Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

O ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ. Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΩΠΗ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΣΟΡΟΣΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ ΑΠΟΨΗ: ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.


  ΚΑΜΙΑ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΠΙΣΗΜΗ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ  ΣΤΑΥΡΩΝ  ΑΠΟ  ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,  ΠΟΥ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΤΟΥΣ  ΧΟΡΗΓΕΙ  ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.  ΚΑΜΙΑ  ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΣΤΟ  ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ  ΠΟΙΜΝΙΟ  ΠΟΥ  ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ  ΓΙΑ  ΕΝΑ  ΣΤΑΥΡΟ  ΣΤΗΝ   ΠΑΤΡΙΔΑ  ΤΟΥ.


      Πηγή: ΕΡΤ Β. Αιγαίου
 «Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων έφτιαξαν και τοποθέτησαν τα ξημερώματα ακόμα έναν σταυρό στη θέση Απελή που τόσο έχει ταλαιπωρήσει την κοινωνία της πόλης της Μυτιλήνης. Την κίνησή τους γνωστοποίησαν οι ίδιοι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα η αστυνομία να συλλάβει 36 άτομα οι οποίοι παραπέμπονται με την αυτόφωρη διαδικασία. Στο σύνολο τους κατηγορούνται για αυθαίρετη κατάληψη δημοσίου κτήματος, αυθαίρετες κατασκευές και απείθεια. Μετά την απολογία τους κατά την προανακριτική διαδικασία οι κατηγορούμενοι αφήνονται σταδιακά ελεύθεροι. Από μεριάς της Εισαγγελίας πλημμελειοδικών θα ορισθεί τακτική δικάσιμος. Όπως έχει ήδη μεταδώσει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι 36 (35 Έλληνες και ένας Αλβανός) σήμερα Κυριακή τα χαράματα, τοποθέτησαν ένα μεγάλο μεταλλικό σταυρό που κατασκευάσθηκε στη Χίο μαζί με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση. Για τις εργασίες χρησιμοποίησαν και δυο γερανοφόρα οχήματα τα οποία και κατασχέθηκαν, παραδόθηκαν όμως στους ιδιοκτήτες τους ως μεσεγγυούχοι. Το θέμα είχε απασχολήσει και τον προηγούμενο Σεπτέμβριο την πόλη όπου και πάλι , παραβαίνοντας τους όποιους κανόνες είχαν τοποθετήσει με κίνητρα μίσους έναν σταυρό που θα έπρεπε να συμβολίζει την αγάπη και πιθανώς οι ίδιοι όταν είδαν ότι δεν υπάρχουν οι αντιδράσεις που περίμεναν γκρέμισαν το σταυρό για να προκαλέσουν νέο μίσος». 
ΘΑ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΙΕΧΩΒΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ», ΠΟΛΥ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΗ, ΤΩΝ «ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ». ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΠΛΩΣ ΝΑ «ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ». ΜΙΑ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ», ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΠΛΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.



«Αυθαίρετη κατασκευή» κατά τον ανεπαρκή  εισαγγελέα η επανατοποθέτηση του Σταυρού στην Λέσβο!    
Αν  ήταν  κανένας  μιναρές,  ή  καμιά  χάβρα  θα  είχε άλλη  γνώμη. 

