Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΟΡΟΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ…


 ΤΟ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ  ΑΦΕΝΤΙΚΟ  ΤΗΣ  ΚΛΙΝΤΟΝ
Περισσότερα από 2.500 έγγραφα εταιρειών που διαχειριζόταν ο δισεκατομμυριούχος George Soros διέρρευσαν από χάκερς.
Τα έγγραφα αποκαλύπτουν σχέδια δράσης, στρατηγικές και άλλες δραστηριότητες του Soros, ενώ περιέχουν αναφορές για ευρωπαϊκές εκλογές, την μετανάστευση και το προσφυγικό και καλύπτουν την περίοδο μεταξύ 2008 και 2016.
Το μεγαλύτερο μέρος των εγγράφων φαίνεται να είναι από το ίδρυμα Open Society Foundation, δείχνοντας ότι καλύπτει θέματα από σχεδόν όλες τις γεωγραφικές περιοχές του κόσμου, και κυρίως στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία, την Λατ. Αμερική και την Αφρική.
Τα έγγραφα δείχνουν ότι τα κατά τόπους ιδρύματα του Soros ασχολήθηκαν πολύ με τις εκλογικές διαδικασίες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ενώ ειδικά στην Ελλάδα ασχολήθηκε και με την προώθηση του Athens Pride, της «παρέλασης» για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.


ΗΠΑ: Το FBI έδωσε στο Κογκρέσο τα e-mails που «καίνε» την Χίλαρι Κλίντον

«Κατά τη διάρκεια του 2011, η Υπουργός Εξωτερικών Κλίντον πίεσε τους ηγέτες των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων να διασώσουν το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Υποστήριξε την επιβολή μέτρων λιτότητας για την Ελλάδα – όπως η αύξηση των φόρων, η μείωση των μισθών των δημόσιων υπαλλήλων και η κατάργηση των προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας– κάνοντας τους επενδυτές που κατέχουν το ελληνικό χρέος ευτυχισμένους».

  Ο σύζυγος της  κόρης  της Τσέλσι Κλίντον, ο  εβραίος  τραπεζίτης Marc Mezvinsky, δημιούργησε  το  2010,  όλως «τυχαίως», ένα καλάθι υπεράκτιων κεφαλαίων αξίας $325.000.000 ενώ δούλευε για την εταιρία Eaglevale Partners με τη βοήθεια της…GOLDMAN SACHS!  Αυτά τα κεφάλαια θα τα  χρησιμοποιήσει για να βάλει στοιχήματα για το τι έμελλε γενέσθαι στην…ΕΛΛΑΔΑ. Όταν  έβαζε αυτά τα στοιχήματα ο  εβραίος  Marc Mezvinsky  μοιραζόταν η Χίλαρι σε οικεία πρόσωπα, φίλους κτλ, υπό την ιδιότητά της ως Υπουργός Εξωτερικων, πολλές απόρρητες πληροφορίες, γιά το τι συνέβαινε τότε στην…ΕΛΛΑΔΑ, μέσω του…ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ E-MAIL ΤΗΣ!  Το  ίδρυμα Κλίντον  και  η  Χίλαρι,  οι πραγματικοί ηγέτες της  Ελλάδος,  συζητούσαν  μέσω του διακομιστή e-mail απο το Στέιτ Ντεπάρτμεντ, σε συνεργασία με τον σύζυγό της Μπίλ Κλίντον, άκρως ευαίσθητες πληροφορίες για….ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ την ίδια στιγμή που ο γαμπρός της έβαλε στόχο την…ΕΛΛΑΔΑ με το hedge fund του (δηλ., με τα αμοιβαία κεφάλαια υψηλού κινδύνου)  και  έστειλε, μέσω e-mail, στους αγαπημένους της  εβραίους, διαβαθμισμένες πληροφορίες που αφορούσαν το πακέτο διασώσεως που πήρε τότε η Ελλάδα ενώ, ταυτόχρονα, ο γαμπρός της έβαζε στοιχήματα πολλών εκατομυρίων δολλαρίων για το τι θα γινόταν…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Έρευνας (FBI) ανακοίνωσε ότι παρέδωσε στο Κογκρέσο έναν αριθμό εγγράφων σε σχέση με την έρευνά του για τη χρησιμοποίηση από τη Χίλαρι Κλίντον ενός ιδιωτικού διακομιστή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ενώ ήταν υπουργός Εξωτερικών.
Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών αντιμετωπίζει επικρίσεις εδώ και έναν χρόνο για τη χρήση ενός ιδιωτικού λογαριασμού ηλεκτρονικών μηνυμάτων ενώ κατείχε αυτό το αξίωμα.

