Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ» ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ.

 

ΠΟΙΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΚΑΙ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,  ΟΙ  ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ  (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ  ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ);  ΠΟΤΕ  Η  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ  ΕΞΟΥΣΙΑ  ΘΑ  ΨΑΞΕΙ  ΤΟΥΣ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ  ΤΟΥΣ;

Το ευρωτουρκικό σχέδιο Μέρκελ-Ερντογάν για την αντιμετώπιση της «προσφυγικής κρίσης», είναι δημιούργημα της δεξαμενής σκέψης European Stabillity Initiative (ESI)  και χρηματοδοτείται από τον Σόρος.   
Στον ESI διευθυντής είναι ο Γκέραλντ Κνάους, σύμβουλος της Γερμανίδας καγκελαρίου σε προσφυγικά θέματα. 


Σύμφωνα  με  αυτό  το  σχέδιο  θα  πρέπει:


1) Να χορηγείται σε κάθε πρόσφυγα το ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ και να παρέχονται επιπλέον κοινωνικές παροχές. 
2) Να υπάρχει ευρωπαϊκός και όχι εθνικός έλεγχος των συνόρων. 
3) Η νομική διαφοροποίηση μεταξύ πρόσφυγα, οικονομικού μετανάστη κ.λπ. να καταργηθεί, όπως και η δυνατότητα των κρατών να προστατεύουν μόνα τους τα σύνορά τους.  

Στους έξι σημαντικότερους, ανάμεσα στους συνολικά 150 αποδέκτες δωρεών του OSF για τα έτη 2005-2009, περιλαμβάνονταν οι οργανώσεις:

Media Development Loan Fund, Inc (15,69 εκατ. δολάρια),
Drug Policy Alliance (12,5 εκατ. δολάρια),
Tides Foundation (11,04 εκατ. δολάρια),
American Civil Liberties Union Foun. Inc (10,98 εκατ. δολάρια),
 The Alliance for Climate Protection (10 εκατ. δολάρια),
Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe / CEE (13) (8,52 εκατ. δολάρια).

Στις οργανώσεις που επιχορηγούνται απευθείας από το OSF  του  Σόρος, επειδή δραστηριοποιούνται στην κατάργηση των εθνικών συνόρων, την αποδόμηση των εθνικών μεταναστευτικών πολιτικών και είναι υπέρ των δικαιωμάτων και πλεονεκτημάτων των παράνομων μεταναστών, περιλαμβάνονται επίσης τα:

National Immigration Forum,
American Immigration Council,
 Immigrant Legal Resource Center,
Casa de Maryland,
National Immigration Law Center,
 Migration Policy Institute,
 Immigration Policy Center κ.ά.

ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ  ΦΑΡΑΤΖ
Ο  Σόρος χρηματοδότησε  ανεπιτυχώς  και  την  φιλομεταναστευτική  οργάνωση   British Future, που ανάλαβε τον αγώνα κατά του UKIP του Ν. Φάρατζ, αλλά και πολλές  άλλες  οργανώσεις  σε χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας και στις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες, κατά τη διάρκεια των «πολύχρωμων επαναστάσεων» σε Σερβία, Γεωργία και Ουκρανία.  Π.χ.  σύμφωνα  με  τα  διαρρεύσαντα  έγγραφα είχε  γίνει  μία   συμφωνία μεταξύ της σουηδικής οργάνωσης Sida, η οποία εκπροσωπείται στην Ουκρανία από την σουηδική πρεσβεία και του οργανισμού του Σόρος IRF για την επιδότηση του προγράμματος Think Tank Development Initiative (TTDI) ύψους  3 762 600 USD.

Μάλιστα ο πρόεδρος Ποροσένκο της Ουκρανίας απένειμε πρόσφατα στο Σόρος το Μετάλλιο της Ελευθερίας για την αντιρωσική συνεισφορά του, έχοντας ως πρώτο διδάξαντα τον Φράνκο Τούτσμαν της Κροατίας, ο οποίος το 1996 ευχαρίστησε δημοσίως τον Σόρος για τη βοήθεια που προσέφερε στη χώρα του στον πόλεμο κατά της Σερβίας.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...