 Αυθαίρετη κατασκευή είναι κατά τον εισαγγελέα η επανατοποθέτηση του Σταυρού στην Λέσβο αφού αφήνονται ελεύθεροι σταδιακά και μετά την απολογία τους κατά την προανακριτική διαδικασία οι 36 κατηγορούμενοι για την ύψωση του σταυρού σήμερα στην ακτή Απελή.
Στο σύνολο τους κατηγορούνται για αυθαίρετη κατάληψη δημοσίου κτήματος, αυθαίρετες κατασκευές και απείθεια. 
Από μεριάς της Εισαγγελίας πλημμελειοδικών θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.
Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό οι 36 προσαχθέντες (35 Έλληνες και ένας Αλβανός) σήμερα Κυριακή τα χαράματα, τοποθέτησαν ένα μεγάλο μεταλλικό σταυρό που κατασκευάσθηκε στη Χίο μαζί με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση.
Για τις εργασίες χρησιμοποίησαν και δυο γερανοφόρα οχήματα τα οποία και κατασχέθηκαν, παραδόθηκαν όμως στους ιδιοκτήτες τους ως μεσεγγυούχοι.
Η  "ενόχληση" των λαθρομεταναστών είχε εκδηλωθεί μέσω μιας Μη-Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) ονόματι "Συνύπαρξη" που είχε και το θράσος να αποστείλει επιστολή για την κατεδάφιση του πρώτου Σταυρού στις λιμενικές και κοινοτικές αρχές της Λέσβου, με κοινοποίηση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Οι Έλληνες συλλαμβάνονται και διώκονται στην ίδια τους την Πατρίδα για την προσπάθεια ελεύθερης έκφρασης της θρησκείας τους, παράλληλα με ύπουλο τρόπο προωθείται η λαθρομετανάστευση, ο λαθρεποικισμός και η αποκατάσταση οθωμανικών τζαμιών με κόστος εκατομμυρίων ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο.

  ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΠΟΣΑ  ΓΙΑ  ΤΖΑΜΙΑ  ΔΙΝΕΙ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ
Συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης ενός κτιρίου που συμβολίζει την στυγνή οθωμανική τυραννία στον Ελληνικό Λαό, του ερειπωμένου βαλιδέ τζαμιού στην βόρεια περιοχή της Μυτιλήνης με κόστος 1,2 εκατομμυρίων ευρώ από το ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για τα νησιά του Αιγαίου!

https://youtu.be/MsrAZDKm9ZA

Στην Λέσβο 80 άτομα Ύψωσαν τον γκρεμισμένο Σταυρό που ενοχλούσε τους ΛΑΘΡΟμετανάστες. 
Η Γκεπεού ΤΟΥ  ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ  προσήγαγε 40 άτομα. Αντί να προσαχθούν οι αλήτες που τον γκρέμισαν. Και 36 τους πήγαν στο Αυτόφωρο. 
Η  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΠΑΛΙ  ΚΑΤΩΤΕΡΗ  ΤΩΝ  ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.
Ποινικό αδίκημα η Ύψωση του Σταυρού; 
Όπως είπε ο Όρμπαν , «η Ευρώπη έχει καταντήσει σε μια επικράτεια που πρέπει να παλέψουμε για να είμαστε Ούγγροι, και για να είμαστε Χριστιανοί. Πρέπει να προστατέψουμε τις οικογένειες, τις κοινότητες μας, την ελευθερίας μας». 
Αυτό είναι το πραγματικό νόημα των ευρωεκλογών. 
Η ύψωση του Τιμίου Σταυρου στη Λέσβο. 
«Πρέπει να παλέψουμε για να είμαστε Ελληνες, και για να είμαστε Χριστιανοί». «Πρέπει να προστατέψουμε τις οικογένειες, τις κοινότητες μας, την ελευθερίας μας».


ΟΙ  ΤΟΥΡΚΟΙ  ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ  ΓΙΑ  ΑΠΟΒΑΣΗ  ΣΤΗΝ  ΛΕΣΒΟ.  

Ο  ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ  ΚΡΥΒΕΤΑΙ.  

Ο  ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ  ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΓΑΛΛΙΑΤΑΙ.

«Γαλάζια Πατρίδα»: Η Άγκυρα κάνει «απόβαση» σε «ελληνικό νησί» - «Ελλάδα πρόσεχε, είμαστε δυνατοί».

Αποβατικές ασκήσεις για την κατάληψη νησιού του Αιγαίου εκτέλεσαν χθες οι τουρκικές δυνάμεις στα πλαίσια σεναρίου της άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα».
Την ίδια στιγμή στην Αθήνα συνιστούν... ψυχραίμία και αναζητούν καλύτερα ΜΟΕ. 
Το ξημέρωμα της Δευτέρας, το πολεμικό πλοίο Bayraktar κατέφτασε στον κόλπο της Σμύρνης. Στην συνέχεια πλησίασε το νησί «Χεκιμλί», το οποίο, σύμφωνα με το σενάριο, ανήκει σε εχθρική χώρα, δηλαδή στην Ελλάδα. 
Οι SAS-SAT αποβιβάστηκαν από το πλοίο και μαζί με φουσκωτά προς κατάληψη του νησιού. 
Είχαν προηγηθεί ναρκαλιευτικά τα οποία καθάρισαν τις ακτές γύρω από το νησί του εχθρού από νάρκες.

