Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Ο ΣΟΡΟΣ, ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΟΡΟΣ: «ΠΛΗΡΩΣΕ 50 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ».


Ενα από τα 2.500 έγγραφα που αποκάλυψαν τα DCLeaks 
περιγράφουν ακριβώς πόσα ελληνικά ΜΜΕ αγοράστηκαν από τον Τζόρτζ Σόρος για να υποστηρίξουν το ουκρανικό πραξικόπημα το 2014!

Πραγματική δυσωδία από τις αποκαλύψεις για πληρωμή 6 ελληνικών εφημερίδων, 10 ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και 6 ενημερωτικών ιστοσελίδων, οι οποίοι λειτούργησαν ως πράκτορες του μεγαλοεπενδυτή και χρηματοδότη όλων των "βρώμικων καταστάσεων" Τζορτζ Σόρρος!

Ποιοι ήταν οι αποδέκτες των δωροδοκιών δεν αναφέρεται, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να αποκαλυφθεί: Σχεδόν  όλοι  οι  μεγάλοι  διαδικτυακοί ενημερωτικοί ιστότοποι στήριξαν φανατικά της ουκρανική "επανάσταση"! Και φυσικά όλα τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια.


Γι όλους αυτούς ο νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος της χώρας Β.Γιανουκόβιτς, ήταν "δικτάτορας που έπρεπε να ανατραπεί"!

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, μια χώρα που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Σόρος και την ΜΚΟ του ήταν η Ουκρανία και σύμφωνα με τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, ο εκατομμυριούχος ήθελε να χρηματοδοτήσει ελληνικά ΜΜΕ προκειμένου να υποστηρίξουν τα σχέδια και την ρητορική του αναφορικά με την Ουκρανία, αλλά την ίδια ώρα να γυρίσουν τις πλάτες τους στην Ρωσία.

Το  ρωσικό  «Zerohedge» κάνει λόγο για μια «καλά χρηματοδοτούμενη και ενορχηστρωμένη εκστρατεία σπίλωσης» και τονίζει πως όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Σόρος είχε βαθιά ανάμειξη στις διαμαρτυρίες στο Μέιντεν του Κιέβου το 2014 και το βίαιο πραξικόπημα στην Ουκρανία. 

Όπως προκύπτει από τα DC Leaks, ο επενδυτής και οι «μη κερδοσκοπικές οργανώσεις του» εργάζονταν με σκοπό να ασκήσουν πιέσεις σε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να υποστηρίξουν τις απόψεις του όσον αφορά στο Ευρω-Μαϊντάν (το κίνημα της Πλατείας στο Κίεβο), αλλά και για να αποσύρουν την όποια υποστήριξή τους προς τη Ρωσία.-
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ3 σχόλια :

 1. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΑΧΙΛΛΕΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το διεθνές ίδρυμα του Σόρος “Open Society” στα ελληνικά μεταφράζεται σαν "ανοιχτή κοινωνία".

  Δεν χρειάζεται ούτε DC leaks, ούτε καμιά ειδική πληροφόρηση.
  Ανοίξτε τα "ελληνικά" ΜΜΕ και προσέξτε ποιοι μιλάνε στην Ελλάδα για ανοικτή κοινωνία.
  Ακούστε τους "έλληνες" πολιτικούς, δημοσιογράφους, επικοινωνιολόγους κλπ.
  Χρειάζεται μόνο κοινή λογική. Ακούστε τους λεγόμενους μεγαλοδημοσιογράφους - τρομάρα μας. Η τέχνη της μαζικής προπαγάνδας στην κορύφωσή της.
  Για περισσότερες πληροφορίες και για τα αυθεντικά έγγραφα ανατρέξτε στο: http://www.zerohedge.com/news/... π.χ. στα δημοσιευμένα έγγραφα, που έχουν τίτλο: «Πρωτοβουλία Ανοικτής Κοινωνίας για την Ευρώπη (OSIFE). Χαρτογραφώντας την συζήτηση για την Ουκρανία στην Ελλάδα "(Ουκρανία και Ευρώπη-Ελλάδα-Ουκρανία χαρτογράφηση συζήτηση greece.docx)"»
  ZΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 1. Τζώρτζ Σόρος:

  «Ναι, διαθέτω εξωτερική πολιτική… ο σκοπός μου είναι να γίνω η συνείδηση του πλανήτη».

  2. 42η επέτειος Αποκατάστασης της “Δημοκρατίας”
  Παυλόπουλος: Αγώνας για Δημοκρατία, ανοιχτή κοινωνία και κατά ανισοτήτων.

  3. Μητσοτάκης για Ορλάντο: (13/6/2016).
  "Πιο ανοιχτή κοινωνία με σεβασμό στην διαφορετικότητα".

  4. TA NEA 22/09/2012
  «Πρέπει να προασπίσουμε την ανοιχτή κοινωνία»


  5. Διαπολιτισμική εκπαίδευση και ανοιχτή κοινωνία
  Πολύβιος Πρόδρομος Γ' Λυκείου (Γεν. Παιδεία), Έκθεση, Κριτήρια Αξιολόγησης, Λύκειο, Μαθήματα, Πανελλαδικές, Προτεινόμενα Θέματα.

  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...