Οι Ρεπουμπλικανοί έχουν επιτεθεί κατ΄επανάληψη στην Κλίντον για το θέμα αυτό με αποτέλεσμα πολλοί ψηφοφόροι να δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις ότι αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία της.Το FBI ανέφερε ότι έδωσε «σχετικό υλικό» στις επιτροπές του Κογκρέσου που ασχολούνται με το θέμα.
«Το υλικό περιλαμβάνει απόρρητες και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες και δίνεται με την προσδοκία ότι δεν θα διαδοθεί ή αποκαλυφθεί χωρίς τη συνεργασία του FBI», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η υπηρεσία.
Το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον επέκρινε την παράδοση των εγγράφων.
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο βήμα το οποίο επιδιώχθηκε μόνο από τους Ρεπουμπλικανούς με σκοπό να αμφισβητήσει περαιτέρω τους επαγγελματίες σταδιοδρομίας του FBI», ανέφερε μια ανακοίνωση του εκπροσώπου της Κλίντον, Μπράιαν Φάλον.

«Πιστεύουμε πως αν αυτό το υλικό ήταν να πάει κάπου εκτός υπουργείου Δικαιοσύνης, θα έπρεπε να διαδοθεί ευρύτερα ώστε το κοινό να μπορέσει να το δει το ίδιο, αντί να δώσει την ευκαιρία στους Ρεπουμπλικανούς να το διαστρεβλώσουν με επιλεκτικές, κομματικές διαρροές».
Εκπρόσωπος της Επιτροπής Εποπτείας και Κυβερνητικής Μεταρρύθμισης της Βουλής των Αντιπροσώπων ανέφερε σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι τα μέλη της επιτροπής εξετάζουν τις πληροφορίες ως «απόρρητες». «Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες αυτή την ώρα», είπε.

Ο πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής της Γερουσίας, ο Ρεπουμπλικανός Τσακ Γκράσλι, ανέφερε σε δήλωσή του πως μια αρχική ανάγνωση του υλικού δείχνει πως τα περισσότερα έγγραφα έχουν τον χαρακτηρισμό μη απόρρητα και κάλεσε το FBI να δημοσιοποιήσει όσο είναι δυνατό τα περισσότερα από αυτά.
Ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ δήλωσε τον περασμένο μήνα στο Κογκρέσο πως ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε η Κλίντον απόρρητες πληροφορίες με τη χρήση ιδιωτικών διακομιστών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ήταν «εξαιρετικά απρόσεκτος». Είπε, όμως, ότι δεν θα συνέστηνε να απαγγελθούν ποινικές κατηγορίες σε βάρος της.
Η Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων, της οποίας προεδρεύει ο Ρεπουμπλικανός Τζέισον Τσάφετζ, είχε ζητήσει από το FBI τον πλήρη φάκελο από την έρευνά του σχετικά με τη χρησιμοποίηση από την Κλίντον ενός ιδιωτικού διακομιστή ηλεκτρονικών μηνυμάτων.
Το FBI παρέδωσε επίσης έγγραφα από την έρευνά του στην Επιτροπή Δικαστικών Υποθέσεων της Βουλής, δήλωσε ένας εκπρόσωπος.
Ο Τσάφετζ και ο πρόεδρος της Επιτροπής Δικαστικών Υποθέσεων Μπομπ Γκούντλατε, επίσης Ρεπουμπλικανός, κάλεσαν τον περασμένο μήνα τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς να διερευνήσουν αν η Κλίντον διέπραξε ψευδορκία.
Είπαν πως ορισμένα ευρήματα του FBI για τους διακομιστές ηλεκτρονικών μηνυμάτων της έρχονται σε αντίθεση με την προηγούμενη κατάθεσή της στο Κογκρέσο για το θέμα, για παράδειγμα, με τη δήλωσή της ότι δεν έστειλε ούτε έλαβε πληροφορίες που χαρακτηρίζονταν ως απόρρητες.
Ωστόσο, σε επιστολή που απέστειλε την Τρίτη στην Επιτροπή, το FBI ανέφερε πως το γεγονός ότι η υπηρεσία αποκάλυψε τρεις περιπτώσεις όπου η Κλίντον είχε λάβει μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφία με την ένδειξη ‘C’, που σημαίνει «εμπιστευτική» πληροφορία, δεν είναι «σαφής ένδειξη γνώσης ή πρόθεσης» κακού χειρισμού ενός τέτοιου υλικού.
Η επιστολή, που συνοδεύει τα ερευνητικά έγγραφα του FBI, σημειώνει πως σχετικά e-mail που προωθήθηκαν στην Κλίντον από το προσωπικό του υπουργείου Εξωτερικών δεν είχαν «ενδείξεις στην κορυφή και στο τέλος της σελίδας» για την παρουσία απόρρητων πληροφοριών και πως μόνο ένα e-mail προσδιορίστηκε αργότερα από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι περιείχε απόρρητη πληροφορία.
Το Wikileaks αποκαλύπτει ποιό είναι το πραγματικό αφεντικό της Κλίντον … 