Για να γίνει κατανοητό το «μήνυμα» στην ελληνική πλευρά Ταγίπ Ερντογάν τηλεφώνησε στον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ που επιθεωρούσε την άσκηση και ο τελευταίος τον έβαλε σε ανοικτή ακρόαση για να μιλήσει στους στρατιώτες και να τους ευχηθεί, καλή επιτυχία. 

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Ελλάδα έχει τρομοκρατηθεί από την «Γαλάζια Πατρίδα».
Δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά είναι σαφές τι επιχειρεί η Άγκυρα προσπαθώντας να κουράσει ψυχολογικά την Ελλάδα κάνοντας μόνιμη επίδειξη ισχύος και να την αναγκάσει να διαπραγματευτεί επί της ουσίας κυριαρχικά της δικαιώματα.
Την ίδια ώρα ο απόστρατος ναύαρχος Τζεμ Γκιουρντενίζ, ο άνθρωπος που θεωρείται ότι βάφτισε την άσκηση, σε συνέντευξή του στην Hurriyet, υποστήριζε ότι η «Γαλάζια Πατρίδα» στέλνει μήνυμα στην Ελλάδα ότι η Τουρκία είναι πλέον ναυτική δύναμη. 

«Κανονικά, οι Έλληνες πίστευαν ότι οι Τούρκοι είναι άνθρωποι της στεριάς και ότι η θάλασσα ανήκε σε αυτούς. Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες, οι Τούρκοι λένε, ’είμαστε τώρα στη θάλασσα και έχουμε ένα ισχυρό ναυτικό’».
Η Τουρκία, λέει ο Γκιουρντενίζ, ήταν πάντα ναυτική δύναμη, αλλά τώρα ναυπηγεί δικά της πλοία. Και συνεχίζει: «Αν μια χώρα στοχοποιεί τα θαλάσσια συμφέροντά σου, εάν στοχεύει στα δικαιώματα της ηπειρωτικής υφαλοκρηπίδας σου, τα δικαιώματα της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης (ΑΟΖ) σου και προσπαθεί να αρπάξει ένα κομμάτι των θαλάσσιων περιοχών δικαιοδοσίας σας, φυσικά δεν μπορείς να στοχεύσεις ξεκάθαρα αυτές τις χώρες, αλλά μπορείς να κάνεις μια δήλωση με τη στάση σου».

Οι Τούρκοι κομάντος έκαναν απόβαση υπό ΝΑΤΟϊκή ομπρέλα, με τον Τζων Μπόλτον να χαρακτηρίζει την Ελλάδα εχθρική χώρα. 
Τα συστημικά παπαγαλάκια αποσιώπησαν το εμετικό παραλήρημα του σύμβουλου εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ.

Λέσβος: Συνέλαβαν κτηνοτρόφο γιατί υπερασπίστηκε την περιουσία του από τους αλλοδαπούς!

Κτηνοτρόφος πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο στον αέρα, για να φύγουν παράνομοι μετανάστες από την ιδιοκτησία του που βρίσκεται κοντά στο  Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών στη Μόρια καθώς είχαν πάει εκεί για να του σφάξουν ζώα.
Ο 56χρονος, πηγαίνοντας σήμερα στο χωράφι του εντόπισε μέσα σε αυτό παράνομους μετανάστες να σφάζουν, όπως αναφέρει ο ίδιος, πρόβατα. Εκείνος για να τους απομακρύνει, πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα στον αέρα και οι μετανάστες εξαφανίστηκαν.
Μετά από λίγο, στο σημείο έφτασε η αστυνομία, καθώς τους είχε γίνει καταγγελία από τους ίδιους τους μετανάστες για τους πυροβολισμούς, όπου και συνέλαβαν τον 56χρονο κτηνοτρόφο. Η κινητοποίηση της αστυνομίας έγινε, αφού οι μετανάστες υπέδειξαν τα φυσίγγια στις αστυνομικές αρχές.
Έξω από το δικαστήριο της Μυτιλήνης, από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της Μόριας, διαδηλώνοντας υπέρ του κατηγορούμενου και δηλώνοντας την πλήρη αντίθεση τους στη σύλληψη.
Στις δηλώσεις εκπροσώπων τους, τάχθηκαν υπέρ του 56χρονου τους και έκαναν λόγο για τους χωρίς περιορισμούς λειτουργία του καταυλισμού.
ΝΗα σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν έρθει στη Λέσβο με το "έτσι θέλω" χωρίς να υπολογίζουν τίποτα, απο τα απέναντι τουρκικά παράλια, επιχειρούν να σφάξουν ζώα του κτηνοτρόφου.

