δικά της μεγέθη.
Το συγκεκριμένο σπήλαιο είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Διαθέτει χώρο για ένα ουρανοξύστη με 40 ορόφους και περιλαμβάνει τόσο ζούγκλα και ένα ποτάμι. Αυτό το σπήλαιο στο Βιετνάμ είναι η μεγαλύτερη σπηλιά στον κόσμο
και μια περιήγηση μέσα σε αυτή είναι κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Tο τεράστιο σπήλαιο βρίσκεται στο ενθνικό πάρκο Phon Nha-Ke Bang, 280 μίλια νότια από τις χώρες της πρωτεύουσας Ανόι.
Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα το σπήλαιο ήταν ανεξερεύνητο. Εντοπίστηκε το1991 από έναν τοπικό αγρότη, αλλά οι πρώτοι άνθρωποι που εξερεύνησαν το σπήλαιο ήταν Βρετανοί εμπειρογνώμονες το 2009
Το σπήλαιο στο σύνολό του θεωρείται ότι έχει εμβαδόν περίπου 87 τ. μίλια.

Περιέχει ένα τροπικό δάσος, λίμνες, παραλίες και ένα ποτάμι.

Πολλά σπήλαια έχουν λείψανα από την προϊστορική εποχή, όπως αγάλματα ή παραστάσειθς στους βράχια. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει βρεθεί σε αυτό το σπήλαιο.

Το 2013οι πρώτοι τουρίστες επισκέπτονται το σπήλαιο.



Η περιήγηση μπορεί να διαρκέσει επτά ημέρες και το κόστος είναι περίπου $ 2.300.

Το σπήλαιο είναι επίσης πλούσιο σε σπάνια μαργαριτάρια που έχουν σχηματιστεί από  από σταγόνες νερού που έσταζαν για αιώνες πάνω σε στρώμα ασβέστη και άμμου.


ΠΗΓΗ disclose.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...