Σε λίγο καιρό εάν η Κλίντον γίνει η νέα πρόεδρος τα Αμερικανάκια θα διαπιστώσουν ότι το όχημα των γκάνγκστερ με τους Κλίντον φτάνει στο Λευκό Οίκο.
Το μόνο που χρειάζεται να εξετάσουν είναι οι χορηγοί του Ιδρύματος Κλίντον για να καθορίσουν την πολιτική των ΗΠΑ….
Το Wikileaks απελευθέρωσε όλο και περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα.
Το νεότερο μήνυμα είναι ότι ο περίφημος Σώρος ρίχνει χρήμα στην Κλίντον από την στιγμή που εκείνη ήταν υπουργός Εξωτερικών. Ένα μήνυμα που είναι σαφές ότι ο εβραϊκής ουγγρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σώρος κινεί τα νήματα πίσω από τη Χίλαρι.
Μιλάμε για ένα e-mail που εστάλη τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου του 2011 από τον Σώρος στη Χίλαρι Κλίντον.
Το e-mail είχε σαν θέμα της ταραχές στην Αλβανία και ο Σώρος έδωσε οδηγίες οτι δύο πράγματα πρέπει να συμβούν επειγόντως. Στο email του καθοδηγεί την Κλίντον να ρίξει όλο το βάρος της διεθνούς κοινότητας στον πρωθυπουργό Μπερίσα της Αλβανίας και να διορίσει έναν έμπειρο Ευρωπαίο πολιτικό ως μεσολαβητής. Πάντα το δικό τους παιδί!!!



Και για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις, της δίνει τρία ονόματα από τα οποία θα μπορούσε να επιλέξει. Και η Χίλαρι τότε φυσικά υποχώρησε στις διαταγές του αφεντικού της για να διαλέξει ένα από τους τρεις που έδωσε ο Σώρος. Τελικά διόρισε τον Miroslav Lajcal.

Η  ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ
Washington, D.C. – Μέσα στα πρόσφατα e-mail που υποκλάπηκαν και δημοσιεύτηκαν στα Wikileaks περιλαμβάνεται και ένα από τον δισεκατομμυριούχο της παγκοσμιοποίησης George Soros προς την Hillary Clinton, ενώ η τελευταία ήταν υπουργός εξωτερικών. Το μήνυμα αυτό δείχνει καθαρά ότι η Χ. Κλίντον αποτελεί μαριονέτα του Τζ. Σόρος.


Στο e-mail της 24-1-2011 με θέμα «Αναταραχή στην Αλβανία» ο Σόρος τόνιζε στην Κλίντον ότι δύο πράγματα έπρεπε να πράξει άμεσα.
1. Να κατευθύνει την διεθνή κοινότητα έτσι ώστε ο πρωθυπουργός Μπερίσα και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Ράμα να αναλάβουν όλη την ευθύνη για να προλάβουν περαιτέρω διαδηλώσεις και να ρίξουν τους τόνους στις δημόσιες ανακοινώσεις.
2. Να διορίσει έναν έμπειρο Ευρωπαίο πολιτικό ως μεσολαβητή.
Προτάθηκαν τρία ονόματα και σε λίγο η Κλίντον επέλεξε ένα από αυτά: τον Μίροσλαβ Λάιτσακ.
Το μήνυμα κλείνει με υπενθύμιση του Σόρος ότι το ίδρυμά του στα Τίρανα παρακολουθεί την κατάσταση και μπορεί να παρέχει ανάλυση της κρίσης.

Μετανάστευση, ανθρώπινα δικαιώματα, ριζοσπαστική Ευρώπη, Athens pride… όλα χρηματοδοτούνται από τον Σόρος

Η γνωστή -από την ιστορία- αντιστροφή: Ο εμπρηστής εμφανίζεται ως πυροσβέστης. Τα Open Society Foundations του «φιλάνθρωπου» δισεκατομμυριούχου George Soros χρηματοδτοτούν όλα όσα προβάλλουν τα γνωστά μας ΜΜΕ σε ολόκληρη την Ευρώπη: από διαπολιτισμικότητα και συμμετοχικότητα στις Ευρωεκλογές, μέχρι τις κοινότητες ΛΟΑΤ και την αντι-ισλαμοφοβία. «Ξενοφοβία», «ρατσισμός» και άλλες λέξεις-κλειδιά προβάλλονται ως πολιτικά-κοινωνικά μιάσματα από τον ίδιο που χρηματοδοτεί και την μετανάστευση υπό το πρόσχημα της προσφυγικής μετακίνησης. 
Γενικά, το «Follow the money» δείχνει ποιος και -πιθανώς- γιατί ενορχηστρώνει την ακραία χειραγώγηση της κοινής γνώμης στην Ευρώπη.
 Στο στόχαστρο οι νέοι της Ευρώπης και στο φόντο θεσμοί-αντίγραφα της πολιτικής της Ε.Ε. όπως το βραβείο Καρλομάγνου για νέους. 