   ΓΙΑΤΙ  ΤΑ  ΚΑΝΕΙ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ  Ο  ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ  ΠΡΟΔΟΤΗΣ;

ΤΣΙΠΡΑΣ: « ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ».
 
«Εμείς δεν θα γυρίσουμε την πλάτη στους ανθρώπους που η Ελλάδα έγινε η δική τους πατρίδα, δεν θα στερήσουμε από τον τόπο μας, τις νέες γενιές των ελληνόπουλων διαφορετικής καταγωγής, εθνικότητας, χρώματος»..
«Γι΄ αυτό και από το 2016, όταν ξεκίνησε η εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου για την ιθαγένεια, 66 χιλιάδες νέες και νέοι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ, έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια”.
«Και έχουμε ήδη προχωρήσει στη σύσταση της Ειδικής Γραμματείας Ιθαγένειας, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια, η δημοσιότητα και η επιτάχυνση της διαδικασίας η οποία αφορά περίπου 200.000 παιδιά μεταναστών δεύτερης γενιάς που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Ενώ παράλληλα, θεσπίσαμε πριν ένα χρόνο, τη δυνατότητα όσων έχουν νόμιμη και συνεχή διαμονή τουλάχιστον 12 έτη στη χώρα, να αιτηθούν την πολιτογράφηση τους».
«Επομένως, αυτοί που καλλιεργούν τον ρατσισμό, τον εθνικισμό, την καθαρότητα της φυλής, δεν σκορπούν μονάχα το μίσος και τον διχασμό εντός της ελληνικής κοινωνίας. Την ακρωτηριάζουν», σημείωσε ο πρωθυπουργός είπε και πρόσθεσε: «Πολύ περισσότερο αυτοί που κυβέρνησαν τον τόπο με οδηγό αυτές τις αρχές. Αυτοί που μιλούσαν και μιλούν για λαθραίους, για εισβολείς, για τη δήθεν απειλή στα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Αυτοί που γύρισαν την πλάτη σε χιλιάδες παιδιά μεταναστών δεύτερης γενιάς και νοιάστηκαν μονάχα για μια στιγμή».
«Εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για μια κοινωνία συμπεριληπτική, μια χώρα πρότυπο συνύπαρξης, αλληλεγγύης, μια χώρα που αγκαλιάζει τον πλούτο των παραδόσεων και των διαφορετικών καταγωγών. Την Ελλάδα των ανοιχτών οριζόντων όπως ήταν άλλωστε πάντα στις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της».


ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΠΟΣΟ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.  






Φαήλος Κρανιδιώτης
Θέλουν Ελλάδα χωρίς Έλληνες!

