Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΗΣ ΚΝΕ: «ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ». Ο ΠΑΠΠΑΣ, ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΓΡΑΦΕ: «ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ. ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ».





ΠΡΟΤΑΣΗ  ΤΩΝ  «ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ»: 

ΤΑ  ΣΚΟΠΙΑ  ΝΑ  ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ  «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΤΟΥ  ΒΕΝΤΟΥΡΑ,  ΤΟΥ  ΔΑΣΚΑΛΟΥ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ».



Ο  Νίκος Παππάς,  το  δεξί  χέρι  του  Τσίπρα,  στα πλαίσια των διδακτορικών σπουδών του στο Πανεπιστήμιο του Strathclyde, έγραφε  το  2008:


«Στην Ελλάδα το 10% του πληθυσμού είναι μετανάστες.  Η δημογραφική μεταβλητή με την μεγαλύτερη σημασία φαίνεται ότι είναι η ετήσια εισροή μεταναστών. Οι μετανάστες είναι κυρίως νεαροί και συχνά συνοδεύονται από παιδιά και έτσι η παρουσία τους τείνει να ελαττώνει την τάση για την γήρανση το πληθυσμού. Η σημασία της εισροής μεταναστών είναι φανερή στα αποτελέσματα του σεναρίου “μηδενικής μετανάστευσης”. Αυτό το σενάριο απαντά στην ακόλουθη ερώτηση: Τι θα συνέβαινε εάν τα ελληνικά σύνορα έκλειναν εντελώς και οι αλλαγές στον ελληνικό πληθυσμό εξαρτιόνταν μόνον στις εγγενείς γεννήσεις και το προσδόκιμο ζωής; Αυτό είναι το “χειρότερο” σενάριο. Από όλα όσα εξετάσαμε και αποκαλύπτει σε έναν μεγάλο βαθμό την θετική επίδραση που οι μετανάστες είχαν, έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν στα επόμενα χρόνια.


Σε κάθε περίπτωση, η προφανής συνέπεια σε επίπεδο πολιτικής είναι ότι το επίπεδο της ετήσιας μετανάστευσης είναι πολύ σημαντικό για το δημογραφικό μέλλον της Ελλάδος και ότι τα σημερινά επίπεδα μετανάστευσης δεν είναι αρκετά για να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές συνέπειες της γήρανσης (του πληθυσμού). Στην μελέτη μας δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός μεταξύ νομίμων και παρανόμων μεταναστών. Η ολοκληρωτική νομιμοποίηση των υπαρχόντων ξένων πληθυσμών θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα προς μια συνεπή και βιώσιμη στρατηγική. Η νομιμοποίηση θα έφερνε αύξηση στα έσοδα της εθνικής ασφάλισης και του φόρου και θα περιόριζε την μεταφορά κεφαλαίων εκτός της χώρας. Μια ενεργητική μεταναστευτική πολιτική ως εκ τούτου είναι απαραίτητη για να σιγουρέψει αρκετές ροές μετανάστευσης».


«Το  βασικό  σχέδιο  της  Λέσχης  Μπίλντερμπεργκ  καθορίζει  ότι  ενάμιση  εκατομμύριο  λαθρομετανάστες  θα  εισέρχονται  υποχρεωτικά  στις  χώρες  της  Ευρώπης  κάθε  χρόνο.  Τελικός  στόχος  η  δια  της  βίας  δημιουργία  μιας  νέας  μελαμψής  ράτσας.  Όσοι  αντιδρούν  σθεναρά  και  προβάλουν  αντίσταση  στο  σχέδιο  αυτό,  πρέπει  να  σκοτώνονται». 


Αμερικανός  δημοσιογράφος  Thomas P.M. Barnett,  στο  βιβλίο  του  «Ο  Νέος  Χάρτης  του  Πενταγώνου»,  2004. 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

  


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...