Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Η Ελλάδα υποθηκεύτηκε

Μετά από 17 ώρες "σκληρής και επίπονης διαπραγμάτευσης" ήλθε συμφωνία για το σκληρότερο μνημόνιο από την εποχή που ξεκίνησε η λεγόμενη κρίση και το μνημόνιο αυτό το έφερε μία «αριστερή» κυβέρνηση που ήρθε στην εξουσία εκμεταλλευόμενη τον πόθο του ελληνικού λαού για μία καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή και εθνική ανεξαρτησία. 

Εκτός όμως από τους βαρείς οικονομικούς όρους περιέχεται και ένας ο οποίος είναι εξευτελιστικός για τους Έλληνες και την Ιστορία τους. 
Είναι αυτός της μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων του κράτους μέχρι του ποσού των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ σε έναν οργανισμό που θα δημιουργηθεί με σκοπό την διαχείρισή τους και την ρευστοποίηση κάποιων κεφαλαίων όταν αδυνατούμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας. 

Το ότι τελικά το ταμείο αυτό δεν θα εδρεύει στο Λουξεμβούργο αλλά στην χώρα μας ίσως είναι και το αποκορύφωμα της ξεφτίλας μας.
Ένας μηχανισμός κατοχής με έδρα την ίδια μας την πατρίδα. 

Με καλύτερους όρους είχαμε απελευθερωθεί από τους Τούρκους, πήραν μία ελεύθερη και υπερήφανη Ελλάδα για την οποία οι πρόγονοί μας έδωσαν το αίμα τους και την έκαναν σκλάβα χωρίς μάλιστα να ρίξουν ούτε μία «τουφεκιά», έτσι για την τιμή των όπλων. 

Υπάρχει μία πληροφορία ανεπιβεβαίωτη και γι’ αυτό το γράφουμε με επιφύλαξη, πολλών εταιρειών που σχετίζονται με το πρώην ΤΑΥΠΕΔ (Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων) αλλά και αυτού που θα δημιουργηθεί τώρα, αρκετά ομόλογα ανήκουν στον Σόιμπλε και είναι τα μόνα που δεν έχουν «κουρευτεί». 

Μόνη κερδισμένη, ίσως, από αυτήν την υπόθεση είναι η Γαλλία σύμφωνα και με δηλώσεις του προέδρου της μετά την συμφωνία. 

Όταν στις αρχές της κρίσης κάποιοι έλεγαν ότι θα μας πάρουν και τα «ασημικά» τους κοροϊδεύαμε από τώρα και στο εξής όμως θα ζούμε σε μία δανεική χώρα. 
Το Δημοψήφισμα ήταν η παγίδα ώστε να κλείσουν οι τράπεζες να βρεθεί σε απόγνωση ο κόσμος και να δεχτεί την επαίσχυντη, κατάπτυστη και προδοτική συμφωνία. 

«Πρώτη φορά αριστερά» σίγουρα αυτή είναι όντως η αριστερά. 

Πηγή ElKosmos



http://kostasxan.blogspot.gr/2015/07/blog-post_296.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/vhzE+(%CE%91%CF%82+%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82!)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...