Ο πρωθυπουργός το είπε ξεκάθαρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αναπληρώσει τις απώλειες από τη δεύτερη μεγαλύτερη υπογεννητικότητα της Ευρώπης με τους νομιμοποιούμενους παράνομους αλλοδαπούς.
Στο 1,3 παιδιά ανά ζευγάρι είμαστε και, αν αφαιρεθούν οι αλλοδαποί, πάμε κάτω από τη μονάδα, ενώ θα πρέπει να φτάσουμε στο 2,1 για να μείνει ίδιος ο πληθυσμός μας.
Σύμφωνα με δηλώσεις που είχε κάνει ο Μουζάλας, που δεν είναι οπαδός της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, αλλά και από όσα γνωρίζουμε όσοι έχουμε μάτια και βλέπουμε, η συντριπτική πλειονότητα όσων παραβιάζουν τα σύνορά μας, περί το 85%, είναι πλέον σκέτοι οικονομικοί πρόσφυγες. Από αυτούς που θέλει να νομιμοποιήσει πλήρως η Συνθήκη του Μαρακές για την Ασφαλή και Τακτική Μετανάστευση -μα τι ωραίο και πολιτικά ορθό όνομα (!)-, την οποία υπέγραψε η κυβέρνηση και με την οποία συμφώνησε η Ν.Δ. με δήλωση του αρμόδιου τομεάρχη Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, με την οποία η μετανάστευση μετατρέπεται από προνόμιο σε δικαίωμα.
Οπως στο Pride και στη σύνθετη ονομασία erga omnes, όπως στη θέση περί σεβασμού του κουρελόχαρτου των Πρεσπών, έτσι και στο Μεταναστευτικό, στη μοιραία πολιτική του καλωσορίσματος και στο δημογραφικό, η κυβέρνηση και η ηγετική ομάδα του Μητσοτάκη είναι χέρι χέρι.  Δεν μπορεί να υπάρξει Ελλάδα χωρίς Ελληνες και τους Ελληνες δεν τους χαρακτηρίζει απλά ένα χαρτί ταυτότητας ή διαβατήριο. Το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον και ομότροπον είναι οι ιδανικές προϋποθέσεις να θεωρείσαι Ελληνας.
Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπου κάποιοι δεν τα έχουν και τα τέσσερα, όμως σίγουρα απαιτείται ένας ιδιαίτερος συναισθηματικός και ηθικός δεσμός με ό,τι είναι και εκπροσωπεί αυτή η Πατρίδα, οι Ιδέες, οι Ηρωες και τα Σύμβολά της. Το τι άλλωστε Πατρίδα, με ποια ταυτότητα, τι κράτος ήθελαν να φτιάξουν οι αγωνιστές δωρητές της Ελευθερίας μας το προσδιόρισαν ήδη τα πρώτα επαναστατικά Συντάγματα. Ελληνικό Εθνος και Ορθοδοξία. Και οι πρόνοιες αυτές δεν άλλαξαν έως σήμερα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε τις θέσεις του για το ζήτημα πριν ακόμη γίνει κυβέρνηση. Δημόσια και προγραμματικά ήταν υπέρ της πολιτικής των ανοικτών συνόρων, του να φέρουν οι μετανάστες και τις οικογένειές τους, ήταν και είναι υπέρ της απονομής της ιδιότητας του Ελληνα πολίτη με αυτοματισμούς και ελάχιστες προϋποθέσεις.
Χωρίς εξατομικευμένα κριτήρια. Χωρίς καμία πρόνοια για τη μη υπονόμευση της εθνικής και κοινωνικής συνοχής από αυξανόμενους μεγάλους αριθμούς αναφομοίωτων αλλοδαπών.Η πλειονότητα των προσφύγων και των λαθρομεταναστών είναι σουνίτες μουσουλμάνοι. Σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν έχουν αφομοιωθεί και ενταχθεί πλήρως. Η κουλτούρα πολλών εξ αυτών, οι αντιλήψεις τους για τα δικαιώματα των γυναικών, των παιδιών, των ομοφυλοφίλων και κάθε μη μουσουλμάνου έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με τον ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό και τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα των ευρωπαϊκών εθνών.