Πολλά έγγραφα του Soros διέρρευσαν και δημοσιοποιήθηκαν στα DC leaks.
Μέσα από το European Elections 2014 project, μπορούμε  να  δούμε  ποιες ΜΚΟ χρηματοδοτήθηκαν για να επηρεαστούν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών.




Το σχέδιο για να νομιμοποιηθεί η μαριχουάνα στις ΗΠΑ αναπτύχθηκε για εξαγωγή σε χώρες του εξωτερικού, και το Ίδρυμα Σόρος και άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις έχουν υποστηρίξει εκθέσεις για προώθηση της διάδοσης των μαλακών ναρκωτικών, δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη, ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας καταπολέμησης ναρκωτικών FSKN.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Russia-24, ο Βίκτορ Ιβανόφ δήλωσε ότι η παράνομη διακίνηση ναρκωτικών στο δυτικό ημισφαίριο είχε προκαλέσει την αύξηση χιλιάδων ισχυρών καρτέλ που έχουν αρχίσει να εναντιώνονται στις τοπικές κυβερνήσεις με πολιτικά αιτήματα και ένοπλο αγώνα.
“Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ίδρυμα Σόρος χρηματοδότησε μια σειρά από εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων του London School of Economics”.
Ο Ιβάνοφ εξήγησε επίσης ότι τα δημοψηφίσματα για τη νομιμοποίηση της ιατρικής μαριχουάνας αναψυχής σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ είχαν πραγματοποιηθεί στα ισπανικά, πιθανώς επειδή το όλο σχέδιο είχε αρχικά αναπτυχθεί για τα έθνη της Λατινικής Αμερικής.
"Μόλις ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ιδέα της νόμιμης μαριχουάνας διαδόθηκε σε όλη τη Νότια και Κεντρική Αμερική από ΜΚΟ με έδρα τις ΗΠΑ, όπως το Ίδρυμα Soros και το Ίδρυμα MacArthur", υποστήριξε ο αξιωματούχος.
Τον Ιούλιο του 2015, Ρώσοι εισαγγελείς κήρυξαν το Ίδρυμα Σόρος και το MacArthur Foundation “ανεπιθύμητες ομάδες”. Η κίνηση αυτή είχε ζητηθεί από εκθέσεις από τις περιφερειακές αρχές, που ανησυχούσαν για τις  ανατρεπτικές δραστηριότητες από ορισμένους δυτικούς οργανισμούς εβραϊκών συμφερόντων.
Σύμφωνα με το Ρωσικό δίκαιο όλοι οι πολίτες και οι οργανώσεις απαγορεύονται από οποιαδήποτε συνεργασία με ανεπιθύμητες ομάδες υπό την απειλή διοικητικών προστίμων. Τα μέλη των απαγορευμένων ΜΚΟ που επιμένουν στην πρόθεσή τους να ασκούν δραστηριότητες στο έδαφος της Ρωσίας μπορούν να αντιμετωπίσουν ποινές φυλάκισης μέχρι και έξι χρόνια.
Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της νομιμοποίησης των μαλακών ναρκωτικών στη Ρωσία (δηλαδή, πολύ βαρύ αμάρτημα  κατά τον  Σόρος, τον Παπανδρέου και την Μπακογιάννη). Το βασικό επιχείρημα είναι ότι η κατανάλωση μαριχουάνας κάνει συχνά τους ανθρώπους πιο ανοιχτούς στην ιδέα των «σκληρών» ναρκωτικών που προκαλούν εθισμό και την καταστροφή της ζωής.
Ο Βίκτορ Ιβάνοφ νωρίτερα κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να επικεντρωθεί στην από κοινού καταπολέμηση της “πλανητικής-κλίμακας” κέντρων παραγωγής παράνομων ναρκωτικών, όπως το Αφγανιστάν. Επιπλέον, ο Ιβάνοφ κάλεσε όλες τις χώρες που ενδιαφέρονται για την αντιμετώπιση της απειλής των ναρκωτικών για να δημιουργήσουν μια παγκόσμια συμμαχία για την εναλλακτική ανάπτυξη του Αφγανιστάν μέσω της εκβιομηχάνισης.
Άλλα μέτρα περιλάμβαναν έναν κατάλογο διεθνών κυρώσεων που στοχεύουν τους ιδιοκτήτες οι οποίοι επωφελούνται από την παραγωγή ναρκωτικών, καθώς επίσης και καθιστούν την καταστροφή του οπίου και των χωραφιών μαριχουάνας επίσημο στόχο για τη Διεθνή Δύναμη Βοήθειας για Ασφάλεια.-



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...