Οι παλιές αποικιακές δυνάμεις που εισήγαγαν εκατομμύρια μουσουλμάνους, ως εργατικά χέρια, ή επέτρεψαν τη μετανάστευσή τους και μετά την αρχή της δύσης της ευρωπαϊκής βιομηχανίας κατάφεραν απλά να δημιουργήσουν παράλληλες κοινωνίες, ήτοι γκέτο. Σήμερα τα προβλήματα αυτών των γκέτο, με τις μάζες αναφομοίωτων ανθρώπων, σε συνδυασμό με τη φτώχεια και την αδυναμία πολιτισμικής ενσωμάτωσης, είναι εκρηκτικά.
Δημιουργήθηκαν κοινωνικές συνθήκες που αποτελούν θερμοκήπιο για την καλλιέργεια της ισλαμικής τρομοκρατίας. Μην ξεχνάτε πως π.χ. στη Γαλλία, στην Αγγλία, στο Βέλγιο οι περισσότεροι ισλαμιστές τρομοκράτες ήταν home boys, παιδιά δεύτερης και τρίτης γενιάς μεταναστών και όχι νεοαφιχθέντες. Το Ισλάμ, που δεν είναι απλά θρησκεία αλλά πολιτικό σύστημα, είναι από τη φύση του επεκτατικό.
Οταν δε ο πληθυσμός των πιστών ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο ποσοστό, τότε οι εκδηλώσεις επιβολής στην πλειονότητα γίνονται πιο επιθετικές, ενώ θεωρούν τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως εμείς τα αντιλαμβανόμαστε, ύβρι και αμαρτία.
Οι Ελληνες λοιπόν αντιμετωπίζουμε έναν ύπουλο εχθρό, την υπογεννητικότητα. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα γίνουμε Χετταίοι, μουσειακό είδος. Δείτε στη σελίδα μας το πρόγραμμά μας για το Δημογραφικό - Μεταναστευτικό, με πρακτικές προτάσεις με εθνικό πρόσημο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να σκεφτεί και να υλοποιήσει πολιτικές ενθάρρυνσης της αύξησης των γεννήσεων από τις Ελληνίδες, θέλει απλά να αντικαταστήσει μέρος του πληθυσμού με αλλοδαπούς μουσουλμάνους, αφού τέτοιοι έρχονται κυρίως με διακινητή το κράτος-συμμορία και όχι Γιαπωνέζοι ταοϊστές, Ινδοί βουδιστές ή Ελβετοί λουθηρανοί. Είναι Αφγανοί, Πακιστανοί, Αραβες, Σομαλοί κ.λπ.
Η πολιτική αυτή είναι φυσικά ευθυγραμμισμένη με του Σόρος, της Μέρκελ και του διεφθαρμένου ιερατείου της Ε.Ε., όμως βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα.
Είναι επικίνδυνη, διότι θα δημιουργήσει γρήγορα μια τεράστια μειονότητα, που δεν πρόκειται ποτέ να αφομοιωθεί, και θα αλλοιώσει επικίνδυνα για την ασφάλεια και τη διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας τον πληθυσμό.
Η βαθιά σολομωνική της Αριστεράς, οι ιδεοληψίες κατά του Εθνους, υπέρ του διεθνισμού και μιας φαντασιακής παγκόσμιας κοινότητας αδερφοσύνης οδηγούν σε αυτή την εξαμβλωματική και αυτοκτονική πολιτική. Παλιότερα πίστευα πως δεν καταλαβαίνουν ποιον λαό κυβερνούν.
Εκανα λάθος. Ακριβώς επειδή ξέρουν κι επειδή θεωρούν το φρόνημα του Εθνους μας ακατάβλητο, αφού με έναν αιώνα προπαγάνδα δεν κατάφεραν να αλλάξουν τα μυαλά και την ταυτότητα των ανθρώπων, αποφάσισαν να τους αντικαταστήσουν με άλλους.
Νομίζουν δε πως αυτοί οι άλλοι, που θεωρούν την Αριστερά μια από τις αιρέσεις των απίστων, θα τους ψηφίζουν ευγνώμονες εσαεί. Αφού πια ξέρει αγγλικά ο πρωθυπουργός μας, θα του το πω ιδιωματικώς: you wish my fish.
Θα κονομήσουμε μειονότητα φαρδιά, πλατιά και αρκούντως επιθετική στο μέλλον, που θα κάνει τα δικά της και θα συνεννοείται με κάτι καλούς γειτόνους απέναντι. Θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε, όλοι μας αδιακρίτως.




ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια :

  1. Με 3.9% επιτόκιο σκοτώθηκαν οι τοκογλύφοι να δανείσουν τον Τσίπρα.

    Ο Τσίπρας ΣΗΜΕΡΑ, ζήταγε 2 δίς, και του προσέφεραν 11,8 δισ. από 419 διεθνείς επενδυτές. Το δεκαετές ομόλογο θα λήξει στις 12 Μαρτίου 2029 και θα διέπεται από το αγγλικό δίκαιο. Τελικά το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 2,5 δισ. ευρώ. Τα 2 δις λαμβάνονται για να πληρωθούν οι τόκοι των παλαιών δις. Εξόφληση στους ιουδαίους των 2 δις με 3,9% επιτόκιο το 2070 (τα εγγόνια μας – τα εγγόνια του Τσίπρα).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ" ΠΟΥΤΙΝ ΑΥΞΗΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
    Οι μουσουλμάνοι καταλαμβάνουν και την Ρωσία – Θεαματική αύξηση του πληθυσμού τους.
    Οι Μουσουλμάνοι θα αποτελούν το 30% του ρωσικού πληθυσμού μέχρι το 2034 σύμφωνα με τον ανώτατο Μουφτή της χώρας.
    Μιλώντας στη διάρκεια ενός συνεδρίου στη Μόσχα, ο Sheikh Ravil Gainutdin δήλωσε ότι ο αριθμός των Μουσουλμάνων στη Ρωσία αυξάνεται κάθε μέρα.
    «Σύμφωνα με τις προβλέψεις ειδικών, 30% του πληθυσμού της Ρωσίας θα αποτελείται από Μουσουλμάνους τα επόμενα 15 χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά. Επικαλούμενος το περσινό θρησκευτικό φεστιβάλ Eid al-Adha στη Ρωσία, ανέφερε ότι περισσότεροι από 320,000 Μουσουλμάνοι πήγαν στα τζαμιά της Μόσχας για να προσευχηθούν κάνοντας παράλληλα λόγο για ρεκόρ. Χαρακτήρισε την αύξηση των Μουσουλμάνων που συμμετείχαν στο φεστιβάλ ως ένδειξη για τον αριθμό των Μουσουλμάνων στη χώρα.
    Ανέφερε επίσης ότι υπάρχει ανάγκη για δώδεκα τουλάχιστον νέα τζαμιά στις μεγάλες πόλεις της Ρωσίας. Σε περσινή συνέντευξη που παραχώρησε στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu ο Gainutdin δήλωσε πως η μουσουλμανική κοινότητα της Ρωσίας ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια και αυξάνεται.
    Ο λόγος της αύξησης των Μουσουλμάνων στη χώρα είναι τα υψηλά ποσοστά γεννήσεων από τις μουσουλμανικές οικογένειες που φτάνουν στη χώρα από την κεντρική Ασία. Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι ζουν στις μητροπολιτικές περιοχές όπως η Μόσχα, η Αγία Πετρούπολη και η Κατερινούπολη.
    Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/editorial/ragdaia-ayxisi-toy-moysoylmanikoy-stoiheioy-sti-rosia
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Iσραηλινό μέσο μαζικής ενημέρωσης παραδέχεται ότι Εβραίοι από το Ισραήλ και την Αμερική πληρώνονται από την ισραηλινή κυβέρνηση για να διαχειρίζονται σχεδόν όλα τα «κέντρα βοήθειας για πρόσφυγες» στην Ελλάδα, ("greek refugee aid centers are mainly operated by israelis"), ενισχύοντας άμεσα την μαζική εισροή παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα το Ισραήλ αρνείται να δεχθεί πρόσφυγες, χτίζει τοίχους για να τους κρατήσει έξω και επιτρέπει μόνο Εβραίους που είναι φυλετικά καθαροί μέσω tests DNA να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ.

    Ένα άρθρο στο Ynet News, το αγγλόφωνο ισραηλινό ειδησεογραφικό ιστότοπο της Yedioth Ahronoth, που είναι η πιο αναγνωρίσιμη εφημερίδα στο Ισραήλ, επιβεβαίωσε ότι "τα ελληνικά κέντρα βοήθειας για πρόσφυγες λειτουργούν κυρίως από Ισραηλινούς" και ότι στο νησί της Λέσβου, υπάρχει "ισραηλινό σχολείο για Σύριους, Ιρανούς, Ιρακινούς και Αφγανούς πρόσφυγες".
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...